Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Και χρυσές λίρες μπορούν να παίξουν αρκεί να είναι ζυγισμένες και κάνα ρόλεξ με πιστοποιητικό. αλλά ως εκεί
Προτεινω μονομαχία με εκτοξευτηρα χρυσών λιρών και πανοπλία απο δεσμιδες 500ευρα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zesty
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Υπάρχουν κ εμπορικές αξίες κ σοβαρές εταιρειες ορκωτών λογιστών με εκτιμητές.. Άστο φίλε, μόνο κορόιδο κρατάει πολλά μετρητά. Βεβαίως κ πρέπει να υπάρχουν, αλλά καλύτερα να έχεις τίτλους ιδιοκτησίας η επενδυτικά προϊόντα που μπορούν εύκολα να ρευστοποιηθούν και βέβαια να έχεις κ κάποιες επιχειρήσεις, το οποίο είναι κ αυτό περιουσιακό στοιχείο.
Όλα καλά είναι...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Τυπε ειπες να μην ειμαι απολυτος και σε ρωτησα αν εχεις γαμησει μουναρες στην Ρωσια για να το λες αυτο.
δεν σου ζητησα κανενα λογαριασμο γενικα τι κανεις ... :2funny:
Κ σου απάντησα αν έχω γαμησει κ τι έχω γαμησει. Γιατί γελάς μόνος σου; Είσαι άτομο με ειδικές ανάγκες; Σε καταλαβαινω…

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Και χρυσές λίρες μπορούν να παίξουν αρκεί να είναι ζυγισμένες και κάνα ρόλεξ με πιστοποιητικό. αλλά ως εκεί
Ωπα
Θα πρεπει να πιστοποιηθουν πρώτα απο ειδική επιτροπή του μπου

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μέχρι το 2005 περίπου η Μόσχα κρατούσε τα σκήπτρα του σεξοτουρισμού.Μετά ακρίβυνε τόσο πολύ που οι περισσότεροι ή σχεδόν όλοι οι πορνοτουρίστες μετανάστευσαν Κίεβο.Τώρα δεν αποκλείεται να δούμε νέα αναστροφή στο κύμα.
Με την πτώση του ρουβλίου το 2014 λόγω του πολέμου η Μόσχα έγινε από ακριβή προσιτή οικονομικά και τώρα οι τιμές είναι εξαιρετικές.Κίεβο π.χ. για πολύ μέτριο τετράστερο όπως το Radisson θες 160 ευρώ τη μέρα ενώ Μόσχα έχει καλύτερα πεντάστερα με 70 τη μέρα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Καταλαβα τυπε ...

κο κο κο
Λοιπόν επειδή πολύ ασχολήθηκα μαζί σου, επειδή είσαι αστοιχείωτος από οικονομικά, πήγαινε να μάθεις πρώτα περί οικονομικών και μετά έλα να ανοίξεις συζήτηση περί αυτών μαζί μου. Πολύ αξία σου έδωσα που μίλησα κιόλας μαζί σου. Κ για το κο κο κο, όταν ένας άνθρωπος μπορεί άμεσα να ρευστοποιήσει κάτι που ξεπερνάει εκατοντάδες χιλιάρικα και ξεκινάει απο μυρια (κ δε μιλάω για μένα) κ κάθεσαι κ το συγκρίνεις με κάποια μετρητά που έχεις, δείχνεις πόσο ανίδεος είσαι. Κ επειδή τους ανίδεους δεν τους βλέπω, γεια σου.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Αυτή ήθελε γάμους να μείνει μαζί μου στη Γερμανία κτλ.Και τώρα θέλει εννοείται.Και η άλλη που έφερα τα ίδια έλεγε.Τα έχουν οι Ρωσίδες αυτά.Οι Ρωσίδες πρέπει και να σε γουστάρουν για να πάνε μαζί σου δεν ακούν τα λεφτά.Οι Ουκρανέζες πάνε και ας μη σε γουστάρουν είναι άλλη νοοτροπία.

Να μεινει γερμανία?
Χαχαχα
Νομιζει πως καθε μερα ειναι καλοκαιρι, δεν θα της λειπει τιποτα, καθε μέρα λεφτα στο χέρι συν δώρα σύν εστιατορια συν γούστα
Κι οταν δει πως θα πρεπει να ξυπναει 5 η ωρα να παει να καθαρισει σκάλες θα φυγει τρεχοντας χαχαχα

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Να μεινει γερμανία?
Χαχαχα
Νομιζει πως καθε μερα ειναι καλοκαιρι, δεν θα της λειπει τιποτα, καθε μέρα λεφτα στο χέρι συν δώρα σύν εστιατορια συν γούστα
Κι οταν δει πως θα πρεπει να ξυπναει 5 η ωρα να παει να καθαρισει σκάλες θα φυγει τρεχοντας χαχαχα
Μην ψαρώνεις ρε συ, για να πάρει ευρωπαϊκό διαβατήριο κ μετά λος πουλος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να μεινει γερμανία?
Χαχαχα

Αυτή θέλει να δουλέψει Γερμανία να τη σώσω από τη ρωσική κόλαση.Αλλά σίγουρα άμα τη φέρεις Γερμανία και καλομάθει την έχει κάνει σε dt.Αν και οι Γερμανοί δεν ασχολούνται με Ανατολικές.Αλλος στη θέση μου θα είχε πάει για lock down.Γκόμενα ξανθιά,ψηλή να τα κάνει όλα και να θέλει διακαώς να μείνει μαζί σου να σε περιποιείται δε βρίσκεις κάθε μέρα.Αλλά προτίμησα το δύσκολο δρόμο του βαλκανιοπουτσισμού.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Αυτή θέλει να δουλέψει Γερμανία να τη σώσω από τη ρωσική κόλαση.Αλλά σίγουρα άμα τη φέρεις Γερμανία και καλομάθει την έχει κάνει σε dt.Αν και οι Γερμανοί δεν ασχολούνται με Ανατολικές.Αλλος στη θέση μου θα είχε πάει για lock down.Γκόμενα ξανθιά,ψηλή να τα κάνει όλα και να θέλει διακαώς να μείνει μαζί σου να σε περιποιείται δε βρίσκεις κάθε μέρα.Αλλά προτίμησα το δύσκολο δρόμο του βαλκανιοπουτσισμού.
Της εξηγησες πως δουλευεις μόνος σου, χτυπας φευγεις και δεν παιρνεις αιχμαλωτους.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ρωσίδες ερωτεύονται και καλά και σου μιλάνε για σπιτικά,παιδιά κτλ.Οι Ουκρανέζες καμία σχέση.Σκίσε με πασά μου να αγιάσω φάση.

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Λοιπόν επειδή πολύ ασχολήθηκα μαζί σου, επειδή είσαι αστοιχείωτος από οικονομικά, πήγαινε να μάθεις πρώτα περί οικονομικών και μετά έλα να ανοίξεις συζήτηση περί αυτών μαζί μου. Πολύ αξία σου έδωσα που μίλησα κιόλας μαζί σου. Κ για το κο κο κο, όταν ένας άνθρωπος μπορεί άμεσα να ρευστοποιήσει κάτι που ξεπερνάει εκατοντάδες χιλιάρικα και ξεκινάει απο μυρια (κ δε μιλάω για μένα) κ κάθεσαι κ το συγκρίνεις με κάποια μετρητά που έχεις, δείχνεις πόσο ανίδεος είσαι. Κ επειδή τους ανίδεους δεν τους βλέπω, γεια σου.
Τα εχεις χασει τελειως μου φαινεται ,εγω ποσταρα καποια μετρητα μου γιατι ετσι γουσταρα.
Αλλος με προκαλεσε να "μετρηθουμε" στα οικονομικα και απλως απαντησα με ποιο τροπο ...

Δεν το επαιξα businessman , καλο βραδυ :2funny:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Δεν κατανοω την εκρηξη σου τυπε , σε επαινεσα δεν σε αποκαλεσα καμπουρη :confused:
Εφοσον το ανεφερεις ομως πες μας ποσα ταξιδια εχεις κανει στην Μοσχα και δωσε τα φωτα σου στους πιθανους υποψηφιους σεξοτουριστες. Το ιδιο ισχυει για τον φιλτατο αιδεσιμωτατο ...

Zesty λεγομαι, δεν εχω κλωνους παρα μονο αυτα τα λιγα και αποκλειστικα για τις Ρωσιδες μου :2funny:
Τυπε με τόσα λεφτά γαμας καμία 50αρια ελλεινιδες από δρόμο μαγαζιά στάση λεοφορειων.. Και σου μένουνε και ρέστα.. Δεν είναι ανάγκη να τρέχεις στο ιρκουτσκ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αυτή τη γκόμενα την έχω 10 χρόνια παλιά ήτανε μούναρος.Μου αρέσει για αυτό την κρατάω.
Σιγουρα. Και σε περιμενει σαν την πιστη πηνελοπη δεν πηγαινει ταυτοχρονα και με αλους επι χρημασι. Και πως γινεται αυτο, αφου πρωτη φορα πηγες μοσχα.

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.561
Πόντοι
456
Εδώ με την 190 στο μπάνιο.Αυτή τη γκόμενα την έχω 10 χρόνια παλιά ήτανε μούναρος.Μου αρέσει για αυτό την κρατάω.

iCgS0z.jpg

wnSG88.jpg
με τι δωρακι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom