Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ε όχι,εδώ περα ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε τέτοια κατάντια.Εδώ τί βλέπεις,τους λάθρο,κανα τζάνκι,κανα τρελο να παραμιλάει,αλλά μεχρι εκεί.
συγκριτικά τυπε είμαστε τα ίδια μη σου πω και χειρότερα γιατί μην ξεχνάς οτι από τα σημαντικά καλά της Αμερικής δεν έχουμε σχεδόν κανένα ,μόνο τα κακά της

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Αλκοολικους θα πετυχεις πολλους αμερικη και τζανκι επισης.
Γενικα αμερικη πρεπει να εχεις ορεξη για δουλεια και να δουλεψεις στην αρχη υπερωριες.
Με 10 δολλαρια την ωρα ειναι μονο για να ζεις τιποταα αλλο,με λιγα λογια τη ζωη που κανεις εδω θα τη κανεις εκει με 10 την ωρα.
Για να πεις οτι κατι κανεις αμερικη πρέπει να παρεις απο 20 την ωρα και πανω.
Καλα λεφτα εχουν οι τεχνιτες υδραυλικοι ηλεκτρολογοι μπαίνεις σε μια εταιρεια και το 3000 το εχεις στη τσεπη μινιμουμ.
Γενικα εχει υψηλη φορολογια στα εισοδηματα και οχι στα αγαθα οπως φπα κλπ τεκμηρια οπως κανει η ελλαδα.
Εχε υποψη σου οτι σε καποιες πολιτειες μπορει να παιρνεις και κατω απο 10 δολ.Επισης στην Αμερικη δεν υπαρχουν εργασιακα δικαιωματα και συνδικατα.Κανεις οτι σου λεει το αφεντικο σε θεματα ωραριων κτλ.Εργατης στην Αμερικη ειναι μεγαλο πουτσετο και δεν αξιζει.Μονο για ατομα που εχουν δυνατα πτυχια σε οτι αφορα προγραμματισμο,πληροφορικη κτλ.Απο κει και περα αντε και κανας γιατρουδακος..διοτι ο μεσος αμερικανος δεν εχει ιδεα απο ιατρικη.Οι περισσοτεροι γιατροι στις ΗΠΑ ειναι αλλοδαποι.Απο κει και μετα αν πας να στησεις καμμια επιχειρηση αλλα παιζει μεγαλο ρολο το μπατζετ και σε τι ακριβως θελεις να επενδυσεις.Η Αμερικη ειναι μια χωρα καθαρα για λεφταδες.Το να εισαι working class,μικρομεσαιος η ακομα και μεσαιος/μεσοαστος ειναι μεγαλο παλουκι.Η Ευρωπη ειναι πολυ καλυτερα αλλα και η Ευρωπη εχει προβληματα με το υπερ-σοσιαλιστικο της μοντελο και την προβληματικη γραφειοκρατια.Για γουστα και παρτι η Ευρωπη ιδιως στον βορα ειναι χαλι μαυρο.Αμερικη πολιτειες LA,Florida κτλ εχουν γουστα,παρτι κτλ ιδιως για τις νεαρες ηλικιες.Με πολυ απελευθερωμένες γκομενες....εκει γαμας για πλακα και εχεις φυλες απο ολο τον κοσμο.Και στο κονεκτικατ και στην μασαχουσετη μπορεις να γαμησεις ιταλιανες,ελληνιδες,λατινες που ειναι εξισου αξιολογα μουνακια και γουσταρουν μελαχρινους μεσογειακους.Το οτι οι λευκες αμερικανες ειναι μουναρες ειναι ανεκδοτο.Στο κονεκτικατ οι Ιταλιανες ειναι τα καλυτερα μουνετα.Λατινες επισης οργιαζουν και γαμιουνται πανευκολα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.178
Πόντοι
3.506
Στην αμερικη αν σου σκασει στραβοτιμονια δεν υπαρχει κοινωνικο κρατος να σε περιθαλψει,καταληγεις στο περιθωριο της κοινωνιας και θα γινεις κλωτσοσκουφι
Σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς για παράδειγμα, ότι αν έχεις καλή δουλειά, την ιατροφαρμακευτική ασφάλιση στη παρέχει ο εργοδότης στο μισθό σου. Εγώ πχ. είχα και dental insurance στο πακέτο αμοιβών, δεν χρειάστηκε ποτέ να ξυλωθώ ένα usd για ιατρικά... Και άμα χτίζεις βιογραφικό και δουλέψεις σκληρά, είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθείς ξεκρέμαστος.

Εγω ετσι ενθουσιασμενος ημουν αλλα μολις εμεινα 1 χρονο καταλαβα τη εστι..βεβαια για να πας να δουλεψεις κανα 5αρι χρονια να μαζεψεις ενα κομποδεμα ειναι καλα και μετα να πας σε μια χωρα με χαμηλα εισοδηματα να επενδυσεις και να ζεις καλα.
Το 5άρι κάντο 15-20 για να θεμελιώσεις και επενδυτικό πακέτο σύνταξης και είσαι άρχοντας.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Οσο βαστανε Πουτιν Λουκασενκο θα συνεχίζουμε να γαμαμε.
Αυτοί οι δύο γιγαντες είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας.
Δηλαδη ρε κμαν επειδη εσυ δεν μπορεις να γαμησεις χωρις πληρωμη σημαινει οτι δεν μπορουν να γαμησουν και αλλοι?:think:

Εχεις καταλαβει οτι οι ανωμαλοι της δυσης εκαναν τις γυναικες πιο πουτανες απο ποτε?Δεν υπαρχει δυτικος ανδρας που να εχει μια ταδε εμφανιση και ενα νορμαλ εισοδημα και να μην γαμαει.Το οτι εσυ αναγκαζεσαι να τρεχεις στα μουνολιβαδα για να πληρωσεις τις ανατολικες πορνες δεν ισχυει για ολους.Στην Αμερικη παιφτουν τρελα γαμησια και παντα επεφταν.Οι Αμερικανες ειναι απο τις πιο απελευθερωμενες γκομενες στον κοσμο...και γενικοτερα οι αγγλο-σαξωνικες χωρες.Θα πρεπει να εισαι μεγαλο ναυαγιο για να βρισκεσαι σε χωρες τυπου αμερικη,αγγλια,αυστραλια,καναδας και να μην γαμας.Τωρα αμα εσυ ψαχνεις γκομενες τυπου εσκορτ απο ουκρανια,ρωσια(σαν αυτες που δειχνεις στο νημα) ειναι μια αλλη ιστορια.Στην δυση και γενικοτερα στα κρατη με φιλελευθερη κουλτουρα μπορει να γαμησει ανετα ενας μεσογειακος Ελληνας με ενα μετριο παρουσιαστικο και μια σχετικα νορμαλ προς καλη δουλιτσα.Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη το να γαμησεις γκομενα.Επισης οι δυτικες γαμιουνται πολυ πιο ευκολα απο τις ανατολικες πορνες που γαμας.Ουκρανες,Ρωσιδες κτλ αν δεν τα σκασεις(ειτε ως γκομενος ειτε ως χορηγος) ευκολο γαμησι δεν κανεις.Μονο αμα εισαι βερος Ρωσος/Ουκρανος.Ενω στην δυση η γυναικα ειναι υπερβολικα απελευθερωμενη και ανεξαρτητη σε σημειο που πολλες φορες θα σου πληρωνει αυτη τα γουστα.Οποτε κοψε το παραμυθακι σου περι κακης δυσης στο θεμα του μουνιου γιατι εισαι φαουλ.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Δεν ειναι προτυπο καλης ζωης η ηπα εγω αυτο λεω.
Καλυτερη ζωη θα εκανε σε καποια ευρωπαικη χωρα με τα οποια προβληματα που υπαρχουν βεβαια αλλα απο αμερικη ειναι καλυτερα.
Στην αμερικη αν σου σκασει στραβοτιμονια δεν υπαρχει κοινωνικο κρατος να σε περιθαλψει,καταληγεις στο περιθωριο της κοινωνιας και θα γινεις κλωτσοσκουφι
Εγω ετσι ενθουσιασμενος ημουν αλλα μολις εμεινα 1 χρονο καταλαβα τη εστι..βεβαια για να πας να δουλεψεις κανα 5αρι χρονια να μαζεψεις ενα κομποδεμα ειναι καλα και μετα να πας σε μια χωρα με χαμηλα εισοδηματα να επενδυσεις και να ζεις καλα.
Εγώ πάντως βλέπω στο you tube κατι pranks Που κανει ένας τύπος στα γκέτο στη Βιρτζίνια. Ατλαντικό Σίτι νομίζω.. Μια χαρά ζούνε οι μαύροι στα γκέτο,ακριβά ρούχα, παπούτσια, καινούργια αμάξια και όλοι έχουνε Apple κινητά.. Στην Ελλάδα μόνο οι πλούσιοι έχουν apple.. Αμερική δεν παίρνεις δωρεάν κουπόνι ία σούπερ μάρκετ από το κράτος? Όλοι οι φωλτωχοι έχουνε τζάμπα φαΐ στην Αμερική με τα κουπονια?.. Επίσης Αμερική πως τη βγάζουνε, βλέπω luxuries που έχει μας φτωχός στο αμερικα, δεν τις έχει ένας φτωχός στο ελλαντα, πχ όλοι στην Αμερική, Κομα κια οι φτωχοί, έχουνε θέρμανση στο σπίτι... Αυτό δε λέει κάτι ότι η ζωή στην Αμερική είναι καλή? Στην Ελλάδα πχ μόνο οι πλούσιοι ανάβουν καλοριφέρ..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εγώ έναν ταρίφα ήξερα ελληνοαμερικανο εμενε new jersey και πήγαινε και νέα Υόρκη.. Ήρθε Ελλάδα το 2013 αγόρασε μου είχε λέει ταξί στην Αθήνα και βαραγε το κεφάλι του.. Τι ήθελα λέει και ήρθα στην Ελλάδα καλύτερα να έπλενα πιάτα στο New York η να δούλευα στην Uber.. Έτσι μου είχε είπε.. Να πας Αμερική μου λέει να δεις πως είναι η ζωή.. Μουνια δρόμοι σπίτια αμάξια όλα γαμανε εκεί λεει?

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Περιμενουμε την τοποθετηση του αιδεσιμωτατου περι Αμερικης.
αν και διαπιστωνω οτι εχει επικεντρωθει σε αλλα νηματα για την αγαμια του ελληνικου χωριου ...
Εκει μαλιστα το κατεχει το θεμα :2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγώ πάντως βλέπω στο you tube κατι pranks Που κανει ένας τύπος στα γκέτο στη Βιρτζίνια. Ατλαντικό Σίτι νομίζω.. Μια χαρά ζούνε οι μαύροι στα γκέτο,ακριβά ρούχα, παπούτσια, καινούργια αμάξια και όλοι έχουνε Apple κινητά.. Στην Ελλάδα μόνο οι πλούσιοι έχουν apple.. Αμερική δεν παίρνεις δωρεάν κουπόνι ία σούπερ μάρκετ από το κράτος? Όλοι οι φωλτωχοι έχουνε τζάμπα φαΐ στην Αμερική με τα κουπονια?.. Επίσης Αμερική πως τη βγάζουνε, βλέπω luxuries που έχει μας φτωχός στο αμερικα, δεν τις έχει ένας φτωχός στο ελλαντα, πχ όλοι στην Αμερική, Κομα κια οι φτωχοί, έχουνε θέρμανση στο σπίτι... Αυτό δε λέει κάτι ότι η ζωή στην Αμερική είναι καλή? Στην Ελλάδα πχ μόνο οι πλούσιοι ανάβουν καλοριφέρ..
Στην ελλαδα πολλα βασικα πραγματα φαίνονται ως ειδη πολυτελειας ενω στην αμερικη δεν ειναι
Οταν στην ελλαδα το ιφον ειναι ενδειξη πλουτου στην αμερικη ειναι κατι το συνηθισμένο.
Επισης οταν στην ελλαδα μια μερσεντες 14 ετιας θεωρειται καλο αμαξι στην αμερικη θεωρειται σαραβαλο.
Ολα αυτα εχουν να κανουν με τπυς μισθούς που παίρνουν εκει αλλα και την γρηγορη απαξιωση των προιοντων.
Αυτο δεν σημαινει οτι παιρνανε καλα,γιατι π.χ ενα σπιτι αναθεμα και αν μπορει να παρει ενας μεσος αμερικανος η να κανει καμια μπιζνα με μεγαλο κεφάλαιο επενδυσης.
Π.χ μια μερσεντες e class 2.0 κυβικων 15ετιας στη. Αμερικη κοστιζει μεταχειρισμενη 7000 με λιγα λογια δυο μισθούς μηνιατικους η ενα ιφον μισο μηνιατικο.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Στην ελλαδα πολλα βασικα πραγματα φαίνονται ως ειδη πολυτελειας ενω στην αμερικη δεν ειναι
Οταν στην ελλαδα το ιφον ειναι ενδειξη πλουτου στην αμερικη ειναι κατι το συνηθισμένο.
Επισης οταν στην ελλαδα μια μερσεντες 14 ετιας θεωρειται καλο αμαξι στην αμερικη θεωρειται σαραβαλο.
Ολα αυτα εχουν να κανουν με τπυς μισθούς που παίρνουν εκει αλλα και την γρηγορη απαξιωση των προιοντων.
Αυτο δεν σημαινει οτι παιρνανε καλα,γιατι π.χ ενα σπιτι αναθεμα και αν μπορει να παρει ενας μεσος αμερικανος η να κανει καμια μπιζνα με μεγαλο κεφάλαιο επενδυσης.
Π.χ μια μερσεντες e class 2.0 κυβικων 15ετιας στη. Αμερικη κοστιζει μεταχειρισμενη 7000 με λιγα λογια δυο μισθούς μηνιατικους η ενα ιφον μισο μηνιατικο.
Οι μαύροι ας πούμε στην Αμερική πως τη βγάζουνε αφού δεν δουλεύουνε? ?.. Εγώ τους βλέπω κάνουνε ζωή που δεν μπορεί να κάνει ένας άνεργος στην Ελλάδα πχ καινούργια ρούχα, παπούτσια, κινητά, αμαξάκι, θέρμανση στο σπίτι.. Μήπως εχουνε βοήθεια από το κράτος? Εγώ χαλαρούς τους βλέπω στην Αμερική..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγώ έναν ταρίφα ήξερα ελληνοαμερικανο εμενε new jersey και πήγαινε και νέα Υόρκη.. Ήρθε Ελλάδα το 2013 αγόρασε μου είχε λέει ταξί στην Αθήνα και βαραγε το κεφάλι του.. Τι ήθελα λέει και ήρθα στην Ελλάδα καλύτερα να έπλενα πιάτα στο New York η να δούλευα στην Uber.. Έτσι μου είχε είπε.. Να πας Αμερική μου λέει να δεις πως είναι η ζωή.. Μουνια δρόμοι σπίτια αμάξια όλα γαμανε εκεί λεει?
Διαφωνω δεν ειναι τοσο ωραία και αγγελικα πλασμενα οπως τα λεει.
Ναι μεν βγαζεις ντολαρς και λεφτα για την ελλαδα,για την αμερικη θα εισαι μια ζωη στο πατο.
Π.χ το να βγαζεις 20000δολαρια το χρονο ως αποταμιευση και να ερχεσαι ελλαδα περνας περιφημα και οι αλλοι σε κοιτανε και σε θαυμαζουν,τωρα με τα 20000 να πας διακοπες φλοριντα η Χαβάη ανετα εξανεμιζονται μεσα σε 15 μερες αν εχεις και οικογένεια..μην βλέπετε τους ομογενεις που το παιζπυν λεφταδες εδω ελλαδα,μικροαστοι στην αμερικη και αφαντοι στην υπερκαταναλωτικη κοινωνια

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Οι μαύροι ας πούμε στην Αμερική πως τη βγάζουνε αφού δεν δουλεύουνε? ?.. Εγώ τους βλέπω κάνουνε ζωή που δεν μπορεί να κάνει ένας άνεργος στην Ελλάδα πχ καινούργια ρούχα, παπούτσια, κινητά, αμαξάκι, θέρμανση στο σπίτι.. Μήπως εχουνε βοήθεια από το κράτος? Εγώ χαλαρούς τους βλέπω στην Αμερική..
Οι περισσοτεροι ειναι ΟΑΕΔ και κανουν δουλειες με ναρκωτικα,οπλα κτλ.Απλα οπως σωστα σου εγραψε ο Ζαν τα αμαξια,τα κινητα και τα ρουχα στην αμερικη ειναι αρκετα φθηνα για τους μισθους που παιρνουν.Βεβαια εχουν αλλα πραγματα τα οποια ειναι πανακριβα.Οπως υγεια,παιδεια,ενοικια κτλ...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οι περισσοτεροι ειναι ΟΑΕΔ και κανουν δουλειες με ναρκωτικα,οπλα κτλ.Απλα οπως σωστα σου εγραψε ο Ζαν τα αμαξια,τα κινητα και τα ρουχα στην αμερικη ειναι αρκετα φθηνα για τους μισθους που παιρνουν.Βεβαια εχουν αλλα πραγματα τα οποια ειναι πανακριβα.Οπως υγεια,παιδεια,ενοικια κτλ...
Ακριβως,ειδικα αν πας σε οδοντίατρο οι τιμες ειναι τραγελαφικες.
Ηθελα ενα σφραγισμα και μου ειπε το 2014 που ημουν ηπα ο ντεντιστ 300 δολαρια,οι απονευρωσεις στα 1000 και παει λεγοντας αφου οι οδοντιατροι δουλεύουν με πιστωτικες καρτες απο τους πελατες.
Τα ενοικια στα υψη ειδικα αν καποιος μενει νεα υορκη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σχεδον το 80% των ρεμπελων μαυρων που βλεπεις οτι παιρνανε καλα ειναι μανουλες στα ναρκωτικα εμποριο,κλεψιες,πλαστογραφιες,και οτι παρανομο υπαρχει για να βγαλουν τα προς το ζην.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Παιδες η ελλαδα δεν είναι ουτε να βγαλεις λεφτα ουτε να βρεις γκομενα.
Μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια!!!

lmao.gif

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ακριβως,ειδικα αν πας σε οδοντίατρο οι τιμες ειναι τραγελαφικες.
Ηθελα ενα σφραγισμα και μου ειπε το 2014 που ημουν ηπα ο ντεντιστ 300 δολαρια,οι απονευρωσεις στα 1000 και παει λεγοντας αφου οι οδοντιατροι δουλεύουν με πιστωτικες καρτες απο τους πελατες.
Τα ενοικια στα υψη ειδικα αν καποιος μενει νεα υορκη.
H Αμερικη φαινεται καλη μονο σε κατι χαπατα νεοελληνες καγκουρες που δεν εχουν πατησει το ποδι τους και οτι ξερουν απο Αμερικη ειναι απο τις ταινιες.Αν τους ελεγες να πανε Αμερικη για δουλεια ουτε εναν μηνα δεν θα αντεχαν....

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
513
Πόντοι
81
οργανωσε την πουτσα σου και χεσε τα logistics αρχηγε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
H Αμερικη ειναι μονο για κατι χαπατα νεοελληνες καγκουρες που δεν εχουν πατησει το ποδι τους και οτι ξερουν απο Αμερικη ειναι απο τις ταινιες.Αν τους ελεγες να πανε Αμερικη για δουλεια ουτε εναν μηνα δεν θα αντεχαν....
Ετσι την πατησα και εγω,ημουν τοτε το 2014 25 ετων πηγα στο θειο μου και μου ειπε το φαγητο μονος σου τα ρουχα μονος σου εννοει πλυσιμο και την επομενη μερα 8 το πρωι με πηρε να με παει σε εναν γνωστο του που θα μου βρισκε δουλεια.
Με στελνε στου διαολου τη μανα και έτρωγα ακυρωτικα μεσα σε 5 μερες βρηκα σε ενα εργοστασιο στην αποθηκη φορτοεκφορτωση.
Μετα απο 20 μερες με διωχνει ο θείος απο το σπιτι και βρηκα σε ενα γκετο ενα παλιοσπιτο με 600 δολαρια,δεν λειτουργουσαν ουτε οι βρυσες ασε που εμπαζε κρυο απο παντου..
Δε η περιοχη ειχε αποσταση σχεδον 15 χιλομετρων απο το εργοστασιο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δίμετρη Λεττονή τσιμπάει Αραπάκο από το τίντερ.Αυτό είναι το μουλτι κούλτι που προωθούν.

Μόνο Πούτιν και Λούκα υπερασπίζονται το δικαίωμα του λευκού άντρα να γαμάει ωραία μουνιά αντί για τόφαλους,Αραπίνες,πάκια,αντρικούς κώλους κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom