midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.312
- Πόντοι
- 3.656
Ναυάγια λέω τις ντέβουσκες που παν εκεί.. Την πλειοψηφίαΕίσαι άδικος. Στο καριμπιαν έπαιζαν και γκόμενες που ήταν τζάμπα
Ναυάγια λέω τις ντέβουσκες που παν εκεί.. Την πλειοψηφίαΕίσαι άδικος. Στο καριμπιαν έπαιζαν και γκόμενες που ήταν τζάμπα
Και να βάλει και καμία τρίχα στην κεφαλή.. Την πάνω, γιατί η κάτω από την αξυρισια έχει γίνει δάσος.ε ναι καιρός είναι να βάλει έπιπλα στο σπίτι και να αγοράσει και ένα αυτοκίνητο
Άδικος,άδικος πολύ.Ναυάγια λέω τις ντέβουσκες που παν εκεί.. Την πλειοψηφία
Ναυάγια λέω τις ντέβουσκες που παν εκεί.. Την πλειοψηφία
Άδικος,άδικος πολύ.
Ίσως είμαι απλά πεινασμένος και τις έβλεπα καλές.δίκιο έχει ο σεβασμιώτατος, για ωραίες γκόμενες τον τελευταίο καιρό λίγο πριν αρχίσει ο πόλεμος το Boho και το fifty μάζευε τις πιο μουνάρες, στο carribean πηγαίναν μόνο τα χρέπια.
Ίσως είμαι απλά πεινασμένος και τις έβλεπα καλές.
Εγω πιστευω 5000 τα επιανε ο κμαν, εστω μεικτα. Αλλα η αληθεια ειναι πως Γερμανια φαινοτανε να ζει ζωη με στερησεις, δηλαδη οπως λες δεν του δινοτανε ευκολα να ξοδευτει στη Γερμανια, που αν ητανε καθαρα τα 5Κ δε νομιζω να συνεβαινε, δηλαδη δεν το επιτρεπει και ο εαυτος σου να βγαζεις 5Κ καθαρα και να περνας εστω και 1 μερα μιζερη, χωρις αυτοκινητο, κλπΟ Αρχηγός έλεγε 5000καθαρά, πράγμα που το έχω αμφισβητήσει πολλάκις.
Και εγώ είχα καταλάβει ότι με όλα τα πάγια έξοδα, του έμεναν 2000 καθαρά.
Αυτό που όμως παίζει πάρα πολύ, είναι επειδή δεν ήταν κανά τέρας κοινωνικότητας,
ούτε έκανε δραστηριότητες,ούτε είχε αμάξι,κ.λ.π. να έβγαζε το μήνα με 300-400ευρώ έξοδα
και να του έμεναν 1500+ για φυτίλιασμα στα μουνολίβαδα
deja vu που ηταν το αντιστοιχο του carribean ειχε καλυτερες ...Ίσως είμαι απλά πεινασμένος και τις έβλεπα καλές.
Εδω δεν τα παιρνουν εξειδικευμενοι γιατροι αυτα τα χρηματα. Θα τα επαιρνε ο βλακμαν; Καμμια σχεση..πιστευω 5000 τα επιανε
Εγω πιστευω 5000 τα επιανε ο κμαν, εστω μεικτα. Αλλα η αληθεια ειναι πως Γερμανια φαινοτανε να ζει ζωη με στερησεις, δηλαδη οπως λες δεν του δινοτανε ευκολα να ξοδευτει στη Γερμανια, που αν ητανε καθαρα τα 5Κ δε νομιζω να συνεβαινε, δηλαδη δεν το επιτρεπει και ο εαυτος σου να βγαζεις 5Κ καθαρα και να περνας εστω και 1 μερα μιζερη, χωρις αυτοκινητο, κλπ
συμφωνώ μαζί σου. Ο άρχοντας είναι ο άνθρωπος των ειδικών συνθηκών. Οταν έξω έχει χιόνι και κάνει κρύο,και κάποιοι ξοδεύουν τα χρήματα τους σε ναύλα για λεωφορεία η ταξί,αυτός φοράει τα αρβυλια του και ανοίγει δρόμο σαν εκχιονιστικο.Πολύ πάνω απο 5k καθαρά βγάζει πλεον. Λογικά κάπου κοντά στα 6,5 κρίνοντας απο συγγενικό μου πρόσωπο με αντίστοιχη εργασία. Επιπλέον δεν είναι μυστικοί οι μισθοί στη Γερμανία, με ενα απλο google search τους βρισκεις. 5-,5,5 k μεικτά είναι ο μισθός του πρωτοδιοριζόμενου. Ο Άρχοντας έχει κάμποσα χρόνια γκασταρμπαιτερ οπότε έχει ανέβει μισθολογική κλίμακα (τριετίες νομίζω, οπως κι εδω).
Η "μιζέρια" είναι στο πλαίσιο της γεωπολιτικής στρατηγικής που ακολουθεί ο Άρχοντας. Το 80% του Κμανικού προϋπολογισμού πάει σε εξοπλιστικά προγράμματα βαλκανικών πυραύλων ώστε να διατηρηθούν τα μουνολιβαδικά προτεκτοράτα υποτελή δια της ισχύος (βλέπε κμανικό Blitzkrieg ) , όσο ο Άρχοντας προετοιμάζει λεπτομερώς την Endlösung που θα επαναφέρει τις ψυχροπολεμικές ισορροπίες ανατολικά του Όντερ (επιχείρηση "Μινερβα" και επιχείρηση "Γαλάζιος Ορχις" ).
Εαν ειναι καρδιοχειρουργος μπορει.. Αν οχι.. Μονο στα ονειρα μπορει να αγγιζει.. Αυτα τα ποσαΠολύ πάνω απο 5k καθαρά βγάζει πλεον. Λογικά κάπου κοντά στα 6,5 κρίνοντας απο συγγενικό μου πρόσωπο με αντίστοιχη εργασία.
Κάπου διάβαζα ότι μεταφέρει πτώματα.Εαν ειναι καρδιοχειρουργος μπορει.. Αν οχι.. Μονο στα ονειρα μπορει να αγγιζει.. Αυτα τα ποσα
Σε ενα νοσοκομειο σε μια επαρχιακη πολη. Ετσι ειχε ειπωθει απο καποιους που τον γνωριζανΚάπου διάβαζα ότι μεταφέρει πτώματα.
Πολλά τότε τα 5-6 ,εκτός αν έκανε καμία μπιζνα με γραφεία τελετών η αν μετέφερε τίποτα νεκρούς από ΤσερνόμπιλΣε ενα νοσοκομειο σε μια επαρχιακη πολη. Ετσι ειχε ειπωθει απο καποιους που τον γνωριζαν
Αυτο το ειχε πει ο μητσος για τον μιδα ,αργοτερα βεβαια το εκανε και για τον κμαν.Κάπου διάβαζα ότι μεταφέρει πτώματα.
Καλύτερα να έμενε εκεί, χαμηλά έξοδα,μεγάλη αποταμίευση,διατήρηση του κμανικου καθεστώτοςΑυτο το ειχε πει ο μητσος για τον μιδα ,αργοτερα βεβαια το εκανε και για τον κμαν.
Σε μικρη πολη της Ρηνανιας-Βεστφαλιας εμενε , ελπιζω οχι σε κανα Γκελζενκιρχεν ...
Καλύτερα να έμενε εκεί, χαμηλά έξοδα,μεγάλη αποταμίευση,διατήρηση του κμανικου καθεστώτος