Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ναυάγια λέω τις ντέβουσκες που παν εκεί.. Την πλειοψηφία

ειδικά τον τελευταίο καιρό ήταν εντελώς μαύρο χάλι η κατάσταση είχε πάρει την κάτω βόλτα το caribean, πιο πριν πήγαιναν και καλές

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Άδικος,άδικος πολύ.

δίκιο έχει ο σεβασμιώτατος, για ωραίες γκόμενες τον τελευταίο καιρό λίγο πριν αρχίσει ο πόλεμος το Boho και το fifty μάζευε τις πιο μουνάρες, στο carribean πηγαίναν μόνο τα χρέπια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.986
Πόντοι
3.506
δίκιο έχει ο σεβασμιώτατος, για ωραίες γκόμενες τον τελευταίο καιρό λίγο πριν αρχίσει ο πόλεμος το Boho και το fifty μάζευε τις πιο μουνάρες, στο carribean πηγαίναν μόνο τα χρέπια.
Ίσως είμαι απλά πεινασμένος και τις έβλεπα καλές.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ίσως είμαι απλά πεινασμένος και τις έβλεπα καλές.

μέχρι πριν την μεγάλη καραντίνα για τον covid το 2020 (Μάρτιο-Ιούνιο) στο carribean πηγαίναν ωραίες αλλά συνάμα είχε και χρέπια. (ο μπαχτσες είχε από όλα μέχρι τότε). Μετά από εκεί όταν ξανά άνοιξε τίποτα δεν ήταν όπως πριν. Όσο περνούσε ο καιρός η κατάσταση χειροτέρευε οι καλές γκόμενες λιγόστεψαν μέχρι που εξαφανίστηκαν από το carribean (προφανώς άλλαξαν στέκια) και η αναλογία αντρών/γυναικών μέσα στο μαγαζί ήταν 80/20. Ο σεβάσμιος γέροντας προφανώς θα αναφέρεται στην μετά κατάσταση και όχι για πιο πριν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ο Αρχηγός έλεγε 5000καθαρά, πράγμα που το έχω αμφισβητήσει πολλάκις.
Και εγώ είχα καταλάβει ότι με όλα τα πάγια έξοδα, του έμεναν 2000 καθαρά.

Αυτό που όμως παίζει πάρα πολύ, είναι επειδή δεν ήταν κανά τέρας κοινωνικότητας,
ούτε έκανε δραστηριότητες,ούτε είχε αμάξι,κ.λ.π. να έβγαζε το μήνα με 300-400ευρώ έξοδα
και να του έμεναν 1500+ για φυτίλιασμα στα μουνολίβαδα
Εγω πιστευω 5000 τα επιανε ο κμαν, εστω μεικτα. Αλλα η αληθεια ειναι πως Γερμανια φαινοτανε να ζει ζωη με στερησεις, δηλαδη οπως λες δεν του δινοτανε ευκολα να ξοδευτει στη Γερμανια, που αν ητανε καθαρα τα 5Κ δε νομιζω να συνεβαινε, δηλαδη δεν το επιτρεπει και ο εαυτος σου να βγαζεις 5Κ καθαρα και να περνας εστω και 1 μερα μιζερη, χωρις αυτοκινητο, κλπ

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
^ Οταν πας Κισιναου θα σου στειλω το τηλεφωνο της να την παρεις ...
ινσταγκραμ δεν δινω γιατι εχει πολλες φωτογραφιες με τον γκομενο της και δεν ειναι σωστο :grin:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Εγω πιστευω 5000 τα επιανε ο κμαν, εστω μεικτα. Αλλα η αληθεια ειναι πως Γερμανια φαινοτανε να ζει ζωη με στερησεις, δηλαδη οπως λες δεν του δινοτανε ευκολα να ξοδευτει στη Γερμανια, που αν ητανε καθαρα τα 5Κ δε νομιζω να συνεβαινε, δηλαδη δεν το επιτρεπει και ο εαυτος σου να βγαζεις 5Κ καθαρα και να περνας εστω και 1 μερα μιζερη, χωρις αυτοκινητο, κλπ

Πολύ πάνω απο 5k καθαρά βγάζει πλεον. Λογικά κάπου κοντά στα 6,5 κρίνοντας απο συγγενικό μου πρόσωπο με αντίστοιχη εργασία. Επιπλέον δεν είναι μυστικοί οι μισθοί στη Γερμανία, με ενα απλο google search τους βρισκεις. 5-,5,5 k μεικτά είναι ο μισθός του πρωτοδιοριζόμενου. Ο Άρχοντας έχει κάμποσα χρόνια γκασταρμπαιτερ οπότε έχει ανέβει μισθολογική κλίμακα (τριετίες νομίζω, οπως κι εδω).

Η "μιζέρια" είναι στο πλαίσιο της γεωπολιτικής στρατηγικής που ακολουθεί ο Άρχοντας. Το 80% του Κμανικού προϋπολογισμού πάει σε εξοπλιστικά προγράμματα βαλκανικών πυραύλων ώστε να διατηρηθούν τα μουνολιβαδικά προτεκτοράτα υποτελή δια της ισχύος (βλέπε κμανικό Blitzkrieg ) , όσο ο Άρχοντας προετοιμάζει λεπτομερώς την Endlösung που θα επαναφέρει τις ψυχροπολεμικές ισορροπίες ανατολικά του Όντερ (επιχείρηση "Μινερβα" και επιχείρηση "Γαλάζιος Ορχις" ).

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.986
Πόντοι
3.506
Πολύ πάνω απο 5k καθαρά βγάζει πλεον. Λογικά κάπου κοντά στα 6,5 κρίνοντας απο συγγενικό μου πρόσωπο με αντίστοιχη εργασία. Επιπλέον δεν είναι μυστικοί οι μισθοί στη Γερμανία, με ενα απλο google search τους βρισκεις. 5-,5,5 k μεικτά είναι ο μισθός του πρωτοδιοριζόμενου. Ο Άρχοντας έχει κάμποσα χρόνια γκασταρμπαιτερ οπότε έχει ανέβει μισθολογική κλίμακα (τριετίες νομίζω, οπως κι εδω).

Η "μιζέρια" είναι στο πλαίσιο της γεωπολιτικής στρατηγικής που ακολουθεί ο Άρχοντας. Το 80% του Κμανικού προϋπολογισμού πάει σε εξοπλιστικά προγράμματα βαλκανικών πυραύλων ώστε να διατηρηθούν τα μουνολιβαδικά προτεκτοράτα υποτελή δια της ισχύος (βλέπε κμανικό Blitzkrieg ) , όσο ο Άρχοντας προετοιμάζει λεπτομερώς την Endlösung που θα επαναφέρει τις ψυχροπολεμικές ισορροπίες ανατολικά του Όντερ (επιχείρηση "Μινερβα" και επιχείρηση "Γαλάζιος Ορχις" ).
συμφωνώ μαζί σου. Ο άρχοντας είναι ο άνθρωπος των ειδικών συνθηκών. Οταν έξω έχει χιόνι και κάνει κρύο,και κάποιοι ξοδεύουν τα χρήματα τους σε ναύλα για λεωφορεία η ταξί,αυτός φοράει τα αρβυλια του και ανοίγει δρόμο σαν εκχιονιστικο.

Τα 20 ευρώ που θα έδινε στον Τούρκο ταρίφα ήταν το κόστος ενός αρχικού μπαλαμουτιου με σπονσορετ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Πολύ πάνω απο 5k καθαρά βγάζει πλεον. Λογικά κάπου κοντά στα 6,5 κρίνοντας απο συγγενικό μου πρόσωπο με αντίστοιχη εργασία.
Εαν ειναι καρδιοχειρουργος μπορει.. Αν οχι.. Μονο στα ονειρα μπορει να αγγιζει.. Αυτα τα ποσα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.986
Πόντοι
3.506
Σε ενα νοσοκομειο σε μια επαρχιακη πολη. Ετσι ειχε ειπωθει απο καποιους που τον γνωριζαν
Πολλά τότε τα 5-6 ,εκτός αν έκανε καμία μπιζνα με γραφεία τελετών η αν μετέφερε τίποτα νεκρούς από Τσερνόμπιλ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Κάπου διάβαζα ότι μεταφέρει πτώματα.
Αυτο το ειχε πει ο μητσος για τον μιδα ,αργοτερα βεβαια το εκανε και για τον κμαν.

Σε μικρη πολη της Ρηνανιας-Βεστφαλιας εμενε , ελπιζω οχι σε κανα Γκελζενκιρχεν ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.986
Πόντοι
3.506
Αυτο το ειχε πει ο μητσος για τον μιδα ,αργοτερα βεβαια το εκανε και για τον κμαν.

Σε μικρη πολη της Ρηνανιας-Βεστφαλιας εμενε , ελπιζω οχι σε κανα Γκελζενκιρχεν ...
Καλύτερα να έμενε εκεί, χαμηλά έξοδα,μεγάλη αποταμίευση,διατήρηση του κμανικου καθεστώτος

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Καλύτερα να έμενε εκεί, χαμηλά έξοδα,μεγάλη αποταμίευση,διατήρηση του κμανικου καθεστώτος
:grin:

Οταν ειχα περασει μια βολτα απο την πολη τρομαξα ,ειτε μενεις σε αυτην ειτε στην Τουρκια ενα και το αυτο. Ενταξει παντου εχει αλλα εκει ηταν το κατι αλλο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom