Μπα ,την ψιλοβαρεθηκα τοσα χρονια ...
Ελεγα για Τοκιο θα παει ο βολκανο τωρα και περιμενω ενημερωση για να αποφασισω.
Μπα ,την ψιλοβαρεθηκα τοσα χρονια ...
Ρε Jon μου εισαι συμπαθης γιατι εισαι ορεξατος και πολυ καλα κανεις ,αλλα οπως ειπα ημουνα τοσο καιρο πανω με δικο μου διαμερισμα κτλ οποτε δεν το σκεφτομαι για το αμεσο μελλον ...Θέλεις να πάμε μαζί τον Γενάρη Μολδαβία?
Με πουλμαν τωρα ειναι 100 ευρω(παλια ηταν 70) ... ειτε το παρεις απο Αθηνα ειτε απο Θεσσαλονικη που κανει σταση το ιδιο σε χρεωνουν .Αεροπορικως πηγαινα με tarom απο Θεσσαλονικη μεσω Βουκουρεστι (απευθειας ειχε μονο απο Αθηνα τοτε) περιπου στα 250 κοστιζε.Οκ!
Θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα για το ταξίδι ως το Κισινάου:
1) Αθήνα - Κισινάου..... πόσο κοστίζει το εισιτήριο με αεροπλάνο και πόσο με το πούλμαν?
2) Ένα οικονομικό μονοκλινο πόσο έχει?
Ναι τα εχω γραψει και αλλες φορες ,δεν παρακολουθουσες το νημα μου τακτικα μου φαινεται ...Πλάκα κάνεις?
Δηλαδή στην φώτο με την ξανθιά ήταν πριν
5 χρόνια.....?????
Μια χαρα κρατιεται , μην αγχωνεσαιΤώρα πώς είναι?
Έχεις καμιά πρόσφατη φωτογραφία της?
Αν θες φτηνό πήδημα και εύκολο κιόλας τραβα μετάξιΤο αεροπλάνο είναι ακριβό δεν αξίζει!
Το πούλμαν είναι φθηνό αξίζει!
Τα ξενοδοχεία πανάκριβα!
Πιο ακριβά και από Αθήνα!
Το πιο φθηνό μονοκλινο το βρήκα στα 30 ευρώ και είναι 15 χιλιόμετρα έξω από την πόλη!
ΥΓ: Τα ταξί είναι ακριβά?
Μία απόσταση 15 χιλιομέτρων πόσο κοστίζει?
Ολοι μπορουν να βρουν διαδικτυακες π@υτανες για να τις συναντησουν οπουδηποτε. Σιγα τα ωα. Οι περισσοτεροι θα τις γ@μησουν κιολας . Και οχι για να τις ταισουν μονο. Κι υστερα αναμνηστικες φωτογραφιουλες για ποζερι και Πλατωνικα χερακια με χυλοπιτεν καληνυχτες.Ο Κμανισμος έχει γίνει μεγαλύτερος από τον ΚΜΑΝ
Μαν ,να είμαστε δίκαιοι. Ναι ο καθένας μπορεί να πληρώσει και αυτός πλέον μόνο πλήρωνεΟλοι μπορουν να βρουν διαδικτυακες π@υτανες για να τις συναντησουν οπουδηποτε. Σιγα τα ωα. Οι περισσοτεροι θα τις γ@μησουν κιολας . Και οχι για να τις ταισουν μονο. Κι υστερα αναμνηστικες φωτογραφιουλες για ποζερι και Πλατωνικα χερακια με χυλοπιτεν καληνυχτες.
Είναι το φορμπς εδώ να μοστράρει λαιφσταιλ? μπουρδελαδικο είναι και μοστράριζε μουνι χρυσόπληρωμένοΝαι, γι' αυτο μενει ακομη σε κοινοβιο και δεν εχει ουτε ροδα. Χωρια που σκεφτοταν ποσες φορες τον μηνα θα φαει κρεας για οικονομια. (Μονος του τα ειπε και τα εδειξε εδω μεσα).
Και καλά έκανε.Δεν
Είναι το φορμπς εδώ να μοστράρει λαιφσταιλ? μπουρδελαδικο είναι και μοστράριζε μουνι χρυσόπληρωμένο
Ρε μαν είσαι το αρχιτρολ εδώ πέρα και μας δουλεύεις@τασος3 ..... sorry bro αλλά χωρίς Instagram της ξανθιάς δεν πάω πουθενά!
Τάσσο κι αν με τρολαρεις.....και θέλεις να σπάσεις πλάκα.....που το ξέρω εγώ.....?????
Φιλικά το λέω!
Μάλλον δεν έχετε σχέση με Γερμανία 5000 νεττο καθαρά που λέτε σημαίνει χωρίς γυναίκα και παιδιά, 8500 με 9000 μεικτά ανάλογα που μένεις. Τέτοιο μισθό παίρνουν μόνο επικεφαλής γιατροί σε νοσοκομεία γενικοί διευθυντές σε μεγάλες εταιρείεςΕγω πιστευω 5000 τα επιανε ο κμαν, εστω μεικτα. Αλλα η αληθεια ειναι πως Γερμανια φαινοτανε να ζει ζωη με στερησεις, δηλαδη οπως λες δεν του δινοτανε ευκολα να ξοδευτει στη Γερμανια, που αν ητανε καθαρα τα 5Κ δε νομιζω να συνεβαινε, δηλαδη δεν το επιτρεπει και ο εαυτος σου να βγαζεις 5Κ καθαρα και να περνας εστω και 1 μερα μιζερη, χωρις αυτοκινητο, κλπ
Το ντεζα βου είχε κάτι μετριοκαλες, αλλά σε. Σχέση με το καριμπιαν ήταν Βικτόρια σικρετ μοντελςdeja vu που ηταν το αντιστοιχο του carribean ειχε καλυτερες ...
υπερτιμημενο γενικα το Κιεβο
Αυτά τα λεγε για μένα ο μιτσος με το τεράστιο εισόδημα του ΚΈΑ 150ε,συν κάνα 300ε από ενοίκια που μάζευε, αισθανόταν ολιγαρχης και έλεγε όλους τους άλλους άστεγους ανέργους αοματους κλπΚάπου διάβαζα ότι μεταφέρει πτώματα.
Τα εχεζε κιόλας. Τα πήγαινε διακοπές Ρόδο και Σαντορίνη.Ρε μαλακες καταλαβαίνετε το μις ματς? ένας τιποτας χωρίς κανένα εμφανες προσόν με μόνο όπλο 2-3 χιλιάρικα από περίσσευμα απο δουλειά ήταν μέσα σε τοπ μουνια τα γλυφε τα γαμαγε τα δαχτυλιαζε τι δημαδθσ έχει? Τι κάνουν οι αντίστοιχοι της ηλικίας του και της εμφάνισης του ?
Στα μπλε τριχωτά αρχιδια τουΓια να μην πω για τις επιθέσεις που δέχονταν δεν απαντούσε σε κανέναν έβαζε φώτο χέρι με νυχι μαύρο σε μπούτι από μουνετο και στα αρχιδια του όλοι
Φίλε Brabus για να το δούμε.Ρε μαλακες καταλαβαίνετε το μις ματς? ένας τιποτας χωρίς κανένα εμφανες προσόν με μόνο όπλο 2-3 χιλιάρικα από περίσσευμα απο δουλειά ήταν μέσα σε τοπ μουνια τα γλυφε τα γαμαγε τα δαχτυλιαζε τι σημασία έχει? Τι κάνουν οι αντίστοιχοι της ηλικίας του και της εμφάνισης του ?
Αν δεν του τακοψαν ί αν ακόμαΣτα μπλε τριχωτά αρχιδια του