Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ενω το αλμπανία δεν ειναι τριτοκοσμικη. Με βοιδαμαξες ταξιδευετε ακομα ωρε χορτοσπρωχτες, σιδεροσπρωχτες. Δεν φταιει κανεις αλλος, αλλα εκεινος ο γκ@βος ο Σαμ@ρας . 0 οποιος ανοιξε τα συνορα λιγδωσε τ' αντερο σας, γεμισαμε Καζανοκεφαλους. Και το παιζετε ιστορια. Αλλιως θα μυριζαν τα χνωτα σας απ την πεινα ακομα και θα πεφτατε κατω σαν τις μυγες. Α, ρε χοτζας που σας χρειαζεται για να στρωσετε χαρακτηρα. Δες πρωτα πριν την σκηνοθετημενη κριση (απο τους ασπονδους φιλους μας) σε ποια θεση βρισκοταν η ελλαδα στον παγκοσμιο χαρτη. Κυρ τουρκαβλανε μογγολε. Που στο εξωτερικο ντρεπεστε να πειτε ποιοι ειστε και μοστραρεστε σαν Ελληνες. Παλιοκομπλεξαρες
Και γιατί τυπε πιρε ο Σαμαράς τους αλβανούς? Γιατί δεν πιρες ελλινες να χτίσουν να πανε στα χωράφια, να δουλέψουν στα σουπερ μάρκετ, στις βιοτεχνίες? Να στροσουνε άσφαλτο? Όλο θεωρία είστε οιχ α, στη πράξη ξέρεις και έτσι ότι οι μαλάκιοι ελλι ες δεν μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά.για ανά λειτυλουργει κια χώρα θες εργαζόμενους δινατουσ, όχι μετροσεξουσλ σαν τα Έλληνα κια.. Θα πάει το Έλληνα κι να χτίσει εθνική οδό? ??

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Εμένα πάντως τυπε οι Αμερικανοί κάτι καλιφορνεζοι που είχα γνωρίσει τους έλεγα θέλω να άπω Λος Άντζελες hell Angeles λέει και γελεγανε, σε εμφάνιση με έχουνε πει Ιταλό και Γάλλο.. Ισως αυτά τα λενε στους ελλινες τους μαυριδερουσ..
Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εμένα πάντως τυπε οι Αμερικανοί κάτι καλιφορνεζοι που είχα γνωρίσει τους έλεγα θέλω να άπω Λος Άντζελες hell Angeles λέει και γελεγανε, σε εμφάνιση με έχουνε πει Ιταλό και Γάλλο.. Ισως αυτά τα λενε στους ελλινες τους μαυριδερουσ..

Κοροιδευανε τους Γάλλους λες οτι είναι τηγανοκέφαλοι?
Εμένα πάντως τυπε οι Αμερικανοί κάτι καλιφορνεζοι που είχα γνωρίσει τους έλεγα θέλω να άπω Λος Άντζελες hell Angeles λέει και γελεγανε, σε εμφάνιση με έχο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.715
Πόντοι
3.936
Και γιατί τυπε πιρε ο Σαμαράς τους αλβανούς?
Ζουσαμε και πριν εμφανιστειτε και μια χαρα δημιουργουσαμε και τα πηγαιναμε. Απλα σας εβαλε μεσα για να πεσουν τα μεροκαματα και το βιοτικο επιπεδο. Παλαιο το κολπο χρονια τωρα ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.715
Πόντοι
3.936
σε εμφάνιση με έχουνε πει Ιταλό και Γάλλο..
Γαλος= διανος μπορει. :cheesy:
Αιωνιο το κομπλεξ σας. Νομιζετε οτι ειστε λατινοι αλλα η καταγωγη σας ειναι απο τα βαθη της ανατολιας. Απο εκει σας εφερε ο Σουλειμαν για να ελεγχει καλυτερα τα βαλκανια. Μογγολικο φυλο εισαστε στην πραγματικοτητα. Γι αυτο παρτο αλλιως.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λέτε να κάνει το μπραφ ο Πούτιν και να φέρει ξανά Ουκρανία,Πολωνία,Βαλτική πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα?Τελικά όλα κάνουν κύκλους μακάρι να γυρίσουν οι χρυσές εποχές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
οι ωραιες λατινες σε σχεση με τις ωραιες σλαβες ειναι καπως ασφαλεστερη επιλογη ,οι ελληνες δε θα κωλοπαθουν αμα τις δουν και αυτες εχουν συνηθισει στο κορταρισμα απο τα μερη τους και να το παιζουν καπως δυσκολες συγκριτα με τις σλαβες
Σωστο .μιαναργεντινα ειναι πιο σωστη απο μια οθκρανεζα
Βεβαια βραζιλθανες ειναι χειροτερες κι απο ρουμανες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Αναφέρομαι κυρίως στο μπλοκ,που το γεγονός ότι είσαι λευκός απλά σου δίνει δυνατότητα συμμετοχής στο παίγνιο.

Ας πούμε να μεταναστεύσεις Κίεβο,αλλά να είσαι δυνατός επαγγελματικά και παράλληλα να έχεις χρόνο/ενέργεια για γούστα..
Ναχαμε να λέγαμε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Ε ναι,άμα γαμάνε όλοι Ουκρανές πού να βρει ο άλλος κρέας για τον κώλο του?Προτιμάει την εισαγωγή πούτσας να πέφτουν οι τιμές.
Λεγε με χατζηδακη βαρβιτσιωτη και οι μισοι του συριζα μερα 25

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
ναι έτσι είναι :thumbsup: Κάημαν αλλάζει άρδην το status των Ρωσίδων όταν φεύγουν από την χώρα τους για να πάνε Γερμανία ή ακόμα χειρότερα εδώ στην Ελλάδα που είναι Αγαμιστάν
Γερμανια χειροτερα
Αν κανεις κ παιδι εχεις 20ετη κατεργα μπροστα σου μολις σε χωρίσει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
μέσα στον Νοέμβριο που ανέβηκα τελευταία φορά ο πληθωρισμός και οι ανατιμήσεις έχουν χτυπήσει κόκκινο, μεγάλη ακρίβεια σε σχέση με τον προηγούμενο Μάρτιο-Απρίλιο. Μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2021 ως τον Νοέμβριο του 2021 όλα εκτοξεύθηκαν
Για τον πεο η ουκρανια ειδικα τελευταια Θεσαλιινικη με πιο λιγα γαμας κ χωρις να τρεχεις σαν τον Βέγγο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Πηγαινε αμερικη και θα δεις,μονο μη γυρισεις απογοητευμενος και αρχισεις παλι τις κλαψες.
Εγω σου λεω πηγαινε βουλγαρια και αλβανια και δεν θα χασεις.
Θεμα με την γλωσσα .αν μιλαε ειναι ευκολο μια καλομετρια 27+

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Οι μαύροι ας πούμε στην Αμερική πως τη βγάζουνε αφού δεν δουλεύουνε? ?.. Εγώ τους βλέπω κάνουνε ζωή που δεν μπορεί να κάνει ένας άνεργος στην Ελλάδα πχ καινούργια ρούχα, παπούτσια, κινητά, αμαξάκι, θέρμανση στο σπίτι.. Μήπως εχουνε βοήθεια από το κράτος? Εγώ χαλαρούς τους βλέπω στην Αμερική..
Οσο πουλαν ντραγκσ ναισε καποια φαση τρωνε μια σφαιρα κ παν στο διολοοσοι δεν πιυλαν νταγκς,απιθανο,δεν εχουν σεντς

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Ακριβως,ειδικα αν πας σε οδοντίατρο οι τιμες ειναι τραγελαφικες.
Ηθελα ενα σφραγισμα και μου ειπε το 2014 που ημουν ηπα ο ντεντιστ 300 δολαρια,οι απονευρωσεις στα 1000 και παει λεγοντας αφου οι οδοντιατροι δουλεύουν με πιστωτικες καρτες απο τους πελατες.
Τα ενοικια στα υψη ειδικα αν καποιος μενει νεα υορκη.
Οδοντιατρος ειναι η πιο καλη δουλειά για αμερικη αλλα κ ευρωπη κεντρικη

ΣΤΗΝ ελλαδα οι πιο πολλοι βαραβ μυγες με σφραγισματα των 30ε

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: flynow

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.715
Πόντοι
3.936
Γι αυτο η αλλη (με πεταγμενες φλεβες, σαν να ειναι χερι απο τρανς) του το πιανει με τον δεικτη και τον αντιχειρα. Και οχι με την χουφτα. Γιατι ειναι τόσο μικρο το γαριδακι που εχει για πουλακι. Λιγο ακομη και θα του το πιανουν με τσιμπιδακι ?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
μακαρι η ρωσια να τα παρει ολα ουκρανια μολντοβα βαλτικες ετσι θα εχουμε εκατομμυρια γινεκες ανατολικες να ερχοντε ελλαδα και ευρωπη..λετε να χορτασουμε μουνι και να μεινουν οι ελλεινιδες gold diggers ανεργες?go vlad go!!!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
μακαρι η ρωσια να τα παρει ολα ουκρανια μολντοβα βαλτικες ετσι θα εχουμε εκατομμυρια γινεκες ανατολικες να ερχοντε ελλαδα και ευρωπη..λετε να χορτασουμε μουνι και να μεινουν οι ελλεινιδες gold diggers ανεργες?go vlad go!!!
Μακάρι καθυστερημένοι σαν εσένα να εξαφανιστούν που δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται στον κόσμο και δεν μπορούν να δουν πέρα από τον μικρόκοσμο τους.
Λες να γίνει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom