Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ βλέπετε τι επίπεδο γαμούσε ο Σινοχάρας.Φαντάζεστε να πόσταρα εγώ τέτοιες?Θα έπεφτε η κοροιδία και το γιούχα σύννεφο.

Γκομενιτσες μας απο ταξιδα στη πρωην ΕΣΣΔ

Ελληνας περιγράφει την παλιά καλή Πολωνία.Σας θυμίζει κάτι?

Ελληνας στην PL

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Καμμια δουλειά δεν είναι ντροπη
Εδω εσύ πηγές προ ετών να παντρευτείς μπαροβια. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλετω

ναι Μίδα δεν αντιλέγω αλλά ο τύπος δεν μπορεί να γαμήσει λόγο της παχυσαρκίας του. Συνεπώς οι κριτικές του για τα γαμήσια είναι εντελώς μούφα :confused: :confused: :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Συντομη σημερινη ανακεφαλαιωση για αυτα που μαθαμε απο τον φιλτατο αιδεσιμωτατο

Δεν εχει παει ΠΟΤΕ στην Ρωσια και στην Λευκορωσια
Εχει παει ΔΥΟ φορες μεχρι το 2019 στην Ουκρανια

αλλα στεναχωριεται που δεν γυριζουν πισω οι ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ του big3

Καλο βραδυ :2funny: :2funny: :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Εδώ βλέπετε τι επίπεδο γαμούσε ο Σινοχάρας.Φαντάζεστε να πόσταρα εγώ τέτοιες?Θα έπεφτε η κοροιδία και το γιούχα σύννεφο.

έτσι ακριβώς είναι που είναι σαν ανάποδο γαμώτο ο σκυλοχάλιας και γαμούσε μόνο επί πληρωμή μια γυναίκα της προκοπής μουνάρα με λεφτά δεν πήδηξε το ναυάγιο :2funny: :2funny: :2funny:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706

Γκομενιτσες μας απο ταξιδα στη πρωην ΕΣΣΔ

Ελληνας περιγράφει την παλιά καλή Πολωνία.Σας θυμίζει κάτι?

Ελληνας στην PL

Aρχοντα επειδη στα ματια σου λογω υψους οι δικες σου φανταζουν μοντελα, δεν σημαινει πως ειναι κ για τους αλλους. Για καποιους ειναι ξηλαγγουρα. Για καποιες καλες εχεις εισπραξει τα ευσημα.
Βεβαιως οπως σε προηγουμενο ποσταρισμα σου παραδεχτηκες ξεκαθαρα πως αν δεν εσκαγες κασερι δεν σου λεγαν ουτε καλημερα.

Ο σλαβιανης (και δεν ξερω ποσα αλλα προφιλ λετε πως εχει, γενικως ειμαι εναντιον επιπλεον προφίλ), οταν βρεθηκα στην χειροτερη πορνοεκδρομη της ζωης μου ,το 2015 ή 2016 στην οδησσό, χωρις να με γνωριζει προσωπικα, καθαρισε με 2-3 απο αυτες που βλεπουμε στο λινκ που παρεθεσες, να της παρω πολυ φτηνα και για ολη μερα κ για συνοδεια κ γενικα. Χωρις να με ξερει κ χωρις να απαιτησει κατι οικονομικο απο μενα.

Αυτα ακριβως τιποτα αλλο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Συντομη σημερινη ανακεφαλαιωση για αυτα που μαθαμε απο τον φιλτατο αιδεσιμωτατο

Δεν εχει παει ΠΟΤΕ στην Ρωσια και στην Λευκορωσια

αλλα στεναχωριεται που δεν γυριζουν πισω οι ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ του big3

Καλο βραδυ :2funny: :2funny: :2funny:

ρε βλήμα σκυλοχάλια μαστρωπέ της κακιάς ώρας καταρχήν είμαι πολύ νεότερος σου αρκετά χρόνια, :2funny: δεν είμαι σαν εσένα μπάρμπας και φακλάνα δεύτερον μέχρι το 2019 πήγα τρείς φορές στην Ουκρανία μια φορά στο Κισινάου και μια φορά στη Μόσχα σύνολο πέντε φορές ως το 2019. η πρώτη φορά ήταν στην Ουκρανία το 2010 που ήμουν και 25 ετών τότε. Αν είσαι στην πρόσθεση καλός θα δεις ποσό χρονών είμαι τώρα.

από εκεί και έπειτα αυτά που γράφω ρε μαστρωπέ της κακιάς ώρας δεν είναι σωστά?
γιατί εγώ βλέπω να εμένεις μόνο στο πόσες φορές πήγα και όχι αν είναι σωστά αυτά που γράφω. προφανως η δια παντός απαγορεύση σε κάνει να ζορίζεαι μπουχέσα

μπορώ να συγκρίνω διαφορές από το 2010 το 2013 το 2020 και 2021 και προσεχώς το 2022 γιατί υπάρχουν εμφανείς και τεράστιες διαφορές του τότε με το τώρα. Ο Κάημαν και ο Μιδας ο target που ταξιδεύει πολύ συχνά ξέρει και καταλαβαίνει τι λέω.

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δεν εχει παει ΠΟΤΕ στην Ρωσια
εκτίθεσαι μπουχέσα αυτοί που διαβάζουν και με γνωρίζουν και ξέρουν πρόσωπα και πράγματα γελάνε μαζί σου ρε μαστρωπέ

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Δεν ειμαι ο σλαβιανι πως τον λες ηλιθιε.

Ολους δικαστηρια και μηνυσεις τους κανεις εσυ ... :2funny: :2funny::2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δεν ειμαι ο σλαβιανι πως τον λες ηλιθιε.

ποιος είσαι ρε μπακλαμά και ψευταράκο τότε?

αν έχεις τα αρχίδια ρε μπουχέσα σλαβιάνι μην κρύβεσαι πίσω από τους κλώνους σου

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Zesty

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.717
Πόντοι
3.936
Εχω αφήσει τόσες γκόμενες με το μουνί στο χέρι Μόσχα είναι απίστευτο.Μου στέλνουν μηνύματα πώς εξαφανίστηκες έτσι,σε περίμενα κτλ.
Και ολα αυτα με εκεινο το πουλακι που ανεβαζες σε διάφορες φωτο στο σαιτ. Οκ καταλαβαμε..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και ολα αυτα με εκεινο το πουλακι που ανεβαζες σε διάφορες φωτο στο σαιτ. Οκ καταλαβαμε..
Εχω ακουσει πως οι γυναίκες του μπλοκ δεν κοιτανε τοσο πολυ το μεγεθος,το μονο που κοιτανε ειναι να σηκωνεται να γαμαει.
Στη δυση εχει περασει στο υποσυνείδητο των γυναικων το μεγαλο μεγεθος χωρις βεβαια αυτο να σημανει οτι μπορουν ολες να το κουμανταρουν..στα σλαβικα κρατη αυτη υπερμεγεθοποιηση των παντων δεν ισχυει,μονο αμερικη και δυτικη ευρωπη αυτο το κολλημα.
Ας μας πουν και πι εμπειροι του μπλοκ περι αυτου

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.731
Πόντοι
4.546
Εχω ακουσει πως οι γυναίκες του μπλοκ δεν κοιτανε τοσο πολυ το μεγεθος,το μονο που κοιτανε ειναι να σηκωνεται να γαμαει.
Στη δυση εχει περασει στο υποσυνείδητο των γυναικων το μεγαλο μεγεθος χωρις βεβαια αυτο να σημανει οτι μπορουν ολες να το κουμανταρουν..στα σλαβικα κρατη αυτη υπερμεγεθοποιηση των παντων δεν ισχυει,μονο αμερικη και δυτικη ευρωπη αυτο το κολλημα.
Ποιος τα λέει αυτά? Σε αυτό με τα μεγέθη μεγάλο ρόλο έπαιξαν και οι ταινίες πορνό.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ποιος τα λέει αυτά? Σε αυτό με τα μεγέθη μεγάλο ρόλο έπαιξαν και οι ταινίες πορνό.
Ναι επαιξαν αλλα οχι καθοριστικο.
Απλα η κοινωνια η δυτικη εχει προτυπο μια 20αρα πουτσα συγκεκριμένα οι γυναικες.
Στο μπλοκ λειτουργουν διαφορετικα.
Ασ μας πουν οι εμπειροι

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.717
Πόντοι
3.936
Εχω κανει αρκετα χρονια σερι σε πρωην σοβιετικη χωρα. Οχι μονο τουριστας τριημερων. Επομενως γνωριζω. Επισης εχω επισκεφτει αρκετες χωρες απο αυτες. Αρα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι το μεγεθος μετραει και το συζητανε μεταξυ τους αυτο. Επισης δνουν σημασια και στην συχνοτητα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω με ρωσιδες που εχω επαφες και λεμε τα παντα ποτε δεν μου τονισαν οτι το μεγεθος παιζει καθοριστικο ρολο.
Θελω αποψη βετερανων κμαν κλπ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.717
Πόντοι
3.936

Νίο