jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Ναι καλα θα παω εγω στο εξωτερικο και θα ασχολουμαι νομιζεις με εσας τα δεξια βλαμμενα.Άντε λοιπόν, εξαφανίσου...
(στο μπου όμως να μπαίνεις)
Ναι καλα θα παω εγω στο εξωτερικο και θα ασχολουμαι νομιζεις με εσας τα δεξια βλαμμενα.Άντε λοιπόν, εξαφανίσου...
(στο μπου όμως να μπαίνεις)
Ρε θα εχω εγω ολη μου τη ζωη εσενα να μου κωλοτριβεσαι?Μη μας το κάνεις αυτό βιτάμα, δώσε μας λίγη σημασία...
Το 100 πες μας ρε παπαρα που κολλάει?.αν δεν πεις εισαι γαμιολαΌχι ρε βιτάμα όλη τη ζωή, στατιστικά θα χαιρετίσω πρώτος...
Τα τελευταία 16 χρόνια της ζωής σου θα κολωτρίβεσαι με άλλον. Ίσως κάποιον john101
Και τι μας ενδιαφερει ρε τι εισαι?Είμαι της ευπ
Το 100 ρε ρωτησα??
Ρε βλαμμένε δε με ρώτησες?
500 ευρώ ημερησίως, σκληρά δουλεμένα.... Και το ποσό θα μεγαλώνει με τα χρόνια.Για να έχεις ισχύ πυρός χρειάζεσαι 500 ευρώ ημερησίως.Αλλιώς σιγά μη χτυπήσεις μοντελοειδείς.6 μέρες είναι 3000 ευρώ.Μπορείς να τα φας και όλα στη Μόσχα.Αλλά Κίεβο ή Μινσκ είναι μια εναλλαγή ένα πιο unplugged περιβάλλον.
Το να βγεις με μια γκόμενα δε σημαίνει τίποτα,αυτές βγαίνουν με δεκάδες άντρες.Για να έχεις πιθανότητα για σκορ χρειάζεται δώρο οπότε ανεβάζεις πολύ τις πιθανότητές σου.Αλλιώς είναι απλά dating χωρίς ουσία αυτές τρωγοπίνουνε εσύ περνάς καλά αλλά δεν ακολουθεί πίπα,δεν μπαίνει η μπάλλα στο πλεκτό.
500 ευρώ ημερησίως, σκληρά δουλεμένα.... Και το ποσό θα μεγαλώνει με τα χρόνια.
Με τόση τεχνογνωσία θα είχα κάνει ένα online private club για ανατολικό μπλοκ και θα έκανα τα γούστα μου με τις συνδρομές των μελών.
Άμα βάλει ελληνικά και ρωσικά μπορεί να παίξει και σαν dating site. Δηλαδή μέσω των ρωσικών θα γράφονται οι ανατολικές για να γνωρίσουν γαμείς, ενώ ο kman θα κοουτσάρει στα ελληνικά τους επίδοξους έλληνες γαμείς επί συνδρομή.Εγω προτεινα να πληρώνουμε συνδρομές να μαθαινουμε
Αυτός ο roosh που έχει πολλάκις αναφερθεί, πώς δούλευε ακριβώς; Εννοώ πώς κέρδιζε χρήματα από την τεχνογνωσία του;
Eγώ πήρα δείγμα 100 μηνυμάτων με αυτό σου το nicknameΠηρα δειγμα 100 ουκρανεζων γυναικων και 100 ελληνιδων και εβγαλα μεσο ορο.
Ουκρανεζες μ.ο 1.66
Ελληνιδες μ.ο 1.65
Με λιγα λογια δεν ειναι πολυ ψηλοτερες απο τις ντοπιες
Αυτός έχει καταντήσει να καταδικάσει επίσημα το προγαμιαίο ή εκτός γάμου σεξΑυτος έγραφε βιβλία για τα γαμησια του που μερικά πούλησαν καλά.Υστερα είχε το μπλογκ Return of the kings από όπου κονομαγε απο τΙς διαφημίσεις και είχε και κανάλι στο youtube.
Οι Τούρκοι έχουν ένα νέο κόλπο στα Μουνολίβαδα που μου έπεσαν οι τρίχες από το κεφάλι…Αυτός έχει καταντήσει να καταδικάσει επίσημα το προγαμιαίο ή εκτός γάμου σεξ
και έχει αποκηρύξει όλα τα βιβλία του...
Ο λόγος φυσικά δεν είναι ότι μετανόησε,αλλά γιατί ξέρει ότι τον έχουν στη μπούκα ένα σωρό χώρες,
οι φεμινίστριες και το παγκόσμιο πουσταριάτο.
Οπότε άλλαξε πορεία άρδην,για να μην αποκλειστεί από παντού και πεθάνει στην ψάθα..
Αυτός έχει καταντήσει να καταδικάσει επίσημα το προγαμιαίο ή εκτός γάμου σεξ
και έχει αποκηρύξει όλα τα βιβλία του...
Ο λόγος φυσικά δεν είναι ότι μετανόησε,αλλά γιατί ξέρει ότι τον έχουν στη μπούκα ένα σωρό χώρες,
οι φεμινίστριες και το παγκόσμιο πουσταριάτο.
Οπότε άλλαξε πορεία άρδην,για να μην αποκλειστεί από παντού και πεθάνει στην ψάθα..
500 ευρώ ημερησίως, σκληρά δουλεμένα.... Και το ποσό θα μεγαλώνει με τα χρόνια.
Με τόση τεχνογνωσία θα είχα κάνει ένα online private club για ανατολικό μπλοκ και θα έκανα τα γούστα μου με τις συνδρομές των μελών.
Πρώτη φορά το ακούωΟι Τούρκοι έχουν ένα νέο κόλπο στα Μουνολίβαδα που μου έπεσαν οι τρίχες από το κεφάλι…
Πλησιάζουν κάποιον τοπικό ράπερ -DJ- Trapper και τον χαρτζιλικώνουν ή τους κάνουν κάποια χορηγία για να τους παρουσιάζει ως φίλους στο κοινό των κλάμπ.
Αυτοί και καλά κάνουν έναν ψευτοδιαγωνισμό με ένα γκατζετάκι apple που όποιος\α θέλει πάει στο τραπέζι τους δίνει στοιχεία επικοινωνίας για να πάρει μέρος.
Αμέσως αμέσως μαζεύουν σχεδόν όλα τα νουμεράκια του κλάμπ και το προχωράνε με όποια γουστάρουν
Καλά,εδώ που τα λέμε το γάμησε με αυτά που έλεγε περί βιασμού,κ.λ.π.Οντως τον απέκλεισε το amazon,μετά το youtube και έχασε τις βασικές πηγές εισοδήματός του.Βέβαια έκανε μαλακίες τα έβαλε με φεμινίστριες,πουσταίους,τριτοκοσμικούς,Εβραίους οπότε άρχισε να τρώει αποκλεισμούς από μια σειρά από χώρες.Αγγλία του απαγόρευσε την είσοδο η ίδια η πρωθυπουργός η Theresa May με προσωπική απόφαση.
Πάντως στην Πολωνία μου έδωσε την εντύπωση ενός τύπου που είχε περάσει δυσκολίες και την έβγαζε με 1500 ευρώ το μήνα.
Για χαρανταν τυπακι,αν δεν σ αρεσουν μην τις διαβαζεις,αλλα οχι μονο τα διαβαζεις αλλα τα μαθαινεις και παπαγαλια.Eγώ πήρα δείγμα 100 μηνυμάτων με αυτό σου το nickname
και 100 από τα παλιά σου nicknames
και τις ίδιες μαλακίες γράφεις...
Γράψε μας ξανά για τις φημισμένες Σλάβες της..........Βαλτικής
Α ρε Αντισθένη με το ίδρυμά σου...
Καλό κολπο.Οι Τούρκοι έχουν ένα νέο κόλπο στα Μουνολίβαδα που μου έπεσαν οι τρίχες από το κεφάλι…
Πλησιάζουν κάποιον τοπικό ράπερ -DJ- Trapper και τον χαρτζιλικώνουν ή τους κάνουν κάποια χορηγία για να τους παρουσιάζει ως φίλους στο κοινό των κλάμπ.
Αυτοί και καλά κάνουν έναν ψευτοδιαγωνισμό με ένα γκατζετάκι apple που όποιος\α θέλει πάει στο τραπέζι τους δίνει στοιχεία επικοινωνίας για να πάρει μέρος.
Αμέσως αμέσως μαζεύουν σχεδόν όλα τα νουμεράκια του κλάμπ και το προχωράνε με όποια γουστάρουν
Κι όμως το είδα με τα μάτια μου χτες και δεν το πίστευαΠρώτη φορά το ακούω
Κι όμως το είδα με τα μάτια μου χτες και δεν το πίστευα
Έχουν εξελίξει το καμάκι σε επίπεδα που δεν διανοούμαστε.
Αυτοί πολεμάνε με bayraktar και οι δικοί μας με g3 και ούτε καν κι αυτό. Ακόμα καραντινιασμένοι είναι και περιμένουν την επόμενη δόση την ώρα που Ανατολική Ευρώπη γίνεται χαμός στα κλαμπ το τίντερ και τα μουνιά διψάνε για πούτσα.