Καποιες φορες ναι ,αυτη πηγαινει συχνα και Μοσχα ... ρωσοφωνη γαρ με αρκετους φιλους εκειΗ ξανθιά τώρα είναι στο Κισινάου?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καποιες φορες ναι ,αυτη πηγαινει συχνα και Μοσχα ... ρωσοφωνη γαρ με αρκετους φιλους εκειΗ ξανθιά τώρα είναι στο Κισινάου?
Βαλε το διαβατηριο στην τσεπη και τραβα.Τάσσο η Μολδαβία θέλει βίζα?
Τάσο η ξανθιά πολύ ψεύτικη φαίνεται....μπορεί να φταίει και πως έχει τραβηχτεί η φώτοΕχουν αλλα τι να το κανεις?
Αν θελεις καποιες αλλες φωτο δες αυτες που ειναι μαζι μου![]()
ο ΤΝΤ είναι ο Τροβαδούρος !
Για σένα Τζαπα. Θα δείξεις μια φώτο του μιτσο αγκαλιά με τον κμαν κ γαμισεςΗ ξανθιά είναι τσόνταααααααααααα
ΥΓ: Η ξανθιά για 5 ώρες στο δωμάτιο πόσο κοστίζει?
Έχει πάει κ ράβει κάλτσες στην Χερσώνα.. Πήγαινε εκεί. Ένα τσιγάρο δρόμος από τα σύνοραΗ ξανθιά τώρα είναι στο Κισινάου?
Τις εκβίαζε ο θείος να τις γαμισειΤάσο η ξανθιά πολύ ψεύτικη φαίνεται....μπορεί να φταίει και πως έχει τραβηχτεί η φώτο
πιστεύω κοντά στα σύνορα με Ουκρανία θα υπάρχουν αρκετές, αλλά και γενικότερα σε όλες τις μεγάλες πόλειςΕκατομμύρια Ουκρανέζες έφυγαν λόγω πολέμου.
Οι περισσότερες είναι στην Πολωνία.
Σε ποιες πόλεις πρέπει να πάει κανείς τώρα
να βρει τις καλύτερες Ουκρανέζες ;
Αυτό είναι το ερώτημα
Μόνο ο μολντο γάμουσε ρε μλκα. Στην μυστική λίμνη με τις φοιτήτριεςΑλλαξε πλευρο ρε μλκ
Οι μονιμοι ελληνες ειχαν μουναρες ... flowers διμετρο ,moldo ξανθο με εικοσαετια διαφορα ,παναγιωταρος φορτωτικες απο κλαμπ για ons παρουσια davarits , εμενα οι γκομενες με κοιμιζαν στα σπιτια τους παροτι ειχα δικο μου για να με περιποιουνται καλυτεραΚιεβο μπακουρια μπαινουν μπακουρια βγαινουν απο τα κλαμπ, ασε που οι μονιμοι εχουν κατι μπαζα χαχα
Τώρα μιλάμε. ΕπιτέλουςΠρέπει να το παραδεχθώ πλέον. Είμαι ένας διαταραγμένος δεκατετράχρονος που περιμένω με αγωνία να βγάλω ταυτότητα ώστε να μπαίνω στα τσοντάδικα και στα μπουρδέλα.
Επιπλέον όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν το ίνδαλμά μου, τον Kman2.![]()
Μόνο 100 η 300ΕΥΡΩ το τραπέζι? ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?Τις εδινα χαρτζιλικι απο 400 lei (20 ευρω) και καθοτανε τριωρο.
Τα λεφτα δεν ξοδευονται ευκολα πανω αν δεν εισαι θυμα ,αυτο που βγαινει ακριβα ειναι το τραπεζι με μπουκαλι στα κλαμπ (απο 100 μεχρι 300 ευρω) ,το ποτο στην μπαρα κοστιζει 5 η 6 (Ουκρανια-Μολδαβια).
Λευκορωσια ειναι πιο τσιμπημενες οι τιμες ...
Αυτή που βλέπεις εκεί τώρα είναι 50χρονων? Είσαι σίγουρος ότι θες να την γαμισεις?Τάσσο θέλω το Instagram της ξανθιάς!
Έχω πάθει πλάκα!
Η γκόμενα στάζει καυλαααααααααααααααααα
![]()
Τυπάρα πάρε την δικιά μου, Irina την λένε...Τάσσο θέλω το Instagram της ξανθιάς!
Έχω πάθει πλάκα!
Η γκόμενα στάζει καυλαααααααααααααααααα
![]()
Σβήσε το βίντεο ΤΩΡΑ τύπε!Η γκόμενα είναι τρελό μιλφονι!
Μοιάζει με την Pamela Anderson!
Μόνο 100 η 300ΕΥΡΩ το τραπέζι? ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
Δηλαδή οι βαλκανικοί πύραυλοι ήταν μόνο...1500 ευρώ;
ΌντωςΤυπάρα πάρε την δικιά μου, Irina την λένε...
![]()
![]()