Αρχηγέ πολύ πολιτικές οι πλιροφοριες σου.. Ισως πρέπει να να ανοίξεις νήμα για Αμερική θα ενδιαφέρει πολλούς.. Όσα γράφεις τα έχω υποψιαστεί. Και εγώ.. Αγγλία όταν ήμουνα είχα καταλάβει ότι μαύρες κινεζες φιλιπινεζες είναι πανεύκολες, εγώ βρήκα Ασιάτισσα στο Birmingham 8αρι για ασιατικά standards όταν εδώ δε βρίσκω τίποτα.. Απλά μου κάνει εντύπωση η τόση αγαμια στην Αμερική.. Με πληθυσμό 332 εκατομμύρια είναι τόσο δύσκολο για έναν σχετικά εμφανίσιμος άντρα να βρει μια 8αρα λευκή? Πολύ θετικό βέβαια ότι αμερικα αν δεν σου κάτσουν λευκές έχεις και τη ρεζέρβα να βρεις να γαμας μαύρες Ασιάτισσες και Μεξικανός ενώ Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια επιλογή, αφού πλέον το 99 τα 100 των γυναικών στη χωρα είναι ελλεινιδες?
Ειναι δυσκολο και πολυ,αγαμια μεγαλη και εκει μην νομίζεις.
Επισης η αμερικη εχει δυο αρνητικα που δεν τα εχει η ελλαδα.
1 περισσότερη δουλεια με υπερωριες
2 μεγαλες οι αποστασεις αρα χρονικος περιορισμος.
Αρα ο χρονος για να κανεις παιχνίδι ειναι μειωμενος σε σχεση με ελλαδα.
Επίσης εκει δεν υπαρχουν μπουρδελα για να ξεδωσει καποιος οποτε θα βολευετει με εσκορτ η κολγκιρλ οπου θα του τα παρουν χοντρα και δεν συμφερει.
Τωρα αν θελει καποιος 25αρα 8αρα και πανω θα πρεπει,να εχει μια καλη δουλεια με εισοδημα ανω των 60000 το χρονο να ειναι λευκος αμερικανος να ειναι ωραιος γυμνασμένος με τρόπους και αυτο δεν σημαίνει οτι θα μπορεσει να την κρατησει βεβαια.
Η αμερικη ειναι ανταγωνιστικη χωρα πολυ καμια σχεση με ελλαδα.
Εκει ανταγωνιζονται τα παντα και σε ολους τπυς τομεις,ο παραγοντας εξελιξη και προοδος ειναι μεσα στη κουλτουρα τους.
Επίσης στην αμερικη εχει χαθει ο συναισθηματισμος ολα μετριουνται με το χρημα και την εξελιξη.
Γενικα σκατα ζωη κανουν και ας νομιζουν οτι ειναι χωρα προτυπο,δεν ειναι τυχαιο οτι τα ναρκωτικα και τα ψυχοχαπια δινουν και περνουν,η αγνοτητα της ζωης εχει εξαφανιστει απο την αμερικη εντελως και ολα μετριουνται με το χρημα.