Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Αυτός έχει καταντήσει να καταδικάσει επίσημα το προγαμιαίο ή εκτός γάμου σεξ
και έχει αποκηρύξει όλα τα βιβλία του...

Ο λόγος φυσικά δεν είναι ότι μετανόησε,αλλά γιατί ξέρει ότι τον έχουν στη μπούκα ένα σωρό χώρες,
οι φεμινίστριες και το παγκόσμιο πουσταριάτο.
Οπότε άλλαξε πορεία άρδην,για να μην αποκλειστεί από παντού και πεθάνει στην ψάθα..

όποιος τα βάζει με το σύστημα της νέας τάξης αυτομάτως τον τελειώνουν, η νέα τάξη δεν θέλει και δεν προωθεί γαμιάδες αλλά προωθεί πισογλέντηδες κοινότητες λοατκι και άλλα τέτοια παρά φύσιν πράγματα

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1
Οι Τούρκοι έχουν ένα νέο κόλπο στα Μουνολίβαδα που μου έπεσαν οι τρίχες από το κεφάλι…
Πλησιάζουν κάποιον τοπικό ράπερ -DJ- Trapper και τον χαρτζιλικώνουν ή τους κάνουν κάποια χορηγία για να τους παρουσιάζει ως φίλους στο κοινό των κλάμπ.
Αυτοί και καλά κάνουν έναν ψευτοδιαγωνισμό με ένα γκατζετάκι apple που όποιος\α θέλει πάει στο τραπέζι τους δίνει στοιχεία επικοινωνίας για να πάρει μέρος.
Αμέσως αμέσως μαζεύουν σχεδόν όλα τα νουμεράκια του κλάμπ και το προχωράνε με όποια γουστάρουν :confused:
:confused: :confused:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Οι μαύρες και δευτερες οι λατινες ειναι πιο ευκολες αποδεδειγμενο,μπορεις π.χ και στο σουπερ μαρκετ να τη πεσεις που λεει ο λογος χωρις να σημαινει οτι θα σου κατσει ευκολα αλλα γενικα θα εχεις πιο αυξημενα ποσοστα επιτυχίας και σε εμφανιση εως 7 το πολυ γιατι οι ωραιες μαυρες και λατινες μπαινουν μεσα στην κατηγορια των ωραιων λευκων.
Το θεμα ειναι τη κατηγορια γκομενας θες να ρηξεις στη αμερικη.
Ασχημοτερη πιο ευκολη ομορφοτερη πιο δυσκολη.
Τωρα παμε στη μεση λυση μια μεση αμερικανα 25ετων λευκη 8αρα.
Λοιπον για να την ρηξεις αυτη ειναι δυσκολο,μεγαλος ανταγωνισμος μεγαλη αγαμια και δυσκολες προυποθεσεις.
Επισης ενας αλλος αρνητικος παραγοντας ειναι να μπορεσεις να τη κρατησεις,γιατι εκει αλλαζουν ευκολοτερα συντροφο σε σχεση με τις ελληνιδες,αν π.χ για παραμικρο λογο σε χωριζει,επισης κερατωνουν πολυ πιο ευκολα,οι θεσμοί των ισων δικαιωμάτων της ελευθεριας και της ανεξαρτησιας ενδυναμωνουν πολυ υη θεση της γυναικας στη κοινωνια.
Δεν ειναι τυχαιο αν δεις ομογενεις αλλα και απο αλλες χωρες ξενους να μην μπορουν να τα μπλεξουν με ντοπια λευκη.
Π.χ πιο ευκολα ενας ελληνας στην αμερικη να τα μπλεξει με μια φιλλιπινεζα πορτορικανη μεξικανα παρα με λευκη ντοπια.
Στη φιλαδελφεια που ημουν μονο ενας ελληνας τα ειχε μπλεξει με αμερικανα λευκη ο τζον ο οποιος ηταν στην αμερικη απο 16 χρονων,τελος παντων σε μια παρεα μολις ειδα τον τζον με τη γυναικα του την λευκη αμερικανα ξερασα,ο τζον τοτε 45 η αμερικανα παιζει να τον παιρναγε 5 χρονια χοντρη 120 κιλα 1.70 υψος με φακιδες και γυαλαμπουκες και ντυμενη σαν αντρας,με λιγα λογια μπαζο.
Οι λοιποι ομογενεις ειτε με ελληνιδες ειτε με γυναικες απο αλλες χωρες.
Αν στην ελλαδα δυσκολευεται καποιος να βρει γκομενα τοτε στην αμερικη θα δυσκολευτει περισσοτερο να βρει λευκη 7αρα και πανω,στα ίδια επιπεδα να βρει λατινα με τις εδω ελληνιδες,και πιο ευκολα να βρει μαυρη σε σχεση με εδω παλι.
Αρχηγέ πολύ πολιτικές οι πλιροφοριες σου.. Ισως πρέπει να να ανοίξεις νήμα για Αμερική θα ενδιαφέρει πολλούς.. Όσα γράφεις τα έχω υποψιαστεί. Και εγώ.. Αγγλία όταν ήμουνα είχα καταλάβει ότι μαύρες κινεζες φιλιπινεζες είναι πανεύκολες, εγώ βρήκα Ασιάτισσα στο Birmingham 8αρι για ασιατικά standards όταν εδώ δε βρίσκω τίποτα.. Απλά μου κάνει εντύπωση η τόση αγαμια στην Αμερική.. Με πληθυσμό 332 εκατομμύρια είναι τόσο δύσκολο για έναν σχετικά εμφανίσιμος άντρα να βρει μια 8αρα λευκή? Πολύ θετικό βέβαια ότι αμερικα αν δεν σου κάτσουν λευκές έχεις και τη ρεζέρβα να βρεις να γαμας μαύρες Ασιάτισσες και Μεξικανός ενώ Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια επιλογή, αφού πλέον το 99 τα 100 των γυναικών στη χωρα είναι ελλεινιδες?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αρχηγέ πολύ πολιτικές οι πλιροφοριες σου.. Ισως πρέπει να να ανοίξεις νήμα για Αμερική θα ενδιαφέρει πολλούς.. Όσα γράφεις τα έχω υποψιαστεί. Και εγώ.. Αγγλία όταν ήμουνα είχα καταλάβει ότι μαύρες κινεζες φιλιπινεζες είναι πανεύκολες, εγώ βρήκα Ασιάτισσα στο Birmingham 8αρι για ασιατικά standards όταν εδώ δε βρίσκω τίποτα.. Απλά μου κάνει εντύπωση η τόση αγαμια στην Αμερική.. Με πληθυσμό 332 εκατομμύρια είναι τόσο δύσκολο για έναν σχετικά εμφανίσιμος άντρα να βρει μια 8αρα λευκή? Πολύ θετικό βέβαια ότι αμερικα αν δεν σου κάτσουν λευκές έχεις και τη ρεζέρβα να βρεις να γαμας μαύρες Ασιάτισσες και Μεξικανός ενώ Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια επιλογή, αφού πλέον το 99 τα 100 των γυναικών στη χωρα είναι ελλεινιδες?
Ειναι δυσκολο και πολυ,αγαμια μεγαλη και εκει μην νομίζεις.
Επισης η αμερικη εχει δυο αρνητικα που δεν τα εχει η ελλαδα.
1 περισσότερη δουλεια με υπερωριες
2 μεγαλες οι αποστασεις αρα χρονικος περιορισμος.
Αρα ο χρονος για να κανεις παιχνίδι ειναι μειωμενος σε σχεση με ελλαδα.
Επίσης εκει δεν υπαρχουν μπουρδελα για να ξεδωσει καποιος οποτε θα βολευετει με εσκορτ η κολγκιρλ οπου θα του τα παρουν χοντρα και δεν συμφερει.
Τωρα αν θελει καποιος 25αρα 8αρα και πανω θα πρεπει,να εχει μια καλη δουλεια με εισοδημα ανω των 60000 το χρονο να ειναι λευκος αμερικανος να ειναι ωραιος γυμνασμένος με τρόπους και αυτο δεν σημαίνει οτι θα μπορεσει να την κρατησει βεβαια.
Η αμερικη ειναι ανταγωνιστικη χωρα πολυ καμια σχεση με ελλαδα.
Εκει ανταγωνιζονται τα παντα και σε ολους τπυς τομεις,ο παραγοντας εξελιξη και προοδος ειναι μεσα στη κουλτουρα τους.
Επίσης στην αμερικη εχει χαθει ο συναισθηματισμος ολα μετριουνται με το χρημα και την εξελιξη.
Γενικα σκατα ζωη κανουν και ας νομιζουν οτι ειναι χωρα προτυπο,δεν ειναι τυχαιο οτι τα ναρκωτικα και τα ψυχοχαπια δινουν και περνουν,η αγνοτητα της ζωης εχει εξαφανιστει απο την αμερικη εντελως και ολα μετριουνται με το χρημα.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ειναι δυσκολο και πολυ,αγαμια μεγαλη και εκει μην νομίζεις.
Επισης η αμερικη εχει δυο αρνητικα που δεν τα εχει η ελλαδα.
1 περισσότερη δουλεια με υπερωριες
2 μεγαλες οι αποστασεις αρα χρονικος περιορισμος.
Αρα ο χρονος για να κανεις παιχνίδι ειναι μειωμενος σε σχεση με ελλαδα.
Επίσης εκει δεν υπαρχουν μπουρδελα για να ξεδωσει καποιος οποτε θα βολευετει με εσκορτ η κολγκιρλ οπου θα του τα παρουν χοντρα και δεν συμφερει.
Τωρα αν θελει καποιος 25αρα 8αρα και πανω θα πρεπει,να εχει μια καλη δουλεια με εισοδημα ανω των 60000 το χρονο να ειναι λευκος αμερικανος να ειναι ωραιος γυμνασμένος με τρόπους και αυτο δεν σημαίνει οτι θα μπορεσει να την κρατησει βεβαια.
Η αμερικη ειναι ανταγωνιστικη χωρα πολυ καμια σχεση με ελλαδα.
Εκει ανταγωνιζονται τα παντα και σε ολους τπυς τομεις,ο παραγοντας εξελιξη και προοδος ειναι μεσα στη κουλτουρα τους.
Επίσης στην αμερικη εχει χαθει ο συναισθηματισμος ολα μετριουνται με το χρημα και την εξελιξη.
Γενικα σκατα ζωη κανουν και ας νομιζουν οτι ειναι χωρα προτυπο,δεν ειναι τυχαιο οτι τα ναρκωτικα και τα ψυχοχαπια δινουν και περνουν,η αγνοτητα της ζωης εχει εξαφανιστει απο την αμερικη εντελως και ολα μετριουνται με το χρημα.
Αρχηγέ να και κάποιος που ξέρει από αμερικα.. Ναι η Αμερική εχιε όλα αυτα τα κακά, αλλά πιστεύω ότι αν πάμε εμείς εκεί, με τις χιλοπιτες και την πονιρια που έχουμε από Ελλάδα, θα κάνουμε παπάδες.. Γιοτ οι άντρες αμερικοι είναι μαλάκοι ντροπαλόι κια γενικά όχι τοοδ άντρες.. Αν πάει ένας βλκανιος εκεί θα γαμαει καλ κομμάτια αν παιε με μαγκιά.. Επίσης σημαντικό είναι οι Αμερικανες δεν έχουνε τη μαλακία των ελλεινιδων με κοινές παρέες κοινούς γνωστούς και κύκλους.. Μ αρέσει που δεν έχουνε κια χιλιομετρική περιορισμό ενώ εδώ πχ αν εσύ μένεις Αθήνα και η άλλη γλυφαδα σου λέει άστο είμαστε μακρυά φάση εδώ θέλουν να γαμιουνται με γκομενο από την ίδια γειτονιά παρέα σχολείο, γενικά πολύ τριτοκοσμικά φάση η Ελλάδα, η Αμερική μου μοιάζει πιο προοδευτική και μπροστά σαν χώρα..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αρχηγέ να και κάποιος που ξέρει από αμερικα.. Ναι η Αμερική εχιε όλα αυτα τα κακά, αλλά πιστεύω ότι αν πάμε εμείς εκεί, με τις χιλοπιτες και την πονιρια που έχουμε από Ελλάδα, θα κάνουμε παπάδες.. Γιοτ οι άντρες αμερικοι είναι μαλάκοι ντροπαλόι κια γενικά όχι τοοδ άντρες.. Αν πάει ένας βλκανιος εκεί θα γαμαει καλ κομμάτια αν παιε με μαγκιά.. Επίσης σημαντικό είναι οι Αμερικανες δεν έχουνε τη μαλακία των ελλεινιδων με κοινές παρέες κοινούς γνωστούς και κύκλους.. Μ αρέσει που δεν έχουνε κια χιλιομετρική περιορισμό ενώ εδώ πχ αν εσύ μένεις Αθήνα και η άλλη γλυφαδα σου λέει άστο είμαστε μακρυά φάση εδώ θέλουν να γαμιουνται με γκομενο από την ίδια γειτονιά παρέα σχολείο, γενικά πολύ τριτοκοσμικά φάση η Ελλάδα, η Αμερική μου μοιάζει πιο προοδευτική και μπροστά σαν χώρα..

Οι αμερικανοι δεν ειναι οπως το λες μαλθακοι ντροπαλοι και οχι αντρες.
Ισα ισα που ειναι πολλοι ανταγωνιστικοι,πολλοι απο αυτους φετες γυμνασμενοι ψηλοι και εμφανισιμοι,ενας ελληνας στην αμερικη εχει τρομερό αντιπαλο ανταγωνισμο και δεν θα θεωρηθει κελεπουρι,αν τωρα ο ελληνας παει ταυλανδη φιλλιπινες κλπ εκει οντως θα θεωρειται προτυπο,αλλα αμερικη δεν παιζει ισα ισα που θα βρεθει και σε πιο μειονεκτικη θεση απο οτι ειναι στην ελλαδα.
Οσο για το χιλιομετρικο περιορισμο ισχυει,μια αποσταση των 150 και 200 χιλιομετρων στην αμερικη δεν θεωρειται μεγαλη αποσταση μιας και κανεις δεν μενει κοντα με τον αλλον.
Εξαλλου οι αμερικανικες πολεις ειναι αραιοκατοικιμενες οποτε μια πολη των 100χιλιαδων κατοικων ειναι 5 φορες μεγαλυτερη σε εκταση απο μια αντιστοιχη ελληνικη πολη.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.177
Πόντοι
3.506
Γαμάς ευκολα τύπε, αν έχεις τρόπους και δείξεις ότι είσαι ενσωματωμένος στη κουλτούρα τους. Το να είναι κανείς ευρωπαίος μετράει. Είναι άνετες και δεκτικές, αρκεί να σιγουρευτούν ότι θα σεβαστείς τα θέλω τους. Άκου που σου λέω, παντρεμένος με αμερικανίδα ήμουν (βέρα, όχι ομογενή) και έχω πηδήξει διψήφιο αριθμό από δαύτες (όχι του επαγγέλματος).

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γαμάς ευκολα τύπε, αν έχεις τρόπους και δείξεις ότι είσαι ενσωματωμένος στη κουλτούρα τους. Το να είναι κανείς ευρωπαίος μετράει. Είναι άνετες και δεκτικές, αρκεί να σιγουρευτούν ότι θα σεβαστείς τα θέλω τους. Άκου που σου λέω, παντρεμένος με αμερικανίδα ήμουν (βέρα, όχι ομογενή) και έχω πηδήξει διψήφιο αριθμό από δαύτες (όχι του επαγγέλματος).
Εγω διαφωνω οι αμερικανες ειναι δυσκολες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.717
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 26

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πάντως σαν τουρίστριες είναι απ'τις πιο κοινωνικές.Ίσως γαμιούνται πιο εύκολα εκτός παρά εντός
Μην σε μπερδευει το κοινωνικο που εχουν με το πηδημα και με τη σχεση.
Εγω σας το λεω αν η ελληνιδα δεν πεφτει μια η 8αρα αμερικανα δεν πεφτει με τις δυο.
Ειναι δυσκολες και επισης κουλτουρα και ιδιοσυγκρασια εντελως διαφορετικη.
Τωρα αν θελετε να τα μπλεξετε με αμερικανα πηγαινετε ενα μηνα ηπα και θα τα δειτε απο πρωτο χερι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
Εγω σας το λεω αν η ελληνιδα δεν πεφτει μια η 8αρα αμερικανα δεν πεφτει με τις δυο.
Τωρα αν θελετε να τα μπλεξετε με αμερικανα πηγαινετε ενα μηνα ηπα και θα τα δειτε απο πρωτο χερι.

Αμερική όμως και πολλά μιλφοκούγκαρ που δεν καταλαβαίνουν τίποτα,μπορεί να σου ορμήξουν οπουδήποτε

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.730
Πόντοι
4.546
Οπότε τι προτείνεις? Μπουρδελάκια του 10ρικου και ξερό ψωμί?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αμερική όμως και πολλά μιλφοκούγκαρ που δεν καταλαβαίνουν τίποτα,μπορεί να σου ορμήξουν οπουδήποτε
Οχι δεν γινεται αυτο,υπάρχουν πολλοι μπακουρες στην αμερικη και τις παρακαλανε.
Δεν ειναι τυχαιο οτι αμερικανοι 50ιδες δεν βρισκουν αμερικη και την κανουν για κουβα Μεξικό νοτιανατολικη ασια για να βρουν και βρισκουν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οπότε τι προτείνεις? Μπουρδελάκια του 10ρικου και ξερό ψωμί?
Αν θελει ενας αντρας να μην γινει μαλθακος και να διατηρηται σε φορμα γαμεα,μονο τα μπουρδελα και ο αγοραιος μπορουν να τον κρατησουν.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μάλλον η μέθοδος της πουτανοποίησης φταίει. Πλησιάζεις τις γυναίκες με στυλ σαν να είναι δεδομένες (σαν να πλήρωνες) και δεν φαίνεται η προσπάθεια του καμακιού. Σου λένε «πολύ άνετος έρχεται αυτός, αδιάφορος, δεν κάνει καμμιά προσπάθεια» και για αυτό αντιδρούν.
Θα έπρεπε να εξασκείσαι στο καμάκι με τις εξωτερικές για να κρατάς τη φόρμα του κάμακα κι ας μην έδινες συνέχεια. Είναι κι αυτό ένα social skill που αν το αγνοήσεις, θα καταλήξεις να προσεγγίζεις τις γυναίκες, σαν να αγόραζες ένα κιλό κρέας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Πηρα δειγμα 100 ουκρανεζων γυναικων και 100 ελληνιδων και εβγαλα μεσο ορο.
Ουκρανεζες μ.ο 1.66
Ελληνιδες μ.ο 1.65
Με λιγα λογια δεν ειναι πολυ ψηλοτερες απο τις ντοπιες
Δεν είναι ψηλές οι ουκρανες
Απλώς κάποτε μέχρι πριν 10 χρόνια γαμουσε το ίδιο εύκολα ψηλές κοντές...
Η διαφορά είναι ότι τα ουκρανικά μπαζακια δεν είναι τοφαλακια όπως τα ελληνικά
Αυτό βασικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

500 ευρώ ημερησίως, σκληρά δουλεμένα.... Και το ποσό θα μεγαλώνει με τα χρόνια.
Με τόση τεχνογνωσία θα είχα κάνει ένα online private club για ανατολικό μπλοκ και θα έκανα τα γούστα μου με τις συνδρομές των μελών.
Ναι τον κμαν περιμένουν

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μάλλον η μέθοδος της πουτανοποίησης φταίει. Πλησιάζεις τις γυναίκες με στυλ σαν να είναι δεδομένες (σαν να πλήρωνες) και δεν φαίνεται η προσπάθεια του καμακιού. Σου λένε «πολύ άνετος έρχεται αυτός, αδιάφορος, δεν κάνει καμμιά προσπάθεια» και για αυτό αντιδρούν.
Θα έπρεπε να εξασκείσαι στο καμάκι με τις εξωτερικές για να κρατάς τη φόρμα του κάμακα κι ας μην έδινες συνέχεια. Είναι κι αυτό ένα social skill που αν το αγνοήσεις, θα καταλήξεις να προσεγγίζεις τις γυναίκες, σαν να αγόραζες ένα κιλό κρέας.
Δεν εννοω τη μεθοδο της πουτανοποιησης.
Λεμε τωρα για κανονικα αγαπουλιστικα δεδομενα.
Η μεθοδος της πουτανοποιησης ειναι μια αλλη τεχνικη που την εχω αναφερει παλιοτερα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δεν εννοω τη μεθοδο της πουτανοποιησης.
Λεμε τωρα για κανονικα αγαπουλιστικα δεδομενα.
Η μεθοδος της πουτανοποιησης ειναι μια αλλη τεχνικη που την εχω αναφερει παλιοτερα.
Σοβαρά τώρα, με τέτοια απόρριψη που έχεις ρίξει στις εξωτερικές, δεν μπορεί να έχεις το κατάλληλο mindset για καμάκι. Το καμάκι είναι κι αυτό μία δεξιότητα που αναπτύσσεται ή ατροφεί. Αυτό που γράφετε πολλοί εδώ μέσα ότι οι ελληνίδες δεν σας κάθονται δεν μπορεί να ισχύει, γιατί έχουν κι αυτές βιολογία. Απλά τις πηδάνε όσοι έχουν εξασκήσει το καμάκι σε επίπεδα πρωταθλήματος. Κοινώς έχουν πάρει το κολάι.

Θέλω να πω ότι έτσι μπορεί να έβγαλες συμπέρασμα και για τις αμερικάνες, γιατί εγώ έχω άλλη εντύπωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom