Θα σου απαντησει τωρα ο τυπος που το πουλακι του (το οποίο εχει δειξει σε πολλες φωτο εδω μεσα) Δεν υπερβαινει τους δεκα ποντους. Οκ'
Υποθέτω θες να δεις πούτσο.
Θα σου απαντησει τωρα ο τυπος που το πουλακι του (το οποίο εχει δειξει σε πολλες φωτο εδω μεσα) Δεν υπερβαινει τους δεκα ποντους. Οκ'
Μας αδικεί ο φακός ρε μάστορα, μην το κάνουμε ΠΡΏΤΟ ΘΕΜΑΚαι ολα αυτα με εκεινο το πουλακι που ανεβαζες σε διάφορες φωτο στο σαιτ. Οκ καταλαβαμε..
Λάθος άνθρωπο ρωταςΑρχοντα πες οι ανατολικες κοιτανε το μεγεθος οσο οι δυτικες?
Πες εμπειριες περι αυτου.
Αρχοντα πες οι ανατολικες κοιτανε το μεγεθος οσο οι δυτικες?
Πες εμπειριες περι αυτου.
Υποθέτω θες να δεις πούτσο.
Είσαι μαλωμενος με το ξυραφάκι τυπε;Υποθέτω θες να δεις πούτσο.
Πολίνα Πορίζκοβα: Το 56χρονο σούπερ μόντελ μεγαλώνει και νιώθει «αόρατη» για τους άνδρεςΑν και θεωρείται η «θεά του μόντελινγκ», οι άνδρες την προσπερνούν, για να μιλήσουν σε κάποια μικρότερη - «Τους φλερτάρω και δεν με αφήνουν καν να τελειώσω την πρότασή μου» λέει, μεταξύ άλλων
www.protothema.gr
|
ΆνεταΠιστευω ο βαλκανικος μεσος ορος ξεπερναει τον μεσο ορο των ρωσων,οποτε ενας νοτιος μεσογειακός παιζει να ειναι πανω απο το μεσο ορο ενος ουκρανορωσου.
Αυτή άμα ήταν ελλαντα θα την κινιγαγανε όλοι οι εφοπλιστές ποιος θα την πατρεφτει.. Στο ελλαντα πέφτει πείνα βέβαια.. Όταν το έλεγα εγώ αγαμισταν με βρίζανε, με χαρά διαβάζω και άλλους να λενδ την Ελλάδα με το αληθινό της Ονομα,αγαμισταν δηλαδη?
Πολίνα Πορίζκοβα: Το 56χρονο σούπερ μόντελ μεγαλώνει και νιώθει «αόρατη» για τους άνδρες
Αν και θεωρείται η «θεά του μόντελινγκ», οι άνδρες την προσπερνούν, για να μιλήσουν σε κάποια μικρότερη - «Τους φλερτάρω και δεν με αφήνουν καν να τελειώσω την πρότασή μου» λέει, μεταξύ άλλωνwww.protothema.gr
Η παλαι ποτέ Σλάβα υπερμουναρα Ποριζκοβα λέει ότι είναι πλέον αόρατη για τους άντρες.Δυσκολη η ζωή των Σλάβων γυναικών όταν γερνάνε,ακόμα και των μουνάρων.Βέβαια εμεις έναν πούτσο της τον ρίχναμε ακόμα και τώρα
Αυτή άμα ήταν ελλαντα θα την κινιγαγανε όλοι οι εφοπλιστές ποιος θα την πατρεφτει.. Στο ελλαντα πέφτει πείνα βέβαια.. Όταν το έλεγα εγώ αγαμισταν με βρίζανε, με χαρά διαβάζω και άλλους να λενδ την Ελλάδα με το αληθινό της Ονομα,αγαμισταν δηλαδη?
Αρχοντας , φωτογραφιες με γκομενες μουνια βυζια αποδειξεις λογαριασμων με ημερομηνιες μαγαζια τωρα και με πουτσεςΥποθέτω θες να δεις πούτσο.
τυπε το μπλοκ αλλου λιγο αλλου πολυ αντιστεκεται στη προσπαθεια επιβολης απο τη δυση του bcw μαζι με άλλα δηλητηρια και θα συνεχισει οσο τουλαχιστον υπαρχει ο πουτινΣτο μπλοκ λειτουργουν διαφορετικα.
Για εύκολες αμερικανες μόνο Μύκονο τύπεΕγω παρατήρησα δυσκολία στο να ριξω γκομενα στην αμερικη.εκει να δειτε βαθμο δυσκολιας που εχει και δεν μιλαω για λατινες μαυρες αλλα λευκες.
Γενικα οι λευκες οι αμερικανες δεν ψήνονται με τιποτα,να δειτε αγαμια στην αμερικη φουλ
Μονος του εκτιθεται ο xιτλερακοs κοπρολαγνοs οταν προσπαθει να παρουσιασει την γαριδα για αστακοαδικεί ο φακός ρε μάστορα, μην το κάνουμε ΠΡΏΤΟ ΘΕΜΑ
Παιδες η ελλαδα δεν είναι ουτε να βγαλεις λεφτα ουτε να βρεις γκομενα.Το Αγαμισταν εγώ το έχω πει πρώτος εδώ,μη μου παίρνεις τη δόξα
Τουλαχιστον στο ηπα βγαζεις λεφτα αν εχεις ορεξη για δουλεια αντε και να βολευτεις με καμια λατινα η μαυρη,εδω ειναι χειρότερα.Για εύκολες αμερικανες μόνο Μύκονο τύπε
Άσε ρε κλωντΠαιδες η ελλαδα δεν είναι ουτε να βγαλεις λεφτα ουτε να βρεις γκομενα.
Στην ελλαδα ειναι απλα να συντηρηται καποιος ερημιτζιδικα και να βολευεται με φραπε και σουβλακι βλεποντας τη ζωη και τα χρόνια να περνανε.
Κοιταχτε στους καφενεδες τους 70ιδες που ειναι μεσα στη γκρινια στο παραπανο και στην απογοήτευση.
Μεροδουλι μεροφαι και στο σπιτι η κυρα η μπαδελα να ειναι μεσα στη γκρινια
Στο ξαναπα. Βρες καμμια Βουλγάρα να δέσεις. Η μονγ συμβατή με Έλληνα για λινγκ τερμ φάσηΤουλαχιστον στο ηπα βγαζεις λεφτα αν εχεις ορεξη για δουλεια αντε και να βολευτεις με καμια λατινα η μαυρη,εδω ειναι χειρότερα.