Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σημασία έχει να φέρεις αρκετό ρευστό για να έχεις δύναμη πυρός.500 ευρώ τη μέρα είναι καλά.Εχεις ικανοποιητική ισχύ.
Αν έχεις λιγότερα από 500 στην τσέπη πρέπει να φύγεις από την πόλη ASAP.Ειναι σκέτη ταλαιπωρία,τρως όλα τα σκατά αν δεν έχεις λεφτά.
Επίσης τώρα είναι πολυ πιο κουραστικά από πριν γιατί έχουν πονηρεψει οι γκόμενες,φωτοσοπαρουν τις φωτο,σε ψαρεύουν,βάζουν time restraints του τύπου αύριο φεύγω από την πόλη για να μη μπορείς να δεις άλλες,δέχονται να βγουν μόνο αν υπάρχει προσφορά στο τραπέζι και όχι βλέποντας και κάνοντας και χίλια δυο μύρια αλλά.
Δεν μπορείς δηλαδή να πεις να βγούμε σε ένα ρεστωραν να τα πούμε,να την κόψεις την άλλη αν αξίζει και να κανονίσεις arrangement.Αν το πεις δεν έρχονται καθόλου,θέλουν έτοιμη προσφορά στο τραπέζι πριν την πρώτη συνάντηση για να ενδιαφερθούν.
Οπότε πρέπει να υπολογίζεις πολλές παραμέτρους,υπάρχει πολύ μεγάλο Ρίσκο και πιθανότητα αποτυχίας,πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες και αυτό τα καθιστά όλα πιο κουραστικά.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
200-250 ευρώ τη μέρα δίνω εγώ.Εχει όμως και γκόμενες που ζητάνε τα δίπλα ή τριπλά.Μια μου ζήτησε 700 ευρώ για ραντεβού.Χτες μια άλλη που μενει Γερμανία μου ζήτησε 500 ευρώ τη συνάντηση.
Μια άλλη ζήτησε 1000 ευρώ τη μέρα.
Τα ποσά αυτά είναι μη διαπραγματεύσιμα άμα προτείνεις πιο κάτω η γκόμενα λέει εγώ είμαι ωραία κοπέλα,δεν είμαι καμία πουτάνα να δίνεις τόσα λίγα.
Με 200 όμως άμα ψάξεις βρίσκεις.Δεν είναι μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτές που ζητάνε 500 και αυτές που ζητάνε 200,αλλά υπάρχει διαφορά.
Πάντως τώρα το χειμώνα που δεν έχει πολλούς σπόνσορες στην πόλη,έχεις πολύ καλύτερες ευκαιρίες.Το Σεπτέμβριο όλες έλειπαν,ήταν πολύ δύσκολο να κλείσω ραντεβού με εμφανίσιμες.

Τα 200 ευρώ είναι η αμοιβή της για να την έχεις
όλη την ημέρα ;
Πληρώνεις και τα φαγητά, τα ποτά κτλ και
επιπλέον 200 ευρώ;

Οι γκόμενες αυτές εργάζονται σε άλλη εργασία , ή είναι μόνο
συνοδοί ;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Με μπριζωνετε ρε καριόληδες.
Με κανά 1000ρικο παίρνω ψηλό ξανθό για 2 μέρες ; ή 3 ;
κώλο θα δίνει ;;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα 200 ευρώ είναι η αμοιβή της για να την έχεις
όλη την ημέρα ;
Πληρώνεις και τα φαγητά, τα ποτά κτλ και
επιπλέον 200 ευρώ;

Οι γκόμενες αυτές εργάζονται σε άλλη εργασία , ή είναι μόνο
συνοδοί ;

Ακριβώς 200 είναι η αμοιβή της.Τα έξοδα διασκέδασης,ποτά,ρεστωραν,κλαμπ είναι εξτρά.
Οι κοπέλες αυτές έχουν κανονικές δουλειές,μερικές φορές είναι και γνωστές,μοντέλα,παρουσιάστριες στην τηλεόραση,ότι μπορείς να φανταστείς.Άκομα και σε ευηποληπτα επαγγέλματα δικηγόροι,τραπεζικοί κτλ.Μονο ανώτατη αξιωματούχοή βουλευτη δεν έχω γαμήσει ακόμα.
Ουκρανία όλες κοιτάνε να βγάλουν λίγο εξτρά παραδάκι,δεν αποκλείεται η Τιμοσενκο π.χ. να σπονσοραριζοταν στα νιάτα της.
Θεωρείται φυσιολογική γυναικεία συμπεριφορά,κανεις δε γυρίσει βλέφαρο ούτε ενοχλείται.
Είναι σα να λες στις γυναίκες αρέσει το shopping,οι διακοπές,ο χορός,τα ακριβά φορέματα,θεωρείται αυτονόητο ότι μια κοπέλα που θέλει γυναικεία πράγματα θα τα αποκτήσει μέσω άντρα.
Δηλαδή μπορεί να πας στην τράπεζα να εξυπηρετηθείς και να δεις στο γκισέ μια γκόμενα που γάμησες την προηγούμενη μέρα.
Έτσι είναι η Ουκρανία.
Στις αγγελίες γράφουν ζητείται γραμματέας εμφανισιμη κτλ,δεν απαγορεύεται.Εννοειται οτι θα παίρνει και πίπες αυτό θεωρείται περίπου δεδομένο.Γενικως είναι μπορδελοχωρα κάπως,έχει άπειρες που είναι γεννημένος να μασάνε και έχουν και την αναγκαία εμφάνιση.
Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ηθικές αναστολές είναι όλες και όλοι εντελώς διεφθαρμένοι.

Γενικώς οι Ουκρανές θεωρούν το δυτικό φεμινισμο μια μαλακία και μισή δεν έχουν καμία όρεξη να ανταγωνιστούν τους άντρες στη δουλειά αντί να ασχολούνται με τον καλλωπισμό και να τους τα παίρνουν.
Μου λένε τι βλαμμένος είναι οι Γερμανίδες που χάνουν χρόνο τη δουλειά αντί να φροντίζουν τα νύχια τους,πόσο χάλια και προχειροντυμενες είναι αφού δεν έχουν χρόνο να περιποιηθουν τον εαυτό τους.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με μπριζωνετε ρε καριόληδες.
Με κανά 1000ρικο παίρνω ψηλό ξανθό για 2 μέρες ; ή 3 ;
κώλο θα δίνει ;;

Έλα μια φορά Κίεβο ή Μόσχα και θα δεις.Ολα είναι δυνατά.
Και Νορβηγιδες ψηλές ξανθές σπονσοραρονται και Σουηδεζες και Γερμανίδες και Αυστριακες.Απο όλα έχει ο μπαξές.
Απλά πρέπει να ξέρεις να παίζεις το παιγνιο,είναι σα να παίζεις πόκερ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
fylobios εισαι αναλας  :grin: το ιδιο και εγω
Κωλο αν τα σταξεις δινουν αρκετες.
ειχα Κισιναου καποιες πριν ανοιξει η βιζα με 30 ευρω  :grin: :grin:
στο σπιτι ερχοτανε για διωρο/τριωρο , καλες γαμευσιμες  οχι καραμουναρες ομως

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ακριβώς 200 είναι η αμοιβή της.Τα έξοδα διασκέδασης,ποτά,ρεστωραν,κλαμπ είναι εξτρά.
Οι κοπέλες αυτές έχουν κανονικές δουλειές,μερικές φορές είναι και γνωστές,μοντέλα,παρουσιάστριες στην τηλεόραση,ότι μπορείς να φανταστείς.Άκομα και σε ευηποληπτα επαγγέλματα δικηγόροι,τραπεζικοί κτλ.Μονο ανώτατη αξιωματούχοή βουλευτη δεν έχω γαμήσει ακόμα.
Ουκρανία όλες κοιτάνε να βγάλουν λίγο εξτρά παραδάκι,δεν αποκλείεται η Τιμοσενκο π.χ. να σπονσοραριζοταν στα νιάτα της.
Θεωρείται φυσιολογική γυναικεία συμπεριφορά,κανεις δε γυρίσει βλέφαρο ούτε ενοχλείται.
Είναι σα να λες στις γυναίκες αρέσει το shopping,οι διακοπές,ο χορός,τα ακριβά φορέματα,θεωρείται αυτονόητο ότι μια κοπέλα που θέλει γυναικεία πράγματα θα τα αποκτήσει μέσω άντρα.
Δηλαδή μπορεί να πας στην τράπεζα να εξυπηρετηθείς και να δεις στο γκισέ μια γκόμενα που γάμησες την προηγούμενη μέρα.
Έτσι είναι η Ουκρανία.
Στις αγγελίες γράφουν ζητείται γραμματέας εμφανισιμη κτλ,δεν απαγορεύεται.Εννοειται πριν θα παίρνει και πίπες αυτό θεωρείται περίπου δεδομένο.Γενικως είναι μπορδελοχωρα κάπως,έχει άπειρες που είναι γεννημένος να μασάνε και έχουν και την αναγκαία εμφάνιση.
Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ηθικές αναστολές είναι όλες και όλοι εντελώς διεφθαρμένοι.

Αν δεν είναι επαγγελματίες πόρνες
είναι ενδιαφέρον να πληρώνεις μια εργαζόμενη
για να την έχεις μια ημέρα .

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
πχ αυτη

Συνημμένα

• CC3CEE14-83A2-4319-BF6F-06C5223B626F.jpeg
    CC3CEE14-83A2-4319-BF6F-06C5223B626F.jpeg
    103,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 36313829-EE25-4179-BEC9-DB06506D3952.jpeg
    36313829-EE25-4179-BEC9-DB06506D3952.jpeg
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 28

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
:grin:

Συνημμένα

• 2BBC5670-F27B-4EDB-95EB-E10D3129B603.jpeg
    2BBC5670-F27B-4EDB-95EB-E10D3129B603.jpeg
    256,1 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 2AA4221C-2BAD-47EC-A0D9-E4BFF19440AE.jpeg
    2AA4221C-2BAD-47EC-A0D9-E4BFF19440AE.jpeg
    284,6 KB · Εμφανίσεις: 58

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Έλα μια φορά Κίεβο ή Μόσχα και θα δεις.Ολα είναι δυνατά.
Και Νορβηγιδες ψηλές ξανθές σπονσοραρονται και Σουηδεζες και Γερμανίδες και Αυστριακες.Απο όλα έχει ο μπαξές.
Απλά πρέπει να ξέρεις να παίζεις το παιγνιο,είναι σα να παίζεις πόκερ.
ινσταντσπονσορινγκ δεν μπορει παιξει?δηλαδη οκ παμε για ενα ποτο,φαγητο και μετα ελα με 2,3,4 κατοσταρικα να περασουμε το βραδυ μαζι?αμα δεν γουσταρω να την εχω 3 μερες δεν παιζει ετσι?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
ινσταντσπονσορινγκ δεν μπορει παιξει?δηλαδη οκ παμε για ενα ποτο,φαγητο και μετα ελα με 2,3,4 κατοσταρικα να περασουμε το βραδυ μαζι?αμα δεν γουσταρω να την εχω 3 μερες δεν παιζει ετσι?

μα αυτό ψαχνει ο κμαν ρε τυπε...να την εχει 2-3 μερες και να την σερνει από μαγαζι σε μαγαζι και από ρεστοραν σε ρεστοραν, όπως ο γυφτος την αρκουδα...και στα μεσοδιαστήματα μπορει να πεφτει και κανας πουτσος... :S
αμα του πει η γκομενα δωσ μου τα λεφτα και παμε κατευθείαν στο ξενοδοχειο να με γαμας 3 μερες, ο κμαν θα την σουταρει κατευθείαν...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Επαγγελματιας πορνη δεν θεωρειται μονο αυτη που δουλευει σε μπουρδελα/σαλον η κανει βιζιτες σε sites ...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
παμε κατευθείαν στο ξενοδοχειο να με γαμας 3 μερες, ο κμαν θα την σουταρει κατευθείαν...

Αυτό δεν ξέρω αν το αντέχουν πολλές.
Μου έχουν δώσει κάποιες τα λεφτά πίσω και έφυγαν.
Μετά από μισάωρο κάρφωμα από πίσω.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
μα αυτό ψαχνει ο κμαν ρε τυπε...να την εχει 2-3 μερες και να την σερνει από μαγαζι σε μαγαζι και από ρεστοραν σε ρεστοραν, όπως ο γυφτος την αρκουδα...και στα μεσοδιαστήματα μπορει να πεφτει και κανας πουτσος... :S
αμα του πει η γκομενα δωσ μου τα λεφτα και παμε κατευθείαν στο ξενοδοχειο να με γαμας 3 μερες, ο κμαν θα την σουταρει κατευθείαν...

:2funny: :2funny:  ειπα να κερασεις και κανα ποτο ετσι να παιξει λιγο φλερτ..οχι ξεροσφυρι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Είναι ενδιαφέρον,έχει πλεονεκτήματα,αυτό λέμε.
Αλλά κοστίζει το άθλημα.Δηλαδη με τα λεφτά που σκας τη μέρα σε μια σπονσορετ θα μπορούσες να γαμήσεις 5 επαγγελματίες.
Για αυτό λέω είναι διαφορετικά πράγματα,δε συγκρίνονται.
Συνειδητά επιλέγεις το σπόνσορινγκ και εσύ και αυτές.Και αυτές θα μπορούσαν να γίνουν πουτάνες να βγάζουν πενταπλα αντί να περιμένουν τον κάθε σπόνσορα να τις ταΐσει.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Πώς δε γίνεται?Λέγεται short teem sponsoring.Αυτο έκανα με τη βυζαρου.One night stand μετά το ραντεβού στο ρεστωραν κι έτσι.
Καλά τα ψέμματα οι πιομπολλες γκόμενες δεν το έχουμε δεν κάνουν για σπονσορέτς.
Για να κάνει για σπονσορετ η άλλη πρέπει να
1.Εχει πολύ ωραία εμφάνιση
2.Να γυμναζεται να διατηρείται σε φόρμα
3.Να κάνει συνεχώς δίαιτα να μένει λεπτή
4.Να ξοδεύει πολλά λεφτά σε ακριβά ρούχα,καλλυντικά
5.Να ξέρει να φέρεται,να τρώει,να πινει,να περπατάει σωστά,να χορευει να στέκεται κτλ
6.Να έχει κουλτούρα και ένα σωρό άλλα.
Είναι τεράστια η πίεση που έχει η σπονσορετ να είναι παρουσιασιμη.Δεν έχει καμία σχέση με πουτάνα.
Μερικές το έχουνε στο αίμα τους,άλλες τα κάνουν μαντάρα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Επαγγελματιας πορνη δεν θεωρειται μονο αυτη που δουλευει σε μπουρδελα/σαλον η κανει βιζιτες σε sites ...

παρα πολλες τραγουδιαρες, μπαργουμεν, υποδοχες κτλ κανουν ακριβως αυτή την δουλεια...απλα επειδή εδώ είναι η πουριτανη ελλαδα, πρεπει να εχεις καποια ακρη για να σου κανει το κονε…
εγω κατι τραγουδιαρες που πηδηξα, τις πηδηξα ακριβως ετσι : πηγα με τον ταδε που ειχε τις ακρες στην μπουζουκλερι, μου λεει "βλέπεις την λουιζα που τραγουδάει?με 250 ευρω είναι δικια σου", μολις τελειωσε το πρόγραμμα της και κατεβηκε από την πιστα, την φωναζει στο τραπεζι, γνωριζόμαστε, πινουμε ένα ποτο, λεμε 3-4 μαλακιες και μετα βουρ στο χοτελ για πουτσο…θα μπορουσε βεβαια να του πει ότι δεν μπορει να ερθει στο τραπεζι γιατι εχει περιοδο ή την περιμενει ο γκομενος μετα κτλ...αλλα αυτό δεν λεει κατι..
αυτό το σκηνικο ο κμαν το θεωρει ότι γαμησα τραγουδιστρια!!!!μιλαμε για αστεια πραγματα... :idiot:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Τα εχετε μπερδεψει ολα ... απο την στγμη που δινεις λεφτα στο χερι η ακριβο δωρο πριν την γαμησεις ειναι πουτανα.
Δεν το κατακρινω , ισα ισα αυτη ειναι η «ηθικη» της α.ευρωπης και καλα κανουν  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom