Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα εχετε μπερδεψει ολα ... απο την στγμη που δινεις λεφτα στο χερι η ακριβο δωρο πριν την γαμησεις ειναι πουτανα.
Δεν το κατακρινω , ισα ισα αυτη ειναι η «ηθικη» της α.ευρωπης και καλα κανουν  :grin:

Σιγά και Δυτική Ευρώπη έχουν ξυπνήσει,αρχίζουν και κάνουν τα ίδια πλέον οι γκόμενες.
Στο κάτω κάτω ποιος γαμαει τζάμπα?Ό μη αναμάρτητος τω λιθω βαλετω.Ολοι πληρώνουν για το μουνί.
Δηλαδή οι γκόμενες δε θέλουν δώρο γενεθλίων?Με τις σπονσορέτς απλά κάνεις πολλά δώρα.
Και πρέπει η γκόμενα να προσπαθήσει για να σου αρέσει,δεν είναι όπως με κανονική γκόμενα που μπορεί να γκρινιάζει,να σου σπάει τα αρχίδια κτλ.Η σπονσορετ είναι πάντα ευχάριστη και κεφάτη,honeymoon φάση.
Παίρνεις μόνο τα καλά από τη γκόμενα και τα σκατά τα αφήνει κατα μέρος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Εντελως τζαμπα δυσκολα ... αλλο ομως λογικα κεραματα/εξοδα και αλλο να σε ξυριζουν κανονικα. Αυτο λεμε

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
Τα εχετε μπερδεψει ολα ... απο την στγμη που δινεις λεφτα στο χερι η ακριβο δωρο πριν την γαμησεις ειναι πουτανα.
Δεν το κατακρινω , ισα ισα αυτη ειναι η «ηθικη» της α.ευρωπης και καλα κανουν  :grin:

Δεν είναι το ίδιο οι πουτάνες που πηδιούνται κάθε μέρα
με πολλούς διαφορετικούς , με 50 ευρώ,
με αυτές που έχουν μια άλλη εργασία , και
πηγαίνουν με ένα σπόνσορα για 2-3 ημέρες , για να
συμπληρώσουν το εισόδημά τους.

Συναλλαγή γίνεται και στις 2 περιπτώσεις
αλλά διαφορετικά περνάς με τη συνοδό
που δεν είναι επαγγελματίας πόρνη.

Όπως διαφορετικό είναι να έχεις δικό σου σωφέρ
από το να παίρνεις ταξί.
Η συμπεριφορά του ταξιτζή
δεν έχει σχέση με τη συμπεριφορά
του δικού σου σωφέρ .

Δεν είναι βέβαια ακριβώς το ίδιο,
αλλά κάπως έτσι είναι.

Όπως διαφορετικά είναι στο φαστ φουντ
από το ακριβό γαλλικό ρεστωράν
όσον αφορά τη συμπεριφορά των γκαρσονιών.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρεαλιστικά τι πιθανότητες έχει ένας σαρανταπενταρης και πανω να γαμήσει μια εμφανισιμη εικοσιπενταχρονη και κάτω χωρίς καποιας μορφής παροχή?
Αν ρίξεις τα στάνταρτς σου πας σε μεγάλες,πιο άσχημες,πιο χοντρές,πιο κοντές ή απαρνηθείς τελείως τη λευκή φυλή και πας με κίτρινες,μαύρες,μπορεί να γαμήσεις τζάμπα.
Αλλά αν λες εγώ θέλω να γαμαω μόνο δίμετρες ξανθές νεαρες όμορφες λευκες και δε ρίχνω τα στάνταρντ μου με την καμία,αλλιώς δε γαμάω που λένε,τότε πρέπει να τα σκάσεις.
Όσο περισσότερα ζητάς σε εμφάνιση,χαρακτήρα τόσο πιο αδρα πληρώνεις.
Και όσο περισσότερο μεγαλώνεις,τόσο περισσότερα ζητάνε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Δεν είναι το ίδιο οι πουτάνες που πηδιούνται κάθε μέρα
με πολλούς διαφορετικούς , με 50 ευρώ,
με αυτές που έχουν μια άλλη εργασία , και
πηγαίνουν με ένα σπόνσορα για 2-3 ημέρες , για να
συμπληρώσουν το εισόδημά τους.

Συναλλαγή γίνεται και στις 2 περιπτώσεις
αλλά διαφορετικά περνάς με τη συνοδό
που δεν είναι επαγγελματίας πόρνη.

Όπως διαφορετικό είναι να έχεις δικό σου σωφέρ
από το να παίρνεις ταξί.
Η συμπεριφορά του ταξιτζή
δεν έχει σχέση με τη συμπεριφορά
του δικού σου σωφέρ .

Δεν είναι βέβαια ακριβώς το ίδιο,
αλλά κάπως έτσι είναι.

Όπως διαφορετικά είναι στο φαστ φουντ
από το ακριβό γαλλικό ρεστωράν
όσον αφορά τη συμπεριφορά των γκαρσονιών.
Οχι δεν συμφωνω ...
για τις γυναικες δεν ισχυουν αυτα τα παραδειγματα που αναφερεις.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι πουτάνες Ουκρανία συχνά δηλαδή σχεδόν πάντα είναι καλύτερες στο σεξ από τις μη επαγγελματίες λόγω εμπειρίας.
Απλά με τη σπονσορετ πληρώνεις για την όλη φάση,το σεξ είναι ένα κομμάτι της εμπειρίας.
Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις την πουτάνα είναι γελοίο.

Εγώ σπονσοράρω γκόμενες εδώ και 10 χρόνια,αυτές μου έμαθαν το σύστημα σιγά σιγά.
Αν το ήξερα πιο πριν,θα είχα γαμήσει πολύ περισσότερες.
Το κακό είναι ότι η κοινωνία προστατεύει πολυ τις γυναίκες,δε σου λέει την αλήθεια για το τι κάνουνε οπότε έχεις ηλίθιες ρομαντικές αντιλήψεις όταν είσαι μικρός,τις βλέπεις σαν αγγέλους και δεν μπορείς να φανταστείς πόσες είναι πρόθυμες να τον φάνε με λίγο παραδάκι.
Άμα γίνεις ψυχρός,ρεαλιστής γαμέας βλέπεις το φως το αληθινό.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (5).jpg
    αρχείο λήψης (5).jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 20

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.873
Πόντοι
456
Άλλοι κερνάνε σουβλάκι κατσαρίδας Ται και γαμάνε τζάμπα 1.75

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε μαγαζιά όπως το Carribean έχει γκόμενες που ψάχνουν σπόνσορες.Σε όλα τα μαγαζιά του Κιέβου έχει δηλαδή,parade κάνουν.
Άλλο οι επαγγελματίες πουτάνες του Carribean και άλλο οι γκόμενες που ψάχνουν αρπαχτές.
Αν όμως ρίξω κάποιον εκεί μέσα να βρει σπονσορέτς θα ψαρωσει.Οπως θα ψαρωσει σε όλα τα κλαμπ υπό δυσμενείς συνθήκες.
Δηλαδή πας μόνος χωρίς τραπέζι χωρίς να ξέρεις κανέναν και αρχίζεις το soliciting.Εγω επειδή είμαι συνηθισμένος το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη.Για τους άλλους δεν είναι νορμάλ.
Αλλά άμα ξέρεις να το κάνεις γίνεται.
Οι Αραβότουρκοι κλείνουν απλά τραπέζια και στέλνουν κάποιον συνήθως τον πιο εμφανίσιμο η με το καλύτερο λέγειν να φέρνει τις γκόμενες στα τραπέζια.Μετα βάζουν άλλους να τις φρουρούν και άλλοι βάζουν τη χρηματοδότηση,άλλοι τις διασκεδάζουν κτλ.
Αυτή είναι η τουρκική μέθοδος,λειτουργούν σε ομάδες συντονισμένα.
Εγώ είμαι ελεύθερος σκοπευτής,σνίπερ,έρχομαι ξαφνικα με το πολυβόλο και εκτελώ.
Ενεργείς όπως οι γκάνγκστερ του 30,βγαίνεις σε κοινή θέα με το Bar,αρχίζεις να πυροβολείς μαζικά στο ψαχνό και όποιον πάρει ο χάρος.Χρειαζεται μόνο μερικές γρήγορες ριπες για να έχεις αποτέλεσμα,ουσιαστικά τους πιάνεις όλους στον ύπνο.
Έχει σημασία ο αιφνιδιασμός,η ταχύτητα,η ισχύς πυρός η συγκέντρωση των μέσων είναι Blitz φάση.
One man show που λένε.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Τα 200 ευρώ είναι η αμοιβή της για να την έχεις
όλη την ημέρα ;
Πληρώνεις και τα φαγητά, τα ποτά κτλ και
επιπλέον 200 ευρώ;

Οι γκόμενες αυτές εργάζονται σε άλλη εργασία , ή είναι μόνο
συνοδοί ;

το πιθανοτερο να δουλευαν σε κανα μπουρδελο αλλα βρηκαν τροπο να βγαζουν μεροκαματο με λιγοτερες πουτσες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολλές κοπέλες δε θέλουν να γίνουν εσκορτς ή πουτάνες παρόλο που είναι πολυ πιο προσοδοφόρο από το σπόνσορινγκ για διάφορους λόγους.
Δηλαδή για κάθε 10 που είναι έτοιμες να σπονσοραριστουν,μία είναι έτοιμη να δουλέψει σε μπορδέλο,σε γραφείο συνοδών κτλ.
Το σπόνσορινγκ δεν είναι κάτι σπουδαίο,σιγά βγαίνει η άλλη με έναν τύπο,αν τη ρωτήσουν τι παίζει θα πει ήταν επαγγελματικό γεύμα ή ειναι ο θειος μου,ο οδοντιατρος μου κτλ.
Με το πουτανιλίκι έχει στίγμα η άλλη.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Πολλές κοπέλες δε θέλουν να γίνουν εσκορτς ή πουτάνες παρόλο που είναι πολυ πιο προσοδοφόρο από το σπόνσορινγκ για διάφορους λόγους.
Δηλαδή για κάθε 10 που είναι έτοιμες να σπονσοραριστουν,μία είναι έτοιμη να δουλέψει σε μπορδέλο,σε γραφείο συνοδών κτλ.
Το σπόνσορινγκ δεν είναι κάτι σπουδαίο,σιγά βγαίνει η άλλη με έναν τύπο,αν τη ρωτήσουν τι παίζει θα πει ήταν επαγγελματικό γεύμα ή ειναι ο θειος μου,ο οδοντιατρος μου κτλ.
Με το πουτανιλίκι έχει στίγμα η άλλη.

δεν υπαρχουν στεγανα στις πουτανες
πιθανότατα οι σπονσορετες που βλέπεις σαν πριγκηπεσες το γυρισαν στο σπονσοριλικι αφου μπουχτησαν με τους αραβοτουρκους στα μπουρδελα της Κoln

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γερμανία μέχρι τώρα δεν έχω ασχοληθεί με σπονσοριλίκια αν και έχει πράμα εδώ.
Βλέπω ότι πολύ καλή είναι η Ολλανδία που είναι κοντά,άπειρες ψηλές σπονσορέτς.
Αλλά το πανηγύρι Ουκρανία δεν έχει όμοιο.
Μπορείς να γαμάς δυο,τρεις γκόμενες τη μέρα μέχρι να βρεις αυτή που σου αρέσει και να την κρατήσεις.Χαμος γίνεται.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Γερμανία μέχρι τώρα δεν έχω ασχοληθεί με σπονσοριλίκια αν και έχει πράμα εδώ.
Βλέπω ότι πολύ καλή είναι η Ολλανδία που είναι κοντά,άπειρες ψηλές σπονσορέτς.
Αλλά το πανηγύρι Ουκρανία δεν έχει όμοιο.
Μπορείς να γαμάς δυο,τρεις γκόμενες τη μέρα μέχρι να βρεις αυτή που σου αρέσει και να την κρατήσεις.Χαμος γίνεται.

ολλανδια εχω γαμησει πουτανα στο αμστερνταμ. δεν ηταν στην κλασσικη βιτρινα ηταν σε ένα ισογειο με καμια 6-7 δωματιάκια. μου ειπε ότι ηταν ολλανδεζα και από ειδα στο κινητο της ειχε ολλανδικα
9ρι καθαρο ηλικια κατω από 25

από ότι μου ειπε ειχε και άλλη δουλεια και το εκανε περιστασιακα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Ρεαλιστικά τι πιθανότητες έχει ένας σαρανταπενταρης και πανω να γαμήσει μια εμφανισιμη εικοσιπενταχρονη και κάτω χωρίς καποιας μορφής παροχή?
Αν ρίξεις τα στάνταρτς σου πας σε μεγάλες,πιο άσχημες,πιο χοντρές,πιο κοντές ή απαρνηθείς τελείως τη λευκή φυλή και πας με κίτρινες,μαύρες,μπορεί να γαμήσεις τζάμπα.
Αλλά αν λες εγώ θέλω να γαμαω μόνο δίμετρες ξανθές νεαρες όμορφες λευκες και δε ρίχνω τα στάνταρντ μου με την καμία,αλλιώς δε γαμάω που λένε,τότε πρέπει να τα σκάσεις.
Όσο περισσότερα ζητάς σε εμφάνιση,χαρακτήρα τόσο πιο αδρα πληρώνεις.
Και όσο περισσότερο μεγαλώνεις,τόσο περισσότερα ζητάνε.

Αυτός που τα σκάει και πάλι ΔΕ γαμάει πως λέγεται;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Σε μαγαζιά όπως το Carribean έχει γκόμενες που ψάχνουν σπόνσορες.Σε όλα τα μαγαζιά του Κιέβου έχει δηλαδή,parade κάνουν.
Άλλο οι επαγγελματίες πουτάνες του Carribean και άλλο οι γκόμενες που ψάχνουν αρπαχτές.
Αυτα ειναι για τους αντρες με χαμηλη αυτοπεποιθηση που ψαχουν γυναικεια συντροφια και μασανε στις δηθεν καλλιεργημενες πουτανες/σπονσορετες.
γιατι να βγαλεις εξω μια που ηδη της εχεις δωσει λεφτα για να κατσει να την γαμησεις? την εχεις στο σπιτι και την ξεσχιζεις ...
Εξω βγαζεις γκομενες που τις εχεις στο ψησιμο πριν και για να γινει η φαση και μετα αν γουστρεις και ειναι εξηγημενες φυσικα.
Σεμιπρος παρακαλαγανε να τις κυκλοφορησω σε κλαμπ/ρεστοραν ... δεν το εκανα ποτε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτός που τα σκάει και πάλι ΔΕ γαμάει πως λέγεται;
Kman  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα ειναι για τους αντρες με χαμηλη αυτοπεποιθηση που ψαχουν γυναικεια συντροφια και μασανε στις δηθεν καλλιεργημενες πουτανες/σπονσορετες.
γιατι να βγαλεις εξω μια που ηδη της εχεις δωσει λεφτα για να κατσει να την γαμησεις? την εχεις στο σπιτι και την ξεσχιζεις ...
Εξω βγαζεις γκομενες που τις εχεις στο ψησιμο πριν και για να γινει η φαση και μετα αν γουστρεις και ειναι εξηγημενες φυσικα.
Σεμιπρος παρακαλαγανε να τις κυκλοφορησω σε κλαμπ/ρεστοραν ... δεν το εκανα ποτε.
Σήμερα με έχεις καλύψει πλήρως  :2funny:.Σε όλα ότι είπες.
  Αν είσαι όπως αυτός τελειωμένος και άφραγκος ποιά να πάει μαζί σου? :2funny:Τα τελευταία χρόνια οι γκόμενες έχουν γίνει πολύ πιό έξυπνες.Ξέρουν πως ζούνε στη Γερμανία!Αν κάποτε έλεγε κάποιος είμαι Ελληνας και μένω στη Γερμανία θα νομίζαν ότι μένει σε καμιά βίλλα,ότι έχει το τελευταίο μοντέλο Μερσεντές και ότι ζει κάποια άνετη ζωη.Αλλά η τηλεόραση και τα ταξήδια που πήγαν τους άνοιξαν τα μάτια και είδαν τι παίζει.Τώρα αν τους πει κάποιος ότι είναι Ελληνας και μένει στη Γερμανία κατευθείαν θα καταλάβουν ότι είναι άφραγκος σαν τον Βλάκμαν  :2funny:.
  Πριν από καμιά 20αριά χρόνια όταν έλεγα σε γκόμενες  ότι οι Ελληνες εκεί είναι φουκαράδες και μένουν σε αποθήκες,σε υπόγεια και πληρώνουν τρελλά ενοίκια και δε με πίστευαν  :2funny:.Τώρα όμως ξέρουν τι παίζει.
  Και μιά μικρή παρένθεση Ο ΒΛΑΚΜΑΝ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕ ΚΙΕΒΟ!Του είπα να μας βάλει αποδείξεις μιά φώτο του με ανοιχτό το τηλέφωνο και μιά από της τελευταίες σελίδες του σά'ι'τ σε κάποιο γνωστό σημείο του Κιέβου μιά στάση του μετρό,σε μιά γέφυρα ή σε κάποιο μνημείο και το βούλωσε  :2funny:δεν έβαλε τίποτα.3-4 φώτο υποπτες μας έβαλες.
  Εγώ με τα ψέματα που έχει πει επιφυλάσομαι ότι τώρα πήγε στο Κίεβο.
  Είδες Τάσο της φώτο που έβαλε το διαμέρισμα που νοίκιασε στην Αθήνα από το R bnb και είπε ότι είναι ένα από τα τρία διαμερίσματα που έχει στην Αθήνα  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Πάντος ότι δεν ντρέπονται να βγουνε μαζί του δείχνει ότι στην Ουκρανία είναι ακόμα εύκολο να βρεις γκόμενα  :2funny:.Οτι δεν του κάθονται να της πηδήξουν λογικό είναι  :2funny:αφού όπως λέει δεν είναι πουτάνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δημητράκη είσαι βλακας ρε φίλε.Θυμασαι που αμφισβητουσες οτι η γκομενα ήταν δίμετρη και έλεγες για πόρτες κτλ?Τώρα που έβαλα τη φωτο διπλα στην πόρτα τι έχεις να πεις?Το κάναμε γαργαρα όπως ολα.
Απλα επαναλαμβάνεις συνεχώς τις ιδιες πίπες και πιστεύεις οτι θα πείσεις οτι δημιουργείς αμφιβολίες.
Αφου είσαι βλήμα ρε όρνιο,σε αφήνω να τα γράφεις για να εκτίθεσαι.Μετα πταν θα διαψεθυστεις θα τα κάνεις γαργαρα και μετα επειδή είσαι βλήμα θα θεωρήσεις οτι επειδή δεν επαναλαμβάνομαι όπως εσύ,είμαι αδύναμος.
Εγώ ομως τα γράφω μόνο μια φορά.Σε χρησιμοποιώ σαν οχημα και σάκο για να ξεφτλιζω το μέσο ορο που παρασυρεται απο εσενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom