Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν είναι πχ να πας 3 μέρες Κίεβο και 3 μέρες Μόσχα καλύτερα κάτσε στο σύνολο 6 μέρες στην Μόσχα. Για να παίξεις μπάλα σε 2 πόλεις ανά εξόρμηση νομίζω ότι το ιδανικό είναι από 10 μέρες ως 2 εβδομάδες για να προλάβεις να βγάλεις όλα τα ραντεβού.

Για να έχεις ισχύ πυρός χρειάζεσαι 500 ευρώ ημερησίως.Αλλιώς σιγά μη χτυπήσεις μοντελοειδείς.6 μέρες είναι 3000 ευρώ.Μπορείς να τα φας και όλα στη Μόσχα.Αλλά Κίεβο ή Μινσκ είναι μια εναλλαγή ένα πιο unplugged περιβάλλον.
Το να βγεις με μια γκόμενα δε σημαίνει τίποτα,αυτές βγαίνουν με δεκάδες άντρες.Για να έχεις πιθανότητα για σκορ χρειάζεται δώρο οπότε ανεβάζεις πολύ τις πιθανότητές σου.Αλλιώς είναι απλά dating χωρίς ουσία αυτές τρωγοπίνουνε εσύ περνάς καλά αλλά δεν ακολουθεί πίπα,δεν μπαίνει η μπάλλα στο πλεκτό.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δε βγαίνει με τίποτα.Για να ψωλιάσει ο γόνος πρέπει να δουλεύει ο παραγωγικός.Αν ο παραγωγικός την κοπανήσει,δε βγαίνει το σύστημα με την καμία.Θα παίρνουν δάνεια ξανά και ξανά και επί τον αιώνα των αιώνων.Αυτός σου λέει δε με νοιάζει η θέση μου στο σύστημα επιτρέπει να τα πληρώνουν άλλοι,θα τα μετακυλίσω όσα εισπράττω.Αλλά δεν υπάρχουν οι άλλοι,είναι φανταστικά πρόσωπα στις μελλοντικές γενιές όταν μετριούνται σημερινές επιδόσεις.Οπότε πούλο από το κακό στο χειρότερο.Ο,τι αλχημεία και να κάνουν δεν μπορούν να ανεβάσουν τις επιδόσεις.
Ο Ανδρέας π.χ. πήρε τα μεγάλα δάνεια με βάση τις επιδόσεις της χούντας,αυτοί εδώ δεν έχουν να παρουσιάσουν καμία επίδοση.

σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ από την απογραφή πληθυσμού έδειξε πολύ δυσάρεστα νέα η απογραφή. Γερασμένη χώρα η Ελλάδα και συνάμα ένα μεγάλο μέρος των νέων στην παραγωγική ηλικία έχει φύγει στο εξωτερικό. Δεν σώνεται με τίποτα η χώρα διότι η ανάπτυξη είναι εικονική και ως κράτος δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα αλλά είμαστε κράτος μόνο για παροχή υπηρεσιών

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ από την απογραφή πληθυσμού έδειξε πολύ δυσάρεστα νέα η απογραφή. Γερασμένη χώρα η Ελλάδα και συνάμα ένα μεγάλο μέρος των νέων στην παραγωγική ηλικία έχει φύγει στο εξωτερικό

Μα φυσικά αφού το νέο τον γαμάνε.Του λένε άμα δεν είσαι βύσμα,γόνος την πούτσισες,θα πήξει το μουνί σου.Χαζός είναι ο άλλος να δίνει βάση στις υποσχέσεις των πολιτικών?Τώρα είναι και εύκολα με τα social media,πάνε κάποιοι και μετά δίνουν πληροφορίες και σε άλλους οπότε γενικεύεται.Σιγά μην κάτσει ο άλλος με μισθούς πείνας για να εκτελέσει πατριωτικό καθήκον όταν θα έρθει ο επενδυτής.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μα φυσικά αφού το νέο τον γαμάνε.Του λένε άμα δεν είσαι βύσμα,γόνος την πούτσισες,θα πήξει το μουνί σου.Χαζός είναι ο άλλος να δίνει βάση στις υποσχέσεις των πολιτικών?Τώρα είναι και εύκολα με τα social media,πάνε κάποιοι και μετά δίνουν πληροφορίες και σε άλλους οπότε γενικεύεται.Σιγά μην κάτσει ο άλλος με μισθούς πείνας για να εκτελέσει πατριωτικό καθήκον όταν θα έρθει ο επενδυτής.

ε ναι φυσικά

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εκεί είναι η ψευδαίσθση.Ο άλλος σου λέει εγώ καβάντζωσα τη θέση,δε με κουνάνε ούτε τα κομάντα,ενώ επί της ουσίας κατέκτησε το κουραδόκαστρο,όταν ο άλλος φεύγει,έχει ακυρωθεί.Αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα ούτε να αντιδράσει ούτε να αναγνωρίσει κάτι ως πρόβλημα και πάει λέγοντας.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Ο νέος την καταλαβε.
Σου λεει δεν γαμιεστε που θα ειμαι εγω μια ολοκληρη ζωή ο γαιδαρος που θα τραβαει το καρο να βγει απο την λάσπη για να συνεχισουν να περνανε καλα τα βυσματονια ,οι γόνοι κ οι δ.υ..

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Εκεί
Την γάμουσε καιρό.. Γάμουσε κι άλλες παράλληλα κ νόμιζε τον είχε πολύ καψούρα
Μόλις ήρθε Ελλάδα σε 6,8 μήνες άρχισαν τα προβλήματα στο
χρόνο βρήκε άλλον κ τον άφησε
Πολύ καλή μουναρα πάνω από τα κυβικά του
Αν όμως την άφηνε εκεί θα την είχε σούζα ακόμα, ανεξάρτητα αν θα γαμουσα κι άλλοι όσο έλειπε
Γουιν Γουιν φαση
Τουχα πει μην την φέρεις ΜΟΝΙΜΑ Ελλάδα, αλλά δεν άκουσε.. Τον έφαγε η καψούρα και η μόστρα

Παρόμοια ιστορία έμαθα από συνάδελφο που κάνουμε την ίδια δουλειά και έγινε πριν 15 χρόνια. Μου είπε ο συνάδελφος για έναν τύπο από τα μέρη μου που ανέβαινε συχνά Ρωσία για γκόμενες και όχι για επαγγελματικούς σκοπούς. Η διαφορά με τον δικό σου Μίδα είναι ότι αυτή δεν του έφαγε στην αρχή τίποτα, αλλά μετά όταν την έφερε στην Ελλάδα και την παντρεύτηκε και έκαναν δυο παιδιά του τράβηξε ένα διαζύγιο που του πήρε και τα σόβρακα μέχρι και mercedes του έβαλε να της αγοράσει. Μέχρι που αναγκάστηκε ο τύπος να πάει Γερμανία μετανάστης για δουλειά για να την πληρώνει αυτά τα όποια όρισε το δικαστήριο για διατροφή. Ήταν από όσο μου είπε ο συνάδλεφος και αυτή από την Σιβηρία πόλη δεν θυμάμαι θα ρωτήσω και θα σου πω. Από εμφάνιση η Ρωσίδα τίποτα το ιδιαίτερο σαν αυτές που είχε η φακλάνα ο σκυλοχάλιας εντελώς κάτω του Μ.Ο. δηλαδή

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ απορώ με αυτούς που τις παντρεύονται.Αμα δείτε εκπομπές ΗΠΑ όσες νύφες έρχονται και είναι εμφανίσιμες διαμαρτύρονται και χωρίζουν.Φωνάζουν οτι τις έπιασαν κώτσο.Οτι ο πρίγκηπας που νόμιζαν είναι στην πραγματικότητα παλιάτσος.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Εγώ απορώ με αυτούς που τις παντρεύονται.Αμα δείτε εκπομπές ΗΠΑ όσες νύφες έρχονται και είναι εμφανίσιμες διαμαρτύρονται και χωρίζουν.Φωνάζουν οτι τις έπιασαν κώτσο.Οτι ο πρίγκηπας που νόμιζαν είναι στην πραγματικότητα παλιάτσος.

φαντάσου kman2 ότι και οι μέτριες κάτω του Μ.Ο. κάνουν σχεδόν τα ίδια που κάνουν και οι μουνάρες αλλά σε μικρότερο βαθμό κάποιες φορές αλλά πάντα εξαρτάται και από τον χειρισμό των αντρών

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
φαντάσου kman2 ότι και οι μέτριες κάτω του Μ.Ο. κάνουν σχεδόν τα ίδια που κάνουν και οι μουνάρες αλλά σε μικρότερο βαθμό κάποιες φορές αλλά πάντα εξαρτάται και από τον χειρισμό των αντρών

Είναι απλό.Ο λόγος που έκλασε τον Ουκρανό για να αναβαθμιστεί μαζί σου είναι ο ίδιος λόγος που θα αφήσει εσένα όταν έρθει στη χώρα σου.
Είναι εντελώς σίγουρο οτι θα το κάνει,100% βέβαιο.Είχα δει μια συμβουλή από Αμερικανό αυτός πήγαινε κάθε τόσο Ουκρανία και την άφηνε έγγυο για να έχει τα παιδιά και να μην έχει χρόνο για κάτι άλλο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο νέος την καταλαβε.
Σου λεει δεν γαμιεστε που θα ειμαι εγω μια ολοκληρη ζωή ο γαιδαρος που θα τραβαει το καρο να βγει απο την λάσπη για να συνεχισουν να περνανε καλα τα βυσματονια ,οι γόνοι κ οι δ.υ..

Ετσι είναι.
-Πού θα πας παιδί μου στα ξένα?Τι θα κάνω η άμοιρη?
-Μαύρο το ψωμί της ξενιτιάς μάνα.Και κυρίως θα μου λείψουν οι Ελληνίδες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Είναι απλό.Ο λόγος που έκλασε τον Ουκρανό για να αναβαθμιστεί μαζί σου είναι ο ίδιος λόγος που θα αφήσει εσένα όταν έρθει στη χώρα σου.
Είναι εντελώς σίγουρο οτι θα το κάνει,100% βέβαιο.Είχα δει μια συμβουλή από Αμερικανό αυτός πήγαινε κάθε τόσο Ουκρανία και την άφηνε έγγυο για να έχει τα παιδιά και να μην έχει χρόνο για κάτι άλλο.
μου έδωσες μια ωραία πάσα να αναφέρω ένα σκηνικό αν και δεν θέλω γενικώς να αναφέρω τέτοια γεγονότα εδώ στο Μπου για ευνόητους λόγους.
τώρα που ήμουν επάνω στο Κίεβο ήμουν σ' ένα κλαμπ στην αίθουσα του καραόκε με τα φιλαράκια μου. Σε κάποια φάση έρχονται δυο κοπέλες συνοδευόμενες από δυο Ουκρανούς. Κατά την διάρκεια της βραδιάς με έπαιζε με πολύ προκλητικό τρόπο η μια κοπέλα αγνοώντας επιδεικτικά τον Ουκρανό παρόλο που την συνόδευε και πλήρωσε και το τραπέζι. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρω τηλέφωνο και ινσταγκραμ εκείνο το βράδυ ρισκάροντας να γίνει μεγάλη φασαρία. Πήγε να γίνει αλλά επενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού πετώντας έξω από το μαγαζί τους δυο Ουκρανούς.

Το συμπέρασμα όπως σωστά αναφέρεις Κάημαν είναι ότι έτσι όπως παράτησε τον Ουκρανό για ψιλού πήδημα εκείνο το βράδυ το ίδιο θα μπορεί να κάνει και με εμένα αν την φέρω Ελλάδα. Μην σου πω ότι το θεωρώ σίγουρο ότι θα το κάνει

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zesty

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.437
Πόντοι
4.587

οι αντρες πολλες φορες κανουμε το λαθος να εξιδανικευουμε το καλο γαμησι με ενα ωραιο μουνι ως κεντρικη ιδεα της καθημερινοτητας μας το οποιο ειναι μια ψευδαισθηση φυσικα ,η οποια οδηγει σε ολεθρια αποτελεσματα

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εγω παρατήρησα δυσκολία στο να ριξω γκομενα στην αμερικη.εκει να δειτε βαθμο δυσκολιας που εχει και δεν μιλαω για λατινες μαυρες αλλα λευκες.
Γενικα οι λευκες οι αμερικανες δεν ψήνονται με τιποτα,να δειτε αγαμια στην αμερικη φουλ
Δεν το ήξερα και έπαθα σοκ.. Είχα την ανευπωσξ ότι οι Αμερικανες τον παίρνουν παντού τον πουτσο σε αμάξια σε δασακια?.. Ισως έχει να κάνει με τη γλώσσα θελουνε να μιλάς με προφορά σαν να είσαι ντόπιος, εγώ όταν είχα πάει Αγγλία έβλεπα λευκές αγγλιδες να με κοιτάνε, αλλά έφευγαν οτα. Καταλάβαιναν ότι δεν έχω αγγλική προφορά, Ν κι μιλάω καλά αγγλικα.. Και πάλι όμως βρήκα φιλιππινεζα αρκετά ωραία και γαμησα όταν Ελλάδα δεν βρίσκω τίποτα.. Πόσο δύσκολες είναι οι Αμερικανός δηλαδή, πιο δύσκολες από τις ελλεινιδες? Γαμιουνται και αυτες μόνο μέσω κύκλου κια κοινής παρέας, όπως οι ελλεινιδες? ?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
Ελλάδα αξίζει μόνο αν είσαι βύσμα,γόνος και έχεις μόνιμη θέση.Αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε.

Ή αν είσαι πιτσιρικάς μέχρι 25,νοικιάζεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με τα λεφτά των γονιών και γαμας καυλάκια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Ή αν είσαι πιτσιρικάς μέχρι 25,νοικιάζεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με τα λεφτά των γονιών και γαμας καυλάκια
Σιγά τα καθλακια ρε φιλε... Κάτι μαλακιστηρια 1.60 υψος

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ελλάδα αξίζει μόνο αν είσαι βύσμα,γόνος και έχεις μόνιμη θέση.
ουτε για αυτους αξιζει γιατι και αυτοι δε μπορουν να ξεπερασουν την αγαμια,ειδες τι εγινε στη θεσσαλονικη..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
Σιγά τα καθλακια ρε φιλε... Κάτι μαλακιστηρια 1.60 υψος

Μαλακιστήρια ξεμαλακιστήρια,πολύ θα θέλαμε κι εμεις να τις γαμάμε αντί να τον παίζουμε ή να μας δουλεύουν οι συνομήλικες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Μαλακιστήρια ξεμαλακιστήρια,πολύ θα θέλαμε κι εμεις να τις γαμάμε αντί να τον παίζουμε ή να μας δουλεύουν οι συνομήλικες
Εν μέρη ναι
Πάντως όταν ήμουν μικρός δεν γαμουσα ποτέ κάτω του 1.68....
Ειχα μεζουροκοφτη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν το ήξερα και έπαθα σοκ.. Είχα την ανευπωσξ ότι οι Αμερικανες τον παίρνουν παντού τον πουτσο σε αμάξια σε δασακια?.. Ισως έχει να κάνει με τη γλώσσα θελουνε να μιλάς με προφορά σαν να είσαι ντόπιος, εγώ όταν είχα πάει Αγγλία έβλεπα λευκές αγγλιδες να με κοιτάνε, αλλά έφευγαν οτα. Καταλάβαιναν ότι δεν έχω αγγλική προφορά, Ν κι μιλάω καλά αγγλικα.. Και πάλι όμως βρήκα φιλιππινεζα αρκετά ωραία και γαμησα όταν Ελλάδα δεν βρίσκω τίποτα.. Πόσο δύσκολες είναι οι Αμερικανός δηλαδή, πιο δύσκολες από τις ελλεινιδες? Γαμιουνται και αυτες μόνο μέσω κύκλου κια κοινής παρέας, όπως οι ελλεινιδες? ?
Ειναι πιο δύσκολες απο τις ελληνιδες κερατωνουν πολυ πιο ευκολα και ειναι πιο τσαμπουκαλουδες.
Δεν γαμιουνται μεσω κυκλου οι περισσότερες γνωριζονται μεσω διαφορων δραστηριοτητων χομπυ εργασιακους χωρους γειτονιες δεξιωσεις παρτι.
Δεν υπαρχει το ελληνικο καφε μπουζουκια για γνωριμία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ειναι τοσο απλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom