callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.437
- Πόντοι
- 4.587
Σχολες Καλουση και ετσι..?Εν μέρη ναι
Πάντως όταν ήμουν μικρός δεν γαμουσα ποτέ κάτω του 1.68....
Ειχα μεζουροκοφτη
Σχολες Καλουση και ετσι..?Εν μέρη ναι
Πάντως όταν ήμουν μικρός δεν γαμουσα ποτέ κάτω του 1.68....
Ειχα μεζουροκοφτη
ΝΑΙ γι αυτό τοπαΣχολες Καλουση και ετσι..?
Σιγά ρε ΘεέΝΑΙ γι αυτό τοπα
Μετά Μολδαβία Ουκρανία έβαλα τον κόφτη στο 1.72..
Εσχατως λόγω παλαιότητας κατέβηκα στο χρυσό 1.65....δυδτυχως
Αναγκα κ θεοί πείθονται
Ουστ ρε ναυάγιοΣιγιρά ρε Θεέ
οπως το πες ακριβως..χρυσο 1,65,και αυτο αν εχει θηλυκο με καμπυλες κορμι να φαινεται γυναικα...πιο κατω αν ειναι και αδυνατη νομιζεις οτι εισαι με παιδακι..ΝΑΙ γι αυτό τοπα
Μετά Μολδαβία Ουκρανία έβαλα τον κόφτη στο 1.72..
Εσχατως λόγω παλαιότητας κατέβηκα στο χρυσό 1.65....δυδτυχως
Αναγκα κ θεοί πείθονται
2,3 τόνους πατάτες και 1,5 τόνο σαλατικά, μαρούλια, ντομάτες, αγγουράκια και κρεμμύδια..... ΤΡΕΝΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣΟυστ ρε ναυάγιο
Πόσες πίτσες μοιεασες σήμερα ρε ΛΑΚΑΜΑ????
Σιγά μην κλασεις μωρή φαλκονερα2,3 τόνους πατάτες και 1,5 τόνο σαλατικά, μαρούλια, ντομάτες, αγγουράκια και κρεμμύδια..... ΤΡΕΝΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
Σιγά μην κλασεις μωρή φαλκονερα
Δεν ειναι τοσο απλα
Μεγάλη αληθειαοι αντρες πολλες φορες κανουμε το λαθος να εξιδανικευουμε το καλο γαμησι με ενα ωραιο μουνι ως κεντρικη ιδεα της καθημερινοτητας μας το οποιο ειναι μια ψευδαισθηση φυσικα ,η οποια οδηγει σε ολεθρια αποτελεσματα
Επειδη εχετε μπερδευτει ορισμένοι ας μπερδεψουμε κατι βασικες εννοιες..Είναι.Μόνο όποιος είναι πούστης ή κολλημενος με τα Playstation,τα φιφα και τα προ,δε γαμάει
Επειδη εχετε μπερδευτει ορισμένοι ας μπερδεψουμε κατι βασικες εννοιες..
Συμφωνούμε οτι δεν βρισκουμε ευκολα γκομενες να γαμησουμε? Ναι
Ωραια παμε παρακατω..τι ζητανε οι γυναικες?οι γυναικες θελουν να βρουν και να επενδυσουν πανω σε ενα ισχυρο αρσενικο με οποιαδηποτε εννοια.οι αντρες τι θελουν? Να γαμανε ωραιες γκομενες και πολλες.
Με λιγα λογια οι αντρες θελουν ποικιλια γυναικων και ποιοτικο γαμησι,οι γυναικες θελουν ποσοτικο γαμησι με αυτον που θα επιλεξουν και το ποιοτικο ερχεται δευτερο.
Ουσιαστικα η γυναικεια ιδεοσυγκρασια στοχευει στη μονογαμια οποτε εκ φυσεως το αρσενικο να μενει παντα ανικανοποιητικο οπως και το ισχυρο αρσενικο να μπορει να χαρει την ποικιλια και την ποιοτητα χωρις να εμενει στη ποσοτητα της μιας που θα τον επιλεξει.
Ο μωχαμετ ηταν σοφος περι αυτου και έφτιαξε τη θρησκεια ετσι ωστε να χτυπησει αυτη την εκ φυσεως ιδεοσυγκρασια.
Ο μωχαμετ στοχευσε στη ποσοτητα και εδωσε κινητρα οι αντρες να έχουν παραπανω απο μια γυναικα,επισης επεβαλε να παντρευονται παρθενες οποτε τις εκανε μη ευελικτες και εγκλωβισμένες.
Ετσι ενας μουσουλμανος αραβας θα μπορει να εχει 2 3 και 4 γυναικες οποτε εχει ποσοτητα κατι που κανει τον ανδρα ισχυρο.
Πηρα δειγμα 100 ουκρανεζων γυναικων και 100 ελληνιδων και εβγαλα μεσο ορο.Εγω με Τσεχες κάτω του 185 δεν πήγαινα.Έκανα τρεις εξαιρέσεις βέβαια μια 180,μια 183 και μια 178.Αλλά Τσεχια παίζουν άλογα είναι εύκολο να βρεις ψηλές.Ουκρανια όλες όσες είχα είναι άνω του 175 με 3 άνω του 185.Ρωσία 3 άνω του 180.Μόνο Πολωνία είχα μερικές πιο κοντουλες στο 165 που έκαναν θεαματικές πίπες.Είχα όμως και δυο Πολωνέζες ανω του 185.
Συνολικα έχω γαμησει μόνο 3 γκόμενες κατω του 170 και καμια εκατοστή άνω του 175.4 ηταν 190 και πάνω και 20 άνω του 185.Οι περισσοτερες που είχα ήταν 180-190.Από την εμπειρία μου οι δυσκολοτερες γκομενες ειναι στο 170-175,γαμησα μόνο 4 σε αυτα τα υψη.
Η δυσκολότερη γκόμενα είναι ξανθιά λεπτη,όμορφη 20 ετών,175.Με αυτά τα χαρακτηριστικα δε γαμούσες ποτέ Πολωνία,Τσεχία και ήταν δύσκολα Ουκρανία,Λευκορρωσια.
Οι κοντές είναι γενικα πιο ευέλικτες και καλύτερες στο σεξ και τις πίπες.Οι ψηλές ειναι καλυτερες στο πρωκτικό.
Επισης οι κοντές κάνουν περισσοτερες ανωμαλίες.
Από τη περιγραφή μια χαρά μου φενοντε οι Αμερικανός.. Δεν γαμιουντε μέσω κύκλου και κοινής παρέας όπως τα μπαζα οι ελλεινιδες.. Άρα γιατί τις έχεις για δύσκολες? Τσαμπουκαλουδες είναι και οι αλβανεζες αλλά με την έννοια θε φέρω τον αδελφό να σε δείρει.. Όταν λες κάνουν τσαμπουκά οι Αμερικανός δεν φανταζομε ξύλο, εννοείς ότι φωνάζουν τους μπάτσους με το παραμικρό κια σου κάνουν μηνύσεις? ?.. Εγώ όσες Αμερικανες έχω δει έχω θετικές εντιπωσεις..Ειναι πιο δύσκολες απο τις ελληνιδες κερατωνουν πολυ πιο ευκολα και ειναι πιο τσαμπουκαλουδες.
Δεν γαμιουνται μεσω κυκλου οι περισσότερες γνωριζονται μεσω διαφορων δραστηριοτητων χομπυ εργασιακους χωρους γειτονιες δεξιωσεις παρτι.
Δεν υπαρχει το ελληνικο καφε μπουζουκια για γνωριμία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ειναι τοσο απλα
Δεν νομίζω να είναι ετσι πέφτει πολύ αγαμια στους 16αρηδες..και εκεί γαμανε μόνο όσοι είναι σε παρέες με ντουνιά και έχουν κύκλο.. Εγώ στο ποδιλαταδικο είχα πάει είχε κάτι 15χρονους..σου λέω καλοκαίρι.. Τι έγινε παιδιά λέω γαματε τίποτα? Τίποτα λένε καιΕίναι.Μόνο όποιος είναι πούστης ή κολλημενος με τα Playstation,τα φιφα και τα προ,δε γαμάει
Άρχοντα αν δεν ανέβαζες οπτικοακουστικό υλικό θα έβαζα στοίχημα ότι είσαι αυτοςΕγω με Τσεχες κάτω του 185 δεν πήγαινα.Έκανα τρεις εξαιρέσεις βέβαια μια 180,μια 183 και μια 178.Αλλά Τσεχια παίζουν άλογα είναι εύκολο να βρεις ψηλές.Ουκρανια όλες όσες είχα είναι άνω του 175 με 3 άνω του 185.Ρωσία 3 άνω του 180.Μόνο Πολωνία είχα μερικές πιο κοντουλες στο 165 που έκαναν θεαματικές πίπες.Είχα όμως και δυο Πολωνέζες ανω του 185.
Συνολικα έχω γαμησει μόνο 3 γκόμενες κατω του 170 και καμια εκατοστή άνω του 175.4 ηταν 190 και πάνω και 20 άνω του 185.Οι περισσοτερες που είχα ήταν 180-190.Από την εμπειρία μου οι δυσκολοτερες γκομενες ειναι στο 170-175,γαμησα μόνο 4 σε αυτα τα υψη.
Η δυσκολότερη γκόμενα είναι ξανθιά λεπτη,όμορφη 20 ετών,175.Με αυτά τα χαρακτηριστικα δε γαμούσες ποτέ Πολωνία,Τσεχία και ήταν δύσκολα Ουκρανία,Λευκορρωσια.
Οι κοντές είναι γενικα πιο ευέλικτες και καλύτερες στο σεξ και τις πίπες.Οι ψηλές ειναι καλυτερες στο πρωκτικό.
Επισης οι κοντές κάνουν περισσοτερες ανωμαλίες.
Πηρα δειγμα 100 ουκρανεζων γυναικων και 100 ελληνιδων και εβγαλα μεσο ορο.
Ουκρανεζες μ.ο 1.66
Ελληνιδες μ.ο 1.65
Με λιγα λογια δεν ειναι πολυ ψηλοτερες απο τις ντοπιες
Μα ποιος εισαι. Ο Καλουσης με τη μεζουρα ρε τυπεΕγω με Τσεχες κάτω του 185 δεν πήγαινα.Έκανα τρεις εξαιρέσεις βέβαια μια 180,μια 183 και μια 178.Αλλά Τσεχια παίζουν άλογα είναι εύκολο να βρεις ψηλές.Ουκρανια όλες όσες είχα είναι άνω του 175 με 3 άνω του 185.Ρωσία 3 άνω του 180.
Οι μαύρες και δευτερες οι λατινες ειναι πιο ευκολες αποδεδειγμενο,μπορεις π.χ και στο σουπερ μαρκετ να τη πεσεις που λεει ο λογος χωρις να σημαινει οτι θα σου κατσει ευκολα αλλα γενικα θα εχεις πιο αυξημενα ποσοστα επιτυχίας και σε εμφανιση εως 7 το πολυ γιατι οι ωραιες μαυρες και λατινες μπαινουν μεσα στην κατηγορια των ωραιων λευκων.Από τη περιγραφή μια χαρά μου φενοντε οι Αμερικανός.. Δεν γαμιουντε μέσω κύκλου και κοινής παρέας όπως τα μπαζα οι ελλεινιδες.. Άρα γιατί τις έχεις για δύσκολες? Τσαμπουκαλουδες είναι και οι αλβανεζες αλλά με την έννοια θε φέρω τον αδελφό να σε δείρει.. Όταν λες κάνουν τσαμπουκά οι Αμερικανός δεν φανταζομε ξύλο, εννοείς ότι φωνάζουν τους μπάτσους με το παραμικρό κια σου κάνουν μηνύσεις? ?.. Εγώ όσες Αμερικανες έχω δει έχω θετικές εντιπωσεις..