Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.944
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε τη γνωρισες οταν τα ειχε με τον Ροναλντο και μετα τη πηγες στο Λουτρακι;Τυπάρα πάρε την δικιά μου, Irina την λένε...
Τυπε τη γνωρισες οταν τα ειχε με τον Ροναλντο και μετα τη πηγες στο Λουτρακι;Τυπάρα πάρε την δικιά μου, Irina την λένε...
Πρώτα την πήρα εγώ...Τυπε τη γνωρισες οταν τα ειχε με τον Ροναλντο και μετα τη πηγες στο Λουτρακι;
Μπραβο τυπε και εγω γνωρισα μια Μαρια βυζαρου απο τη Κορινθο και την πηγα στον Ισθμο να φαει καλαμακια χοιρινο....Πρώτα την πήρα εγώ...
Καμμένα Βούρλα την πήγα και κρουαζιέρα στα Λιχαδονήσια, την Καραϊβική της Ελλάδας...
Στο καζίνο η στα σουβλάκια?Τυπε τη γνωρισες οταν τα ειχε με τον Ροναλντο και μετα τη πηγες στο Λουτρακι;
Έπρεπε να την πας στην Μύκονο την Μαμαγια της ΕλλάδαςΠρώτα την πήρα εγώ...
Καμμένα Βούρλα την πήγα και κρουαζιέρα στα Λιχαδονήσια, την Καραϊβική της Ελλάδας...
Ποιος ξέρει τι να κάνει και που να βρίσκεται τώρα…..ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΜΑΝ
Ποιος ξέρει τι να κάνει και που να βρίσκεται τώρα…..
από το τελευταίο του ταξίδι το καλοκαίρι στο lviv εν μέσω πολέμου, διαπίστωσε και ο ίδιος ότι τζάμπα πήγε διότι επέστρεψε πίσω στην Γερμανία άχυστος. Έκτοτε βρίσκεται κλεισμένος στο διαμέρισμα του (σπίτι-δουλειά-σπίτι). Τουλάχιστον να πήγαινε σε κανένα fkk να ξεχαρμανιάσει καλό θα του έκανε
Σιγά μην έφυγε άχυστος ο αρχηγός απο μουνολίβαδο
και όμως έφυγε, τζάμπα πήγε το ταξίδι
Δεν πάει στα κουτουρού αυτός,ίσως είχε κανονίσει με καμια σπονσορετ και τον πούλησε
αν δεν με πιστεύεις, ρώτησε τον ίδιο να σου το επιβεβαιώσει ότι έφυγε άχυστος και το ταξίδι του στέφθηκε από παταγώδη αποτυχία
Πού να τον ρωτήσω ρε τύπε;Αφού δεν μπορεί να μπει
Πήγε το καλοκαίρι Λβιβ ο μπαγασας; Δεν είδα κάποιο ποσταπό το τελευταίο του ταξίδι το καλοκαίρι στο lviv εν μέσω πολέμου, διαπίστωσε και ο ίδιος ότι τζάμπα πήγε διότι επέστρεψε πίσω στην Γερμανία άχυστος. Έκτοτε βρίσκεται κλεισμένος στο διαμέρισμα του (σπίτι-δουλειά-σπίτι). Τουλάχιστον να πήγαινε σε κανένα fkk να ξεχαρμανιάσει καλό θα του έκανε
Πήγε το καλοκαίρι Λβιβ ο μπαγασας; Δεν είδα κάποιο ποστ
Πάντως αν δεν πάει πουθενά τότε θα έχει μαζέψει πάλι πολύ χρήμα,όπως επι κοβιντ
Βλέπω έχουμε εδώ πηγή που επικοινωνεί με τον αρχηγό.πήγε αλλά δεν μπορούσε να γράψει κάτι λόγο του ban
Μαζί με τα υπόλοιπα ναυάγια......Βλέπω έχουμε εδώ πηγή που επικοινωνεί με τον αρχηγό.
Τα σέβη μας ,τον περιμένουμε στο Καριμπιαν να γιορτάσουμε τη μέρα της νίκης
Είσαι άδικος. Στο καριμπιαν έπαιζαν και γκόμενες που ήταν τζάμπαΜαζί με τα υπόλοιπα ναυάγια......