Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ βλέπετε εμπειρίες από το ταξίδι Κίεβο τον Απρίλιο του 2017 λίγο πριν το άνοιγμα της φρι βίζας τον Ιούνιο.Αυτές οι εμπειρίες δεν επαναλαμβάνονται πλέον Ουκρανία.

https://www.bourdela.com/forum/threads/ti-ginetai-me-kievo.20757/page-330

Φορτώματα στα κλαμπ,άπειρες επιλογές στο ίντερνετ,instafuck από το δρόμο,φρι καμάκι παντού,γκόμενες να έρχονται να μείνουν μαζί σου από επαρχία, αυτά πλέον είναι επιστημονική φαντασία Κίεβο γίνονται όμως κάτω από προυποθέσεις Μόσχα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εδώ βλέπετε εμπειρίες από το ταξίδι Κίεβο τον Απρίλιο του 2017 λίγο πριν το άνοιγμα της φρι βίζας τον Ιούνιο.Αυτές οι εμπειρίες δεν επαναλαμβάνονται πλέον Ουκρανία.

https://www.bourdela.com/forum/threads/ti-ginetai-me-kievo.20757/page-330

Φορτώματα στα κλαμπ,άπειρες επιλογές στο ίντερνετ,instafuck από το δρόμο,φρι καμάκι παντού,γκόμενες να έρχονται να μείνουν μαζί σου από επαρχία, αυτά πλέον είναι επιστημονική φαντασία Κίεβο γίνονται όμως κάτω από προυποθέσεις Μόσχα.
Αρχοντα κμαν συμφωνω μ αυτα που λες αλλα μηπως εχεις βαρεθει ουκρανια η εχεις μπουχτισει και ειπες να κανεις ανοιγμα στην μαμα ρωσια.
Θα ηθελα μια συγκριση ελλαδας ουκρανιας ρωσιας σε θεματα σπονσορινγκ,που ειναι καλυτερα και τι πιθανοτητες να μπορει ο καθενας να ρηξει μια γκομενα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οσοι αξιοποίησαν το παράθυρο ευκαιρίας το 2014-2017 έζησαν ξανά χρυσές εποχές.Τώρα αυτό δεν υπάρχει πλέον όποιος γάμησε γάμησε.Τώρα πλέον είναι όλα αρκετά πιο δύσκολα θέλει ποσά,ρίσκο,ευελιξία,έξοδα και τα αποτελέσματα δεν είναι τα ίδια.
λαθος τυπε,μετα το 17 γαμανε ολοι οσοι ενδιαφερονται για ουκρανικο μουνι, δε χρειαζοταν πια να τρεχεις πάνω,αλλου ειναι το προβλημα ,οτι η ουκρανια παει να γινει πολωνια με οτι αυτο συνεπαγεται

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχοντα κμαν συμφωνω μ αυτα που λες αλλα μηπως εχεις βαρεθει ουκρανια η εχεις μπουχτισει και ειπες να κανεις ανοιγμα στην μαμα ρωσια.
Θα ηθελα μια συγκριση ελλαδας ουκρανιας ρωσιας σε θεματα σπονσορινγκ,που ειναι καλυτερα και τι πιθανοτητες να μπορει ο καθενας να ρηξει μια γκομενα.

Ουκρανία είχε χειροτερέψει αλλά μπορούσα και αντιρρόπιζα μέχρι πέρυσι.Εφερνα Λευκορρωσίδες,Ρωσίδες Κίεβο.Μετά το επεισόδιο με το αεροπλάνο στο Μινσκ από το Μάιο 2021 οι πτήσεις από Κίεβο για Μινσκ τελείωσαν όπως και από Μόσχα για Κίεβο.Οπότε τώρα δηλαδή μετά το Μάιο του 2021 υπερέχει η Ρωσία ίσως και η Λευκορρωσία έναντι της Ουκρανίας.Μπορεί όμως αυτό να αλλάξει π.χ. αν γίνει πόλεμος και οι Ρώσοι καταλάβουν την Ουκρανία.
Κίεβο για σοβαρό σπόνσορινγκ απαιτούνται πλέον 500 και πλέον ευρώ ημερησίως που δεν τα αξίζουν οι γκόμενες.Με τόσα γαμάς ίδιες και καλύτερες Γερμανία,Ελλάδα κτλ δεν έχει νόημα να πας Κίεβο.Αν μείνεις Κίεβο πολύ μεγάλο διάστημα μιλάμε πάνω από δύο εβδομάδες ίσως κάτι να γίνεται.Αν πας για λίγες μέρες με πακέτο δεν είναι καλά όπως πριν.Θα γαμήσεις αλλά δεν αξίζει σε σχέση με Ρωσία π.χ.

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.074
Πόντοι
81
Ξερω ότι το να την κατεβάσω με δικα μου έξοδα είναι μια κίνηση πολύ υψηλού ρίσκου. Ομως όλες οι Ρωσίδες θέλουν καταβάθος το σπονσοριλίκι. Θεωρώ οτι ειναι στην κουλτούρα τους να θέλουν ενα δυνατό αρσενικό δίπλα τους που θα τους παρέχει οτι χρειαστουν. Δοκίμασε να μην κεράσεις Ρωσίδα στο πρώτο ραντεβού και έχεις φάει αμέσως άκυρο.
Η συγκεκριμένη κοπέλα ειναι κοντά στην ηλικία μου δλδ γυρω στα 30 όμως ειναι δυσκολο να παει σε μια ξενη χώρα για να συναντήσει εναν άγνωστο χωρίς να έχει κάποιο κίνητρο, γι αυτό και σκεφτηκα να της πληρώσω τα εισητηρια.
Στην αρχή την περασα για εσκορτ γιατι είδα οτι πάει συνέχεια ταξίδια όμως μετα απο αρκετό ψάξιμο είμαι σχεδόν σιγουρος οτι δεν είναι.
Κατέληξα στο συμπέρασμα οτι πρέπει να κάνουμε ενα video call πρώτα και αν υπάρχει χημεία θα πάω εγώ στην Μοσχα να την βρω. Στην τελική θα πληρώσω για τα δικά μου εισητήρια και αμα δεν κάτσει με την συγκεκριμένη θα έχω και άλλες επιλογές.
Θα σου πρότεινα το εξής....
Να γνωριστείτε καλύτερα, μέσα από βιντεοκλήσεις και αν προχωρήσετε, που το εύχομαι κιόλας, τότε να κανονίσετε να βρεθείτε πρώτο ραντεβού σε μια άλλη χώρα....
Ούτε στη δική σου αλλά ούτε και στη δική της....
Ο καθένας να πληρώσει τα εισιτήρια του, άντε στην τελική πληρώνεις εσύ το ξενοδοχείο μεγάλε, αφού γουστάρει μέχρι τότε την πάρτυ σου και θα ρθει να σε συναντήσει κάνε τον άντρα....
Εκεί θα δοκιμαστειτε και οι δύο σας....
Γιατί θα έχετε μόνο ο ένας τον άλλον και θα θέλετε πραγματικά να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον....
Αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε, και κερδιθει η εμπιστοσύνη σας, τότε κανονιζετε για πιο προσωπικό επίπεδο, στη χώρα του καθενός....
Έτσι κάνουν οι σωστοί άνθρωποι σ'όλο τον κόσμο....

Τώρα, αν αναμίξεις απ'την αρχή κουβέντες του τύπου στα πλήρωνω εγώ ή έρχομαι εγώ σε σένα πρώτος, που πας ρε μεγάλε....μη ρισκάρεις το κύρος και την προσωπικότητα σου για Καμιά γυναίκα αν δεν περάσει πολύ καιρός....
Κ ότι θα βρεθείτε στη χώρα της, δεν σού ξεκαθαρίζει Κανείς το ότι θα πετύχεις αυτά που σκέφτεσαι....
Μπορεί να δουλεύει. Μπορεί να μην μπορεί να έρχεται στο ξενοδοχείο σου φίλε μου.... έχουν κι αυτοί ένα κύκλο όπως όλοι μας....θα κάθεσαι να την περιμένεις να σχολάσει από τη δουλειά της γιατί, για να πάτε μια βόλτα ή για να ρίξεις ένα μανίκι το βράδυ αργά ?
Κ αν γίνει καμία παρεξήγηση εκεί ?
Άνθρωποι είμαστε, δεν τσακωνόμαστε ?
Τι θα κάνεις εκεί μόνος σου, θα γυρνάς από δω κι από κει ?
Θα θυμηθείς τα λόγια μου και θα λες έχασα το χρόνο μου και χρήμα από την τσέπη μου για μια ιδέα, επειδή τυφλωθηκα από το τοπ μουνι, όπως την αποκαλεσες....
Έχω βρεθεί στη θέση σου κ ξέρω.... στην Ουκρανία....
Μέχρι να αρχίζω να την εμπιστεύομαι Σχεδόν αρκετά, πέρασαν 3 ραντεβού....
Πρώτα συναντηθήκαμε Κρακοβία, μετά πήγα σπίτι της, και δεν στο κρύβω ένα φόβο τόν είχα....
Κ μετά την κάλεσα στην Ελλάδα κανονικά με πρόσκληση δική μου μέσω πρεσβείας....
Φίλε μου.... καλά είναι τά τοπ μουνια, αλλά ξεκαθαριστε τη θέλετε από την αρχή και οι δυο σας, για να μην παρεξηγηθειτε στο τέλος....
Κ να ξέρεις ότι αν στραβωσει κάτι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην τα πληρώσεις εσύ τα σπασμένα όλα στο τέλος....οι γυναίκες βγαίνουν πάντα λάδι.....
Πάντως σου συνιστώ πρώτο ραντεβού σε κοινό έδαφος.
Εγώ έτσι κανονίζω πάντα....
Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά....

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας με κάτι που με απασχολεί.
Το καλοκαίρι πέτυχα στην Κρήτη μια μουνάρα Ρωσίδα μέσω ινστα και πίασαμε την κουβέντα. Παρόλο που δεν μιλάει Αγγλικά και χρησιμοποιούσαμε translate γούσταρε να βρεθούμε όμως έτυχε να φεύγει εκείνη την μέρα για Μοσχα και δεν έκατσε φάση. Μου έχει κολλήσει στο μυαλό γιατί ήταν τοπ μουνί και θέλω να το φάω οπωσδήποτε γι αυτο και της έστειλα μήνυμα τις προάλλες. Της είπα οτι θα της πληρώσω τα εισητήρια για να κατέβει και δειχνει να ψήνεται.. δεν την έχω συναντίσει απο κοντά και δείχνει να γουστάρει κι αυτή όμως σκέφτομαι μηπως δεν γίνει δουλειά και πληρώσω άδικα τα εισητήρια. Τι θα κάνατε στην θέση μου?

Κάνε αυτό που κάνουν όλοι.Κάλεσέ την Ιστανμπούλ.Ελλάδα θέλει βίζα,Μόσχα μπορεί να σου ξεγλυστρίσει εύκολα και μπλέκεις με βίζες,κρύα,αφιλόξενες φάσεις,ρωσικά κτλ.
Την καλείς Τουρκία που είναι ουδέτερο έδαφος και έρχονται εύκολα οι Ρωσίδες χωρίς βίζα.Επίσης πάμφθηνα λόγω υποτίμησης της λίρας.Ολοι το ίδιο κάνουν είναι η εύκολη λύση να φέρεις Ρωσίδα Τουρκία.Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες γουστάρουν Ιστανμπούλ καμία δε λέει όχι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Αυτά τα συζητάγαμε από το 2017 που άνοιξε η φρι βίζα για Ουκρανές.Το θέμα ήταν αν η Ουκρανία
1.Θα τελειώσει το 2017
2.Θα τελειώσει σταδιακά στα επόμενα χρόνια
3.Θα μείνει πάντα δυνατή
Τότε ο νύκτερος είχε προβλέψει οτι θα παρακμάσει σιγά σιγά όπως και έγινε.Δεν ήταν μπαμ και κάτω όπως λένε για Μολδαβία.
Τώρα το θέμα είναι αν η Ρωσία ή η Λευκορρωσία είναι καλύτερη από Ουκρανία.Τώρα δηλαδή εν έτει 2022 και για ποιους λόγους.Βάζουμε συγκεκριμένα θέματα και απαντάμε επί του πεδίου.
Χοντρικά θα έλεγα οτι από το 2017 μέχρι το 2020 η Ουκρανία έπεφτε σταδιακά κρατούσε όμως κάποια διαφορά υπέρ της σε σχέση με Ρωσία,από το 2021 έχει πέσει κάτω από Ρωσία.

Η Πολωνία έπεφτε από το 2010,κράτησε ως το 2015,η Τσεχία έπεφτε από το 2002 κράτησε ως το 2010 κτλ.
Είναι οι δυναμικές εξελίξεις που μετράνε πάντα.Το πραξικόπημα το 2014 στην αρχή βελτίωσε την κατάσταση στα γούστα αφού το γκρύβνια έπεσε 200% και οι μισθοί καταβαραθρώθηκαν.Μακροπρόθεσμα όμως έκανε ζημιά αφού άνοιξε η βίζα το 2017 με το βιομετρικό διαβατήριο και οι Ουκρανέζες άρχισαν να τα πράττουν ελευθέρως σε άλλες αγορές ανά τας Ευρώπας.

Οσοι αξιοποίησαν το παράθυρο ευκαιρίας το 2014-2017 έζησαν ξανά χρυσές εποχές.Τώρα αυτό δεν υπάρχει πλέον όποιος γάμησε γάμησε.Τώρα πλέον είναι όλα αρκετά πιο δύσκολα θέλει ποσά,ρίσκο,ευελιξία,έξοδα και τα αποτελέσματα δεν είναι τα ίδια.

έτσι ακριβώς :thumbsup:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μα δεν ξέρεις πώς θα εξελιχτούν οι φάσεις.Π.χ. η Πολωνία που υπέστη καθίζηση από το 2015 άρχισε να βελτιώνεται μετά το 2017 με τη ραγδαία είσοδο Ουκρανέζων,ποιος το περίμενε αυτό?Ενώ παράλληλα η Ουκρανία έπεφτε.Δεν μπορείς εύκολα να προβλέψεις τι θα γίνει μόνο τις γενικές τάσεις.Γενικώς ένταξη ή άνοιγμα στην ΕΕ συνεπάγεται καταστροφή για τα γούστα.
Ομως η κατασροφή δε γίνεται αυθυμερόν επέρχεται σταδιακά.Πολωνία πήρε μια δεκαετία,να δούμε πόσο θα πάρει Ουκρανία.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εννοείται πως θα γυρίσεις σύντομα ξανά πίσω για να περάσεις καλά :wink:
συνολικά έκατσες λιγότερο από 1 εβδομάδα?

4 μέρες έκατσα.Εγώ δεν κάθομαι ποτέ πολύ για να έχω ισχύ πυρός.Τώρα θα καλέσω μια Εσθονή ή μια Ουκρανέζα για να δούμε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μα δεν ξέρεις πώς θα εξελιχτούν οι φάσεις.Π.χ. η Πολωνία που υπέστη καθίζηση από το 2015 άρχισε να βελτιώνεται μετά το 2017 με τη ραγδαία είσοδο Ουκρανέζων,ποιος το περίμενε αυτό?Ενώ παράλληλα η Ουκρανία έπεφτε.Δεν μπορείς εύκολα να προβλέψεις τι θα γίνει μόνο τις γενικές τάσεις.Γενικώς ένταξη ή άνοιγμα στην ΕΕ συνεπάγεται καταστροφή για τα γούστα.
ναι ισχύει και η ιστορία έχει δείξει ότι μπαίνει στην Ε.Ε. μετά επέρχεται η πτώση όσο αφορά τις γκόμενες και τις πουτάνες με τρανταχτά παραδείγματα η Ρουμανία και η Βουλγαρία.

4 μέρες έκατσα.Εγώ δεν κάθομαι ποτέ πολύ για να έχω ισχύ πυρός.Τώρα θα καλέσω μια Εσθονή ή μια Ουκρανέζα για να δούμε.
γενικά το ιδανικό είναι κατά την άποψη μου 10 μέρες για να υπάρχει περισσότερος χρόνος για όλα. Αλλά αν οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν σε 3-4 μέρες είναι ιδανικές τότε είναι οκ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω παντως πιστεύω τη στιγμη που η ουκρανια γινει μελος της εε αυτομάτως ξεχαστε γκομενες σπονσορινγκ κλπ.
Γενικα όπου βλεπετε τη δυση να μπαινει σε χωρες μονο καταστροφη φερνει.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ναι ισχύει και η ιστορία έχει δείξει ότι μπαίνει στην Ε.Ε. μετά επέρχεται η πτώση όσο αφορά τις γκόμενες και τις πουτάνες με τρανταχτά παραδείγματα η Ρουμανία και η Βουλγαρία.

γενικά το ιδανικό είναι κατά την άποψη μου 10 μέρες για να υπάρχει περισσότερος χρόνος για όλα. Αλλά αν οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν σε 3-4 μέρες είναι ιδανικές τότε είναι οκ

10 μέρες πήγαινα προ δεκαπενταετίας όταν δεν ξόδευα τίποτα.Μιλάμε έμενα με 25 ευρώ την ημέρα σε ξενοδοχεία κομμουνιστικού τύπου και έτρωγα κάθε μέρα Mc Donalds.Μετακινούμουν με μετρό και λεωφορείο.Ραντεβού σε παγκάκια και καφέ.
Τώρα θέλω πεντάστερα,ταξιά,κυριλέ ρεστωράν,δωράκια στις γκόμενες οπότε αλλάζει τελείως το budget.Δε με παίρνει να μένω 10 μέρες,ξοδεύω κάπου 500 τη μέρα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

εγώ βλέπω να ανεβαίνω Αγ. Πετρούπολη και όχι Μόσχα κανόνισα με μια επαρχιώτισσα από την περιφέρεια του Καζάν να κάνουμε μαζί διακοπές στην Αγ. Πετρούπολη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγω παντως πιστεύω τη στιγμη που η ουκρανια γινει μελος της εε αυτομάτως ξεχαστε γκομενες σπονσορινγκ κλπ.
Γενικα όπου βλεπετε τη δυση να μπαινει σε χωρες μονο καταστροφη φερνει.

Τι μέλος?Μόνο να αρχίσει η διαδικασία και έχεις πρόβλημα.Η Μολδαβία δεν είναι μέλος αλλά έχει τελειώσει με το που άνοιξε η εξάμηνη βίζα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και επαρχία μπορεί να πάει κανείς Ρωσία αλλά δεν το συνιστώ.Η εμπειρία είναι χάλια,οι πόλεις καταθλιπτικές και δεν έχεις τι να κάνεις.Χειρότερα και από ουκρανική επαρχία.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Πολυ ωραια συζητηση ,ας παρουν θεση και οι αιδεσιμοτατος - target600 ως γνωστες του Ρωσικου Πολιτισμου με τα αλλεπαληλα τσξιδια στην αχανη αυτη χωρα!
Τύπε επειδή είναι η δεύτερη φορά που με αναφέρεις, ξέρεις εγώ το κατά πόσο κατέχω τον ρωσικό πολιτισμό κ ποσα ταξίδια έχω κάνει στη Ρωσία;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
10 μέρες πήγαινα προ δεκαπενταετίας όταν δεν ξόδευα τίποτα.Μιλάμε έμενα με 25 ευρώ την ημέρα σε ξενοδοχεία κομμουνιστικού τύπου και έτρωγα κάθε μέρα Mc Donalds.Μετακινούμουν με μετρό και λεωφορείο.Ραντεβού σε παγκάκια και καφέ.
Τώρα θέλω πεντάστερα,ταξιά,κυριλέ ρεστωράν,δωράκια στις γκόμενες οπότε αλλάζει τελείως το budget.Δε με παίρνει να μένω 10 μέρες,ξοδεύω κάπου 500 τη μέρα.

εγώ έχω ως στήσιμο buget 100-120 ευρώ την μέρα για ξόδεμα πιστεύω ότι για 10 ημέρες με 100-120 ευρώ είναι το ιδανικό για Ουκρανία και για Ρωσία Μόσχα κάπου στα 150-180 ευρώ την μέρα είναι σούπερ καλά

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εγώ έχω ως στήσιμο buget 100-120 ευρώ την μέρα για ξόδεμα πιστεύω ότι για 10 ημέρες με 100-120 ευρώ είναι το ιδανικό για Ουκρανία και για Ρωσία Μόσχα κάπου στα 150-180 ευρώ την μέρα είναι σούπερ καλά

Αν πας για μοντελέ με 100 ευρώ δεν κάνεις τίποτα.Θα γκρινιάζει συνεχώς η γκόμενα.Παίζει ρόλο και η ηλικία βέβαια.Αλλα περιμένει από τον τριαντάρη άλλα από το σαραντάρη.Στον τριαντάρη συγχωρούν την αφραγκία,στο σαραντάρη όχι.
Αν κάποιος πάει για εφτάρια και κάτω και είναι κάτω των 35 γίνεται βέβαια να ξοδεύει και λίγα.
Ας πούμε για ένα ρεστωράν Μόσχα σου φεύγουν 80 ευρώ για δυο άτομα χωρίς κρασιά.Για πεντάστερο θες 80 ευρώ και πάνω.Και δε θα θέλει η γκόμενα δωράκια?Δε θα την πας σε κλαμπ κτλ?Εκεί φεύγουν για πλάκα τα 100 σε ποτά,τραπέζια κτλ.Ενα φόρεμα να αγοράσει πάει το κατοστάρικο.Ενα τακούνι άλλο ένα κατοστάρικο.Ενα μέτριο κινητό φεύγουν 300.Και αυτά δεν είναι τίποτα.Τι γίνεται άμα ζητήσει επώνυμη τσάντα,γουναρικό,χρυσαφικό κτλ?Χωρίς αυτά καλά κρασιά σιγά μη χτυπήσεις αφρό.
Τώρα ναι αν κάποιος είναι κάτω των 35 και η γκόμενα εφτάρι και κάτω και από επαρχία μπορεί να τη βγάλει και με βόλτα στο πάρκο,φαστ φουντ,ραντεβού στα παγκάκια και διαμερίσματα των 20 ευρώ,δε θα τη χαλάσει.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom