Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Εγω ημουν καβατζομενος λογο συγγενων.Οποτε λιγο πολυ τα βρηκα ολα ετοιμα.Επισης βοηθησα σε οικογενειακη επιχειρηση οποτε δεν ημουν με αφεντικα πανω απο το κεφαλι.Το θεμα ειναι οτι στην Αμερικη αρκετοι κανουν ακομα και 2 δουλειες για να τα βγαλουν περα.Αυτο στην Ευρωπη δεν παιζει με τιποτα.Απλα καλοπληρωνει καποια επαγγελματα.Προγραμματιστες,πληροφορικαριους και καποιους αλλους επιστημονικους κλαδους.Ναι εχει πολυ χρημα αλλα εχει και πολυ φτωχεια.Τεραστιες ανισοτητες και η μεσαια τους ταξη μπορει να βγαζει περισσοτερα απο αυτα της ευρωπης....αλλα τα δινουν ολα πισω σε υγεια,παιδεια και φορους.Η παιδεια τους ειναι για τον πουτσο.Αν δεν εχεις φραγκα να τα σκασεις να πας σε κολλεγιο η σε κανα καλο uni καταληγεις υπαλληλακος στα μακντοναλτς η στα kfc με δεκα δολ την ωρα.Αλλιως πας παιρνεις ενα δανειο φοιτητικο και τρεχεις σαν τον βεγκο σε ολη σου την ζωη να σπουδασεις και μετα φυσικα δουλεια δουλεια δουλεια για να το ξεχρεωσεις.Η νεολαια τους βρισκει αλλες λυσεις.Κανενας δεν καθεται να κανει τον εργατη-υπαλληλο ουτε φυσικα να σπουδαζει σαν τον μαλακα με φοιτητικα δανεια και να χρωσταει σε ολη του την ζωη.Οι νεοι τους κοιτανε να κανουνε λεφτα μεσα απο το youtube,τα social media,τα video games και οι πιο τολμηροι πανε και γυρνανε και καμμια τσοντουλα στους brazzers η με το onlyfans.Απο κει και περα υπαρχει στηριξη της επιχειρηματικοτητας αλλα διαφερει απο πολιτεια σε πολιτεια.Αν εισαι καινοτομος και σε γουσταρει ο κοσμος θα γαμηθεις στα φραγκα.Αλλα πλεον και εκει η φορολογια στις μικρομεσαιες επιχειρησεις οργιαζει.Αυτο ειναι παγκοσμιο φαινομενο.Τα αλλα ζητηματα τα εχεις γραψει αρκετα καλα μπορω να πω ως προς τα κοινωνικα.Απλα διαφωνω μαζι σου στο οτι οι αμερικανες ειναι δυσκολες.Ισα ισα ειναι ευκολες γκομενες και αν ξερεις να παιζεις καλη μπαλα θα γαμησεις χωρις προβλημα.Ιδιως βορειοανατολικες ΗΠΑ οι μελαχρινοι μεσογειακοι τυπου(νοτιοιταλοι,λατινοι) εχουν μεγαλη περαση.Γενικα στην Αμερικη προσπαθουνε να περασουν οι γκλομπαλιστς και οι δημοκρατικοι το σκουροχρωμο χρωμα δερματος ως κατι το ωραιο και το εξοτικο.Αραπηδες,λατινοι,μεσογειακοι,wogs κτλ γαμανε για πλακα εκει.Ιδιως στις μπλε δημοκρατικες και λιμπεραλ πολιτειες που κανενας δεν κοιταει φυλες,εθνικοτητες κτλ.Ετσι την πατησα και εγω,ημουν τοτε το 2014 25 ετων πηγα στο θειο μου και μου ειπε το φαγητο μονος σου τα ρουχα μονος σου εννοει πλυσιμο και την επομενη μερα 8 το πρωι με πηρε να με παει σε εναν γνωστο του που θα μου βρισκε δουλεια.
Με στελνε στου διαολου τη μανα και έτρωγα ακυρωτικα μεσα σε 5 μερες βρηκα σε ενα εργοστασιο στην αποθηκη φορτοεκφορτωση.
Μετα απο 20 μερες με διωχνει ο θείος απο το σπιτι και βρηκα σε ενα γκετο ενα παλιοσπιτο με 600 δολαρια,δεν λειτουργουσαν ουτε οι βρυσες ασε που εμπαζε κρυο απο παντου..
Δε η περιοχη ειχε αποσταση σχεδον 15 χιλομετρων απο το εργοστασιο