Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Σύμφωνα με τα νέα ελληνικά κ την απλοποίηση γράφεται με ένα Σ
Παλιά με δύο σίγμα όπως κ στα ρωσικά
Εξαίρεση:
Ο κμάν μπορεί να τη γράφει όπως θέλει!!
ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!
Δύο κλικ κάτω από Μήτσο βέβαια, να τα λέμε αυτά...
Κάνει 3-4 ταξίδια το χρόνο απο 4 μέρες ενώ ο Μητσάρας το ζει το έργο 365 24/7....

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ουκρανία είχε χειροτερέψει αλλά μπορούσα και αντιρρόπιζα μέχρι πέρυσι.Εφερνα Λευκορρωσίδες,Ρωσίδες Κίεβο.Μετά το επεισόδιο με το αεροπλάνο στο Μινσκ από το Μάιο 2021 οι πτήσεις από Κίεβο για Μινσκ τελείωσαν όπως και από Μόσχα για Κίεβο.Οπότε τώρα δηλαδή μετά το Μάιο του 2021 υπερέχει η Ρωσία ίσως και η Λευκορρωσία έναντι της Ουκρανίας.Μπορεί όμως αυτό να αλλάξει π.χ. αν γίνει πόλεμος και οι Ρώσοι καταλάβουν την Ουκρανία.
Κίεβο για σοβαρό σπόνσορινγκ απαιτούνται πλέον 500 και πλέον ευρώ ημερησίως που δεν τα αξίζουν οι γκόμενες.Με τόσα γαμάς ίδιες και καλύτερες Γερμανία,Ελλάδα κτλ δεν έχει νόημα να πας Κίεβο.Αν μείνεις Κίεβο πολύ μεγάλο διάστημα μιλάμε πάνω από δύο εβδομάδες ίσως κάτι να γίνεται.Αν πας για λίγες μέρες με πακέτο δεν είναι καλά όπως πριν.Θα γαμήσεις αλλά δεν αξίζει σε σχέση με Ρωσία π.χ.
Τι θα αλλάξει αν κάνει κατάληψη η Ρωσία; Κ μέχρι που θα την κάνει; Εγώ βλέπω αλλαγή μόνο αν αλλάξει το καθεστώς σε φιλορωσικο πάλι κ τα σπάσει η Ουκρανία με Δύση. Το οποίο όπως καταλαβαίνεις είναι ένα δύσκολο σενάριο εκτός αν χωρίσει η χώρα σε δυτικη κ Ανατολική όπως η παλιά Γερμανία

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
μην δίνεις σημασία ρε target600 ο σκυλοχάλιας ο χοντρός ο σλαβιάνι είναι με καινούριο κλώνο πάλι. :wink: ειδικά από τότε που ΕΦΑΓΕ καταγγελία για μαστροπεία και απαγορεύση εισόδου ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ από την Ουκρανία κάθεται εκεί στο φωτοτυπάδικο του που άνοιξε και ξύνει τα αρχίδια του όλη μέρα ο χοντρός/μαστρωπός Σλαβιανι :2funny:
Δεν τον ξέρω τον τύπο. Κ ούτε είχα πάρε δώσε ποτέ μαζί του.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν πας για μοντελέ με 100 ευρώ δεν κάνεις τίποτα.Θα γκρινιάζει συνεχώς η γκόμενα.Παίζει ρόλο και η ηλικία βέβαια.Αλλα περιμένει από τον τριαντάρη άλλα από το σαραντάρη.Στον τριαντάρη συγχωρούν την αφραγκία,στο σαραντάρη όχι.
Αν κάποιος πάει για εφτάρια και κάτω και είναι κάτω των 35 γίνεται βέβαια να ξοδεύει και λίγα.
Ας πούμε για ένα ρεστωράν Μόσχα σου φεύγουν 80 ευρώ για δυο άτομα χωρίς κρασιά.Για πεντάστερο θες 80 ευρώ και πάνω.Και δε θα θέλει η γκόμενα δωράκια?Δε θα την πας σε κλαμπ κτλ?Εκεί φεύγουν για πλάκα τα 100 σε ποτά,τραπέζια κτλ.Ενα φόρεμα να αγοράσει πάει το κατοστάρικο.Ενα τακούνι άλλο ένα κατοστάρικο.Ενα μέτριο κινητό φεύγουν 300.Και αυτά δεν είναι τίποτα.Τι γίνεται άμα ζητήσει επώνυμη τσάντα,γουναρικό,χρυσαφικό κτλ?Χωρίς αυτά καλά κρασιά σιγά μη χτυπήσεις αφρό.
Τώρα ναι αν κάποιος είναι κάτω των 35 και η γκόμενα εφτάρι και κάτω και από επαρχία μπορεί να τη βγάλει και με βόλτα στο πάρκο,φαστ φουντ,ραντεβού στα παγκάκια και διαμερίσματα των 20 ευρώ,δε θα τη χαλάσει.

αν απλώνεσαι τόσο πολύ με δώρα σαφώς και είναι λίγα τα 100 ευρώ/μέρα για Ουκρανία και 180 ευρώ/μέρα για Ρωσία. εγώ αναφερόμουν σε 7αρια από επαρχία Ρωσίας χωρίς δώρα. ξόδεμα χρημάτων μόνο σε ρεστοράν και κλαμπ όχι σε δώρα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!
Δύο κλικ κάτω από Μήτσο βέβαια, να τα λέμε αυτά...
Κάνει 3-4 ταξίδια το χρόνο απο 4 μέρες ενώ ο Μητσάρας το ζει το έργο 365 24/7....
Κακό θα ήταν να στηνόταν μια τιτανομαχία μιας εβδομάδας κμάν με Μήτσο στα ρωσικά μουνολιβαδα κάτι σαν το The Rumble in the Jungle foremam vs Muhammed ali

Kman vs dimitrakis29
The battle of the sexo beasts

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Κακό θα ήταν να στηνόταν μια τιτανομαχία μιας εβδομάδας κμάν με Μήτσο στα ρωσικά μουνολιβαδα κάτι σαν το The Rumble in the Jungle foremam vs Muhammed ali

Kman vs dimitrakis29
The battle of the sexo beasts
Γαμώ τις ιδέες....:rockon::headbang2::rockon::headbang2:

Αλλά ο Μήτσος δεν απευθύνετε πια σε εμάς του κοινούς πληβείους...:undecided::undecided::undecided:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και επαρχία μπορεί να πάει κανείς Ρωσία αλλά δεν το συνιστώ.Η εμπειρία είναι χάλια,οι πόλεις καταθλιπτικές και δεν έχεις τι να κάνεις.Χειρότερα και από ουκρανική επαρχία.
Αρχοντα γενικα πιο πονηρες ειναι οι ουκρανες η οι ρωσιδες.
Πονηρες εννοω στο να σε κοροιδεψουν να σου τρωνε λεφτα να λενε ψεματα και ιστοριες κλπ
Γενικα ειναι γυναικες εμπιστοσυνης του μπλοκ σε σχεση με τις ελληνιδες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Γαμώ τις ιδέες....:rockon::headbang2::rockon::headbang2:

Αλλά ο Μήτσος δεν απευθύνετε πια σε εμάς του κοινούς πληβείους...:undecided::undecided::undecided:
Εγώ τον αγαπώ κ το ξέρει κ θα έχω μερικά prive εισητηρια

Θα τα πουλω και στη μαύρη αγορά έξω από την Улица Арбат

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εγώ τον αγαπώ κ το ξέρει κ θα έχω μερικά prive εισητηρια

Θα τα πουλω και στη μαύρη αγορά έξω από την Улица Арбат
Νομίζω ο Μήτσος θα νικήσει εύκολα, σε όλα είχε δίκιο τελικά, ο Κμαν κάνει αυτά που του έλεγε πριν 3 χρόνια.
Άσε που ο άρχοντας δεν είναι πια σε φόρμα...ούτε ένα μουγκάνισμα δεν έπαιξε στο τελευταίο του τουρ... :confused: :confused: :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Νομίζω ο Μήτσος θα νικήσει εύκολα, σε όλα είχε δίκιο τελικά, ο Κμαν κάνει αυτά που του έλεγε πριν 3 χρόνια.
Άσε που ο άρχοντας δεν είναι πια σε φόρμα...ούτε ένα μουγκάνισμα δεν έπαιξε στο τελευταίο του τουρ... :confused: :confused: :confused:
Ο Μήτσος θα έχει κ συμμάχους...τα.....

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχοντα γενικα πιο πονηρες ειναι οι ουκρανες η οι ρωσιδες.
Πονηρες εννοω στο να σε κοροιδεψουν να σου τρωνε λεφτα να λενε ψεματα και ιστοριες κλπ
Γενικα ειναι γυναικες εμπιστοσυνης του μπλοκ σε σχεση με τις ελληνιδες.
Οι Ουκρανές είναι πιο απλοϊκές,επιφανειακες πιο κουτοπόνηρες.Για να σε κοροϊδέψουν πρέπει να είσαι χαζός.Εννοειται οτι λένε ψέμματα για όλα αλλά όλες οι γυναίκες αυτό κάνουν.Η Ουκρανή απλά αντί να σου φάει 200 θα κοιτάξει να σου φάει 300 με πιο γύφτικο τρόπο,καπως έτσι.
Οι Ρωσίδες πάνε πιο βαθιά παίζουν ψυχολογία.Φτιάχνουν ένα ψυχοπροφιλ σου και χτυπάνε με βάση αυτό.Αν πάθεις σοβαρή ζημιά πιο πιθανό να τη πάθεις από Ρωσίδα.Αυτά τα γύφτικα και low class των Ουκρανεζων δεν τα κάνουνε,έχουν κάπως αρχές.
Σιγουρα ομως αν κάποιος είναι χαζος και αφελής θα την πατήσει και από Ουκρανέζα θα τον δει σαν εύκολο θύμα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οι Ουκρανές είναι πιο απλοϊκές,επιφανειακες πιο κουτοπόνηρες.Για να σε κοροϊδέψουν πρέπει να είσαι χαζός.Εννοειται οτι λένε ψέμματα για όλα αλλά όλες οι γυναίκες αυτό κάνουν.Η Ουκρανή απλά αντί να σου φάει 200 θα κοιτάξει να σου φάει 300 με πιο γύφτικο τρόπο,καπως έτσι.
Οι Ρωσίδες πάνε πιο βαθιά παίζουν ψυχολογία.Φτιάχνουν ένα ψυχοπροφιλ σου και χτυπάνε με βάση αυτό.Αν πάθεις σοβαρή ζημιά πιο πιθανό να τη πάθεις από Ρωσίδα.Αυτά τα γύφτικα και low class των Ουκρανεζων δεν τα κάνουνε,έχουν κάπως αρχές.
Σιγουρα ομως αν κάποιος είναι χαζος και αφελής θα την πατήσει και από Ουκρανέζα θα τον δει σαν εύκολο θύμα.
Αρχοντα ποτε μια ουκρανη εννοω ηλικιακα θεωρειται στην ουκρανια τελειωμενη απο τους ντοπιους?
Π.χ σε ποια ηλικια μια ουκρανη δεν θα εχει προτασεις απο τους ντοπιους και θα θεωρειται εκτος παιχνιδιού σε νταραβερι.
Μια π.χ 45αρα θα πιανει ακομα η μπογια της εκει?

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Τύπε επειδή είναι η δεύτερη φορά που με αναφέρεις, ξέρεις εγώ το κατά πόσο κατέχω τον ρωσικό πολιτισμό κ ποσα ταξίδια έχω κάνει στη Ρωσία;
Δεν κατανοω την εκρηξη σου τυπε , σε επαινεσα δεν σε αποκαλεσα καμπουρη :confused:
Εφοσον το ανεφερεις ομως πες μας ποσα ταξιδια εχεις κανει στην Μοσχα και δωσε τα φωτα σου στους πιθανους υποψηφιους σεξοτουριστες. Το ιδιο ισχυει για τον φιλτατο αιδεσιμωτατο ...

Zesty λεγομαι, δεν εχω κλωνους παρα μονο αυτα τα λιγα και αποκλειστικα για τις Ρωσιδες μου :2funny:

Συνημμένα

• Деньги.jpg
    Деньги.jpg
    307,6 KB · Εμφανίσεις: 35

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δεν κατανοω την εκρηξη σου τυπε , σε επαινεσα δεν σε αποκαλεσα καμπουρη :confused:
Εφοσον το ανεφερεις ομως πες μας ποσα ταξιδια εχεις κανει στην Μοσχα και δωσε τα φωτα σου στους πιθανους υποψηφιους σεξοτουριστες. Το ιδιο ισχυει για τον φιλτατο αιδεσιμωτατο ...

Zesty λεγομαι, δεν εχω κλωνους παρα μονο αυτα τα λιγα και αποκλειστικα για τις Ρωσιδες μου :2funny:
Τύπε για ποια έκρηξη μιλάς; Δευτερον, για πες μου που αναφέρω πληροφορίες στο νημα της Ρωσίας ή στο νήμα αυτό; Υγ: ότι θα γράφεις κ θα απευθύνεται προς εμένα, θα είναι μόνο για μένα. Δεν μπαίνω σε combo με άλλους χρήστες. Υγ2: Θα σου απαντήσω για τα ταξίδια μου, όταν απαντήσεις κ εσυ στην ερώτηση που σου έκανα. Απο που κι ως που ξέρεις τι κατέχω για τον ρωσικό πολιτισμό κ ότι έχω ταξιδέψει Ρωσία.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Πολυ ωραια συζητηση ,ας παρουν θεση και οι αιδεσιμοτατος - target600 ως γνωστες του Ρωσικου Πολιτισμου με τα αλλεπαληλα τσξιδια στην αχανη αυτη χωρα.
Και αναφέρομαι συγκεκριμένα σε αυτή την τοποθέτηση σου που λες με επαινείς. Από που κι ως που ξέρεις αν είμαι γνώστης του Ρωσικού πολιτισμού κ αν έχω κάνει αλλεπάλληλα ταξίδια. Γνωριζόμαστε κ από χθες; Απλή ερώτηση κάνω.

Jacob Palmer

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Like
183
Πόντοι
0
Θα σου πρότεινα το εξής....
Να γνωριστείτε καλύτερα, μέσα από βιντεοκλήσεις και αν προχωρήσετε, που το εύχομαι κιόλας, τότε να κανονίσετε να βρεθείτε πρώτο ραντεβού σε μια άλλη χώρα....
Ούτε στη δική σου αλλά ούτε και στη δική της....
Ο καθένας να πληρώσει τα εισιτήρια του, άντε στην τελική πληρώνεις εσύ το ξενοδοχείο μεγάλε, αφού γουστάρει μέχρι τότε την πάρτυ σου και θα ρθει να σε συναντήσει κάνε τον άντρα....
Εκεί θα δοκιμαστειτε και οι δύο σας....
Γιατί θα έχετε μόνο ο ένας τον άλλον και θα θέλετε πραγματικά να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον....
Αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε, και κερδιθει η εμπιστοσύνη σας, τότε κανονιζετε για πιο προσωπικό επίπεδο, στη χώρα του καθενός....
Έτσι κάνουν οι σωστοί άνθρωποι σ'όλο τον κόσμο....

Τώρα, αν αναμίξεις απ'την αρχή κουβέντες του τύπου στα πλήρωνω εγώ ή έρχομαι εγώ σε σένα πρώτος, που πας ρε μεγάλε....μη ρισκάρεις το κύρος και την προσωπικότητα σου για Καμιά γυναίκα αν δεν περάσει πολύ καιρός....
Κ ότι θα βρεθείτε στη χώρα της, δεν σού ξεκαθαρίζει Κανείς το ότι θα πετύχεις αυτά που σκέφτεσαι....
Μπορεί να δουλεύει. Μπορεί να μην μπορεί να έρχεται στο ξενοδοχείο σου φίλε μου.... έχουν κι αυτοί ένα κύκλο όπως όλοι μας....θα κάθεσαι να την περιμένεις να σχολάσει από τη δουλειά της γιατί, για να πάτε μια βόλτα ή για να ρίξεις ένα μανίκι το βράδυ αργά ?
Κ αν γίνει καμία παρεξήγηση εκεί ?
Άνθρωποι είμαστε, δεν τσακωνόμαστε ?
Τι θα κάνεις εκεί μόνος σου, θα γυρνάς από δω κι από κει ?
Θα θυμηθείς τα λόγια μου και θα λες έχασα το χρόνο μου και χρήμα από την τσέπη μου για μια ιδέα, επειδή τυφλωθηκα από το τοπ μουνι, όπως την αποκαλεσες....
Έχω βρεθεί στη θέση σου κ ξέρω.... στην Ουκρανία....
Μέχρι να αρχίζω να την εμπιστεύομαι Σχεδόν αρκετά, πέρασαν 3 ραντεβού....
Πρώτα συναντηθήκαμε Κρακοβία, μετά πήγα σπίτι της, και δεν στο κρύβω ένα φόβο τόν είχα....
Κ μετά την κάλεσα στην Ελλάδα κανονικά με πρόσκληση δική μου μέσω πρεσβείας....
Φίλε μου.... καλά είναι τά τοπ μουνια, αλλά ξεκαθαριστε τη θέλετε από την αρχή και οι δυο σας, για να μην παρεξηγηθειτε στο τέλος....
Κ να ξέρεις ότι αν στραβωσει κάτι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην τα πληρώσεις εσύ τα σπασμένα όλα στο τέλος....οι γυναίκες βγαίνουν πάντα λάδι.....
Πάντως σου συνιστώ πρώτο ραντεβού σε κοινό έδαφος.
Εγώ έτσι κανονίζω πάντα....
Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά....
Εχεις ενα δίκιο σε αυτά που λες. Οταν χρησιμοποιείς αποκλειστικά το χρήμα για να ρίξεις κοπέλα που δεν είναι εσκορτ συνήθως δεν σου βγαίνει σε καλό.. θα σε αναγκάσει να σκάσεις πολλά λεφτά και ίσως σου κάτσει αργότερα για να κολλήσεις μαζί της.
Το σωστό είναι να δείχνεις απο την αρχή τις προθέσεις σου.. απο την άλλη όμως δεν μπορώ της πω θα σου πληρώσω τα εισιτήρια και οταν έρθεις θα σε σκίσω.. μπορεί για τον οποιοδήποτε λόγο να μην ταιριάζουμε απο κοντά.
Με την συγκεκριμένη πιστεύω οτι ταιριάζουμε και παρόλο που έχω τα χρήματα για να την κατεβάσω και το θέλω, δεν θέλω να το παίξω χορηγός εξ αρχής .. . η καλύτερη λύση πιστεύω είναι είτε σε ουδέτερο έδαφος όπως είπες είτε στην Μοσχα.. εχω αυτό το συναίσθημα οτι θα μπλέξουμε. Αυτές οι καριόλες οι Ρωσίδες ξερουν πως να σου γαμάνε το μυαλό.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

Τυπε εχεις πολλα φραγκα καταλαβαινω καθως τα ποσταρεις σε ολα τα νηματα . Να υποθεσω στοιχημα με καποιον για συγκριση περιουσιακης καταστασης θα εβαζες 30Κ ανετα ετσι ? σε συμβολαιογραφο παντα

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Τύπε για ποια έκρηξη μιλάς; Δευτερον, για πες μου που αναφέρω πληροφορίες στο νημα της Ρωσίας ή στο νήμα αυτό; Υγ: ότι θα γράφεις κ θα απευθύνεται προς εμένα, θα είναι μόνο για μένα. Δεν μπαίνω σε combo με άλλους χρήστες. Υγ2: Θα σου απαντήσω για τα ταξίδια μου, όταν απαντήσεις κ εσυ στην ερώτηση που σου έκανα. Απο που κι ως που ξέρεις τι κατέχω για τον ρωσικό πολιτισμό κ ότι έχω ταξιδέψει Ρωσία.
Τυπε μου σαν μικρο παιδι κανεις :confused: αναφερα δυο ονοματα βαση της συζητησης που γινεται εδω μεσα.
Ο αιδεσιμωτατος διορθωνει τον Αρχοντα για τις τιμες της Μοσχας στο ποσα χρειαζονται για να περασει καποιος αρκετα καλα , απαντα σε αλλο χρηστη οτι δεν γνωριζει τιποτα για τον Ρωσικο Πολιτισμο και συνομιλει μαζι σου περι παγκοσμιοποιημενης Μοσχας η οχι εκθετοντας και οι δυο τις αποψεις σας.
Απο αυτα ενας λογικος ανθρωπος βγαζει το συμπερασμα οτι ειστε γνωστες και εχετε κανει πολλα ταξιδια στην motherland.

Δωστε λποπον τα φωτα σας και ινφο για συγκεριμενα στεκια και καταστασεις που χρειαζεται να γνωριζει ο επιδοξος μελλοντικος ταξιδιωτης για την χωρα , να υπαρχει και μια αλλη οπτικη γωνια.
Αν δεν θελετε ε δεν χαλασε και ο κοσμος, πολυ μεγαλο θεμα το εκανες ... :2funny:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Τυπε εχεις πολλα φραγκα καταλαβαινω καθως τα ποσταρεις σε ολα τα νηματα . Να υποθεσω στοιχημα με καποιον για συγκριση περιουσιακης καταστασης θα εβαζες 30Κ ανετα ετσι ? σε συμβολαιογραφο παντα
Δεν κατεχω περιουσιακα στοιχεια τυπε , μονο ζεστο κασερι.
ξαλαφρωσες τωρα? ... αλλιως ξυδακι :2funny:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Τυπε μου σαν μικρο παιδι κανεις :confused: αναφερα δυο ονοματα βαση της συζητησης που γινεται εδω μεσα.
Ο αιδεσιμωτατος διορθωνει τον Αρχοντα για τις τιμες της Μοσχας στο ποσα χρειαζονται για να περασει καποιος αρκετα καλα , απαντα σε αλλο χρηστη οτι δεν γνωριζει τιποτα για τον Ρωσικο Πολιτισμο και συνομιλει μαζι σου περι παγκοσμιοποιημενης Μοσχας η οχι εκθετοντας και οι δυο τις αποψεις σας.
Απο αυτα ενας λογικος ανθρωπος βγαζει το συμπερασμα οτι ειστε γνωστες και εχετε κανει πολλα ταξιδια στην motherland.

Δωστε λποπον τα φωτα σας και ινφο για συγκεριμενα στεκια και καταστασεις που χρειαζεται να γνωριζει ο επιδοξος μελλοντικος ταξιδιωτης για την χωρα , να υπαρχει και μια αλλη οπτικη γωνια.
Αν δεν θελετε ε δεν χαλασε και ο κοσμος, πολυ μεγαλο θεμα το εκανες ... :2funny:
τύπε πάλι με βάζεις σε combo. Αν θες να ρωτήσεις τον αιδεσιμότατο για τις τοποθετήσεις του μπορείς. Η μοναδικη τοποθέτηση για Μόσχα που έκανα, είναι πως δεν είναι παγκοσμιοποιημένη με τα δυτικά πρότυπα. Δηλαδή λαθρομετανάστευση κ γενική μετανάστευση πέρα από τους δικούς της από ασιατική Ρωσία κ πρώην ασιατικές της ΕΣΣΔ. Κ ότι πέρα από τα κλασσικά δυτικά brands που υπάρχουν παντού, υπάρχουν κ πολλά ρωσικά. Κ δεν το είπα σαν πληροφορία, αλλά σαν απάντηση προς τον αιδεσιμοτατο που ανέφερε για παγκοσμιοποιημένη Μόσχα κ απάντησα πως εγώ τη βλέπω περισσότερο με πολλές δυτικές επιρροές, αντι άκρατα παγκοσμιοποιημένη. Περα από αυτό δεν έχω αναφέρει καμία άλλη πληροφορία, γιατί δεν έχω ταξιδέψει Ρωσία πέρα από λίγες μέρες Μόσχα, που πήγα για συγκεκριμένο λόγο. Δεν την κατέχω τη Ρωσία όσο τις υπόλοιπες χώρες του μπλοκ. Ο ρωσικός πολιτισμός όμως εκτείνεται κ στην υπόλοιπη ΕΣΣΔ σε μεγάλο βαθμό, όχι στη Ρωσία μόνο. Όποτε προσωπικά μετά απο μια 20ετια Ουκρανία κ Λευκορωσία, με σερί ταξίδια και μεγάλες διαμονές, θεωρώ τον ξέρω καλά, αλλα για πληροφορίες Μόσχα κ Ρωσια δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Για τον αιδεσιμοτατο μπορείς να μιλήσεις ξεχωριστά μαζί του, σου ξαναλέω σε combo δεν μπαίνω. Τέλος για τα λεφτά που ποσταρισες, κορόιδο είσαι αν σου τρώνε τόσα οι Ρωσίδες. Μάλλον δεν πρέπει να σαι κ τόσο καλός στο καμάκι …

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom