Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Εδω δεν τα παιρνουν εξειδικευμενοι γιατροι αυτα τα χρηματα. Θα τα επαιρνε ο βλακμαν; Καμμια σχεση..
Δεν μιλάω για τον Κμαν, αλλά γενικά πιστεύω είσαι λίγο αυστηρός.
Τα χρήματα αυτά για έναν εξωτερικό contractor είναι εύκολα.
Αν είχα καταλάβει καλά, παρέχει υπηρεσίες ως εξωτερικός σύμβουλος σε κάποιες εταιρείες. Τέτοιες υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη πληρώνονται χρυσάφι και όσοι κόβουμε τιμολόγια χρεώνουν υψηλά την ώρα γιατί μετά πρέπει να καλύψουμε τις κοινωνικές μας ασφαλίσεις, ιατρική κάλυψη, φόρους, λογιστές κλπ.
Οπότε όλοι εκεί παίζουμε, στα 5κ+

Σημασία έχει, τι μένει καθαρό μετά φόρων γιατι η Γερμανία γδερνει στους φόρους.

Επίσης, ένας καρδιοχειρουργος δεν βγάζει 5κ. Βάλε επί 2-3 τουλάχιστον ανά μήνα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Δεν μιλάω για τον Κμαν, αλλά γενικά πιστεύω είσαι λίγο αυστηρός.
Οχι friend δεν ειμαι αυστηρος. Απλα εχω επισκεφτει και εχω μεινει σε αρκετες πολεις της γερμανιας. Επισης εχω μιλησει με μερικα ατομα εκει. Επομενως γνωριζω τι παιζει γενικως..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Μεγαλυτερη σημασια εχει ποσα ξοδευε οχι τοσο πολυ το ποσα εβγαζε ...
γνωριζα ατομα πανω με μεγαλη οικονομικη ανεση που ειχαν εταιρειες με αποκλειστικοτητα για ολη την χωρα αλλα ηταν μιζεροι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.984
Πόντοι
3.506
Ο άνθρωπος είναι ένας αξιοπρεπής τζέντλεμαν, δε δούλευε ούτε σε εργοστάσιο ούτε σε βουστάσιο. Τον ειχα κόψει για δουλειά μέτριου προς υψηλού εισοδήματος. Μηδενικά έξοδα ,ενδεχόμενο ελληνικό παθητικό εισόδημα και σφιχτή οικονομική πολιτική.Τόσα στόματα ζούσε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:grin:

Οταν ειχα περασει μια βολτα απο την πολη τρομαξα ,ειτε μενεις σε αυτην ειτε στην Τουρκια ενα και το αυτο. Ενταξει παντου εχει αλλα εκει ηταν το κατι αλλο ...
Θα μπορούσε να μένει κέντρο Αθήνας ,να νομίζει ότι είναι στο Πακιστάν και να τα τρώει στις γύφτισσες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Εγώ τον κόβω να δουλεύει σε καμια βιομηχανία,εργοστάσιο,κάτι τέτοιο
Δεν αποκλειεται.. Μεσα στη μακα ηταν παντα τα νυχια του. Και λογω της εξαντλητικης εργασιας οι φριζηδες τον ειχαν γερασει πριν την ωρα του

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Θα μπορούσε να μένει κέντρο Αθήνας ,να νομίζει ότι είναι στο Πακιστάν και να τα τρώει στις γύφτισσες.
Ναι εμενε στο κεντρο σε μερικα airbnb διαμερισματα που ελεγε οτι ηταν δηθεν δικα του :lying-face:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Εαν ειναι καρδιοχειρουργος μπορει.. Αν οχι.. Μονο στα ονειρα μπορει να αγγιζει.. Αυτα τα ποσα

Δεν είναι καρδιοχειρουργός αλλά δεν είσαι και πολύ μακριά. Σημείωσε ο,τι δεν κάνω υποθέσεις , ξέρω την πραγματική του ταυτότητα. Έχουμε και κοινούς γνωστούς.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Δεν είναι καρδιοχειρουργός αλλά δεν είσαι και πολύ μακριά. Σημείωσε ο,τι δεν κάνω υποθέσεις , ξέρω την πραγματική του ταυτότητα. Έχουμε και κοινούς γνωστούς.
Ναι, γι' αυτο μενει ακομη σε κοινοβιο και δεν εχει ουτε ροδα. Χωρια που σκεφτοταν ποσες φορες τον μηνα θα φαει κρεας για οικονομια. (Μονος του τα ειπε και τα εδειξε εδω μεσα).

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.920
Πόντοι
3.656
Ναι, γι' αυτο μενει ακομη σε κοινοβιο και δεν εχει ουτε ροδα. Χωρια που σκεφτοταν ποσες φορες τον μηνα θα φαει κρεας για οικονομια. (Μονος του τα ειπε και τα εδειξε εδω μεσα).

Έκανε νηστεία για να τρώει τα μπριζολικά με τις σπονσορετες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.984
Πόντοι
3.506
Και έβγαζε τα Λαμπριάτικα από τη ναφθαλίνη όταν πήγαινε Κιέβο ;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.984
Πόντοι
3.506
μέχρι πριν την μεγάλη καραντίνα για τον covid το 2020 (Μάρτιο-Ιούνιο) στο carribean πηγαίναν ωραίες αλλά συνάμα είχε και χρέπια. (ο μπαχτσες είχε από όλα μέχρι τότε). Μετά από εκεί όταν ξανά άνοιξε τίποτα δεν ήταν όπως πριν. Όσο περνούσε ο καιρός η κατάσταση χειροτέρευε οι καλές γκόμενες λιγόστεψαν μέχρι που εξαφανίστηκαν από το carribean (προφανώς άλλαξαν στέκια) και η αναλογία αντρών/γυναικών μέσα στο μαγαζί ήταν 80/20. Ο σεβάσμιος γέροντας προφανώς θα αναφέρεται στην μετά κατάσταση και όχι για πιο πριν.
Κατάλαβα .άρα είμαι πεινασμένος

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306

Δεν τον γνωρίζω προσωπικά για να σου πω πόσο τσιγγούνης είναι. Πιθανόν να είναι σε ακραίο βαθμό. Το θέμα μας όμως δεν είναι η προσωπικότητα του Άρχοντα , το θέμα μας είναι ο κμανισμός σαν φιλοσοφία και ιδεολογία. Κι ο Ναπολέων προβληματική προσωπικότητα ήταν και λέγεται οτι ήταν ανίκανος σεξουαλικά και ψιλοπούστευε αλλά δεν τον κρίνουμε από αυτό. Ο Άρχοντας μπορεί να έχει τα θεματάκια του ψυχολογικά αλλά εδώ μας ενδιαφέρει ως Στρατηγός της Βαλκανικής Στρατιάς Γαμέων που θα υποτάξει τους πυρφόρους ψωλίστ γόνους , θα αποκρούσει την αραβική επέλαση σπονσορων και θα επαναφέρει την τάξη και το βαθύ λαρύγγι στα μουνολίβαδα και τις στέπες της σλαβικής Εγγυς Ανατολής. :rockon::rockon::rockon:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

και εγώ γνωρίζω την επαγγελματική του ιδιότητα, ίσως μ' αυτό που έγραψες κάποιοι λίγοι να κατάλαβαν τι δουλειά κάνει. 5.300-5.700 έπαιρνε μεικτά με τις εφημερίες άρα καθαρά κάπου στα 3.500 αφαίρεσε το ενοίκιο και λοιπά πάγια έξοδα. του έμενε περίπου 1.500-1.700 ευρώ για τις σπονσορέτες (τώρα μπορεί να του μένουν και λιγότερα λόγο του πληθωρισμού και των ανατημίσεων). Γι' αυτό δεν μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο και το σπίτι του είναι μέσα χωρίς έπιπλα

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.984
Πόντοι
3.506
Δεν τον γνωρίζω προσωπικά για να σου πω πόσο τσιγγούνης είναι. Πιθανόν να είναι σε ακραίο βαθμό. Το θέμα μας όμως δεν είναι η προσωπικότητα του Άρχοντα , το θέμα μας είναι ο κμανισμός σαν φιλοσοφία και ιδεολογία. Κι ο Ναπολέων προβληματική προσωπικότητα ήταν και λέγεται οτι ήταν ανίκανος σεξουαλικά και ψιλοπούστευε αλλά δεν τον κρίνουμε από αυτό. Ο Άρχοντας μπορεί να έχει τα θεματάκια του ψυχολογικά αλλά εδώ μας ενδιαφέρει ως Στρατηγός της Βαλκανικής Στρατιάς Γαμέων που θα υποτάξει τους πυρφόρους ψωλίστ γόνους , θα αποκρούσει την αραβική επέλαση σπονσορων και θα επαναφέρει την τάξη και το βαθύ λαρύγγι στα μουνολίβαδα και τις στέπες της σλαβικής Εγγυς Ανατολής. :rockon::rockon::rockon:
Ο Κμανισμος έχει γίνει μεγαλύτερος από τον ΚΜΑΝ

Είναι κάτι σαν τα μνημεία της ΟΥΝΕΣΚΟ. Όταν μας χτυπάνε από παντού με metoo,φεμινισμούς ,ΛΟΑΤΚΙ,Ζακ,αφυλα ένας φτωχος και ανυπότακτος πιθαμογονατος Έλληνας περνάει τον Οντερ και μετατρέπεται σε θηρίο και μετανσαρκωση του μέγα Αλεξάνδρου δίνοντας σπορά για όλους εμάς τους επίδοξους ψωλιστ

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
και εγώ γνωρίζω την επαγγελματική του ιδιότητα, ίσως μ' αυτό που έγραψες κάποιοι λίγοι να κατάλαβαν τι δουλειά κάνει. 5.300-5.700 έπαιρνε μεικτά με τις εφημερίες άρα καθαρά κάπου στα 3.500 αφαίρεσε το ενοίκιο και λοιπά πάγια έξοδα. του έμενε περίπου 1.500-1.700 ευρώ για τις σπονσορέτες (τώρα μπορεί να του μένουν και λιγότερα λόγο του πληθωρισμού και των ανατημίσεων). Γι' αυτό δεν μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο και το σπίτι του είναι μέσα χωρίς έπιπλα

Οπως έγραψα και στο αρχικό μου σχόλιο , παίρνουν σημαντικές αυξήσεις με τα κλιμάκια. Ο μισθος που γράφεις αντιστοιχει στην πρωτη 3ετια-5ετια. Ο Αρχων βρίσκεται αισίως στον 8ο χρόνο εκει πέρα. Επίσης 2k για νοικι και παγια σ'αυτη την μιζερη κωμόπολη στη μεση του τιποτα που μενει μου φαινονται υπερβολικα. Το πολυ κανα χιλιαρικο να ξοδευει με τη ζωη που (δεν) κανει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.984
Πόντοι
3.506
Οπως έγραψα και στο αρχικό μου σχόλιο , παίρνουν σημαντικές αυξήσεις με τα κλιμάκια. Ο μισθος που γράφεις αντιστοιχει στην πρωτη 3ετια-5ετια. Ο Αρχων βρίσκεται αισίως στον 8ο χρόνο εκει πέρα. Επίσης 2k για νοικι και παγια σ'αυτη την μιζερη κωμόπολη στη μεση του τιποτα που μενει μου φαινονται υπερβολικα. Το πολυ κανα χιλιαρικο να ξοδευει με τη ζωη που (δεν) κανει.
Προσυπογράφω για τα έξοδα. Και μια πιθαμή είναι ποσο να φάει. Άσε που μπορεί να παίζει και καμία καντίνα στη δουλειά και να τη βγάζει τζάμπα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

χονδρικά πάνω κάτω κάπως έτσι είναι, κατά προσέγγιση ανέφερα τα χρηματικά ποσά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προσυπογράφω για τα έξοδα. Και μια πιθαμή είναι ποσο να φάει. Άσε που μπορεί να παίζει και καμία καντίνα στη δουλειά και να τη βγάζει τζάμπα

έτσι ακριβώς

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
deja vu που ηταν το αντιστοιχο του carribean ειχε καλυτερες ...
υπερτιμημενο γενικα το Κιεβο :grin:
έτσι :thumbsup:
Τάσο το carribean ποτέ δεν είχε τις top γκόμενες/βίζιτες πολύ μέτρια πράγματα πλην εξαιρέσεων, το skybar είχε τα top βιζιτό-μουνιά και τον τελευταίο 1 με 1,5 χρόνο το Boho

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom