Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Οποίος ακούσει αυτά που λέει ο Τάσος που ίσχυαν πριν κάποια χρόνια και γι αυτόν που ήταν μόνιμος και με τεράστια άνεση χρόνου, και νομίσει ότι θα τα επαναλάβει με κατιτίς παραπάνω, θα έχει δυσάρεστη έκπληξη διαπιστωνοντας ότι δέκα φορές πάνω θα του βγει ένα γαμησακι απ ότι νόμιζε.
Όσο για επίπεδο, χωρίς κονε κάνα μπάζα κι μόνο από ντεζα βου κι αν βρει.. Δεν ξέρω καν αν είναι ακόμα ανοιχτό κι αν πάνε κάποιες έκει.. Μαμπα είναι τελείως σκαμ. Κάτι 35αρες και βάλε βρίσκεις με 150ε μια ώρα ζηταν άντε να γίνει μιάμιση με 100...επθπεδο..κλασικη βιζιτα κοντή αδιάφορη σπαστικια
Τα φηντ μπακ είναι δεκημερου, από φίλο 45αρη ςμφανιαημο που μιλάει κ ρουμάνικα. Πήγε τρεις μέρες για μια δουλειά, έδρα Βουκουρέστι έχει, άλλο βάσανο από κει, και μου είπε έτσι και χειρότερα τα βρήκε.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ρε συ το ινστα της ξανθιάς το θέλω για δύο κυρίους λόγους:
Να δω πως είναι τώρα!
Έχει ωραίο σώμα?

Και φυσικά καλύτερη επικοινωνία!

Άλλο να μιλάς μέσω ινστα και άλλο ένα ξερό τηλέφωνο!
Έχει μεγάλη διαφορά!

#Εγώ και νέος είμαι....και αρκετά εμφανίσιμος!
Άμα με δεί θα γουστάρει η γκόμενα.....!!!!!:smitten:

Παίζει να μου κάτσει και τσάμπα!:wink:
Να βρεις δικιες σου που θες και συνοικέσιο από τον θείο Τάσο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ρε συ το ινστα της ξανθιάς το θέλω για δύο κυρίους λόγους:
Να δω πως είναι τώρα!
Έχει ωραίο σώμα?

Και φυσικά καλύτερη επικοινωνία!

Άλλο να μιλάς μέσω ινστα και άλλο ένα ξερό τηλέφωνο!
Έχει μεγάλη διαφορά!

Jon φέρνεις σε δύσκολη θέση τον Τάσο, σου είπε ότι η κοπέλα έχει μόνιμη σχέση με ντόπιο και δεν είναι εύκολο να σου δώσει το ίνσταγκραμ γιατί μπορεί να βρεθεί εκτεθειμένος εφόσον και εσύ δεν την γνωρίζεις την κοπέλα προσωπικά. Ξέρεις ότι στο ίνσταγκραμ κάποιος διαλέγει τους φίλους και ακολούθους του μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι θα σε δεχτεί σαν ακόλουθο μιας και είσαι παντελώς άγνωστος προς την ίδια.

στο λέω εντελώς φιλικά μην με παρεξηγήσεις :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οποίος ακούσει αυτά που λέει ο Τάσος που ίσχυαν πριν κάποια χρόνια και γι αυτόν που ήταν μόνιμος και με τεράστια άνεση χρόνου, και νομίσει ότι θα τα επαναλάβει με κατιτίς παραπάνω, θα έχει δυσάρεστη έκπληξη διαπιστωνοντας ότι δέκα φορές πάνω θα του βγει ένα γαμησακι απ ότι νόμιζε.
Όσο για επίπεδο, χωρίς κονε κάνα μπάζα κι μόνο από ντεζα βου κι αν βρει.. Δεν ξέρω καν αν είναι ακόμα ανοιχτό κι αν πάνε κάποιες έκει.. Μαμπα είναι τελείως σκαμ. Κάτι 35αρες και βάλε βρίσκεις με 150ε μια ώρα ζηταν άντε να γίνει μιάμιση με 100...επθπεδο..κλασικη βιζιτα κοντή αδιάφορη σπαστικια
Τα φηντ μπακ είναι δεκημερου, από φίλο 45αρη ςμφανιαημο που μιλάει κ ρουμάνικα. Πήγε τρεις μέρες για μια δουλειά, έδρα Βουκουρέστι έχει, άλλο βάσανο από κει, και μου είπε έτσι και χειρότερα τα βρήκε.

έτσι ακριβώς :thumbsup:

Νοέμβριο-Δεκέμβριο του περασμένου έτους ήμουν επάνω, έπειτα τον Φεβρουάριο ξέσπασε ο πόλεμος και έπεσαν ''οι τίτλοι τέλους'' και οι δίκες μου πληροφορίες και όσα έζησα επάνω επιβεβαιώνουν τα όσα περιγράφεις και συμφωνώ απολύτως ότι έτσι έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, εσύ από όσο θυμάμαι ανέβηκες καλοκαίρι και Σεπτέμβριο του περασμένου έτους για τελευταία φορά. Επιφυλάσσομαι για το πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τον πόλεμο θα δημιουργηθούν ευκαιρίες ή θα καταστραφεί εντελώς και το λίγο παιχνίδι που υπήρχε?

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
έτσι ακριβώς :thumbsup:

Νοέμβριο-Δεκέμβριο του περασμένου έτους ήμουν επάνω, έπειτα τον Φεβρουάριο ξέσπασε ο πόλεμος και έπεσαν ''οι τίτλοι τέλους'' και οι δίκες μου πληροφορίες και όσα έζησα επάνω επιβεβαιώνουν τα όσα περιγράφεις και συμφωνώ απολύτως ότι έτσι έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, εσύ από όσο θυμάμαι ανέβηκες καλοκαίρι και Σεπτέμβριο του περασμένου έτους για τελευταία φορά. Επιφυλάσσομαι για το πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τον πόλεμο θα δημιουργηθούν ευκαιρίες ή θα καταστραφεί εντελώς και το λίγο παιχνίδι που υπήρχε?
Μετά τον πόλεμο η Ουκρανία τελείωσε.όχι ότι πριν ήταν τίποτα το σπουδαίο πια.

Έχουν φύγει όλες μα όλες. Τις βλέπω άμστερνταμ,Βαρκελώνη, Σλάβα Ουκραινα με το μοχιτο στο χέρι και τον Ολλανδό αγαπουλη να πληρώνει.

Θα μείνει η Ρωσία όμως και η μπελαρους αν δεν πέσουν οι Πούτιν/Λουκασενκο η δε μας ρίξουν κανα πυρηνικό.

Την περίοδο που λες,στο καριμπιαν ,μια μουναρα (για Ελλάδα,μέτρια για Ουκρανία) ήθελε τριακόσια δολάρια για δυο ώρες πήδημα συν ταξί.

Και να βλέπεις τους Γάλλους η Τουρκαλαδες να ξοδεύουν τα γιουρος και να καταστρέφουν την αγορά οι κεμπαμπτζηδες και να τα δίνουν. Είχα δει έναν Γάλλο πιωμένο να φεύγει με μια ψηλή τύπου ΚΜΑΝ ,και να σκέφτομαι τα πιο άκοπα 300 ευρώ π έχει βγάλει η ουκρανεζα

Γνωστός μου ,δεν πήγαινε πλέον Κιέβο ,πήγαινε Λβιβ γιατί οι πορνοτουριστες είχαν μολύνει το Κιέβο.

Αυτός ήταν σκληρός καργιολης. Είχε πάει για φαΐ με ουκρανεζα ,πάει να τη φιλήσει,αυτή τραβιέται και να κάνει αυτός σκηνή να της λέει φύγε από το τραπέζι μου και να τη διώχνει. Πήγε αυτή να αρχίσει τα νιαουρίσματα αλλά πουλο αμέσως κάι στην επόμενη.

Σκατοψυχες σλαβες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μετά τον πόλεμο η Ουκρανία τελείωσε.όχι ότι πριν ήταν τίποτα το σπουδαίο πια.

Έχουν φύγει όλες μα όλες. Τις βλέπω άμστερνταμ,Βαρκελώνη, Σλάβα Ουκραινα με το μοχιτο στο χέρι και τον Ολλανδό αγαπουλη να πληρώνει.

Θα μείνει η Ρωσία όμως και η μπελαρους αν δεν πέσουν οι Πούτιν/Λουκασενκο η δε μας ρίξουν κανα πυρηνικό.

Την περίοδο που λες,στο καριμπιαν ,μια μουναρα (για Ελλάδα,μέτρια για Ουκρανία) ήθελε τριακόσια δολάρια για δυο ώρες πήδημα συν ταξί.

Και να βλέπεις τους Γάλλους η Τουρκαλαδες να ξοδεύουν τα γιουρος και να καταστρέφουν την αγορά οι κεμπαμπτζηδες και να τα δίνουν. Είχα δει έναν Γάλλο πιωμένο να φεύγει με μια ψηλή τύπου ΚΜΑΝ ,και να σκέφτομαι τα πιο άκοπα 300 ευρώ π έχει βγάλει η ουκρανεζα

Γνωστός μου ,δεν πήγαινε πλέον Κιέβο ,πήγαινε Λβιβ γιατί οι πορνοτουριστες είχαν μολύνει το Κιέβο.

Αυτός ήταν σκληρός καργιολης. Είχε πάει για φαΐ με ουκρανεζα ,πάει να τη φιλήσει,αυτή τραβιέται και να κάνει αυτός σκηνή να της λέει φύγε από το τραπέζι μου και να τη διώχνει. Πήγε αυτή να αρχίσει τα νιαουρίσματα αλλά πουλο αμέσως κάι στην επόμενη.

Σκατοψυχες σλαβες

προσυπογράφω σε όλα λέξη προς λέξη :thumbsup:

με μόνο μια επισήμανση ότι για γυναίκα χωρίς να πληρώσεις για σεξ, ήταν εφικτό σε εμφάνιση μέχρι 7 και ηλικία πάνω από 30 χρ.
Μια που έφαγα χωρίς λεφτά και κάναμε ψευτοσχέση και κοιμόμουν και σπίτι της κάποιες φορές ήταν 31 χρ. και 7αρι σε εμφάνιση.

Για εμφάνιση πάνω από 7 και σχετικά πιτσιρίκα ή ακόμη και πολύ πιτσιρίκα μόνο με λεφτά.

έτσι ειχε διαμορφωθεί η κατάσταση μέχρι πριν ξεσπάσει ο πόλεμος

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
προσυπογράφω σε όλα λέξη προς λέξη :thumbsup:

με μόνο μια επισήμανση ότι για γυναίκα χωρίς να πληρώσεις για σεξ, ήταν εφικτό σε εμφάνιση μέχρι 7 και ηλικία πάνω από 30 χρ.
Μια που έφαγα χωρίς λεφτά και κάναμε ψευτοσχέση και κοιμόμουν και σπίτι της κάποιες φορές ήταν 31 χρ. και 7αρι σε εμφάνιση.

Για εμφάνιση πάνω από 7 και σχετικά πιτσιρίκα ή ακόμη και πολύ πιτσιρίκα μόνο με λεφτά.

έτσι ειχε διαμορφωθεί η κατάσταση μέχρι πριν ξεσπάσει ο πόλεμος
Συμφωνώ ,τέτοιες είχα και εγώ καθώς και ένα τυχερό με 20χρονο.

Ένας φίλος,χτύπησε μια στα 25 μόνο με δώρα και βολτουλες στην όπερα.

Ο τύπος που έκανε τη σκηνή ,ήταν γύρω στα 55 αλλά ξανά με δωράκια και λίγα μετρητά έκανε κάποιες ζημιές

Επίσης το 7 Ουκρανία είναι 9 για Ελλάδα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Συμφωνώ ,τέτοιες είχα και εγώ καθώς και ένα τυχερό με 20χρονο.

Ένας φίλος,χτύπησε μια στα 25 μόνο με δώρα και βολτουλες στην όπερα.

Ο τύπος που έκανε τη σκηνή ,ήταν γύρω στα 55 αλλά ξανά με δωράκια και λίγα μετρητά έκανε κάποιες ζημιές

απλά αυτές οι περιπτώσεις χωρίς λεφτά και με κάποια ψευτοδωράκια ήταν λιγοστές και απαιτούσε αρκετό ως πολύ ψάξιμο και καλό κύκλο γνωριμιών με μόνιμους κατοίκους.

Συνήθως ο μέσος σεξοτουρίστας θα έπεφτε στα αρπακτικά είτε μέσω tinder, badoo είτε στα κλαμπ και εστιατόρια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κάτι 35αρες και βάλε βρίσκεις με 150ε μια ώρα ζηταν άντε να γίνει μιάμιση με 100...επθπεδο..κλασικη βιζιτα κοντή αδιάφορη σπαστικια

μουνάρα βίζιτα (μαύρη ζώνη) +8 εμφάνιση για 1 ώρα μου ζητησε 350$ και για τρίωρο 500$
σεμίπρο +35 χρονών πολύ μέτρια μου ζήτησε 100 ευρώ
σεμίπρο 7,5 σε εμφάνιση μου ζήτησε 3500 γρίβνα για δύο ώρες
ένα εντελώς μπάζο και χοντρή μου ζήτησε 2500 γρίβνα

αν αρχίσω να απαριθμώ περιπτώσεις η απογοήτευση θα είναι μεγάλη :confused:

Υ.Γ. με όλες έκανα βιντεοκλήση στο what's app για να τσεκάρω ότι είναι αυτές

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
μουνάρα βίζιτα (μαύρη ζώνη) +8 εμφάνιση για 1 ώρα μου ζητησε 350$ και για τρίωρο 500$

Στο καριμπιαν είχε μέσα μέσα μια χοντρή ,η οποία μου λέει τη μια φορά που της μίλησα

«I work sex for money ,you in?”

Και γυρνάω και της λέω

«how much you pay me?”

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356

Ειμαι σιγουρος οτι μολις σε δει θα σε ερωτευθει σφοδρα :cheesy:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266

Σκατοψυχες σλαβες
Και οι πρώην ασιατικές δημοκρατίες της εσσδ
IMG_20221102_192516.jpg

Για Δύο πράγματα είμαι σίγουρος ..
Το πρώτο ότι η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο και το δεύτερο ότι οι σλαβες είναι σκατοψυχες :confused:
Και για το πρώτο δεν είμαι 100% σίγουρος

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Και οι πρώην ασιατικές δημοκρατίες της εσσδ
Για Δύο πράγματα είμαι σίγουρος ..
Το πρώτο ότι η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο και το δεύτερο ότι οι σλαβες είναι σκατοψυχες :confused:
Και για το πρώτο δεν είμαι 100% σίγουρος
το ξερουμε οτι εσυ εισαι της επιπεδης γης
σιγα το νεο

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Αφού ότι γυρίζει σε φαλιριζει:confused:
Κουλοχέρης φρουτάκια ρουλέτα κ Γη:confused:
καλα το πας
οταν μεγαλωσω θελω να γινω κι εγω τρολ με 18188 ποστ
σαν νουμερο τηλεψωνικου καταλογου
πιστευω οτι αν παρω το 18188 καποια υπηρεσια 090 θα απαντησει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656

Σε αυτά πρόσθεσε 100ε ημερήσιο κόστος διαμονής φαγητού και γυρας, συν ότι επειδή ακριβώς δεν γαμάς φτηνά πολλές ώρες, δεν περνάει η ώρα, κάνοντας την εκδρομή βάσανο (μετά από κάνα δυο μέρες) ,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom