Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σοβαρά τώρα, με τέτοια απόρριψη που έχεις ρίξει στις εξωτερικές, δεν μπορεί να έχεις το κατάλληλο mindset για καμάκι. Το καμάκι είναι κι αυτό μία δεξιότητα που αναπτύσσεται ή ατροφεί. Αυτό που γράφετε πολλοί εδώ μέσα ότι οι ελληνίδες δεν σας κάθονται δεν μπορεί να ισχύει, γιατί έχουν κι αυτές βιολογία. Απλά τις πηδάνε όσοι έχουν εξασκήσει το καμάκι σε επίπεδα πρωταθλήματος. Κοινώς έχουν πάρει το κολάι.

Θέλω να πω ότι έτσι μπορεί να έβγαλες συμπέρασμα και για τις αμερικάνες, γιατί εγώ έχω άλλη εντύπωση.
Οσοι πηδανε ελληνιδες δεν ειναι εξασκημενοι στο καμακι οπως λες,απλα εχουν βρει αλλους μηχανισμους.
Π.χ αν εχεις στην ελλαδα μια κοινωνικη ζωη με παρεες κυκλους γνωριμιες δεν πας χαμενος,ενω αν δεν εχεις τοτε σε τρωει η μαρμαγκα.
Γενικα στην ελλαδα αν δεν εισαι βολεμένος ουτε γκομενα δεν μπορεις να εχεις.
Σε αλλα μερη π.χ αν εχεις γνωριμιες και κυκλους παιρνεις τον πουλο γιατι εκει υπαρχουν αλλα κριτηρια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σοβαρά τώρα, με τέτοια απόρριψη που έχεις ρίξει στις εξωτερικές, δεν μπορεί να έχεις το κατάλληλο mindset για καμάκι. Το καμάκι είναι κι αυτό μία δεξιότητα που αναπτύσσεται ή ατροφεί. Αυτό που γράφετε πολλοί εδώ μέσα ότι οι ελληνίδες δεν σας κάθονται δεν μπορεί να ισχύει, γιατί έχουν κι αυτές βιολογία. Απλά τις πηδάνε όσοι έχουν εξασκήσει το καμάκι σε επίπεδα πρωταθλήματος. Κοινώς έχουν πάρει το κολάι.

Θέλω να πω ότι έτσι μπορεί να έβγαλες συμπέρασμα και για τις αμερικάνες, γιατί εγώ έχω άλλη εντύπωση.
Καμια σχεση,μην σου πω στην αμερικη η μεθοδος θα επιανε καλυτερα μιας και οι αμερικανες κοστολογουν τα παντα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Οσοι πηδανε ελληνιδες δεν ειναι εξασκημενοι στο καμακι οπως λες,απλα εχουν βρει αλλους μηχανισμους.
Π.χ αν εχεις στην ελλαδα μια κοινωνικη ζωη με παρεες κυκλους γνωριμιες δεν πας χαμενος,ενω αν δεν εχεις τοτε σε τρωει η μαρμαγκα.
Σε αλλα μερη π.χ αν εχεις γνωριμιες και κυκλους παιρνεις τον πουλο γιατι εκει υπαρχουν αλλα κριτηρια.
Μαν, προσαρμόζεσαι στην πραγματικότητα της χώρας στην οποία ζεις. Στην Ελλάδα το σπορ απαιτεί και δικτύωση. Ο κάμακας θα την κάνει. Όποιος δεν το έχει με το σπορ θα το βρει σαν δικαιολογία «δεν βρίσκω, γιατί δεν έχω κύκλο».

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Έχω έναν ξάδερφο στην Ελλάδα, γύρω στα 40, ωραίο παιδί. Τού στέλνουνε γυναίκες συνέχεια από τα μήντια. Δεν κάνει τίποτα, γιατί δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει τα μηνύματα. Πάει και καψουρεύεται κάτι άκυρες που τον φτύνουνε. Είναι κανονικό social skill το καμάκι. Αν δεν το αναπτύξεις περνάς δίπλα από ευκαιρίες, ακόμα κι αν έχεις κύκλο και παρέες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μαν, προσαρμόζεσαι στην πραγματικότητα της χώρας στην οποία ζεις. Στην Ελλάδα το σπορ απαιτεί και δικτύωση. Ο κάμακας θα την κάνει. Όποιος δεν το έχει με το σπορ θα το βρει σαν δικαιολογία «δεν βρίσκω, γιατί δεν έχω κύκλο».

Ελλάδα οι γκόμενες δε σου δίνουν ευκαιρία το πράσινο φωτάκι που λένε.Αμα δε σε ξέρει,όσο καλός κάμακας και να είσαι θα πιάσεις τα αρχίδια σου.Θα σε απορρίψει αμέσως πριν καν μιλήσεις.Αν σε ξέρει μέσω κύκλου και είσαι συστημένος όσο και για τον πούτσο να είσαι στο καμάκι,θα επιτύχεις.
Αντίθετα οι Πολωνεζες π.χ. σου δίνουν ευκαιρία να δείξεις τα όπλα σου.Είναι ανοιχτές οπότε αν είσαι καλός στο καμάκι και τις τουμπάρεις,γαμάς.Δε χρειάζεται να πας μέσω κύκλου.Αν και ο κύκλος σου δίνει και εκεί πλεονεκτήματα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ελλάδα οι γκόμενες δε σου δίνουν ευκαιρία το πράσινο φωτάκι που λένε.Αμα δε σε ξέρει,όσο καλός κάμακας και να είσαι θα πιάσεις τα αρχίδια σου.Θα σε απορρίψει αμέσως πριν καν μιλήσεις.Αν σε ξέρει μέσω κύκλου και είσαι συστημένος όσο και για τον πούτσο να είσαι στο καμάκι,θα επιτύχεις.
Αντίθετα οι Πολωνεζες π.χ. σου δίνουν ευκαιρία να δείξεις τα όπλα σου.Είναι ανοιχτές οπότε αν είσαι καλός στο καμάκι και τις τουμπάρεις,γαμάς.Δε χρειάζεται να πας μέσω κύκλου.Αν και ο κύκλος σου δίνει και εκεί πλεονεκτήματα.
Αρχοντα θελω γνωμη για 40αρες ουκρανες χωρισμενες με παιδια.
Πες μου τι φαση παιζει?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656

Παλιότερα κάποιες το δίναν.Κάποιες την έπεφταν κιόλας αν τους άρεσες.Μετά ήρθαν τα κωλοσοσιαλ και τα σμαρτφον και τα γάμησαν όλα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχοντα θελω γνωμη για 40αρες ουκρανες χωρισμενες με παιδια.
Πες μου τι φαση παιζει?

Είναι στα αζήτητα.Δεν τις θέλει κανένας.Ρώτα το Dirty αυτός είχε κάποια εμπειρία ίσως.Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τέτοιες περιπτώσεις.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παλιότερα κάποιες το δίναν.Κάποιες την έπεφταν κιόλας αν τους άρεσες.Μετά ήρθαν τα κωλοσοσιαλ και τα σμαρτφον και τα γάμησαν όλα

Πάντα έτσι ήτανε.Θυμάμαι το 1996-98 τα είχα δοκιμάσει όλα.Τετάρτη φοιτητικά πάρτυ,Πέμπτη ντίσκο,Παρασκευή κλαμπ,Σάββατο μπουζούκια,Κυριακή σε καφετέριες που γινόταν πανικός από μουνιά.Ολο το καλοκαίρι σε θέρετρα με φοιτήτριες και στα μεγάλα κλαμπ.Αποτέλεσμα χάλια.Μόνο ένας πολύ έμπειρος κάμακας και μεγαλύτερος τριαντάρης γαμούσε αβέρτα.Και μιλάμε τότε ήμουν νεώτερος πιο ενεργητικός και πολύ καλύτερος γενικά.Απογοητεύτηκα πλήρως με την κατάσταση.Βέβαια εξασκείσαι στο cold approach και αποκτάς αίσθηση του ακροατηρίου και skills όταν καμακώνεις εκατοντάδες γκόμενες.Μετά πήγα Βουδαπέστη το 98 και είδα για πρώτη φορά το φως το αληθινό.Χαοτική διαφορά.Κατάλαβα οτι το μέλλον είναι στο μπλοκ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Όταν λέω πιο πάνω «Ο κάμακας θα την κάνει», δεν εννοώ θα την κοπανήσει, εννοώ ότι θα την κάνει τη δικτύωση. Κι όταν λέμε κάμακας δεν εννοούμε αναγκαστικά το greek καμάκι στις παραλίες τύπου Γαρδέλη «come with me για να τη βρεις». Πρέπει να βρεις το στυλ σου ανάλογα με την ηλικία σου και το περιβάλλον σου.

Μέσα στους χώρους που κινούμαστε (πχ επαγγελματικό, έξοδοι με φίλους, δραστηριότητες/χόμπι, παλιές γνωριμίες κλπ) υπάρχουν γυναίκες. Από κει κι από τα μήντια ξεκινάς και χτίζεις κύκλο. Πιστεύεις τώρα εσύ ότι ένας που έχει ψυχή γκομενοκυνηγού θα τα παρατήσει εύκολα;
Απλώς αυτό που δεν έχουν καταλάβει όσοι έχουν απανωτές απορρίψεις είναι ότι πρόκειται για σκληρό άθλημα, για project, για μάρκετιγκ που λέει και ο @Αιδεσιμότατος :cheesy:

Θέλει αφιέρωση χρόνου, αυτοβελτίωση, γνώση ψυχολογίας, να κάνεις πλάνα, να δοκιμάζεις τακτικές, να παρατηρείς πώς ενεργούν άλλα καμάκια για να μαθαίνεις καθώς και να ψάχνεις για άλλα niches όταν κάτι εξαντληθεί.

Εγώ, ας πούμε, τώρα έχω νέα πλάνα τις «εναλλακτικές» και την «επανασύνδεση με παλιές γκόμενες/γνωστές από Ελλάδα». Πρώτα θα μου βγει η ψυχή και ύστερα θα σταματήσω να ασχολούμαι με γυναίκες. Και δεν έχω τίποτα εξαιρετικές επιδόσεις (είναι και η ηλικία), αλλά είναι σπορ που έκανα μια ζωή. Με παραξενεύει που άλλοι τα παρατάνε τόσο εύκολα. Οι γυναίκες είναι ο μισός πληθυσμός. Θα δοκιμάσω χίλιους τρόπους μέχρι αυτόν που θα δώσει αποτελέσματα.

Αν θες γυναίκες ξεχνάς τον ερασιτεχνισμό και ενεργείς σαν επαγγελματίας.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για παράδειγμα καμάκωνα με έναν Ιάπωνα το 1998 Βιέννη τις μουνίτσες και ο Ιάπωνας αντέγραφε ακριβώς ό,τι έλεγα συν τις χειρονομίες,κινήσεις,γλώσσα σώματος τα πάντα όλα.Αντέγραφε τους Ιταλούς που ήταν μαζί μας στη μόδα αγόραζε ακριβώς τα ίδια ρούχα και τους Αράπηδες και Λατίνους στο χορό.Σκάμε Βουδαπέστη και ο Ιάπων κάνοντας ακριβώς τα ίδια με εμένα να έχει τρελή επιτυχία,όλες να χορεύουν να αγκαλιάζονται και να φασώνονται μαζί του.Ε ρε λέω να βγάλει καμιά μαύρη πούτσα τώρα να τις καρφώσει στις τουαλέτες.Ηταν τελείως σουρρεαλιστικό αυτό που συνέβαινε.Οταν λέμε απομίμηση ο τύπος αντέγραφε τα πάντα όλα,είχε συμπεριφορά τελείως Βαλκάνια Greek kamaki style.Μου έλεγε μπράβο καμακώνεις πάρα πολύ ωραία τις γκόμενες,πάρα πολύ ωραία,και γαμώ.
Θυμάμαι μου λέει ωραία η Βιέννη δε λέω αλλά σε μια εβδομάδα τα έχω δει όλα τα αξιοθέατα.Τώρα θέλω καμιά γκόμενα να περάσω καλά αλλιώς βαριέμαι.Του ΄λέω έλα τζαπόνι μαζί μου πάμε Schwedenplatz να καμακώσουμε.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όταν λέω πιο πάνω «Ο κάμακας θα την κάνει», δεν εννοώ θα την κοπανήσει, εννοώ ότι θα την κάνει τη δικτύωση. Κι όταν λέμε κάμακας δεν εννοούμε αναγκαστικά το greek καμάκι στις παραλίες τύπου Γαρδέλη «come with me για να τη βρεις». Πρέπει να βρεις το στυλ σου ανάλογα με την ηλικία σου και το περιβάλλον σου.

Μέσα στους χώρους που κινούμαστε (πχ επαγγελματικό, έξοδοι με φίλους, δραστηριότητες/χόμπι, παλιές γνωριμίες κλπ) υπάρχουν γυναίκες. Από κει κι από τα μήντια ξεκινάς και χτίζεις κύκλο. Πιστεύεις τώρα εσύ ότι ένας που έχει ψυχή γκομενοκυνηγού θα τα παρατήσει εύκολα;
Απλώς αυτό που δεν έχουν καταλάβει όσοι έχουν απανωτές απορρίψεις είναι ότι πρόκειται για σκληρό άθλημα, για project, για μάρκετιγκ που λέει και ο @Αιδεσιμότατος :cheesy:

Θέλει αφιέρωση χρόνου, αυτοβελτίωση, γνώση ψυχολογίας, να κάνεις πλάνα, να δοκιμάζεις τακτικές, να παρατηρείς πώς ενεργούν άλλα καμάκια για να μαθαίνεις καθώς και να ψάχνεις για άλλα niches όταν κάτι εξαντληθεί.

Εγώ, ας πούμε, τώρα έχω νέα πλάνα τις «εναλλακτικές» και την «επανασύνδεση με παλιές γκόμενες/γνωστές από Ελλάδα». Πρώτα θα μου βγει η ψυχή και ύστερα θα σταματήσω να ασχολούμαι με γυναίκες. Και δεν έχω τίποτα εξαιρετικές επιδόσεις (είναι και η ηλικία), αλλά είναι σπορ που έκανα μια ζωή. Με παραξενεύει που άλλοι τα παρατάνε τόσο εύκολα. Οι γυναίκες είναι ο μισός πληθυσμός. Θα δοκιμάσω χίλιους τρόπους μέχρι αυτόν που θα δώσει αποτελέσματα.

Αν θες γυναίκες ξεχνάς τον ερασιτεχνισμό και ενεργείς σαν επαγγελματίας.

Είναι απλό.Πας ας πούμε σε ένα μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα π.χ. το Lohan τι πιθανότητες έχεις να σκοράρεις με ξερό καμάκι?Πας και σε ένα κλαμπ Πολωνία π.χ. Pomaranca,Enklawa,Czekolada τι πιθανότητες έχεις?20 φορές μεγαλύτερες?100 φορές?Αυτό τα λέει όλα.
Ελλάδα ίσως αν συχνάζεις ξανά και ξανά στα ίδια κέντρα π.χ. μπουζούκια και σε ξέρουν και κάνεις μεγάλη κατανάλωση και σου συστήσουν γκόμενες ίσως κάτι να κάνεις.Αλλιώς στο άσχετο είναι πολύ δύσκολα.
Μιλάμε τώρα να πάω Πόζναν στο Czekolada το 2013 και να βλέπεις τη δίμετρη ξανθιά εικοσάρα Πολωνέζα να φιλάει τα χέρια του μπαζοκινέζου να τον πιάνει από το χεράκι για να τον πάρει στην πίστα να τον φασώσει.Και ο τύπος να γελάει σα χάχας,μηδενικός από κάθε άποψη.Αντε να τα δεις αυτά Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
Για παράδειγμα καμάκωνα με έναν Ιάπωνα το 1998 Βιέννη τις μουνίτσες και ο Ιάπωνας αντέγραφε ακριβώς ό,τι έλεγα συν τις χειρονομίες,κινήσεις,γλώσσα σώματος τα πάντα όλα.Αντέγραφε τους Ιταλούς που ήταν μαζί μας στη μόδα αγόραζε ακριβώς τα ίδια ρούχα και τους Αράπηδες και Λατίνους στο χορό.Σκάμε Βουδαπέστη και ο Ιάπων κάνοντας ακριβώς τα ίδια με εμένα να έχει τρελή επιτυχία,όλες να χορεύουν να αγκαλιάζονται και να φασώνονται μαζί του.Ε ρε λέω να βγάλει καμιά μαύρη πούτσα τώρα να τις καρφώσει στις τουαλέτες.Ηταν τελείως σουρρεαλιστικό αυτό που συνέβαινε.Οταν λέμε απομίμηση ο τύπος αντέγραφε τα πάντα όλα,είχε συμπεριφορά τελείως Βαλκάνια Greek kamaki style.Μου έλεγε μπράβο καμακώνεις πάρα πολύ ωραία τις γκόμενες,πάρα πολύ ωραία,και γαμώ.

Δηλαδή εκπαίδευες τον Ιαπων και αυτός σου έτρωγε τις γκόμενες;:think:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αμερική όμως και πολλά μιλφοκούγκαρ που δεν καταλαβαίνουν τίποτα,μπορεί να σου ορμήξουν οπουδήποτε
Πηγαινε αμερικη και θα δεις,μονο μη γυρισεις απογοητευμενος και αρχισεις παλι τις κλαψες.
Εγω σου λεω πηγαινε βουλγαρια και αλβανια και δεν θα χασεις.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Έτσι ακριβως??

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Έχω έναν ξάδερφο στην Ελλάδα, γύρω στα 40, ωραίο παιδί. Τού στέλνουνε γυναίκες συνέχεια από τα μήντια. Δεν κάνει τίποτα, γιατί δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει τα μηνύματα. Πάει και καψουρεύεται κάτι άκυρες που τον φτύνουνε. Είναι κανονικό social skill το καμάκι. Αν δεν το αναπτύξεις περνάς δίπλα από ευκαιρίες, ακόμα κι αν έχεις κύκλο και παρέες.
Ρε τύπε τι παραμύθια μας λες άκου λέει τους στέλνουμε συνέχεια οι γυναίκες στην Ελλάδα messages στα social.. Και είναι 40χρονω μπαρμπας..κατσε εκεί στα Λιόσια, ε συγνώμη στη νότια Γαλλία θέλω να πω και μη μας πυρφοριζεις..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τυπε θα βγούνε οι πυρφοροι να σου πουνε ότι έχεις Κλώνους εμένα το. Κ αν και το βανταμ.. Τόσα άτομα λεεν το ίδιο πράγμα.. Λες να είμαστε τρελοί όλοι που τα βλέπουμε κάθεερα τι γίνετε στο ελλαντα? Χωρίς κύκλο παρέες δε γαμας δεν ξέρουν ο βανταμ και ο κ αν που έχουνε ζήσει έξωτερικο και σιγκρινουνε με ελλαντα και ξέρει τώρα ο κάθε πυρφορος για γκομενες από το δυάρι του στο Κορδελιό..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πηγαινε αμερικη και θα δεις,μονο μη γυρισεις απογοητευμενος και αρχισεις παλι τις κλαψες.
Εγω σου λεω πηγαινε βουλγαρια και αλβανια και δεν θα χασεις.
Αμερική φανταζομε και εγώ ότι οι λευκές γουστάρουν λεφτά φάση, βασικά τα λεφτά για τις Αμερικανός είναι ότι ο κύκλος και οι κοινές παρέες για την ελλεινιδα.. Δε μπορείς ΗΠΑ όμως να βρεις καμία μεξικανα, καμία λινεζα, Ινδή, ακόμα και μαύρη, αδύνατη όμως.. Αυτές δεν είναι πιο ευκολες? Εγώ Αγγλία είδα αυτά που λες, Αγγλία όμως σκοράρεις εύκολα σε Ινδές κινεζες μαύρες. Εμένα μου την έπεφτε μια Ινδή από τσεναι αδύνατη αλλά κόλλησα στο μαύρο χρώμα και δεν τη γαμισα, γαμισα μια φιλιπι εζα αδύνατη.. Δηλαδή Αγγλία και Αμερική, ένας Έλληνας που εδώ παίρνει τα αρχιδια του γιατί δενε χει παρέες,αν πάει έξω και μιλάει απλά κανονικά, θα βρει πολλές Ινδές μαύρες κινεζες να γαμαει..

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.177
Πόντοι
3.506
Αμερική φανταζομε και εγώ ότι οι λευκές γουστάρουν λεφτά φάση, βασικά τα λεφτά για τις Αμερικανός είναι ότι ο κύκλος και οι κοινές παρέες για την ελλεινιδα.. Δε μπορείς ΗΠΑ όμως να βρεις καμία μεξικανα, καμία λινεζα, Ινδή, ακόμα και μαύρη, αδύνατη όμως.. Αυτές δεν είναι πιο ευκολες? Εγώ Αγγλία είδα αυτά που λες, Αγγλία όμως σκοράρεις εύκολα σε Ινδές κινεζες μαύρες. Εμένα μου την έπεφτε μια Ινδή από τσεναι αδύνατη αλλά κόλλησα στο μαύρο χρώμα και δεν τη γαμισα, γαμισα μια φιλιπι εζα αδύνατη.. Δηλαδή Αγγλία και Αμερική, ένας Έλληνας που εδώ παίρνει τα αρχιδια του γιατί δενε χει παρέες,αν πάει έξω και μιλάει απλά κανονικά, θα βρει πολλές Ινδές μαύρες κινεζες να γαμαει..
Μαλακίες έχετε καταλάβει για Αμερική. Ένας που έχει ζήσει σκάρτα ένα 2μηνο εκεί δεν μπορεί να έχει εικόνα. Η χώρα είναι αχανής, αλλοιώς είναι μια γκομενα στο Frisco, αλλοιώς στο Chicago, αλλοιώς στο Austin, αλλοιώς στη Νέα Υόρκη, αλλοιώς στο Maine, αλλοιώς στην Αλαμπάμα. Το ίδιο καμάκι θα κάνεις σε μια Southern Rose και το ίδιο σε μια Βοστωνέζα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom