Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Άσε ρε κλωντ
300 Χιλ αμάξι αγόρασε ο άλλος. Ούτε ελβετια δεν τα βλέπουμε αυτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο ξαναπα. Βρες καμμια Βουλγάρα να δέσεις. Η μονγ συμβατή με Έλληνα για λινγκ τερμ φάση
Και τι παει να πει που καποιος εχει λεφτα,παντου υπαρχουν πλουσιοι δεν μας λες κατι περι αυτου.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706

Η παλαι ποτέ Σλάβα υπερμουναρα Ποριζκοβα λέει ότι είναι πλέον αόρατη για τους άντρες.Δυσκολη η ζωή των Σλάβων γυναικών όταν γερνάνε,ακόμα και των μουνάρων.Βέβαια εμεις έναν πούτσο της τον ρίχναμε ακόμα και τώρα :sunglasses:
Στην ελλαδα πιστευω πως θα καναν ουρά να την αποκαταστησουν.
Κρατος αγαμητων ,μοουνοδουλων πιρφορων, χωρις αντρικη αξιοπρεπεια

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν φταινε οι αντρες τυπε με εξαιρεση κατι φεμινοτετοιους στυλ προμοτορα οι υπολοιποι δεν φταινε.
Π.χ δεν φταιει ο σαντ που κλαιγεται αλλα οι καταστασεις τον εχουν κανει ετσι.
Οταν ενας νεος 18αρης τρωει 3 5 10 χειλοπιτες λογικο ειναι να αντιδρασει και να απογοητευτει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Η μενεγακη ίδια ηλγκια εχει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Και τι παει να πει που καποιος εχει λεφτα,παντου υπαρχουν πλουσιοι δεν μας λες κατι περι αυτου.
Δεν βλέπω φτώχεια εγώ στην Ελλάδα.. Ανεργία βλέπω αλλά φτώχεια όχι.. Μια μέτρια ανοστη καθημερινότητα, αλλά όχι φτώχεια

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Πεσανε τα κυριακατικα τελια ...

Ο γιγαντας αιδεσιμωτατος με τον προηγουμενο κλωνο του παπους παραξενος εγραφε στα τελη του 2016 οτι μεχρι τοτε δεν ειχε γαμησει στην Ουκρανια χωρις λεφτα :confused:
εγω οσες φορες πηγα ουκρανια δεν εκατσα παραπανω απο 6 μερες σου λεω οτι δεν εφαγα χωρις φραγκα γκομενακι που ειμαι ωραιος αντρας

Απο το 2017 και μετα φαινεται λοιπον να ειναι οι χρυσες εποχες που τοσο πολυ αναπολει :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Παιδες η ελλαδα δεν είναι ουτε να βγαλεις λεφτα ουτε να βρεις γκομενα.
Στην ελλαδα ειναι απλα να συντηρηται καποιος ερημιτζιδικα και να βολευεται με φραπε και σουβλακι βλεποντας τη ζωη και τα χρόνια να περνανε.
Κοιταχτε στους καφενεδες τους 70ιδες που ειναι μεσα στη γκρινια στο παραπανο και στην απογοήτευση.
Μεροδουλι μεροφαι και στο σπιτι η κυρα η μπαδελα να ειναι μεσα στη γκρινια

γενικά μαζί σου διαφωνώ στα περισσότερα, αλλά εδώ σ' αυτό που γράφεις με βρίσκεις σύμφωνο. Αν όμως σκεφτείς πιο βαθιά τι έφταιξε νομίζω ξέρεις την απάντηση όπως φυσικά και όλοι μας.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως Μόσχα λέει με τα χίλια.Το καλύτερο είναι να κάνεις ντουμπλέν Μόσχα-Κίεβο ή Μόσχα-Μινσκ.Την επόμενη φορά αυτό θα κάνω.
Εχουμε και πλεονέκτημα,από τον Ιούλιο 6 χώρες μεταξύ των οποίων Γερμανία,Ελλάδα παίρνουν βίζα χωρίς καραντίνα για Ρωσία οπότε ουσιαστικά δεν έχεις ανταγωνισμό.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δεν βλέπω φτώχεια εγώ στην Ελλάδα.. Ανεργία βλέπω αλλά φτώχεια όχι.. Μια μέτρια ανοστη καθημερινότητα, αλλά όχι φτώχεια

ίσως γιατί δεν ζεις στην Ελλάδα, δεν μου αρέσει να το λέω και είναι πολύ δυσάρεστο γενικά φίλε Μίδα αλλά έχω βοηθήσει αρκετούς που είχαν ανάγκη επιβίωσης ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Δεν λέω περισσότερα το αφήνω εδώ το θέμα διότι σπαμάρουμε άσκοπα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ελλάδα μόνο το καλοκαίρι έχει λίγη λάμψη.Αλλιώς το χειμώνα είναι κατάθλιψη σκέτη.Πολλή αφραγκία,λίγα πράγματα στα μαγαζιά.
Εντωμεταξύ η νεολαία πολύ για τον πούτσο.Εχει φύγει πολύ ταλέντο από Ελλάδα,υπάρχουν δυσλειτουργίες παντού.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Πάντως Μόσχα λέει με τα χίλια.Το καλύτερο είναι να κάνεις ντουμπλέν Μόσχα-Κίεβο ή Μόσχα-Μινσκ.Την επόμενη φορά αυτό θα κάνω.

φυσικά Κάημαν ο συνδιασμός πάντα είναι καλύτερος αλλά αυτό απαιτεί αρκετές μέρες διαμονής όχι μόνο 2-3 μέρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελλάδα μόνο το καλοκαίρι έχει λίγη λάμψη.Αλλιώς το χειμώνα είναι κατάθλιψη σκέτη.Πολλή αφραγκία,λίγα πράγματα στα μαγαζιά.
Εντωμεταξύ η νεολαία πολύ για τον πούτσο.Εχει φύγει πολύ ταλέντο από Ελλάδα,υπάρχουν δυσλειτουργίες παντού.

έτσι ακριβώς :thumbsup:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
3 μέρες Μόσχα,3 μέρες Κίεβο ή Μινσκ ιδανικά αν και δε θα με χάλαγε μια βδομάδα Μόσχα.Μόσχα καλοπερνάς δε σε κουράζει.
Για γλέντια,γούστα κτλ δε νομίζω να υπάρχει άλλη πόλη που να ξεπερνά τη Μόσχα.Παλιά ήταν και το Κίεβο αλλά τώρα όχι.Αλλά το Κίεβο δεν είχε ποτέ το μεγαλείο και τη μαγεία της Μόσχας είναι πολύ πιο χαλαρό.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ελλάδα αξίζει μόνο αν είσαι βύσμα,γόνος και έχεις μόνιμη θέση.Αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε.
Το πρόβλημα είναι οτι λείπουν τα παραγωγικά άτομα,πώς να θραφεί όλο αυτό το σύστημα?Δε βγαίνει η εξίσωση.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ελλάδα αξίζει μόνο αν είσαι βύσμα,γόνος και έχεις μόνιμη θέση.Αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε.

κάτσε να δεις τι περιμένει τώρα την Ελλάδα και τους Έλληνες ετοιμάζεται κούρεμα καταθέσεων στο μοντέλο της Κύπρου ήδη έπεσε στο τραπέζι για να μην μπει η χώρα σε νέα μνημόνια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
κάτσε να δεις τι περιμένει τώρα την Ελλάδα και τους Έλληνες ετοιμάζεται κούρεμα καταθέσεων στο μοντέλο της Κύπρου ήδη έπεσε στο τραπέζι για να μην μπει η χώρα σε νέα μνημόνια.
Με κουλη ολα να τα περιμενετε και καλα να παθουμε.
Κουλη φτωχυνε και αλλο το λαο τα θελει.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Το πρόβλημα είναι οτι λείπουν τα παραγωγικά άτομα,πώς να θραφεί όλο αυτό το σύστημα?Δε βγαίνει η εξίσωση.

Και τι εγινε αν εισαι μονιμος κ παιρνεις 1200-1300?

Μια βαρετη ζωη με μια φακλανιτσα 40αρα θα ζεις, που σε διπλαρωσε στα 25 της ακριβως επειδη εισαι μονιμος, οταν ακομη αξιζε εμφανισιακα,
So what.
Τα παιδια θα εχουν φτασει τα 15 κ η μόνη διασκεδαση σου θα ειναι μια φορά την εβδομαδα που θα ερθουν τα κουμπαριά.
Ποτέ δεν μου αρεσε η ελληνικη νοοτροπια, ευτυχως ξεγλυστρισα νωρις.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δε βγαίνει με τίποτα.Για να ψωλιάσει ο γόνος πρέπει να δουλεύει ο παραγωγικός.Αν ο παραγωγικός την κοπανήσει,δε βγαίνει το σύστημα με την καμία.Θα παίρνουν δάνεια ξανά και ξανά και επί τον αιώνα των αιώνων.Αυτός σου λέει δε με νοιάζει η θέση μου στο σύστημα επιτρέπει να τα πληρώνουν άλλοι,θα τα μετακυλίσω όσα εισπράττω.Αλλά δεν υπάρχουν οι άλλοι,είναι φανταστικά πρόσωπα στις μελλοντικές γενιές όταν μετριούνται σημερινές επιδόσεις.Οπότε πούλο από το κακό στο χειρότερο.Ο,τι αλχημεία και να κάνουν δεν μπορούν να ανεβάσουν τις επιδόσεις.
Ο Ανδρέας π.χ. πήρε τα μεγάλα δάνεια με βάση τις επιδόσεις της χούντας,αυτοί εδώ δεν έχουν να παρουσιάσουν καμία επίδοση.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
3 μέρες Μόσχα,3 μέρες Κίεβο ή Μινσκ ιδανικά αν και δε θα με χάλαγε μια βδομάδα Μόσχα.Μόσχα καλοπερνάς δε σε κουράζει.
Για γλέντια,γούστα κτλ δε νομίζω να υπάρχει άλλη πόλη που να ξεπερνά τη Μόσχα.Παλιά ήταν και το Κίεβο αλλά τώρα όχι.Αλλά το Κίεβο δεν είχε ποτέ το μεγαλείο και τη μαγεία της Μόσχας είναι πολύ πιο χαλαρό.
Αν είναι πχ να πας 3 μέρες Κίεβο και 3 μέρες Μόσχα καλύτερα κάτσε στο σύνολο 6 μέρες στην Μόσχα. Για να παίξεις μπάλα σε 2 πόλεις ανά εξόρμηση νομίζω ότι το ιδανικό είναι από 10 μέρες ως 2 εβδομάδες για να προλάβεις να βγάλεις όλα τα ραντεβού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom