Ειναι ωραία χώρα η Αμερική όμως έχει και ζεστές περιοχές που μου αρέσουν, Los Angeles, San Diego, Phoenix arizona, Houston, New Orleans Miami Atlanta ειναι περιοχές με ωραίο κλίμα για να μένεις.. Σιμφωνω για την ομοιογένεια, οι Αμερικανοί γενικά είναι ένας λαός,είτε είναι άσπροι, μαύροι η Μεξικάνοι. Σα χωρα δίνει προοπτική σε έναν Ευρωπαίο, αντίθετα Ευρώπη όλες οι χώρες ίδιες είναι λίγο πολύ, είναι μια παλιά γερασμένη ήπειρος χωρίς πολύ μέλλον.. Στο μίαλιο μου, τοελλο είναι η Αμερική,αλλά να έχει πιο σοσιαλιστικες πολιτικές, αυτή θα ήταν ιδανική χώρα να μένεις.. Πιστεύω Αμερική δεν θα πεινάσεις, αφού το δεκάρικο την ώρα το έχεις για πλάκα ακόμα και χαμαλοδουλειες να κάνεις, ενώ Ελλάδα και Ευρώπη έχει μεγάλη φτώχεια, δηλαδή ναιμδν Αμερική έχει πολες ανισότητες, αλλά άμα δεν να δουλέψεις μια δουλειά με ten box an hour Θα Τη βρεις θα πάρεις και τίποτα κουπόνια για τζάμπα σούπερ μάρκετ από το κράτος, θα τη βγάλεις σχετικά καλά, άμα βρεις και Αμερικάνα γκόμενά τη παντρεβεσε και παίρνεις και Green card.. Πιστεύω θα μ αρέσει η ζωή εκεί,δεν έχω πάει ποτέ βεβεα, Αγγλία πιγα αλλά το κλίμα ήταν ενελτελωσ χάλια, ολοι αλκοολικοί και έτοιμοι για καβγά είναι στη αγγλια?