Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ετσι την πατησα και εγω,ημουν τοτε το 2014 25 ετων πηγα στο θειο μου και μου ειπε το φαγητο μονος σου τα ρουχα μονος σου εννοει πλυσιμο και την επομενη μερα 8 το πρωι με πηρε να με παει σε εναν γνωστο του που θα μου βρισκε δουλεια.
Με στελνε στου διαολου τη μανα και έτρωγα ακυρωτικα μεσα σε 5 μερες βρηκα σε ενα εργοστασιο στην αποθηκη φορτοεκφορτωση.
Μετα απο 20 μερες με διωχνει ο θείος απο το σπιτι και βρηκα σε ενα γκετο ενα παλιοσπιτο με 600 δολαρια,δεν λειτουργουσαν ουτε οι βρυσες ασε που εμπαζε κρυο απο παντου..
Δε η περιοχη ειχε αποσταση σχεδον 15 χιλομετρων απο το εργοστασιο
Εγω ημουν καβατζομενος λογο συγγενων.Οποτε λιγο πολυ τα βρηκα ολα ετοιμα.Επισης βοηθησα σε οικογενειακη επιχειρηση οποτε δεν ημουν με αφεντικα πανω απο το κεφαλι.Το θεμα ειναι οτι στην Αμερικη αρκετοι κανουν ακομα και 2 δουλειες για να τα βγαλουν περα.Αυτο στην Ευρωπη δεν παιζει με τιποτα.Απλα καλοπληρωνει καποια επαγγελματα.Προγραμματιστες,πληροφορικαριους και καποιους αλλους επιστημονικους κλαδους.Ναι εχει πολυ χρημα αλλα εχει και πολυ φτωχεια.Τεραστιες ανισοτητες και η μεσαια τους ταξη μπορει να βγαζει περισσοτερα απο αυτα της ευρωπης....αλλα τα δινουν ολα πισω σε υγεια,παιδεια και φορους.Η παιδεια τους ειναι για τον πουτσο.Αν δεν εχεις φραγκα να τα σκασεις να πας σε κολλεγιο η σε κανα καλο uni καταληγεις υπαλληλακος στα μακντοναλτς η στα kfc με δεκα δολ την ωρα.Αλλιως πας παιρνεις ενα δανειο φοιτητικο και τρεχεις σαν τον βεγκο σε ολη σου την ζωη να σπουδασεις και μετα φυσικα δουλεια δουλεια δουλεια για να το ξεχρεωσεις.Η νεολαια τους βρισκει αλλες λυσεις.Κανενας δεν καθεται να κανει τον εργατη-υπαλληλο ουτε φυσικα να σπουδαζει σαν τον μαλακα με φοιτητικα δανεια και να χρωσταει σε ολη του την ζωη.Οι νεοι τους κοιτανε να κανουνε λεφτα μεσα απο το youtube,τα social media,τα video games και οι πιο τολμηροι πανε και γυρνανε και καμμια τσοντουλα στους brazzers η με το onlyfans.Απο κει και περα υπαρχει στηριξη της επιχειρηματικοτητας αλλα διαφερει απο πολιτεια σε πολιτεια.Αν εισαι καινοτομος και σε γουσταρει ο κοσμος θα γαμηθεις στα φραγκα.Αλλα πλεον και εκει η φορολογια στις μικρομεσαιες επιχειρησεις οργιαζει.Αυτο ειναι παγκοσμιο φαινομενο.Τα αλλα ζητηματα τα εχεις γραψει αρκετα καλα μπορω να πω ως προς τα κοινωνικα.Απλα διαφωνω μαζι σου στο οτι οι αμερικανες ειναι δυσκολες.Ισα ισα ειναι ευκολες γκομενες και αν ξερεις να παιζεις καλη μπαλα θα γαμησεις χωρις προβλημα.Ιδιως βορειοανατολικες ΗΠΑ οι μελαχρινοι μεσογειακοι τυπου(νοτιοιταλοι,λατινοι) εχουν μεγαλη περαση.Γενικα στην Αμερικη προσπαθουνε να περασουν οι γκλομπαλιστς και οι δημοκρατικοι το σκουροχρωμο χρωμα δερματος ως κατι το ωραιο και το εξοτικο.Αραπηδες,λατινοι,μεσογειακοι,wogs κτλ γαμανε για πλακα εκει.Ιδιως στις μπλε δημοκρατικες και λιμπεραλ πολιτειες που κανενας δεν κοιταει φυλες,εθνικοτητες κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δίμετρη Λεττονή τσιμπάει Αραπάκο από το τίντερ.Αυτό είναι το μουλτι κούλτι που προωθούν.

Μόνο Πούτιν και Λούκα υπερασπίζονται το δικαίωμα του λευκού άντρα να γαμάει ωραία μουνιά αντί για τόφαλους,Αραπίνες,πάκια,αντρικούς κώλους κτλ.

Aνθυπομέτριο αγγούρι,έλαβε προσοχή από μαύρο που για λόγους που δεν γνωρίζω έχει 1,8 μύρια subscribers

Όντως την εποχή μας, αυτός που τρώει τον μεγαλύτερο πόλεμο είναι ο λευκός straight άντρας,
αλλά μην πούμε ότι μας έχουν φάει τις γκόμενες αράπηδες και γύφτοι...
Εγώ έχω δει πολύ σπάνια μάχιμη Γερμανίδα,με μαύρο που να μην είναι τουλάχιστον ποδοσφαιριστής της Bayern.
Κάτι εναλλακτικές ή 5άρια-6άρια βλέπω..

Θα σου πω και κάτι που θεωρώ πως κάνεις λάθος...
Κοστολογείς υποκειμενικά γκόμενες που θα σε συνέφερε να κοστολογείς αντικειμενικά.
Δηλαδή μία γκόμενα που είναι 1.90,σπανίως έχει αρμονικά χαρακτηριστικά και γενικά απευθύνεται σε πολύ περιορισμένο κοινό.
Είτε στο πληρωμένο,είτε freestyle.
Οπότε θα έπρεπε με αυτά τα κριτήρια να κοστολογείς και όχι με γνώμονα τα βίτσια σου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.756
Πόντοι
3.656
Δίμετρη Λεττονή τσιμπάει Αραπάκο από το τίντερ.Αυτό είναι το μουλτι κούλτι που προωθούν.

Έλα αρχηγέ βγάζεις ζήλεια τώρα,επειδή είναι σαν αυτές που θες

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.757
Πόντοι
3.936
Τα κλασσικα. θα της πασαρει λουκουμοσκονη που κρυβει μεσα στη σουφρα του. Η πλυση εγκεφαλου εχει γινει (εδω και χρονια) απο τα μμε και περιοδικα, για δηθεν μεγαλη κρεατοβεργα και ετοιμη η γκομενα. Δεν θελει και πολλα. Κατσε εσυ μετα να τους ταζεις και να δινεις κοτερα ελικοπτερα. Και Αν σκυψει η ευλογημενη

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ετσι την πατησα και εγω,ημουν τοτε το 2014 25 ετων πηγα στο θειο μου και μου ειπε το φαγητο μονος σου τα ρουχα μονος σου εννοει πλυσιμο και την επομενη μερα 8 το πρωι με πηρε να με παει σε εναν γνωστο του που θα μου βρισκε δουλεια.
Με στελνε στου διαολου τη μανα και έτρωγα ακυρωτικα μεσα σε 5 μερες βρηκα σε ενα εργοστασιο στην αποθηκη φορτοεκφορτωση.
Μετα απο 20 μερες με διωχνει ο θείος απο το σπιτι και βρηκα σε ενα γκετο ενα παλιοσπιτο με 600 δολαρια,δεν λειτουργουσαν ουτε οι βρυσες ασε που εμπαζε κρυο απο παντου..
επρεπε να κατσεις να δεις ως ειναι,,αμα επεφτε το χρημα θα αγοραζες και ενα αμαξακι θα επαιρνες πιο καλο σπιτι θα ζουσες αρχοντας τωρα.εγω θα πηγαινα καπου ζεστα αριζονα τεξας να μην εχω τετοιο προβλιμα με το κρυο..πχ αν μενεις βοστονη πως θα την παλεψεις εκει θες πολλα λεφτα να νικιασεις καλο σπιτι με θερμανση θες ρουχα,ενω φλοριντα περνς ωραια βρισκεις και μιια αμερικανα να γμαας και μενεις τζαμπα σπιτι της..γραψου γιμαστηριο στην αμερικη,να κανεις activities να εισαι integrated..ελλαδα μου φαινετε δεν ενσοματονεσε τοσο ευκολα στην κοινωνια οσο στην αμερικη,καιγια αυτο ειναι τοσο δικλο να γαμησεις στην ελλαδα,γιατι πρεπει να γινεις ο ελληναρας,ενω αμερικη μου φαινοντε πιο νορμαλ να βρεις γκομενακαι να μπεις στην κοινωνια..

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
επρεπε να κατσεις να δεις ως ειναι,,αμα επεφτε το χρημα θα αγοραζες και ενα αμαξακι θα επαιρνες πιο καλο σπιτι θα ζουσες αρχοντας τωρα.εγω θα πηγαινα καπου ζεστα αριζονα τεξας να μην εχω τετοιο προβλιμα με το κρυο..πχ αν μενεις βοστονη πως θα την παλεψεις εκει θες πολλα λεφτα να νικιασεις καλο σπιτι με θερμανση θες ρουχα,ενω φλοριντα περνς ωραια βρισκεις και μιια αμερικανα να γμαας και μενεις τζαμπα σπιτι της..γραψου γιμαστηριο στην αμερικη,να κανεις activities να εισαι integrated..ελλαδα μου φαινετε δεν ενσοματονεσε τοσο ευκολα στην κοινωνια οσο στην αμερικη,καιγια αυτο ειναι τοσο δικλο να γαμησεις στην ελλαδα,γιατι πρεπει να γινεις ο ελληναρας,ενω αμερικη μου φαινοντε πιο νορμαλ να βρεις γκομενακαι να μπεις στην κοινωνια..
Εσυ ποσα χρονια εισαι στην Ελλαδα?Αλβανος εισαι?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εσυ ποσα χρονια εισαι στην Ελλαδα?Αλβανος εισαι?
η ελλαδα ειναι τριτοκοσμικη χωρα..δες τι γινετε στον τομεα σχεσεις,,λενε οι γκομενες για να κατσω σε καποιον πρεπει να ειμαστε στην ιδια παρεα κυκλο και να εχουμε κοινους γνωστους..αυτα αν τα πουνε στη γερμανια και στην αμερικη,και στην κινα ακομα,θα γελαει ο ντουνιας μαζι τους..τριτοκομικη χωρα η ελλαδα στα μιαλα εντελως,για αυτο οι αλλοι πανε ουκρανια για να γαμησουνε..

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
η ελλαδα ειναι τριτοκοσμικη χωρα..δες τι γινετε στον τομεα σχεσεις,,λενε οι γκομενες για να κατσω σε καποιον πρεπει να ειμαστε στην ιδια παρεα κυκλο και να εχουμε κοινους γνωστους..αυτα αν τα πουνε στη γερμανια και στην αμερικη,και στην κινα ακομα,θα γελαει ο ντουνιας μαζι τους..τριτοκομικη χωρα η ελλαδα στα μιαλα εντελως,για αυτο οι αλλοι πανε ουκρανια για να γαμησουνε..
Γιατι στην Αλβανια δεν ειναι ετσι?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Γιατι στην Αλβανια δεν ειναι ετσι?
η αλβανιδα η γουσταρει καπιον η δε γουσταρει..αμα δεν τον γουσταρει δεν πα να ειναι στην ιδια παρεα,δεν του καθετε με τιοποτα..η ελλεινιδα θα κατσει σε καποιο μονο και μονο γιτι ειναι στην ιδια οπαρεα..η αλβανιδα γουσταρει πιο πολυ πεσιματα σε δρομο φλερτ ειναι πιο λογικη και θετικη στο καμαακι..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Βαση των εμπειριων και αυτα που εχω ακουσει γκομενες ευκολες θα βρεις στη νεα ορλεανη κατα κορον μαυρες βέβαια.
Αλλα εχει πολυ εγκληματικοτητα και φτωχεια.
Παντως να ξέρεις πως οι αμερικανες ειναι αγριμια δεν μασανε βριζουν ευκολα και ειναι πολυ η παρτι τους.
Σνομπ ελληνικο δεν θα αντιμετωπισεις αλλα μπινελικι κωλοδαχτυλο φτισιμο ειναι η αντιδραση τους...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
η αλβανιδα η γουσταρει καπιον η δε γουσταρει..αμα δεν τον γουσταρει δεν πα να ειναι στην ιδια παρεα,δεν του καθετε με τιοποτα..η ελλεινιδα θα κατσει σε καποιο μονο και μονο γιτι ειναι στην ιδια οπαρεα..η αλβανιδα γουσταρει πιο πολυ πεσιματα σε δρομο φλερτ ειναι πιο λογικη και θετικη στο καμαακι..
Το καλοκαιρι πηγα δυρραχιο 3μερες ειχα χτυπησει διαδικτιακα μια 25χρονη νοσοκομα,μια χαρά κοπελα.
Γενικα οι αλβανες λειτουργουν αλλιως στο ντειτινγκ.
Επισης ειναι πιο ανοιχτες δεν σνομπαρουν και μολις τους εκφράσεις τα αισθηματα σου αμεσως η θα δεχτουν η θα φυγουν τρεχοντας χωρις να παουν κάτι.
Εγ παντως με τις αλβανες εχω καλα ποσοστα επιτυχίας

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1
mauros.png

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Σορρυ ρε μαν, αλλα μια ιστορια που ξεκιναει ετσι, πως περιμενεις να τελειωσει;
Δεν εχετε καταλαβει ακομα πως τους ελληνες που εφυγαν μετα το 2011 οι παλιοι ελληνες μεταναστες τους καταττασουν χαμηλοτερα απο τα ποντικια; Τι ηθελες δηλαδη, να σε περιμενει στη βασιλικη αιθουσα με 20 μουναρες και 5 μασερ για υποδοχη με μαυρο τσαι και γαλλικα κρουασαν;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δεν εχετε καταλαβει ακομα πως τους ελληνες που εφυγαν μετα το 2011 οι παλιοι ελληνες μεταναστες τους καταττασουν χαμηλοτερα απο τα ποντικια; Τι ηθελες δηλαδη, να σε περιμενει στη βασιλικη αιθουσα με 20 μουναρες και 5 μασερ για υποδοχη με μαυρο τσαι και γαλλικα κρουασαν;

μπράβο πες τα ρε Γιώργο, από ιστορίες Ελλήνων μεταναστών που έχω μάθει μετά το 2010 που ξεκίνησαν τα μνημόνια χωρίς κάποια επαγγελματική κατάρτιση ή μόρφωση το αποτέλεσμα είναι αυτό που περιγράφεις.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
ενώ πχ επιστήμονες γιατροί, μηχανικοί κτλ και άτομα με ειδικότητα σε τεχνικούς τομείς με κατάρτιση άνοιξαν οι εργασιακοί τους ορίζοντες φεύγοντας από την Ελλάδα των μνημονίων μετά το 2010

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.757
Πόντοι
3.936
η ελλαδα ειναι τριτοκοσμικη χωρα
Ενω το αλμπανία δεν ειναι τριτοκοσμικη. Με βοιδαμαξες ταξιδευετε ακομα ωρε χορτοσπρωχτες, σιδεροσπρωχτες. Δεν φταιει κανεις αλλος, αλλα εκεινος ο γκ@βος ο Σαμ@ρας . 0 οποιος ανοιξε τα συνορα λιγδωσε τ' αντερο σας, γεμισαμε Καζανοκεφαλους. Και το παιζετε ιστορια. Αλλιως θα μυριζαν τα χνωτα σας απ την πεινα ακομα και θα πεφτατε κατω σαν τις μυγες. Α, ρε χοτζας που σας χρειαζεται για να στρωσετε χαρακτηρα. Δες πρωτα πριν την σκηνοθετημενη κριση (απο τους ασπονδους φιλους μας) σε ποια θεση βρισκοταν η ελλαδα στον παγκοσμιο χαρτη. Κυρ τουρκαβλανε μογγολε. Που στο εξωτερικο ντρεπεστε να πειτε ποιοι ειστε και μοστραρεστε σαν Ελληνες. Παλιοκομπλεξαρες

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.757
Πόντοι
3.936
Η γ@μημενη Βenetton φταιει (γι αυτο..)χρονια τωρα με την πλυση εγκεφαλου των διαφημισεων της. Και η πασα της λουκουμοσκονης που εχει καταργηθει η Θ.ποινή για τους D.D

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (7).jpeg
    αρχείο λήψης (7).jpeg
    380,5 KB · Εμφανίσεις: 39
  • λουκουμόσκονη-γαύροσ.gif
    λουκουμόσκονη-γαύροσ.gif
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 35

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1
Ενταξει ρε τυποι μη τρελενεστε, αν οχι ολα, τα περισσοτερα youtube videos ειναι scripted απο τετοιου είδους κανάλια. Kατα πασα και αυτο.
You know what im sayin? :2funny: :2funny::2funny:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Βαση των εμπειριων και αυτα που εχω ακουσει γκομενες ευκολες θα βρεις στη νεα ορλεανη κατα κορον μαυρες βέβαια.
Αλλα εχει πολυ εγκληματικοτητα και φτωχεια.
Παντως να ξέρεις πως οι αμερικανες ειναι αγριμια δεν μασανε βριζουν ευκολα και ειναι πολυ η παρτι τους.
Σνομπ ελληνικο δεν θα αντιμετωπισεις αλλα μπινελικι κωλοδαχτυλο φτισιμο ειναι η αντιδραση τους...
Αυτο το κάνουνε και οι αγγλιδες τις λενε tomboy Οία γγλοι τις αγγλιδες.. Τουλάχιστον οι εελι ιδες ξιλο δε δίνουν, μόνο οι αλβανιδες ρίχνουν καμία φάπα καμία κλοτσιά σπροξια.. Οι ελλεινιδες είναι πολύ κότες Σα γινεκες..δεν θα σε δείρει σαν την αλβανιδα η την Αμερικάνα, αλλά θα φωνάξει σίγουρα το δικηγόρο της και τους μπάτσους, έτσι ξιγιοουντε οι ελλεινιδες, είναι θρασιδειλεσ,??

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εμένα πάντως τυπε οι Αμερικανοί κάτι καλιφορνεζοι που είχα γνωρίσει τους έλεγα θέλω να άπω Λος Άντζελες hell Angeles λέει και γελεγανε, σε εμφάνιση με έχουνε πει Ιταλό και Γάλλο.. Ισως αυτά τα λενε στους ελλινες τους μαυριδερουσ..

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom