Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μη μας το κάνεις αυτό βιτάμα, δώσε μας λίγη σημασία... :confused:
Ρε θα εχω εγω ολη μου τη ζωη εσενα να μου κωλοτριβεσαι?
Ξενερωνω ηδη ρε μαλακα.
Θα ζητησω οικιοθελλως μπαν αν συμβει κατι τετοιο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Όχι ρε βιτάμα όλη τη ζωή, στατιστικά θα χαιρετίσω πρώτος...
Τα τελευταία 16 χρόνια της ζωής σου θα κολωτρίβεσαι με άλλον. Ίσως κάποιον john101 :confused:
Το 100 πες μας ρε παπαρα που κολλάει?.αν δεν πεις εισαι γαμιολα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Για να έχεις ισχύ πυρός χρειάζεσαι 500 ευρώ ημερησίως.Αλλιώς σιγά μη χτυπήσεις μοντελοειδείς.6 μέρες είναι 3000 ευρώ.Μπορείς να τα φας και όλα στη Μόσχα.Αλλά Κίεβο ή Μινσκ είναι μια εναλλαγή ένα πιο unplugged περιβάλλον.
Το να βγεις με μια γκόμενα δε σημαίνει τίποτα,αυτές βγαίνουν με δεκάδες άντρες.Για να έχεις πιθανότητα για σκορ χρειάζεται δώρο οπότε ανεβάζεις πολύ τις πιθανότητές σου.Αλλιώς είναι απλά dating χωρίς ουσία αυτές τρωγοπίνουνε εσύ περνάς καλά αλλά δεν ακολουθεί πίπα,δεν μπαίνει η μπάλλα στο πλεκτό.
500 ευρώ ημερησίως, σκληρά δουλεμένα.... Και το ποσό θα μεγαλώνει με τα χρόνια.
Με τόση τεχνογνωσία θα είχα κάνει ένα online private club για ανατολικό μπλοκ και θα έκανα τα γούστα μου με τις συνδρομές των μελών.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Με τόση τεχνογνωσία θα είχα κάνει ένα online private club για ανατολικό μπλοκ και θα έκανα τα γούστα μου με τις συνδρομές των μελών.

Εγω προτεινα να πληρώνουμε συνδρομές να μαθαινουμε

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Εγω προτεινα να πληρώνουμε συνδρομές να μαθαινουμε
Άμα βάλει ελληνικά και ρωσικά μπορεί να παίξει και σαν dating site. Δηλαδή μέσω των ρωσικών θα γράφονται οι ανατολικές για να γνωρίσουν γαμείς, ενώ ο kman θα κοουτσάρει στα ελληνικά τους επίδοξους έλληνες γαμείς επί συνδρομή.
Δηλαδή από τη θεωρία στην πράξη.
Αγγλικά πάντως δεν συστήνω, γιατί ίσως υπάρξουν περιπλοκές.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Αυτός ο roosh που έχει πολλάκις αναφερθεί, πώς δούλευε ακριβώς; Εννοώ πώς κέρδιζε χρήματα από την τεχνογνωσία του;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτός ο roosh που έχει πολλάκις αναφερθεί, πώς δούλευε ακριβώς; Εννοώ πώς κέρδιζε χρήματα από την τεχνογνωσία του;

Αυτος έγραφε βιβλία για τα γαμησια του που μερικά πούλησαν καλά.Υστερα είχε το μπλογκ Return of the kings από όπου κονομαγε απο τΙς διαφημίσεις και είχε και κανάλι στο youtube.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Πηρα δειγμα 100 ουκρανεζων γυναικων και 100 ελληνιδων και εβγαλα μεσο ορο.
Ουκρανεζες μ.ο 1.66
Ελληνιδες μ.ο 1.65
Με λιγα λογια δεν ειναι πολυ ψηλοτερες απο τις ντοπιες
Eγώ πήρα δείγμα 100 μηνυμάτων με αυτό σου το nickname
και 100 από τα παλιά σου nicknames
και τις ίδιες μαλακίες γράφεις...

Γράψε μας ξανά για τις φημισμένες Σλάβες της..........Βαλτικής:2funny:

Α ρε Αντισθένη με το ίδρυμά σου...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αυτος έγραφε βιβλία για τα γαμησια του που μερικά πούλησαν καλά.Υστερα είχε το μπλογκ Return of the kings από όπου κονομαγε απο τΙς διαφημίσεις και είχε και κανάλι στο youtube.
Αυτός έχει καταντήσει να καταδικάσει επίσημα το προγαμιαίο ή εκτός γάμου σεξ
και έχει αποκηρύξει όλα τα βιβλία του...

Ο λόγος φυσικά δεν είναι ότι μετανόησε,αλλά γιατί ξέρει ότι τον έχουν στη μπούκα ένα σωρό χώρες,
οι φεμινίστριες και το παγκόσμιο πουσταριάτο.
Οπότε άλλαξε πορεία άρδην,για να μην αποκλειστεί από παντού και πεθάνει στην ψάθα..

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Ο λόγος φυσικά δεν είναι ότι μετανόησε,αλλά γιατί ξέρει ότι τον έχουν στη μπούκα ένα σωρό χώρες,
Οπότε άλλαξε πορεία άρδην,για να μην αποκλειστεί από παντού και πεθάνει στην ψάθα..
Οι Τούρκοι έχουν ένα νέο κόλπο στα Μουνολίβαδα που μου έπεσαν οι τρίχες από το κεφάλι…
Πλησιάζουν κάποιον τοπικό ράπερ -DJ- Trapper και τον χαρτζιλικώνουν ή τους κάνουν κάποια χορηγία για να τους παρουσιάζει ως φίλους στο κοινό των κλάμπ.
Αυτοί και καλά κάνουν έναν ψευτοδιαγωνισμό με ένα γκατζετάκι apple που όποιος\α θέλει πάει στο τραπέζι τους δίνει στοιχεία επικοινωνίας για να πάρει μέρος.
Αμέσως αμέσως μαζεύουν σχεδόν όλα τα νουμεράκια του κλάμπ και το προχωράνε με όποια γουστάρουν :confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οντως τον απέκλεισε το amazon,μετά το youtube και έχασε τις βασικές πηγές εισοδήματός του.Βέβαια έκανε μαλακίες τα έβαλε με φεμινίστριες,πουσταίους,τριτοκοσμικούς,Εβραίους οπότε άρχισε να τρώει αποκλεισμούς από μια σειρά από χώρες.Αγγλία του απαγόρευσε την είσοδο η ίδια η πρωθυπουργός η Theresa May με προσωπική απόφαση.
Πάντως στην Πολωνία μου έδωσε την εντύπωση ενός τύπου που είχε περάσει δυσκολίες και την έβγαζε με 1500 ευρώ το μήνα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Να βρεις 50 πάκια να βάζουν 10 ευρώ καθένας για να με θαυμάζουν να γαμάω.
Τι τεχνογνωσία εγώ τα δίνω έτοιμα στο πιάτο και κανείς πλην Β.Π. δεν κάνει κάτι από αυτά που γράφουμε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Οι Τούρκοι έχουν ένα νέο κόλπο στα Μουνολίβαδα που μου έπεσαν οι τρίχες από το κεφάλι…
Πλησιάζουν κάποιον τοπικό ράπερ -DJ- Trapper και τον χαρτζιλικώνουν ή τους κάνουν κάποια χορηγία για να τους παρουσιάζει ως φίλους στο κοινό των κλάμπ.
Αυτοί και καλά κάνουν έναν ψευτοδιαγωνισμό με ένα γκατζετάκι apple που όποιος\α θέλει πάει στο τραπέζι τους δίνει στοιχεία επικοινωνίας για να πάρει μέρος.
Αμέσως αμέσως μαζεύουν σχεδόν όλα τα νουμεράκια του κλάμπ και το προχωράνε με όποια γουστάρουν :confused:
Πρώτη φορά το ακούω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οντως τον απέκλεισε το amazon,μετά το youtube και έχασε τις βασικές πηγές εισοδήματός του.Βέβαια έκανε μαλακίες τα έβαλε με φεμινίστριες,πουσταίους,τριτοκοσμικούς,Εβραίους οπότε άρχισε να τρώει αποκλεισμούς από μια σειρά από χώρες.Αγγλία του απαγόρευσε την είσοδο η ίδια η πρωθυπουργός η Theresa May με προσωπική απόφαση.
Πάντως στην Πολωνία μου έδωσε την εντύπωση ενός τύπου που είχε περάσει δυσκολίες και την έβγαζε με 1500 ευρώ το μήνα.
Καλά,εδώ που τα λέμε το γάμησε με αυτά που έλεγε περί βιασμού,κ.λ.π.

Πρόσκαιρη φήμη είχε και σχεδόν ποτέ ροή χρήματος.
Με τη μάνα του μένει στα 43 του και μοιάζει με ερημίτη..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Eγώ πήρα δείγμα 100 μηνυμάτων με αυτό σου το nickname
και 100 από τα παλιά σου nicknames
και τις ίδιες μαλακίες γράφεις...

Γράψε μας ξανά για τις φημισμένες Σλάβες της..........Βαλτικής:2funny:

Α ρε Αντισθένη με το ίδρυμά σου...
Για χαρανταν τυπακι,αν δεν σ αρεσουν μην τις διαβαζεις,αλλα οχι μονο τα διαβαζεις αλλα τα μαθαινεις και παπαγαλια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλό κολπο.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Πρώτη φορά το ακούω
Κι όμως το είδα με τα μάτια μου χτες και δεν το πίστευα :confused:
Έχουν εξελίξει το καμάκι σε επίπεδα που δεν διανοούμαστε.
Αυτοί πολεμάνε με bayraktar και οι δικοί μας με g3 και ούτε καν κι αυτό. Ακόμα καραντινιασμένοι είναι και περιμένουν την επόμενη δόση την ώρα που Ανατολική Ευρώπη γίνεται χαμός στα κλαμπ το τίντερ και τα μουνιά διψάνε για πούτσα.:confused:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Κι όμως το είδα με τα μάτια μου χτες και δεν το πίστευα :confused:
Έχουν εξελίξει το καμάκι σε επίπεδα που δεν διανοούμαστε.
Αυτοί πολεμάνε με bayraktar και οι δικοί μας με g3 και ούτε καν κι αυτό. Ακόμα καραντινιασμένοι είναι και περιμένουν την επόμενη δόση την ώρα που Ανατολική Ευρώπη γίνεται χαμός στα κλαμπ το τίντερ και τα μουνιά διψάνε για πούτσα.:confused:

λιγοστοί έλληνες ταξιδεύουν με σκοπό τον σεξοτουρισμό. Αντιθέτως οι τούρκοι το εξασκούν το σπορ κατά χιλιάδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom