Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δεν κατεχω περιουσιακα στοιχεια τυπε , μονο ζεστο κασερι.
ξαλαφρωσες τωρα? ... αλλιως ξυδακι :2funny:
Κ αυτό προσμετράει σαν περιουσιακή στοιχείο. Άσχετα αν cash is trash. Πάντως κο κο κο βλέπω προς το challenge του capo di capi.

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
τύπε πάλι με βάζεις σε combo. Αν θες να ρωτήσεις τον αιδεσιμότατο για τις τοποθετήσεις του μπορείς. Η μοναδικη τοποθέτηση για Μόσχα που έκανα, είναι πως δεν είναι παγκοσμιοποιημένη με τα δυτικά πρότυπα. Δηλαδή λαθρομετανάστευση κ γενική μετανάστευση πέρα από τους δικούς της από ασιατική Ρωσία κ πρώην ασιατικές της ΕΣΣΔ. Κ ότι πέρα από τα κλασσικά δυτικά brands που υπάρχουν παντού, υπάρχουν κ πολλά ρωσικά. Κ δεν το είπα σαν πληροφορία, αλλά σαν απάντηση προς τον αιδεσιμοτατο που ανέφερε για παγκοσμιοποιημένη Μόσχα κ απάντησα πως εγώ τη βλέπω περισσότερο με πολλές δυτικές επιρροές, αντι άκρατα παγκοσμιοποιημένη. Περα από αυτό δεν έχω αναφέρει καμία άλλη πληροφορία, γιατί δεν έχω ταξιδέψει Ρωσία πέρα από λίγες μέρες Μόσχα, που πήγα για συγκεκριμένο λόγο. Δεν την κατέχω τη Ρωσία όσο τις υπόλοιπες χώρες του μπλοκ. Ο ρωσικός πολιτισμός όμως εκτείνεται κ στην υπόλοιπη ΕΣΣΔ σε μεγάλο βαθμό, όχι στη Ρωσία μόνο. Όποτε προσωπικά μετά απο μια 20ετια Ουκρανία κ Λευκορωσία, με σερί ταξίδια και μεγάλες διαμονές, θεωρώ τον ξέρω καλά, αλλα για πληροφορίες Μόσχα κ Ρωσια δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Για τον αιδεσιμοτατο μπορείς να μιλήσεις ξεχωριστά μαζί του, σου ξαναλέω σε combo δεν μπαίνω. Τέλος για τα λεφτά που ποσταρισες, κορόιδο είσαι αν σου τρώνε τόσα οι Ρωσίδες. Μάλλον δεν πρέπει να σαι κ τόσο καλός στο καμάκι …
Δεκτον , ας δωσει τοτε ο αιδεσιμωτατος μονο τις γνωσεις και τις εμπειριες του περι Ρωσιας :confused:
Για το τελευταιο να σου πω οτι ειμαι φαν της σχολης του Αρχοντα ... προτιμω με λεφτα και μουναρες παρα με καμακι και μπαζα :2funny:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Κ αυτό προσμετράει σαν περιουσιακή στοιχείο. Άσχετα αν cash is trash. Πάντως κο κο κο βλέπω προς το challenge του capo di capi.
Δεν νομιζω κο κο κο... για σκετο μαρουλι οποιος θελει εδω ειμαι.
εισαι μεσα?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχοντα ποτε μια ουκρανη εννοω ηλικιακα θεωρειται στην ουκρανια τελειωμενη απο τους ντοπιους?
Π.χ σε ποια ηλικια μια ουκρανη δεν θα εχει προτασεις απο τους ντοπιους και θα θεωρειται εκτος παιχνιδιού σε νταραβερι.
Μια π.χ 45αρα θα πιανει ακομα η μπογια της εκει?

Ανάλογα.Αμα αφεθεί και παχύνει χάνει την αξία της.Αν αρχίσει τα γυμναστήρια και τις πλαστικές μπορεί να κρατιέται μέχρι τα 40.
Αλλά έχουν ανταγωνισμό οι μεγάλες,άμα δεις τις μικρές δίπλα με τα σφιχτά κωλαράκια,τα στητά στηθάκια,τις επίπεδες κοιλιές,το λείο,ενυδατωμένο δέρμα τις εξαφανίζουν τις μεγάλες.Ειδικά στις παραλίες είναι πολύ unfair η κατάσταση για τα μιλφόνια.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δεκτον , ας δωσει τοτε ο αιδεσιμωτατος μονο τις γνωσεις και τις εμπειριες του περι Ρωσιας :confused:
Για το τελευταιο να σου πω οτι ειμαι φαν της σχολης του Αρχοντα ... προτιμω με λεφτα και μουναρες παρα με καμακι και μπαζα :2funny:
Δεκτον. Για το μπάζα όμως μην είσαι απόλυτος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ακριβώς.Για να σου πει ο άλλος εμπειρίες πρέπει να έχει πάει σε αυτά τα μέρη και για να έχει πάει σε αυτά τα μέρη πρέπει να έχει ξοδέψει λεφτά.Αμα δεν ξοδεύει φυσικά και δεν ξέρει τα μέρη,είναι λογικό.
Η γενικου αίσθηση είναι οτι άμα παίζεις παραδάκι Μόσχα περνάς φανταστικά γιατί έχει πάρα πολλές γκόμενες διαθέσιμες και έχεις συνεχείς εναλλαγές.Αυτό μπορούσες παλιά προ 2017 να το κάνεις και Κίεβο αλλά τώρα δε γίνεται πλέον.
Εγώ λέω πώς και πού,τιμές κτλ συγκεκριμένα γιατί ακριβώς πάω,είμαι στη γύρα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
εισαι μεσα?
Τι να το κανεις το μαρούλι; Αυτό μετράει cashflowικά μόνο, για να βγάζεις τα έξοδα σου κ τα χαιλικια σου κάθε μήνα. Μόνο κορόιδο κρατάει αποταμιεύσεις σε cash, ενώ μπορεί να πάρει οικόπεδα, μετοχές apple, κ λοιπές επενδύσεις, ώστε να προστατέψει και να αυξήσει την αξία του χρήματος του. Οπότε αν θες για περιουσία μαζί με μετρητά, πάμε όλοι μαζί με τον capo di capi σε συμβολαιογράφο κ βάζω κ εγώ 30κ. Υποθέτω έχεις κ εσυ να παίξει το στοίχημα έτσι;

• Like
Αντιδράσεις: nikg
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ με την 190 στο μπάνιο.Αυτή τη γκόμενα την έχω 10 χρόνια παλιά ήτανε μούναρος.Μου αρέσει για αυτό την κρατάω.

iCgS0z.jpg

wnSG88.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Σιγα τυποι, μαζεψτε τις δεσμίδες σας απο το πάτωμα γιατι θα σκονταψουμε.

Αφηστε τον Αρχοντα να ξεδιπλωθει

μάθετε μπαλίτσα απο τον Αρχοντα

Τελευταία τροποποίηση:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ένας πέταξε δεσμίδες, όχι πολλοί …

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Δεκτον. Για το μπάζα όμως μην είσαι απόλυτος.
Γιατι εχεις γαμησει στην Μοσχα που εκατσες για λιγες μερες οπως λες μουναρες με καμακι?
αυτες τις Ρωσιδες εννοω και οχι τις εν Ελλαδι :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
εισαι μεσα?

Τι να το κανεις το μαρούλι; Αυτό μετράει cashflowικά μόνο, για να βγάζεις τα έξοδα σου κ τα χαιλικια σου κάθε μήνα. Μόνο κορόιδο κρατάει αποταμιεύσεις σε cash, ενώ μπορεί να πάρει οικόπεδα, μετοχές apple, κ λοιπές επενδύσεις, ώστε να προστατέψει και να αυξήσει την αξία του χρήματος του. Οπότε αν θες για περιουσία μαζί με μετρητά, πάμε όλοι μαζί με τον capo di capi σε συμβολαιογράφο κ βάζω κ εγώ 30κ. Υποθέτω έχεις κ εσυ να παίξει το στοίχημα έτσι;

Νομίζω καταθέσεις και μετρητό η πιο σωστή μονομαχία, τα ακίνητα πολύ μπέρδεμα ειδικά τώρα που περιμένουμε τις νέες αντικειμενικές... :confused: :confused: :confused:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Εδώ με την 190 στο μπάνιο.Αυτή τη γκόμενα την έχω 10 χρόνια παλιά ήτανε μούναρος.Μου αρέσει για αυτό την κρατάω.

iCgS0z.jpg
Τι κρατας ρε τυπε;
Εσύ κρατάς ή το πορτοφόλι σου;
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Τα φράγκα κρατάνε τις γκομενες αυτές.
Καμία αξία δεν έχεις εσύ ως προσωπικότητα.
Κουτσος, στραβός να είσαι τέτοια μουνια θα γαμας άμα πληρώνεις.

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Κρινω διαφορετικα :confused:
Λοιπον για μαρουλι οποτε και οπου θελεις ...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Γιατι εχεις γαμησει στην Μοσχα που εκατσες για λιγες μερες οπως λες μουναρες με καμακι?
αυτες τις Ρωσιδες εννοω και οχι τις εν Ελλαδι :confused:
Τύπε, δε με ξέρεις, για να ξέρεις τι έχω γαμησει στη ζωή μου. Να γαμησεις μια μουναρα Ρωσίδα είναι ότι πιο εύκολο. Δεν είναι επίτευγμα να δώσεις 200 σε ένα call girl η 500-1000 σε μια σπονσορετα να την έχεις 1-2 μέρες. Προσωπικά έχω γαμησει Ρωσίδες εν Ελλαδι κ πολλές λευκορωσιδες στη Λευκορωσία. Δυνατά μουνια κ χωρίς χρήματα. Αλλά κ λιγότερο δυνατά μουνια να εχω γαμησει, δε θα δώσω λογαριασμό σε σένα. Σε κάλυψα τώρα; Υγ: Μόσχα δεν πήγα για καμάκι, πήγα για συγκεκριμένη γκομενα από Λευκορωσία κ για συγκεκριμένη επαγγελματική επίσκεψη κ το συνδύασα. Δε γνωρίζω να σου δώσω πληροφορίες περί Ρωσίας.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Νομίζω καταθέσεις και μετρητό η πιο σωστή μονομαχία, τα ακίνητα πολύ μπέρδεμα ειδικά τώρα που περιμένουμε τις νέες αντικειμενικές... :confused: :confused: :confused:
Υπάρχουν κ εμπορικές αξίες κ σοβαρές εταιρειες ορκωτών λογιστών με εκτιμητές.. Άστο φίλε, μόνο κορόιδο κρατάει πολλά μετρητά. Βεβαίως κ πρέπει να υπάρχουν, αλλά καλύτερα να έχεις τίτλους ιδιοκτησίας η επενδυτικά προϊόντα που μπορούν εύκολα να ρευστοποιηθούν και βέβαια να έχεις κ κάποιες επιχειρήσεις, το οποίο είναι κ αυτό περιουσιακό στοιχείο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι κρατας ρε τυπε;
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Αυτή ήθελε γάμους να μείνει μαζί μου στη Γερμανία κτλ.Και τώρα θέλει εννοείται.Και η άλλη που έφερα τα ίδια έλεγε.Τα έχουν οι Ρωσίδες αυτά.Οι Ρωσίδες πρέπει και να σε γουστάρουν για να πάνε μαζί σου δεν ακούν τα λεφτά.Οι Ουκρανέζες πάνε και ας μη σε γουστάρουν είναι άλλη νοοτροπία.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Και χρυσές λίρες μπορούν να παίξουν αρκεί να είναι ζυγισμένες και κάνα ρόλεξ με πιστοποιητικό. αλλά ως εκεί

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Τύπε, δε με ξέρεις, για να ξέρεις τι έχω γαμησει στη ζωή μου. Να γαμησεις μια μουναρα Ρωσίδα είναι ότι πιο εύκολο. Δεν είναι επίτευγμα να δώσεις 200 σε ένα call girl η 500-1000 σε μια σπονσορετα να την έχεις 1-2 μέρες. Προσωπικά έχω γαμησει Ρωσίδες εν Ελλαδι κ πολλές λευκορωσιδες στη Λευκορωσία. Δυνατά μουνια κ χωρίς χρήματα. Αλλά κ λιγότερο δυνατά μουνια να εχω γαμησει, δε θα δώσω λογαριασμό σε σένα. Σε κάλυψα τώρα; Υγ: Μόσχα δεν πήγα για καμάκι, πήγα για συγκεκριμένη γκομενα από Λευκορωσία κ για συγκεκριμένη επαγγελματική επίσκεψη κ το συνδύασα. Δε γνωρίζω να σου δώσω πληροφορίες περί Ρωσίας.
Τυπε ειπες να μην ειμαι απολυτος και σε ρωτησα αν εχεις γαμησει μουναρες στην Ρωσια για να το λες αυτο.
δεν σου ζητησα κανενα λογαριασμο γενικα τι κανεις ... :2funny:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Τι κρατας ρε τυπε;
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Αυθαδιαζεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom