TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Στο χέρι σου είναι να γίνεις κι εσυ...Υπαλληλος ΚΜΑΝ = Σερβιτορος στο Βουπερταλ
Στο χέρι σου είναι να γίνεις κι εσυ...Υπαλληλος ΚΜΑΝ = Σερβιτορος στο Βουπερταλ
Προσπαθούμε τύπε να γίνουμε μπρούκληδες,ψαχνουμε στα σκουπίδια μηπως βρουμε τίποτα σκραπ και μαζεύουμε τα 5λεπτα μπας και γαμησουμε ποτε στο εμετουργειοΈχετε πιάσει μονοπωλιακές θέσεις...
Μακενζυ Λάρνακα ειναι;;Πασαρέλα γινεται εκείΤραβάτε Ουκρανία τύποι. Θα προτιμήσω να βγω καμία βόλτα στη γειτονιά.
Επισυνάπτω βίντεο με Ουκρανες από μπαρ που πέτυχα χτες βράδυ.
Και η Ουκρανη στη φώτο ξεκίνησε στο γυμναστήριο μου προχτές και αυτή είναι φώτο από το FB της.
Ποια Κυπρο ρε τυπε εδω δεν μας βγαινουν τα λεφτα για λεοφωρει οτου ΟΑΣΑ,θα ζητησουμε δανειο απο τον Δημητρακη σε ρουβλιαΤυπαρα μου να πάτε Κύπρο να γαμησετε Ξενιτεμένο στο τσάμπα...
Ρε τυπε εμεις εχουμε αρχες μπορει να ειμαστε ζητουλες και να τρωμε σαπια μαρουλια απο τα σκουπιδια στο εμετουργειο αλλα δεν θα φτασουμε τοσο μακριαΠιο φθηνό είναι το αεροπορικό για Κύπρο παρά το εισιτήριο του λεωφορείου...
Ξενιτεμένος δίνει και χαρτζιλίκι καλό άμα του κάνετε βρώμικο γαμησι...
Τέτοιες μαλακίες έλεγε και ο γέρο Καραμανλής γι'αυτό πήρανε το μισό νησί οι Τούρκοι...Ρε τυπε εμεις εχουμε αρχες μπορει να ειμαστε ζητουλες και να τρωμε σαπια μαρουλια απο τα σκουπιδια στο εμετουργειο αλλα δεν θα φτασουμε τοσο μακρια
Ασε ο γερο-Καραμανλης συμφωνα με φημες ειχε το μυαλο του αλλουΤέτοιες μαλακίες έλεγε και ο γέρο Καραμανλής γι'αυτό πήρανε το μισό νησί οι Τούρκοι...
Μλμ..Υπαλληλος ΚΜΑΝ = Σερβιτορος στο Βουπερταλ
Μια εμπάθεια την διακρίνω πάντως για τον άρχοντα της ΓερμασογειαςΤυπαρα μου να πάτε Κύπρο να γαμησετε Ξενιτεμένο στο τσάμπα...
Βαλε παλι τον Judge Dredd ρε και οχι το κορακι
Κάνω πολεμική στον ΚουλιΒαλε παλι τον Judge Dredd ρε και οχι το κορακι
Βλεπω Κουλι και σκιαζομαι και το Κορακι στο προφι σου επισης, ειδικα εσυ @Κούλης Χρυσός εχεις ακομα πιο τρομαχτικο αβαταρΚάνω πολεμική στον Κουλι
Αντιδιαφημιση
Κουλης χρυσός είναι ο δρακουμελ του θρεντΒλεπω Κουλι και σκιαζομαι και το Κορακι στο προφι σου επισης, ειδικα εσυ @Κούλης Χρυσός εχεις ακομα πιο τρομαχτικο αβαταρ
Είσαι λάθος, το μαγαζί είναι gay friendly...Μια εμπάθεια την διακρίνω πάντως για τον άρχοντα της Γερμασογειας
Την μέρα ξεχωρίζουν.. Την νύχτα τώρα....Ο Πούτιν αποτελείωσε το σλαβικό όνειρο.
Την αρχή έκανε ο θείος Σαμ βέβαια
Όλοι οι ισχυροί μας θέλουν αγαμητους
Με πιθηκάκια ταυλανδη ,να την πας στο μανκι μπιτς να μη ξεχωρίζεις την γκομενα από τη μαϊμού
Το Μέγα ναυάγιο μιντ που έχει βγάλει πολλές γκόμενες - μαϊμούδες δήλωσε πως όλη η γκαβλα είναι η τριχωτή τους πλάτη...Την μέρα ξεχωρίζουν.. Την νύχτα τώρα....
Το Μέγα ναυάγιο μιντ που έχει βγάλει πολλές γκόμενες - μαϊμούδες δήλωσε πως όλη η γκαβλα είναι η τριχωτή τους πλάτη...ιντ
Δεν το λέω εγώ πως είναι Μέγα ναυάγιο, υπήρξε σχετική ψηφοφορία όπου βγήκε πρώτος με διάφορα και διέλυσε τον ανταγωνισμό...Ο. Μιντ έχει γαμίσει πολύ μουνι τώρα μην κουβεντιάσουμε μλκιες
Ότι τοχει ρίξει στις Ασιάτισσες είναι ένα ολίσθημα, αλλά δεν τον λες ναυάγιο. Μάλλον είναι ο παλαιός Βολκανο