Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Κ εγώ κρίνω διαφορετικά. Όπως κ αυτοί που διαβάζουν. Άστο, έχεις εκτεθεί.Κρινω διαφορετικα
Λοιπον για μαρουλι οποτε και οπου θελεις ...
Κ εγώ κρίνω διαφορετικά. Όπως κ αυτοί που διαβάζουν. Άστο, έχεις εκτεθεί.Κρινω διαφορετικα
Λοιπον για μαρουλι οποτε και οπου θελεις ...
Προτεινω μονομαχία με εκτοξευτηρα χρυσών λιρών και πανοπλία απο δεσμιδες 500ευραΚαι χρυσές λίρες μπορούν να παίξουν αρκεί να είναι ζυγισμένες και κάνα ρόλεξ με πιστοποιητικό. αλλά ως εκεί
Όλα καλά είναι...Υπάρχουν κ εμπορικές αξίες κ σοβαρές εταιρειες ορκωτών λογιστών με εκτιμητές.. Άστο φίλε, μόνο κορόιδο κρατάει πολλά μετρητά. Βεβαίως κ πρέπει να υπάρχουν, αλλά καλύτερα να έχεις τίτλους ιδιοκτησίας η επενδυτικά προϊόντα που μπορούν εύκολα να ρευστοποιηθούν και βέβαια να έχεις κ κάποιες επιχειρήσεις, το οποίο είναι κ αυτό περιουσιακό στοιχείο.
Καταλαβα τυπε ...Κ εγώ κρίνω διαφορετικά. Όπως κ αυτοί που διαβάζουν. Άστο, έχεις εκτεθεί.
Κ σου απάντησα αν έχω γαμησει κ τι έχω γαμησει. Γιατί γελάς μόνος σου; Είσαι άτομο με ειδικές ανάγκες; Σε καταλαβαινω…Τυπε ειπες να μην ειμαι απολυτος και σε ρωτησα αν εχεις γαμησει μουναρες στην Ρωσια για να το λες αυτο.
δεν σου ζητησα κανενα λογαριασμο γενικα τι κανεις ...
ΩπαΚαι χρυσές λίρες μπορούν να παίξουν αρκεί να είναι ζυγισμένες και κάνα ρόλεξ με πιστοποιητικό. αλλά ως εκεί
Κ σου απάντησα αν έχω γαμησει κ τι έχω γαμησει. Γιατί γελάς μόνος σου; Είσαι άτομο με ειδικές ανάγκες; Σε καταλαβαινω…
Λοιπόν επειδή πολύ ασχολήθηκα μαζί σου, επειδή είσαι αστοιχείωτος από οικονομικά, πήγαινε να μάθεις πρώτα περί οικονομικών και μετά έλα να ανοίξεις συζήτηση περί αυτών μαζί μου. Πολύ αξία σου έδωσα που μίλησα κιόλας μαζί σου. Κ για το κο κο κο, όταν ένας άνθρωπος μπορεί άμεσα να ρευστοποιήσει κάτι που ξεπερνάει εκατοντάδες χιλιάρικα και ξεκινάει απο μυρια (κ δε μιλάω για μένα) κ κάθεσαι κ το συγκρίνεις με κάποια μετρητά που έχεις, δείχνεις πόσο ανίδεος είσαι. Κ επειδή τους ανίδεους δεν τους βλέπω, γεια σου.Καταλαβα τυπε ...
κο κο κο
Αυτή ήθελε γάμους να μείνει μαζί μου στη Γερμανία κτλ.Και τώρα θέλει εννοείται.Και η άλλη που έφερα τα ίδια έλεγε.Τα έχουν οι Ρωσίδες αυτά.Οι Ρωσίδες πρέπει και να σε γουστάρουν για να πάνε μαζί σου δεν ακούν τα λεφτά.Οι Ουκρανέζες πάνε και ας μη σε γουστάρουν είναι άλλη νοοτροπία.
Μην ψαρώνεις ρε συ, για να πάρει ευρωπαϊκό διαβατήριο κ μετά λος πουλος.Να μεινει γερμανία?
Χαχαχα
Νομιζει πως καθε μερα ειναι καλοκαιρι, δεν θα της λειπει τιποτα, καθε μέρα λεφτα στο χέρι συν δώρα σύν εστιατορια συν γούστα
Κι οταν δει πως θα πρεπει να ξυπναει 5 η ωρα να παει να καθαρισει σκάλες θα φυγει τρεχοντας χαχαχα
Να μεινει γερμανία?
Χαχαχα
Νομιζει πως καθε μερα ειναι καλοκαιρι, δεν θα της λειπει τιποτα, καθε μέρα λεφτα στο χέρι συν δώρα σύν εστιατορια συν γούστα
Κι οταν δει πως θα πρεπει να ξυπναει 5 η ωρα να παει να καθαρισει σκάλες θα φυγει τρεχοντας χαχαχα
Της εξηγησες πως δουλευεις μόνος σου, χτυπας φευγεις και δεν παιρνεις αιχμαλωτους.Αυτή θέλει να δουλέψει Γερμανία να τη σώσω από τη ρωσική κόλαση.Αλλά σίγουρα άμα τη φέρεις Γερμανία και καλομάθει την έχει κάνει σε dt.Αν και οι Γερμανοί δεν ασχολούνται με Ανατολικές.Αλλος στη θέση μου θα είχε πάει για lock down.Γκόμενα ξανθιά,ψηλή να τα κάνει όλα και να θέλει διακαώς να μείνει μαζί σου να σε περιποιείται δε βρίσκεις κάθε μέρα.Αλλά προτίμησα το δύσκολο δρόμο του βαλκανιοπουτσισμού.
Τα εχεις χασει τελειως μου φαινεται ,εγω ποσταρα καποια μετρητα μου γιατι ετσι γουσταρα.Λοιπόν επειδή πολύ ασχολήθηκα μαζί σου, επειδή είσαι αστοιχείωτος από οικονομικά, πήγαινε να μάθεις πρώτα περί οικονομικών και μετά έλα να ανοίξεις συζήτηση περί αυτών μαζί μου. Πολύ αξία σου έδωσα που μίλησα κιόλας μαζί σου. Κ για το κο κο κο, όταν ένας άνθρωπος μπορεί άμεσα να ρευστοποιήσει κάτι που ξεπερνάει εκατοντάδες χιλιάρικα και ξεκινάει απο μυρια (κ δε μιλάω για μένα) κ κάθεσαι κ το συγκρίνεις με κάποια μετρητά που έχεις, δείχνεις πόσο ανίδεος είσαι. Κ επειδή τους ανίδεους δεν τους βλέπω, γεια σου.
Τυπε με τόσα λεφτά γαμας καμία 50αρια ελλεινιδες από δρόμο μαγαζιά στάση λεοφορειων.. Και σου μένουνε και ρέστα.. Δεν είναι ανάγκη να τρέχεις στο ιρκουτσκ?Δεν κατανοω την εκρηξη σου τυπε , σε επαινεσα δεν σε αποκαλεσα καμπουρη
Εφοσον το ανεφερεις ομως πες μας ποσα ταξιδια εχεις κανει στην Μοσχα και δωσε τα φωτα σου στους πιθανους υποψηφιους σεξοτουριστες. Το ιδιο ισχυει για τον φιλτατο αιδεσιμωτατο ...
Zesty λεγομαι, δεν εχω κλωνους παρα μονο αυτα τα λιγα και αποκλειστικα για τις Ρωσιδες μου
Σιγουρα. Και σε περιμενει σαν την πιστη πηνελοπη δεν πηγαινει ταυτοχρονα και με αλους επι χρημασι. Και πως γινεται αυτο, αφου πρωτη φορα πηγες μοσχα.Αυτή τη γκόμενα την έχω 10 χρόνια παλιά ήτανε μούναρος.Μου αρέσει για αυτό την κρατάω.
με τι δωρακι?Εδώ με την 190 στο μπάνιο.Αυτή τη γκόμενα την έχω 10 χρόνια παλιά ήτανε μούναρος.Μου αρέσει για αυτό την κρατάω.