Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα σου απαντησει τωρα ο τυπος που το πουλακι του (το οποίο εχει δειξει σε πολλες φωτο εδω μεσα) Δεν υπερβαινει τους δεκα ποντους. Οκ'

Υποθέτω θες να δεις πούτσο.

ZKfhv2.jpg

4bX8gm.jpg

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Εισαι Αρχοντας

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αρχοντα πες οι ανατολικες κοιτανε το μεγεθος οσο οι δυτικες?
Πες εμπειριες περι αυτου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.100
Πόντοι
3.656
Και ολα αυτα με εκεινο το πουλακι που ανεβαζες σε διάφορες φωτο στο σαιτ. Οκ καταλαβαμε..
Μας αδικεί ο φακός ρε μάστορα, μην το κάνουμε ΠΡΏΤΟ ΘΕΜΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λάθος άνθρωπο ρωτας
Η απάντηση είναι
Οι ρωσοφωνες γουστάρουν ψωλαρα, ρουμανες όχι,γουστάρουν μετριες όχι μεγάλες, βουκλγαρες μισές μισές
Πολωνες δεν έχω φηντ μπακ

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εντάξει δε θέλουν και αλογίσιο.Θα έλεγα μόνο οι Πολωνέζες συναρπάζονται από τις πούτσες τις άλλες δεν τις απασχολεί ιδιαίτερα.Κυρίως τις ενδιαφέρει να καυλώνεις γρήγορα.
Θα έλεγα οι Ανατολικές κοιτάνε κυρίως τα λεφτά ο παράγοντας πούτσα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πιστευω ο βαλκανικος μεσος ορος ξεπερναει τον μεσο ορο των ρωσων,οποτε ενας νοτιος μεσογειακός παιζει να ειναι πανω απο το μεσο ορο ενος ουκρανορωσου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.759
Πόντοι
3.656

Η παλαι ποτέ Σλάβα υπερμουναρα Ποριζκοβα λέει ότι είναι πλέον αόρατη για τους άντρες.Δυσκολη η ζωή των Σλάβων γυναικών όταν γερνάνε,ακόμα και των μουνάρων.Βέβαια εμεις έναν πούτσο της τον ρίχναμε ακόμα και τώρα :sunglasses:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.100
Πόντοι
3.656
Πιστευω ο βαλκανικος μεσος ορος ξεπερναει τον μεσο ορο των ρωσων,οποτε ενας νοτιος μεσογειακός παιζει να ειναι πανω απο το μεσο ορο ενος ουκρανορωσου.
Άνετα
Μικροψωληδες είναι από Βουλγαρία κ πάνω

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96

Η παλαι ποτέ Σλάβα υπερμουναρα Ποριζκοβα λέει ότι είναι πλέον αόρατη για τους άντρες.Δυσκολη η ζωή των Σλάβων γυναικών όταν γερνάνε,ακόμα και των μουνάρων.Βέβαια εμεις έναν πούτσο της τον ρίχναμε ακόμα και τώρα :sunglasses:
Αυτή άμα ήταν ελλαντα θα την κινιγαγανε όλοι οι εφοπλιστές ποιος θα την πατρεφτει.. Στο ελλαντα πέφτει πείνα βέβαια.. Όταν το έλεγα εγώ αγαμισταν με βρίζανε, με χαρά διαβάζω και άλλους να λενδ την Ελλάδα με το αληθινό της Ονομα,αγαμισταν δηλαδη?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.759
Πόντοι
3.656
Αυτή άμα ήταν ελλαντα θα την κινιγαγανε όλοι οι εφοπλιστές ποιος θα την πατρεφτει.. Στο ελλαντα πέφτει πείνα βέβαια.. Όταν το έλεγα εγώ αγαμισταν με βρίζανε, με χαρά διαβάζω και άλλους να λενδ την Ελλάδα με το αληθινό της Ονομα,αγαμισταν δηλαδη?

Το Αγαμισταν εγώ το έχω πει πρώτος εδώ,μη μου παίρνεις τη δόξα :grin:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Υποθέτω θες να δεις πούτσο.

ZKfhv2.jpg

4bX8gm.jpg
Αρχοντας , φωτογραφιες με γκομενες μουνια βυζια αποδειξεις λογαριασμων με ημερομηνιες μαγαζια τωρα και με πουτσες :alivedick:

Το κακο ειναι οτι ο αλλος ο τραχανας διαβαζει τετοιες ιστοριες με πειστηρια που δινουν γροθια στο στομαχι περαν καθε αμφισβητησης πιστευοντας οτι τις εχει ζησει και αυτος :confused:
Εξου δινει και συμβουλες :2funny: :2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω παρατήρησα δυσκολία στο να ριξω γκομενα στην αμερικη.εκει να δειτε βαθμο δυσκολιας που εχει και δεν μιλαω για λατινες μαυρες αλλα λευκες.
Γενικα οι λευκες οι αμερικανες δεν ψήνονται με τιποτα,να δειτε αγαμια στην αμερικη φουλ

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Στο μπλοκ λειτουργουν διαφορετικα.
τυπε το μπλοκ αλλου λιγο αλλου πολυ αντιστεκεται στη προσπαθεια επιβολης απο τη δυση του bcw μαζι με άλλα δηλητηρια και θα συνεχισει οσο τουλαχιστον υπαρχει ο πουτιν

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εγω παρατήρησα δυσκολία στο να ριξω γκομενα στην αμερικη.εκει να δειτε βαθμο δυσκολιας που εχει και δεν μιλαω για λατινες μαυρες αλλα λευκες.
Γενικα οι λευκες οι αμερικανες δεν ψήνονται με τιποτα,να δειτε αγαμια στην αμερικη φουλ
Για εύκολες αμερικανες μόνο Μύκονο τύπε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το Αγαμισταν εγώ το έχω πει πρώτος εδώ,μη μου παίρνεις τη δόξα :grin:
Παιδες η ελλαδα δεν είναι ουτε να βγαλεις λεφτα ουτε να βρεις γκομενα.
Στην ελλαδα ειναι απλα να συντηρηται καποιος ερημιτζιδικα και να βολευεται με φραπε και σουβλακι βλεποντας τη ζωη και τα χρόνια να περνανε.
Κοιταχτε στους καφενεδες τους 70ιδες που ειναι μεσα στη γκρινια στο παραπανο και στην απογοήτευση.
Μεροδουλι μεροφαι και στο σπιτι η κυρα η μπαδελα να ειναι μεσα στη γκρινια

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Για εύκολες αμερικανες μόνο Μύκονο τύπε
Τουλαχιστον στο ηπα βγαζεις λεφτα αν εχεις ορεξη για δουλεια αντε και να βολευτεις με καμια λατινα η μαυρη,εδω ειναι χειρότερα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.100
Πόντοι
3.656
Παιδες η ελλαδα δεν είναι ουτε να βγαλεις λεφτα ουτε να βρεις γκομενα.
Στην ελλαδα ειναι απλα να συντηρηται καποιος ερημιτζιδικα και να βολευεται με φραπε και σουβλακι βλεποντας τη ζωη και τα χρόνια να περνανε.
Κοιταχτε στους καφενεδες τους 70ιδες που ειναι μεσα στη γκρινια στο παραπανο και στην απογοήτευση.
Μεροδουλι μεροφαι και στο σπιτι η κυρα η μπαδελα να ειναι μεσα στη γκρινια
Άσε ρε κλωντ
300 Χιλ αμάξι αγόρασε ο άλλος. Ούτε ελβετια δεν τα βλέπουμε αυτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τουλαχιστον στο ηπα βγαζεις λεφτα αν εχεις ορεξη για δουλεια αντε και να βολευτεις με καμια λατινα η μαυρη,εδω ειναι χειρότερα.
Στο ξαναπα. Βρες καμμια Βουλγάρα να δέσεις. Η μονγ συμβατή με Έλληνα για λινγκ τερμ φάση

Stories

Νέο!
Top Bottom