Θα σου πρότεινα το εξής....
Να γνωριστείτε καλύτερα, μέσα από βιντεοκλήσεις και αν προχωρήσετε, που το εύχομαι κιόλας, τότε να κανονίσετε να βρεθείτε πρώτο ραντεβού σε μια άλλη χώρα....
Ούτε στη δική σου αλλά ούτε και στη δική της....
Ο καθένας να πληρώσει τα εισιτήρια του, άντε στην τελική πληρώνεις εσύ το ξενοδοχείο μεγάλε, αφού γουστάρει μέχρι τότε την πάρτυ σου και θα ρθει να σε συναντήσει κάνε τον άντρα....
Εκεί θα δοκιμαστειτε και οι δύο σας....
Γιατί θα έχετε μόνο ο ένας τον άλλον και θα θέλετε πραγματικά να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον....
Αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε, και κερδιθει η εμπιστοσύνη σας, τότε κανονιζετε για πιο προσωπικό επίπεδο, στη χώρα του καθενός....
Έτσι κάνουν οι σωστοί άνθρωποι σ'όλο τον κόσμο....
Τώρα, αν αναμίξεις απ'την αρχή κουβέντες του τύπου στα πλήρωνω εγώ ή έρχομαι εγώ σε σένα πρώτος, που πας ρε μεγάλε....μη ρισκάρεις το κύρος και την προσωπικότητα σου για Καμιά γυναίκα αν δεν περάσει πολύ καιρός....
Κ ότι θα βρεθείτε στη χώρα της, δεν σού ξεκαθαρίζει Κανείς το ότι θα πετύχεις αυτά που σκέφτεσαι....
Μπορεί να δουλεύει. Μπορεί να μην μπορεί να έρχεται στο ξενοδοχείο σου φίλε μου.... έχουν κι αυτοί ένα κύκλο όπως όλοι μας....θα κάθεσαι να την περιμένεις να σχολάσει από τη δουλειά της γιατί, για να πάτε μια βόλτα ή για να ρίξεις ένα μανίκι το βράδυ αργά ?
Κ αν γίνει καμία παρεξήγηση εκεί ?
Άνθρωποι είμαστε, δεν τσακωνόμαστε ?
Τι θα κάνεις εκεί μόνος σου, θα γυρνάς από δω κι από κει ?
Θα θυμηθείς τα λόγια μου και θα λες έχασα το χρόνο μου και χρήμα από την τσέπη μου για μια ιδέα, επειδή τυφλωθηκα από το τοπ μουνι, όπως την αποκαλεσες....
Έχω βρεθεί στη θέση σου κ ξέρω.... στην Ουκρανία....
Μέχρι να αρχίζω να την εμπιστεύομαι Σχεδόν αρκετά, πέρασαν 3 ραντεβού....
Πρώτα συναντηθήκαμε Κρακοβία, μετά πήγα σπίτι της, και δεν στο κρύβω ένα φόβο τόν είχα....
Κ μετά την κάλεσα στην Ελλάδα κανονικά με πρόσκληση δική μου μέσω πρεσβείας....
Φίλε μου.... καλά είναι τά τοπ μουνια, αλλά ξεκαθαριστε τη θέλετε από την αρχή και οι δυο σας, για να μην παρεξηγηθειτε στο τέλος....
Κ να ξέρεις ότι αν στραβωσει κάτι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην τα πληρώσεις εσύ τα σπασμένα όλα στο τέλος....οι γυναίκες βγαίνουν πάντα λάδι.....
Πάντως σου συνιστώ πρώτο ραντεβού σε κοινό έδαφος.
Εγώ έτσι κανονίζω πάντα....
Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά....