dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δε πα να είναι και τρίμετρη τι να το κάνω αφού σου έφαγε τα λεφτά και δε σου κάθεσαι να την πηδήξεις .Αν την είχες πηδήξει θα μας είχες φλομώσει στις φωτογραφίεςΔημητράκη είσαι βλακας ρε φίλε.Θυμασαι που αμφισβητουσες οτι η γκομενα ήταν δίμετρη και έλεγες για πόρτες κτλ?Τώρα που έβαλα τη φωτο διπλα στην πόρτα τι έχεις να πεις?Το κάναμε γαργαρα όπως ολα.
Απλα επαναλαμβάνεις συνεχώς τις ιδιες πίπες και πιστεύεις οτι θα πείσεις οτι δημιουργείς αμφιβολίες.
Αφου είσαι βλήμα ρε όρνιο,σε αφήνω να τα γράφεις για να εκτίθεσαι.Μετα πταν θα διαψεθυστεις θα τα κάνεις γαργαρα και μετα επειδή είσαι βλήμα θα θεωρήσεις οτι επειδή δεν επαναλαμβάνομαι όπως εσύ,είμαι αδύναμος.
Εγώ ομως τα γράφω μόνο μια φορά.Σε χρησιμοποιώ σαν οχημα και σάκο για να ξεφτλιζω το μέσο ορο που παρασυρεται απο εσενα.
Εγώ όταν με αμφισβίτησες πήρες τον πούλο,είδες τι διαμερίσματα έχω και πόσο κάνουν!Και στην Ελλάδα άτομα από το σά'ι'τ έχουν έρθει και έχουν δει αν έχω περιουσία ή όχι,εσύ μόνο μούφα φωτογραφίες από R bnb πήγες να μας βάλεις .
Αν είσαι Κίεβο γιά δε μας βάζεις αποδείξεις? κάθεσαι εδώ και γράφεις σελίδες με μαλακίες οπότε έχεις και παραέχεις χρόνο.Μήπως κοστίζει το φιλμ? ή ξέχασες να αγωράσεις φιλμ γιά τη φωτιογραφική μηχανή? μήπως έβγαλες φώτο αλλά σου κάηκε το φιλμ?
Με λίγα λόγια αρχήδια πήγες Κίεβο οι φώτο είναι κονσέρβα