dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.448
- Πόντοι
- 4.746
Η ΖΩΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!
Η ΖΩΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!
Ανάλογα τα μποφόρ... Του εξεεχομενου αέραΤυπάκο, αμα κλάνεις σβήνει η λάμπα ??
Γυφταριο πολύ μακριά..μόνο τα καζίνο είναι χλιδή..Τυπε τι παίζει στα κατεχόμενα?
Έχεις πάει?
Έχει καλά μουνι@.....?????
Διάβασα ότι με 150 ευρώ περίπου παίρνεις την κορασίδα για όλη την νύχτα στο δωμάτιο!
Πεστα όλα ΤζωνΤο κατάλαβα!
Άμα ήταν πολύ καλά για Σεξοτουρισμο εκεί θα είχε γίνει τρελός ντόρος τόσα χρόνια.....!!!!!
ΥΓ: Από όλο τον πλανήτη Γη μόνο το ΚΙΕΒΟ αξίζει για ποιοτικό Σεξοτουρισμο!
Έχω το καλύτερο γραφείο κηδειων. Τοχει Γερμανός φίλοςΜιδα αν πάω Ουκρανία έχεις καμιά πάσα να μου κάνεις?
Σε παρακαλώ μη μου απευθύνεις το λόγο, δεν θέλω να έχω καμία απολύτως απευθείας επικοινωνία με άτομα διεστραμμένου χαρακτήρα.
Μιλάμε για ψυχική διαταραχή τεραστίων διαστάσεων το παλικάρι.Σκέψου για τι άνθρωπο μιλάμε, να φέρνει τραβεστί και να τους πληρώνει εισιτήρια και ξενοδοχεία...
Περιμένει να πάει 15 να μπει σε μπουρδελο ίσωςΜιλάμε για ψυχική διαταραχή τεραστίων διαστάσεων το παλικάρι.
Στο μεταξύ από τα ποστ του, αναρωτιέσαι αν έχει δει από κοντά πραγματική γυναίκα.
Ίσως τις βλέπει μόνο στο ίντερνετ τελικά.
Πρέπει να το παραδεχθώ πλέον. Είμαι ένας διαταραγμένος δεκατετράχρονος που περιμένω με αγωνία να βγάλω ταυτότητα ώστε να μπαίνω στα τσοντάδικα και στα μπουρδέλα.Περιμένει να πάει 15 να μπει σε μπουρδελο ίσως
σωστός, και εκτός αυτού νομίζω για πολλούς από εμάς έχει άλλη χάρη να πάμε με μια ξένηΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ.....!!!!!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΔΟΣ!
Για να βγάλεις γκόμενα Ελλεηνιδα 9αρακι σε εμφάνιση πρέπει να είσαι ή celebrity ή γιός εφοπλιστή....!!!!
Αλλιώς δεν γαμας!
Άμα πάς έξω και μιλήσεις σε μία ωραία Ελλεηνιδα.....στην καλύτερη θα σου γυρίσει τον κωλο απαξιωτικά και δεν θα σου μιλήσει καθόλου...........και στην χειρότερη θα βρεθείς με καμιά δικογραφία για λεκτική παρενόχληση!
Αλλαξε πλευρο ρε μλκΑγριοφωναρα εχεις εσύ ρε μλκα.
Εγώ είναι γλυκός. Κ τρυφερός
Ακολουθώ οδηγίες πορνομεταναστη αυστηρά
Πάντως, αν βρει κανένας να γαμισει διήμερα στο Κισιναου, αυτές με 30ε, η 50,
του κάνω δώρο ένα νεφρό να το πουλήσει
Ξεμωρανε τελειως , μην δινεις σημασια ...Πρέπει να το παραδεχθώ πλέον. Είμαι ένας διαταραγμένος δεκατετράχρονος που περιμένω με αγωνία να βγάλω ταυτότητα ώστε να μπαίνω στα τσοντάδικα και στα μπουρδέλα.
Επιπλέον όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν το ίνδαλμά μου, τον Kman2.
Εχουν αλλα τι να το κανεις?Τασσουλη τι γλυκομουνικα Μολδαβακια που είναι αυτά?
Έχουν Instagram?
Ξεμωρανε τελειως , μην δινεις σημασια ...
Εχουν αλλα τι να το κανεις?
Ανέβασε πάλι καμιά ψεύτικη φωτογραφία για να δειχθείς, το έχεις τεράστια ανάγκη...Ευχαριστώ για τη διάγνωση δόκτωρ Φρόιντ. θα ξεκινήσω άμεσα θεραπεία.
Εις ένδειξην αβρότητας και ανταπόδωσης, σου έχω και εγώ διάγνωση για μια άλλη σοβαρή ασθένεια που μάλλον σε ταλαιπωρεί.
Τις εδινα χαρτζιλικι απο 400 lei (20 ευρω) και καθοτανε τριωρο.Η ξανθιά είναι τσόνταααααααααααα
ΥΓ: Η ξανθιά για 5 ώρες στο δωμάτιο πόσο κοστίζει?