Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Θέλεις να πάμε μαζί τον Γενάρη Μολδαβία?
Ρε Jon μου εισαι συμπαθης γιατι εισαι ορεξατος και πολυ καλα κανεις ,αλλα οπως ειπα ημουνα τοσο καιρο πανω με δικο μου διαμερισμα κτλ οποτε δεν το σκεφτομαι για το αμεσο μελλον ...

Ανεβα οταν βρεις ευκαιρια και οσο μπορω θα σε βοηθησω :wink:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Οκ!:thumbsup:

Θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα για το ταξίδι ως το Κισινάου:

1) Αθήνα - Κισινάου..... πόσο κοστίζει το εισιτήριο με αεροπλάνο και πόσο με το πούλμαν?

2) Ένα οικονομικό μονοκλινο πόσο έχει?
Με πουλμαν τωρα ειναι 100 ευρω(παλια ηταν 70) ... ειτε το παρεις απο Αθηνα ειτε απο Θεσσαλονικη που κανει σταση το ιδιο σε χρεωνουν .Αεροπορικως πηγαινα με tarom απο Θεσσαλονικη μεσω Βουκουρεστι (απευθειας ειχε μονο απο Αθηνα τοτε) περιπου στα 250 κοστιζε.

Ψαξε για διαμερισμα μεσω airbnb , εννοειται οτι δεν θα πας σε ξενοδοχειο

ΥΓ. περασε και μια πενταετια που εφυγα :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Πλάκα κάνεις?:cheesy:

Δηλαδή στην φώτο με την ξανθιά ήταν πριν
5 χρόνια.....?????:think:
Ναι τα εχω γραψει και αλλες φορες ,δεν παρακολουθουσες το νημα μου τακτικα μου φαινεται ...

Ηταν 20 τοτε ... 25αρα δηλαδη δεν την γαμας? :grin:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Το αεροπλάνο είναι ακριβό δεν αξίζει!

Το πούλμαν είναι φθηνό αξίζει!

Τα ξενοδοχεία πανάκριβα!
Πιο ακριβά και από Αθήνα!

Το πιο φθηνό μονοκλινο το βρήκα στα 30 ευρώ και είναι 15 χιλιόμετρα έξω από την πόλη!

ΥΓ: Τα ταξί είναι ακριβά?
Μία απόσταση 15 χιλιομέτρων πόσο κοστίζει?
Αν θες φτηνό πήδημα και εύκολο κιόλας τραβα μετάξι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Σχετικα φθηνα ηταν, ποσο να ακριβυναν δεν μπορω να ξερω.
15 χλμ εξω απο την πολη καμια γκομενα δεν ερχεται σε αγνωστο :grin:

Πολυ το ψειριζεις δικαιωμα σου βεβαια αλλα αστο καλυτερα , γνωμη μου.
για να μην το κουραζουμε οταν και εαν ανεβεις μου το λες τοτε

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ο Κμανισμος έχει γίνει μεγαλύτερος από τον ΚΜΑΝ
Ολοι μπορουν να βρουν διαδικτυακες π@υτανες για να τις συναντησουν οπουδηποτε. Σιγα τα ωα. Οι περισσοτεροι θα τις γ@μησουν κιολας . Και οχι για να τις ταισουν μονο. Κι υστερα αναμνηστικες φωτογραφιουλες για ποζερι και Πλατωνικα χερακια με χυλοπιτεν καληνυχτες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ολοι μπορουν να βρουν διαδικτυακες π@υτανες για να τις συναντησουν οπουδηποτε. Σιγα τα ωα. Οι περισσοτεροι θα τις γ@μησουν κιολας . Και οχι για να τις ταισουν μονο. Κι υστερα αναμνηστικες φωτογραφιουλες για ποζερι και Πλατωνικα χερακια με χυλοπιτεν καληνυχτες.
Μαν ,να είμαστε δίκαιοι. Ναι ο καθένας μπορεί να πληρώσει και αυτός πλέον μόνο πλήρωνε

Αλλά τέτοιου είδους καταδρομικες και τόση λύσσα για ρίξιμο πουτσου δεν την βλέπεις σε άνθρωπο της ηλικίας του. Είχε οργώσει το μπλοκ όταν άλλοι κοιμόντουσαν

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Δεν
Ναι, γι' αυτο μενει ακομη σε κοινοβιο και δεν εχει ουτε ροδα. Χωρια που σκεφτοταν ποσες φορες τον μηνα θα φαει κρεας για οικονομια. (Μονος του τα ειπε και τα εδειξε εδω μεσα).
Είναι το φορμπς εδώ να μοστράρει λαιφσταιλ? μπουρδελαδικο είναι και μοστράριζε μουνι χρυσόπληρωμένο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Δεν

Είναι το φορμπς εδώ να μοστράρει λαιφσταιλ? μπουρδελαδικο είναι και μοστράριζε μουνι χρυσόπληρωμένο
Και καλά έκανε.

Έλαμπε η φάτσα του όταν έβλεπε αλόγιστη δίμετρη. Μούγκριζε σαν ταύρος. Αλι και τρισαλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@τασος3 ..... sorry bro αλλά χωρίς Instagram της ξανθιάς δεν πάω πουθενά! :woldman:

Τάσσο κι αν με τρολαρεις.....και θέλεις να σπάσεις πλάκα.....που το ξέρω εγώ.....?????:think:

Φιλικά το λέω!:grin:
Ρε μαν είσαι το αρχιτρολ εδώ πέρα και μας δουλεύεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Εγω πιστευω 5000 τα επιανε ο κμαν, εστω μεικτα. Αλλα η αληθεια ειναι πως Γερμανια φαινοτανε να ζει ζωη με στερησεις, δηλαδη οπως λες δεν του δινοτανε ευκολα να ξοδευτει στη Γερμανια, που αν ητανε καθαρα τα 5Κ δε νομιζω να συνεβαινε, δηλαδη δεν το επιτρεπει και ο εαυτος σου να βγαζεις 5Κ καθαρα και να περνας εστω και 1 μερα μιζερη, χωρις αυτοκινητο, κλπ
Μάλλον δεν έχετε σχέση με Γερμανία 5000 νεττο καθαρά που λέτε σημαίνει χωρίς γυναίκα και παιδιά, 8500 με 9000 μεικτά ανάλογα που μένεις. Τέτοιο μισθό παίρνουν μόνο επικεφαλής γιατροί σε νοσοκομεία γενικοί διευθυντές σε μεγάλες εταιρείες
Ο κμαν δεν είναι τίποτα από αυτά σίγουρα γιατί απλούστατα δεν ξέρει ούτε γερμανικά πέραν της συνεννόησης.. Οπότε μην λέμε μλκιες κάτι μάζευε υπερωρίες κλπ είχε πει, τον πιστεύω σε αυτό αλλά κ πάλι τα λεφτά αυτά ΚΆΘΕ μήνα δεν μαζεύονται, ίσως μια τόσο κάθε τρίμηνο να τα μάζευε, ζώντας σε συνθήκες πακινστην Ελλάδα κ τα πέταγε σαν ορίτζιναλ μαλακας σε λίγες μέρες στο Κίεβο στα γνωστά αγγούρια.
Παρόλα αυτά έχει την φάση του κι ελπίζω να γυρίσει γρήγορα στο σαιτ, μην τον χάσουμε όπως τον μιτσαρα μαρκελο, που μετά το βατερλω από τον μπλασκο κ χάρη ΟΥΚΑ καναπέ, χάθηκε...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
deja vu που ηταν το αντιστοιχο του carribean ειχε καλυτερες ...
υπερτιμημενο γενικα το Κιεβο :grin:
Το ντεζα βου είχε κάτι μετριοκαλες, αλλά σε. Σχέση με το καριμπιαν ήταν Βικτόρια σικρετ μοντελς

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Κάπου διάβαζα ότι μεταφέρει πτώματα.
Αυτά τα λεγε για μένα ο μιτσος με το τεράστιο εισόδημα του ΚΈΑ 150ε,συν κάνα 300ε από ενοίκια που μάζευε, αισθανόταν ολιγαρχης και έλεγε όλους τους άλλους άστεγους ανέργους αοματους κλπ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Ρε μαλακες καταλαβαίνετε το μις ματς? ένας τιποτας χωρίς κανένα εμφανες προσόν με μόνο όπλο 2-3 χιλιάρικα από περίσσευμα απο δουλειά ήταν μέσα σε τοπ μουνια τα γλυφε τα γαμαγε τα δαχτυλιαζε τι σημασία έχει? Τι κάνουν οι αντίστοιχοι της ηλικίας του και της εμφάνισης του ?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ρε μαλακες καταλαβαίνετε το μις ματς? ένας τιποτας χωρίς κανένα εμφανες προσόν με μόνο όπλο 2-3 χιλιάρικα από περίσσευμα απο δουλειά ήταν μέσα σε τοπ μουνια τα γλυφε τα γαμαγε τα δαχτυλιαζε τι δημαδθσ έχει? Τι κάνουν οι αντίστοιχοι της ηλικίας του και της εμφάνισης του ?
Τα εχεζε κιόλας. Τα πήγαινε διακοπές Ρόδο και Σαντορίνη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Για να μην πω για τις επιθέσεις που δέχονταν δεν απαντούσε σε κανέναν έβαζε φώτο χέρι με νυχι μαύρο σε μπούτι από μουνετο και στα αρχιδια του όλοι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Για να μην πω για τις επιθέσεις που δέχονταν δεν απαντούσε σε κανέναν έβαζε φώτο χέρι με νυχι μαύρο σε μπούτι από μουνετο και στα αρχιδια του όλοι
Στα μπλε τριχωτά αρχιδια του

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Ρε μαλακες καταλαβαίνετε το μις ματς? ένας τιποτας χωρίς κανένα εμφανες προσόν με μόνο όπλο 2-3 χιλιάρικα από περίσσευμα απο δουλειά ήταν μέσα σε τοπ μουνια τα γλυφε τα γαμαγε τα δαχτυλιαζε τι σημασία έχει? Τι κάνουν οι αντίστοιχοι της ηλικίας του και της εμφάνισης του ?
Φίλε Brabus για να το δούμε.
Ένας με 2500-3000(πουχει κάνει το εκατό του παξιμάδι στην Γερμανία) μια φορά στους 2 η 3 μηνες πάει για 4 μέρες στο κιεβο
Γάμουσε 3,4 συνήθως της πλάκας για ουκρανια με ινσταντφακ.κανα 500ρικο σύνολον αυτές συν τα δωμάτια
Δηλαδή ξεπέτα μισάωρο το γαμησι 100ε Χ 5
Ακολούθως ασχολιόταν με μια κάπως καλύτερη, ντεβουσκα σε καμμια περίπτωση τοπ, ουτε καν για Ελλάδα , και του τρωγε κάνα 2000 σε βόλτες ψώνια για να ρίξει 2,3 πουτσες σύνολο κ να βγάλει και 4 φώτο να ποσταρει εδώ
Δεν το λες και σακσες στορυ....
Ελλάδα που κατέβασε κάνα δυο πιο καλά τα πήγε κ δεν έφαγε την σκατιλα της Ουκρανίας στην μάπα τουλάχιστον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom