midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.198
- Πόντοι
- 3.656
Δεν Ελλάδα ή Κύπρος, παρότι μοιάζει, οπότεΓαμιούνται με κανέναν όλες αυτές;
ΝΑΙ
Δεν Ελλάδα ή Κύπρος, παρότι μοιάζει, οπότεΓαμιούνται με κανέναν όλες αυτές;
Το aegean pass έχει ο σύντροφός ξενιτημενοςΣίγουρα όχι με τον ξεφτιλισμενο.
Έχει βγάλε in advance φθηνά εισιτήρια με την Rayanair για να έρχεται Αθήνα να του γρασαρουν το γκροβερακι στα μασατσιδικα...
Ο Βολκανο μας. Τρολαρει όντως. Εμείς μαζεύουμε σαν τον κμαν 2000 να πάμε καμμια βδομάδα ουκρανια Μολδαβία κι ο Βολκανο πετάγεται Κολομβία για να ενημερώσει το.. Σαι.... Μπουκαλα το πας
οταν μεγαλωσω θελω να γινω κι εγω τρολ με 18188 ποστ
σαν νουμερο τηλεψωνικου καταλογου
πιστευω οτι αν παρω το 18188 καποια υπηρεσια 090 θα απαντησει
Ρικυ Μάρτιν κι αυτός? Σαν τον Τζων??? Δε νομίζω...Η μόνη άποψη που έχει είναι πάνω στα υπερμεγέθη πεοι Τούρκων, Αράβων και λοιπών καβαλάρηδων της αλοτριωμενης σουφρας του...
Ο βολκανο είναι επιχειρηματίας, θέλει αρχιδια μεγάλα (σαν αυτά που ρούφα ο ξεφτιλισμενος)για να τα καταφέρεις σε αυτόν τον τομέα...Ο Βολκανο μας. Τρολαρει όντως. Εμείς μαζεύουμε σαν τον κμαν 2000 να πάμε καμμια βδομάδα ουκρανια Μολδαβία κι ο Βολκανο πετάγεται Κολομβία για να ενημερώσει το.. Σαι.... Μπου
Τι επαγγέλλεται αν επιτρέπεται?Ο βολκανο είναι επιχειρηματίας, θέλει αρχιδια μεγάλα (σαν αυτά που ρούφα ο ξεφτιλισμενος)για να τα καταφέρεις σε αυτόν τον τομέα...
Έχει εργοστάσιο με μπαταρίες στην βόρεια Ελλάδα, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.Τι επαγγέλλεται αν επιτρέπεται?
Σε πάω γιατί είσαι ρομαντικός τύπος...@τασος3
Η γυναίκα είναι ΘΕΑ.....ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.....10αρι στο πρόσωπο και σίγουρα θα έχει και ωραίο σώμα λαμπάδα!
ΥΓ: Τάσσο αν θέλεις και γουστάρεις στείλε μου σε pm το τηλέφωνο της και το όνομα της!
Εγώ για αυτήν την γυναικάρα όχι Κισινάου πάω..... αλλά και στην Χιλή φτάνω για πάρτη της!
Δεν Ελλάδα ή Κύπρος, παρότι μοιάζει, οπότε
ΝΑΙ
Εγώ ξέρω ρωσσια αρκετά για να κάνω τα κονε. Όχι να ψήσω, αυτή που θαναι πρόθυμη. Γενικά παίζει ρόλο το κλίμα, αν υπάρχει κλίμα τον παίρνουμε για κάποιο λόγο τον παίρνουν όλες, αν υπάρχει κλίμα μην τον παίρνεις γιατί υπάρχει λόγος, δεν τον παιρνουν... Ο ξενιτεμένος λέει απ ότι κατάλαβα ότι το κλίμα είναι θετικόΑφού όμως δε μιλάνε ούτε αγγλικά,ούτε ελληνικά,πώς προσεγγίζονται;
Ή θα πρέπει να ξέρεις ρωσικά ή να΄'σαι ρουπου
Μεγαλοεξαγωγεας σε κάτι.. Πιο πολλά ρωτα τον ίδιοΤι επαγγέλλεται αν επιτρέπεται?
Σα δε ντρέπεσαι...Μεγαλοεξαγωγεας σε κάτι.. Πιο πολλά ρωτα τον ίδιο
Καλά. Ρε.Σα δε ντρέπεσαι...
Με Μητσαρα μαζί, του φτιαχνα το προφίλ,θα γίνει μεγάλος ινφλουενσερ τώρα που επέστρεψε Ελλάδα.χαιρετίζω τον σύντροφο @τρο
καλώς τον φίλτατο
που χάθηκες τόσο καιρό?
Με Μητσαρα μαζί, του φτιαχνα το προφίλ,θα γίνει μεγάλος ινφλουενσερ τώρα που επέστρεψε Ελλάδα.
Μητσαρας θα κάνει μόνο γκεστ εμφανίσεις, είναι μεγάλη φίρμα αλλά ξέμεινε από χρήμα στη Ρωσία και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω.ο λαός του bou επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του Μήτσου και του kman
KMAN θα μαζευει λεφτα να πληρωσει το φυσικο αεριο τον χειμωναΜητσαρας θα κάνει μόνο γκεστ εμφανίσεις, είναι μεγάλη φίρμα αλλά ξέμεινε από χρήμα στη Ρωσία και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω.
Κμαν τώρα που μιλάμε έχει νοικιάσει βίλα με 12 υπνοδωμάτια στην Πολωνία και φιλοξενεί σπονσορετες οι οποίες εγκατέλειψαν την βάση τους μετά τις τελευταίες διακοπές ρεύματος.
Αυτά συμβαίνουν αν είσαι υπάλληλος...KMAN θα μαζευει λεφτα να πληρωσει το φυσικο αεριο τον χειμωνα
Υπαλληλος ΚΜΑΝ = Σερβιτορος στο ΒουπερταλΑυτά συμβαίνουν αν είσαι υπάλληλος...