τύπε πάλι με βάζεις σε combo. Αν θες να ρωτήσεις τον αιδεσιμότατο για τις τοποθετήσεις του μπορείς. Η μοναδικη τοποθέτηση για Μόσχα που έκανα, είναι πως δεν είναι παγκοσμιοποιημένη με τα δυτικά πρότυπα. Δηλαδή λαθρομετανάστευση κ γενική μετανάστευση πέρα από τους δικούς της από ασιατική Ρωσία κ πρώην ασιατικές της ΕΣΣΔ. Κ ότι πέρα από τα κλασσικά δυτικά brands που υπάρχουν παντού, υπάρχουν κ πολλά ρωσικά. Κ δεν το είπα σαν πληροφορία, αλλά σαν απάντηση προς τον αιδεσιμοτατο που ανέφερε για παγκοσμιοποιημένη Μόσχα κ απάντησα πως εγώ τη βλέπω περισσότερο με πολλές δυτικές επιρροές, αντι άκρατα παγκοσμιοποιημένη. Περα από αυτό δεν έχω αναφέρει καμία άλλη πληροφορία, γιατί δεν έχω ταξιδέψει Ρωσία πέρα από λίγες μέρες Μόσχα, που πήγα για συγκεκριμένο λόγο. Δεν την κατέχω τη Ρωσία όσο τις υπόλοιπες χώρες του μπλοκ. Ο ρωσικός πολιτισμός όμως εκτείνεται κ στην υπόλοιπη ΕΣΣΔ σε μεγάλο βαθμό, όχι στη Ρωσία μόνο. Όποτε προσωπικά μετά απο μια 20ετια Ουκρανία κ Λευκορωσία, με σερί ταξίδια και μεγάλες διαμονές, θεωρώ τον ξέρω καλά, αλλα για πληροφορίες Μόσχα κ Ρωσια δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Για τον αιδεσιμοτατο μπορείς να μιλήσεις ξεχωριστά μαζί του, σου ξαναλέω σε combo δεν μπαίνω. Τέλος για τα λεφτά που ποσταρισες, κορόιδο είσαι αν σου τρώνε τόσα οι Ρωσίδες. Μάλλον δεν πρέπει να σαι κ τόσο καλός στο καμάκι …