Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Σχολες Καλουση και ετσι..?
ΝΑΙ γι αυτό τοπα
Μετά Μολδαβία Ουκρανία έβαλα τον κόφτη στο 1.72..
Εσχατως λόγω παλαιότητας κατέβηκα στο χρυσό 1.65....δυδτυχως
Αναγκα κ θεοί πείθονται

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
ΝΑΙ γι αυτό τοπα
Αναγκα κ θεοί πείθονται
Σιγά ρε Θεέ

Μουντζα.jpg

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.437
Πόντοι
4.587
ΝΑΙ γι αυτό τοπα
Αναγκα κ θεοί πείθονται
οπως το πες ακριβως..χρυσο 1,65,και αυτο αν εχει θηλυκο με καμπυλες κορμι να φαινεται γυναικα...πιο κατω αν ειναι και αδυνατη νομιζεις οτι εισαι με παιδακι..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Ουστ ρε ναυάγιο
Πόσες πίτσες μοιεασες σήμερα ρε ΛΑΚΑΜΑ????
2,3 τόνους πατάτες και 1,5 τόνο σαλατικά, μαρούλια, ντομάτες, αγγουράκια και κρεμμύδια..... ΤΡΕΝΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
οι αντρες πολλες φορες κανουμε το λαθος να εξιδανικευουμε το καλο γαμησι με ενα ωραιο μουνι ως κεντρικη ιδεα της καθημερινοτητας μας το οποιο ειναι μια ψευδαισθηση φυσικα ,η οποια οδηγει σε ολεθρια αποτελεσματα
Μεγάλη αληθεια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγω με Τσεχες κάτω του 185 δεν πήγαινα.Έκανα τρεις εξαιρέσεις βέβαια μια 180,μια 183 και μια 178.Αλλά Τσεχια παίζουν άλογα είναι εύκολο να βρεις ψηλές.Ουκρανια όλες όσες είχα είναι άνω του 175 με 3 άνω του 185.Ρωσία 3 άνω του 180.Μόνο Πολωνία είχα μερικές πιο κοντουλες στο 165 που έκαναν θεαματικές πίπες.Είχα όμως και δυο Πολωνέζες ανω του 185.
Συνολικα έχω γαμησει μόνο 3 γκόμενες κατω του 170 και καμια εκατοστή άνω του 175.4 ηταν 190 και πάνω και 20 άνω του 185.Οι περισσοτερες που είχα ήταν 180-190.Από την εμπειρία μου οι δυσκολοτερες γκομενες ειναι στο 170-175,γαμησα μόνο 4 σε αυτα τα υψη.
Η δυσκολότερη γκόμενα είναι ξανθιά λεπτη,όμορφη 20 ετών,175.Με αυτά τα χαρακτηριστικα δε γαμούσες ποτέ Πολωνία,Τσεχία και ήταν δύσκολα Ουκρανία,Λευκορρωσια.
Οι κοντές είναι γενικα πιο ευέλικτες και καλύτερες στο σεξ και τις πίπες.Οι ψηλές ειναι καλυτερες στο πρωκτικό.
Επισης οι κοντές κάνουν περισσοτερες ανωμαλίες.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Είναι.Μόνο όποιος είναι πούστης ή κολλημενος με τα Playstation,τα φιφα και τα προ,δε γαμάει
Επειδη εχετε μπερδευτει ορισμένοι ας μπερδεψουμε κατι βασικες εννοιες..
Συμφωνούμε οτι δεν βρισκουμε ευκολα γκομενες να γαμησουμε? Ναι
Ωραια παμε παρακατω..τι ζητανε οι γυναικες?οι γυναικες θελουν να βρουν και να επενδυσουν πανω σε ενα ισχυρο αρσενικο με οποιαδηποτε εννοια.οι αντρες τι θελουν? Να γαμανε ωραιες γκομενες και πολλες.
Με λιγα λογια οι αντρες θελουν ποικιλια γυναικων και ποιοτικο γαμησι,οι γυναικες θελουν ποσοτικο γαμησι με αυτον που θα επιλεξουν και το ποιοτικο ερχεται δευτερο.
Ουσιαστικα η γυναικεια ιδεοσυγκρασια στοχευει στη μονογαμια οποτε εκ φυσεως το αρσενικο να μενει παντα ανικανοποιητικο οπως και το ισχυρο αρσενικο να μπορει να χαρει την ποικιλια και την ποιοτητα χωρις να εμενει στη ποσοτητα της μιας που θα τον επιλεξει.
Ο μωχαμετ ηταν σοφος περι αυτου και έφτιαξε τη θρησκεια ετσι ωστε να χτυπησει αυτη την εκ φυσεως ιδεοσυγκρασια.
Ο μωχαμετ στοχευσε στη ποσοτητα και εδωσε κινητρα οι αντρες να έχουν παραπανω απο μια γυναικα,επισης επεβαλε να παντρευονται παρθενες οποτε τις εκανε μη ευελικτες και εγκλωβισμένες.
Ετσι ενας μουσουλμανος αραβας θα μπορει να εχει 2 3 και 4 γυναικες οποτε εχει ποσοτητα κατι που κανει τον ανδρα ισχυρο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
Επειδη εχετε μπερδευτει ορισμένοι ας μπερδεψουμε κατι βασικες εννοιες..
Συμφωνούμε οτι δεν βρισκουμε ευκολα γκομενες να γαμησουμε? Ναι
Ωραια παμε παρακατω..τι ζητανε οι γυναικες?οι γυναικες θελουν να βρουν και να επενδυσουν πανω σε ενα ισχυρο αρσενικο με οποιαδηποτε εννοια.οι αντρες τι θελουν? Να γαμανε ωραιες γκομενες και πολλες.
Με λιγα λογια οι αντρες θελουν ποικιλια γυναικων και ποιοτικο γαμησι,οι γυναικες θελουν ποσοτικο γαμησι με αυτον που θα επιλεξουν και το ποιοτικο ερχεται δευτερο.
Ουσιαστικα η γυναικεια ιδεοσυγκρασια στοχευει στη μονογαμια οποτε εκ φυσεως το αρσενικο να μενει παντα ανικανοποιητικο οπως και το ισχυρο αρσενικο να μπορει να χαρει την ποικιλια και την ποιοτητα χωρις να εμενει στη ποσοτητα της μιας που θα τον επιλεξει.
Ο μωχαμετ ηταν σοφος περι αυτου και έφτιαξε τη θρησκεια ετσι ωστε να χτυπησει αυτη την εκ φυσεως ιδεοσυγκρασια.
Ο μωχαμετ στοχευσε στη ποσοτητα και εδωσε κινητρα οι αντρες να έχουν παραπανω απο μια γυναικα,επισης επεβαλε να παντρευονται παρθενες οποτε τις εκανε μη ευελικτες και εγκλωβισμένες.
Ετσι ενας μουσουλμανος αραβας θα μπορει να εχει 2 3 και 4 γυναικες οποτε εχει ποσοτητα κατι που κανει τον ανδρα ισχυρο.

Τύπε εγώ για τους πιτσιρικάδες μιλούσα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω με Τσεχες κάτω του 185 δεν πήγαινα.Έκανα τρεις εξαιρέσεις βέβαια μια 180,μια 183 και μια 178.Αλλά Τσεχια παίζουν άλογα είναι εύκολο να βρεις ψηλές.Ουκρανια όλες όσες είχα είναι άνω του 175 με 3 άνω του 185.Ρωσία 3 άνω του 180.Μόνο Πολωνία είχα μερικές πιο κοντουλες στο 165 που έκαναν θεαματικές πίπες.Είχα όμως και δυο Πολωνέζες ανω του 185.
Συνολικα έχω γαμησει μόνο 3 γκόμενες κατω του 170 και καμια εκατοστή άνω του 175.4 ηταν 190 και πάνω και 20 άνω του 185.Οι περισσοτερες που είχα ήταν 180-190.Από την εμπειρία μου οι δυσκολοτερες γκομενες ειναι στο 170-175,γαμησα μόνο 4 σε αυτα τα υψη.
Η δυσκολότερη γκόμενα είναι ξανθιά λεπτη,όμορφη 20 ετών,175.Με αυτά τα χαρακτηριστικα δε γαμούσες ποτέ Πολωνία,Τσεχία και ήταν δύσκολα Ουκρανία,Λευκορρωσια.
Οι κοντές είναι γενικα πιο ευέλικτες και καλύτερες στο σεξ και τις πίπες.Οι ψηλές ειναι καλυτερες στο πρωκτικό.
Πηρα δειγμα 100 ουκρανεζων γυναικων και 100 ελληνιδων και εβγαλα μεσο ορο.
Ουκρανεζες μ.ο 1.66
Ελληνιδες μ.ο 1.65
Με λιγα λογια δεν ειναι πολυ ψηλοτερες απο τις ντοπιες

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ειναι πιο δύσκολες απο τις ελληνιδες κερατωνουν πολυ πιο ευκολα και ειναι πιο τσαμπουκαλουδες.
Δεν γαμιουνται μεσω κυκλου οι περισσότερες γνωριζονται μεσω διαφορων δραστηριοτητων χομπυ εργασιακους χωρους γειτονιες δεξιωσεις παρτι.
Δεν υπαρχει το ελληνικο καφε μπουζουκια για γνωριμία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ειναι τοσο απλα
Από τη περιγραφή μια χαρά μου φενοντε οι Αμερικανός.. Δεν γαμιουντε μέσω κύκλου και κοινής παρέας όπως τα μπαζα οι ελλεινιδες.. Άρα γιατί τις έχεις για δύσκολες? Τσαμπουκαλουδες είναι και οι αλβανεζες αλλά με την έννοια θε φέρω τον αδελφό να σε δείρει.. Όταν λες κάνουν τσαμπουκά οι Αμερικανός δεν φανταζομε ξύλο, εννοείς ότι φωνάζουν τους μπάτσους με το παραμικρό κια σου κάνουν μηνύσεις? ?.. Εγώ όσες Αμερικανες έχω δει έχω θετικές εντιπωσεις..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Είναι.Μόνο όποιος είναι πούστης ή κολλημενος με τα Playstation,τα φιφα και τα προ,δε γαμάει
Δεν νομίζω να είναι ετσι πέφτει πολύ αγαμια στους 16αρηδες..και εκεί γαμανε μόνο όσοι είναι σε παρέες με ντουνιά και έχουν κύκλο.. Εγώ στο ποδιλαταδικο είχα πάει είχε κάτι 15χρονους..σου λέω καλοκαίρι.. Τι έγινε παιδιά λέω γαματε τίποτα? Τίποτα λένε και

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Άρχοντα αν δεν ανέβαζες οπτικοακουστικό υλικό θα έβαζα στοίχημα ότι είσαι αυτος

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πηρα δειγμα 100 ουκρανεζων γυναικων και 100 ελληνιδων και εβγαλα μεσο ορο.
Ουκρανεζες μ.ο 1.66
Ελληνιδες μ.ο 1.65
Με λιγα λογια δεν ειναι πολυ ψηλοτερες απο τις ντοπιες

Ισχυει αυτό.Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλές στο μ.ο.Φαίνονται όμως ψηλές γιατί ειναι λεπτότερες από τις Ελληνίδες και οι Ουκρανοί άντρες κοντοί.Το ίδιο και οι Ρωσίδες,Λευκορρωσιδες.Ψηλότερες είναι οι Πολωνέζες με μ.ο. 168 περίπου και πολύ ψηλοτερες οι Τσεχες.Οι Τσεχες πρέπει να έχουν 170.Δηλαδή γαμωντας Τσέχα 170 γαμας μέσο όρο.Οι Πολωνέζες όμως είναι προικισμένες με πολύ μεγάλα βυζια.Οι Ουκρανές έχουν μέσα βυζια,οι Λευκορρωσιδες είναι σχετικά αβυζες και οι Ρωσίδες έχουν μικρά αλλά κάνουν πολύ συχνά πλαστικές.Στον κωλο επίσης πιο κωλαρουδες είναι οι Πολωνέζες αλλά και οι Ρωσίδες έχουν αξιοπρεπες rack.Οι Λευκορρρωσιδες είναι ακωλες.Οι Τσεχες έχουν ωραία κωλαρακια κεντροευρωπαικου τύπου αλλά πιο τετραγωνες πλάτες με φαρδεις ωμους ενώ οι Πολωνέζες έχουν πιο hourglass γυναικείους σωματότυπους.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.717
Πόντοι
3.936
Εγω με Τσεχες κάτω του 185 δεν πήγαινα.Έκανα τρεις εξαιρέσεις βέβαια μια 180,μια 183 και μια 178.Αλλά Τσεχια παίζουν άλογα είναι εύκολο να βρεις ψηλές.Ουκρανια όλες όσες είχα είναι άνω του 175 με 3 άνω του 185.Ρωσία 3 άνω του 180.
Μα ποιος εισαι. Ο Καλουσης με τη μεζουρα ρε τυπε

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (5).jpeg
    αρχείο λήψης (5).jpeg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 20

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Από τη περιγραφή μια χαρά μου φενοντε οι Αμερικανός.. Δεν γαμιουντε μέσω κύκλου και κοινής παρέας όπως τα μπαζα οι ελλεινιδες.. Άρα γιατί τις έχεις για δύσκολες? Τσαμπουκαλουδες είναι και οι αλβανεζες αλλά με την έννοια θε φέρω τον αδελφό να σε δείρει.. Όταν λες κάνουν τσαμπουκά οι Αμερικανός δεν φανταζομε ξύλο, εννοείς ότι φωνάζουν τους μπάτσους με το παραμικρό κια σου κάνουν μηνύσεις? ?.. Εγώ όσες Αμερικανες έχω δει έχω θετικές εντιπωσεις..
Οι μαύρες και δευτερες οι λατινες ειναι πιο ευκολες αποδεδειγμενο,μπορεις π.χ και στο σουπερ μαρκετ να τη πεσεις που λεει ο λογος χωρις να σημαινει οτι θα σου κατσει ευκολα αλλα γενικα θα εχεις πιο αυξημενα ποσοστα επιτυχίας και σε εμφανιση εως 7 το πολυ γιατι οι ωραιες μαυρες και λατινες μπαινουν μεσα στην κατηγορια των ωραιων λευκων.
Το θεμα ειναι τη κατηγορια γκομενας θες να ρηξεις στη αμερικη.
Ασχημοτερη πιο ευκολη ομορφοτερη πιο δυσκολη.
Τωρα παμε στη μεση λυση μια μεση αμερικανα 25ετων λευκη 8αρα.
Λοιπον για να την ρηξεις αυτη ειναι δυσκολο,μεγαλος ανταγωνισμος μεγαλη αγαμια και δυσκολες προυποθεσεις.
Επισης ενας αλλος αρνητικος παραγοντας ειναι να μπορεσεις να τη κρατησεις,γιατι εκει αλλαζουν ευκολοτερα συντροφο σε σχεση με τις ελληνιδες,αν π.χ για παραμικρο λογο σε χωριζει,επισης κερατωνουν πολυ πιο ευκολα,οι θεσμοί των ισων δικαιωμάτων της ελευθεριας και της ανεξαρτησιας ενδυναμωνουν πολυ υη θεση της γυναικας στη κοινωνια.
Δεν ειναι τυχαιο αν δεις ομογενεις αλλα και απο αλλες χωρες ξενους να μην μπορουν να τα μπλεξουν με ντοπια λευκη.
Π.χ πιο ευκολα ενας ελληνας στην αμερικη να τα μπλεξει με μια φιλλιπινεζα πορτορικανη μεξικανα παρα με λευκη ντοπια.
Στη φιλαδελφεια που ημουν μονο ενας ελληνας τα ειχε μπλεξει με αμερικανα λευκη ο τζον ο οποιος ηταν στην αμερικη απο 16 χρονων,τελος παντων σε μια παρεα μολις ειδα τον τζον με τη γυναικα του την λευκη αμερικανα ξερασα,ο τζον τοτε 45 η αμερικανα παιζει να τον παιρναγε 5 χρονια χοντρη 120 κιλα 1.70 υψος με φακιδες και γυαλαμπουκες και ντυμενη σαν αντρας,με λιγα λογια μπαζο.
Οι λοιποι ομογενεις ειτε με ελληνιδες ειτε με γυναικες απο αλλες χωρες.
Αν στην ελλαδα δυσκολευεται καποιος να βρει γκομενα τοτε στην αμερικη θα δυσκολευτει περισσοτερο να βρει λευκη 7αρα και πανω,στα ίδια επιπεδα να βρει λατινα με τις εδω ελληνιδες,και πιο ευκολα να βρει μαυρη σε σχεση με εδω παλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom