Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Κοιτάξτε τώρα πόσο αφιλόξενη χώρα είναι για το μέσο τουρίστα.Π.χ. ταξί.Ολοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Yandex taxi που είναι σα ρωσικό Uber με επαγγελματίες ταρίφες.Αν δεν έχεις την εφαρμογή ή δεν αγοράσεις κάρτα Sim για Wifi στο αεροδρόμιο την πούτσισες.Η διαδρομή κανονικά με Yandex Taxi από Σερεμέντιεβο ή Ντομοντέντοβο κοστίζει κάπου 1000 ρούβλια με το φτηνό ταξί(έχει κατηγορία economy,comfort,comfort plus και business) μάξιμουμ 1500 για το business taxi.Δηλαδή 12 ευρώ.
Ρωτάω στο επίσημαεροδρομίου και μου δείχνουν τιοκατάλογο και καλά με τιμή ταξί για κέντρο στα 8000 ρούβλια!8 φορές πιο ακριβά από το Yandex.Μόλις λέω όχι με κυνηγάν να διαπραγματευτούν.Κάνω το λάθος να βγω στο ψωλόκρυο αντί να μείνω εντός πιστεύοντας οτι θα υπήρχαν ταξί έξω όπως σε όλα τα αεροδρόμια και θα διαπραγματευόμουν λογική τιμή.Αμ δε.Είναι όλα yandex taxi που δε σε παίρνουν αν δεν έχεις παραγγείλει ονλάιν.Πού να εγγραφείς στα σκοτάδια και το ψωλόκρυο.Τελικά βρίσκω έναν τύπο διαπραγματεύομαι μια τιμή στα 2500 ρούβλια στα ρωσικά και μπαίνω.

Σκεφτείτε τι περιμένει τον άτυχο τουρίστα που δεν έχει ιδέα από όλα αυτά.Αν παραγγείλεις ταξί μέσω booking είναι σκανδαλωδώς ακριβό,3 φορές πάνω από yandex για το ίδιο όχημα.Μιλάμε για 4000 ρούβλια το φτηνότερο.Τα ξενοδοχεία έχουν αρχή να μην ανακατεύονται με τα ταξιά.
Γενικά Ρωσία στην αρχή τρως τρελά πακέτα με τα συστήματα,τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς μέχρι να καταλάβεις πώς λειτουργεί το σύστημα.Αμα έχεις γκόμενα βέβαια σε βοηθάει σημαντικά σου λύνει πολλά πρακτικά προβλήματα.
Στον έλεγχο διαβατηρίων παραλίγο να μη με αφήσουν να περάσω όταν διαπίστωσαν οτι είχα κάνει δεκάδες ταξίδια Ουκρανία.Περίμενα κάπου μισή ώρα να ελέγξει ο υπάλληλος ξανά και ξανά βίζες,διαβατήρια,στοιχεία,μου είπε 3 φορές να βγάλω τη μάσκα,μου έπιασε κουβέντα στα ρωσικά αν είμαι από Ουκρανία γενικά μου έσπασε τα αρχίδια.Και πάλι ήθελε να βγει από το κουβούκλιο να συμβουλευτεί άλλον.
Δε μιλάμε που σου παίρνουν τη σειρά,χώνονται μπροστά,κάνουν του κόσμου τις μαλακίες,και υπάλληλοι παντού ψιλοκάφροι.Η άλλη υπάλληλος πέταξε το κινητό μου στο αεροδρόμιο στα πράγματα ενός άλλου τύπου στον έλεγχο αποσκευών που μπορούσε ο τύπος να το έχει ψειρίσει χαλαρά.

Τέτοια καραγκιοζιλίκια με ληστρικές ταρίφες για ξένους,διπλές τιμές,άτομα να σου παίρνουν τη σειρά,προβλήματα στον έλεγχο διαβατηρίων,καφρίλες υπαλλήλων στη μάπα σου,να μη μιλάει κανένας αγγλικά έπαιζαν μέχρι προ δεκαετίας και Ουκρανία.Πλέον όμως όχι για αυτό λέμε οτι Ουκρανία είναι όλα σχετικά πολύ ευκολότερα είναι πολύ πιο εξευρωπαισμένη.Εχει και τα αρνητικά του αυτό σε ό,τι αφορά ανεξέλεγκτη είσοδο σεξοτουριστών και συμπεριφορές από γκόμενες.Ρωσία είναι όλα πολύ πιο δύσκολα αλλά η δυσκολία ανταμοίβεται.Ακριβώς λόγω ψωλόκρυου,προβλημάτων,βίζας,περιορισμών κτλ δεν πατάνε παρά ελάχιστοι σχετικά ξένοι σεξοτουρίστες οπότε πλασάρεσαι για μπίζνεσμαν όπως οι περισσότεροι ξένοι που έρχονται στη χώρα.Εχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αυθεντική η χώρα εισπράττεις γνήσια ρωσική εμπειρία άλλος πλανήτη
Κμαν αυτό θελουμε αντιξοότητες. Πότε χάλασε η Ουκρανία κ η Πολωνία; Όταν όλα γιναν εύκολα για τον τουρίστα. Δηλαδή να μη θέλει βίζα, low cost airlines, πιο δυτικοποιημενο στυλ. Μακάρι να μείνει έτσι, εγώ ήδη έχω αρχίσει να σχεδιάζω πιο long term πλάνα για Ρωσία. Ξέρω λόγω αναμνήσεων θέλεις να πηγαίνεις κ Κίεβο, αλλά νομίζω πλέον μόνο η μητέρα Ρωσία είναι ότι πιο κοντινό στο παλιό μπλοκ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φαντάζεστε να έρθει ξένος τουρίστας στο Βενιζέλος να πάει σε επίσημη εταιρία ταξί και να του παρουσιάσουν επίσημο κατάλογο ταξί για Σύνταγμα στα 300 ευρώ?Μετά να βγει έξω που κάνουν πιάτσα τα ταξί να πάρει άλλο και να του πούνε ξέρεις φίλος εδώ είναι όλα ονλάιν κρατημένα από τη Beat,ήρθες Ελλάδα και δεν έχεις beat στο κινητό?Δεν πιάνει το κινητό σου?Είναι δυνατόν να μην έχεις ακόμα ελληνική Sim και αριθμό?Κάτσε τώρα στους 45 βαθμούς να λιώνεις.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
.Ολοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Yandex taxi
η μαζα χρησιμοποιει τη μαλακια αυτη ενας βαλκανιος τσοπανης μονο γκετ,αρχηγε ανοιξε θρεντ για μοσχα μη τα μπερδευεις εδω με της ουκρανιας
Αυτό που σου κλέβουν τη σειρά παντού να το κοιτάξεις άρχοντα, μάλλον δεν εκπέμπεις σεβασμό.... :confused: :confused: :confused:
εδω στην ελλαδα πηγαν να του κλεψουν ολοκληρη γκομενα,δε φταιει ο αρχηγος αν υπαρχουν καφρολαοι

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Φαντάζεστε να έρθει ξένος τουρίστας στο Βενιζέλος να πάει σε επίσημη εταιρία ταξί και να του παρουσιάσουν επίσημο κατάλογο ταξί για Σύνταγμα στα 300 ευρώ?Μετά να βγει έξω που κάνουν πιάτσα τα ταξί να πάρει άλλο και να του πούνε ξέρεις φίλος εδώ είναι όλα ονλάιν κρατημένα από τη Beat,ήρθες Ελλάδα και δεν έχεις beat στο κινητό?Δεν πιάνει το κινητό σου?Είναι δυνατόν να μην έχεις ακόμα ελληνική Sim και αριθμό?Κάτσε τώρα στους 45 βαθμούς να λιώνεις.
Εμείς στην Ελλάδα είμαστε πολιτισμένοι...:wanker::wanker::wanker:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Επίσης παντού έλεγχος αποσκευών,τσαντών κτλ.Ακόμα και στο ξενοδοχείο που πας κάθε μέρα και σε ξέρουνε πρέπει να σε ελέγξουν υποχρεωτικά για το τι κουβαλάς όταν μπαίνεις.Αλλά είναι τμήμα της ρωσικής εμπειρίας.
Αυτά από ευρωπαικής άποψης φαίνονται πολύ αρκουδιάρικα.Είναι γενικά πιο αυθεντικοί οι Ρώσοι σε όλα και οι γκόμενες το ίδιο.
Αρχοντα αυτο με τα ξενοδοχεια μονο στην Μοσχα γινεται,μερικα εχουν και Πυλες ανιχνευσης μεταλλων για να μπεις μεσα :2funny: Σανκτ-Πετερμπουργκ δεν εχει τετοια,διαφορετικος κοσμος εκει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Πιστεύω ότι η Ουκρανία είναι η καλύτερη επιλογή για Σεξοτουρισμο για τους εξής λόγους:

1) Δεν θέλει βίζα! Μόνο με το διαβατήριο! Όπου μπορείς να κάτσεις μέχρι και 3 μήνες.

2) Ενα μέτριο δίκλινο δωμάτιο στο Κίεβο έχει 15 ευρώ την μέρα! Τσάμπα!!

3) Με την Aegean Αθήνα - Κίεβο είναι δυόμιση ώρες.
Με κόστος 110 ευρώ.

4) Οι περισσότερες ουκρανεζες πλέον μιλάνε τα βασικά Αγγλικά.... οπότε μπορείς να συνεννοηθείς.

5) Η Ουκρανία είναι μία πανέμορφη γραφική χώρα με νεοκλασική αρχιτεκτονική.
Έχει πολλά πράγματα να δεις.

6) Ο Ουκρανικός λαός αγαπάει και εκτιμά πολύ τους Έλληνες.
Λες ότι είσαι Έλληνας καί σέ κοιτάνε στα μάτια με θαυμασμό..!!

7) ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΜΟΥΝΑ...!!!:gumtits::jade:
Φίλε ένα ποστ που αμφιβάλω αν καν έχεις πάει μια φορά..
Οι ουκρανες είναι μετριες το 80% τα καλά μουνια είναι απροσεγγιστα εκτός αν μιλάς για πουτανες όπου πας στα 100 150ε το γαμησι...
Αξιοπρεπές δωμάτιο κέντρο σχετικά κάτω από 40ε την μέρα. Δεν υπάρχει
Ακρίβεια σε οτιδήποτε έχει κάποια Ευρωπαϊκά στάνταρντ...
Οτι είναι μέτριο η φτηνό εινσι εντελώς για τον πουτσο...
Και το βασικό... Το ιζυ γκοινγκ έχει εξαφανιστεί ειδικά στο κιεβ...
Με. Λίγα λόγια το ποστ σου είναι από την πόλη έρχομαι κ στην κορφή κανέλα...
Οποίος πάει κιεβ κυριολεκτικά θα πετάξει τα λεφτά του κ θα χάσει άσκοπα κ δυσάρεστα τον καιρό του...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Αρχοντα αυτο με τα ξενοδοχεια μονο στην Μοσχα γινεται,μερικα εχουν και Πυλες ανιχνευσης μεταλλων για να μπεις μεσα :2funny: Σανκτ-Πετερμπουργκ δεν εχει τετοια,διαφορετικος κοσμος εκει.
Αυτό παλιά υπήρχε σε όλα τα κλαμπ κ χοτελ. Στην Σοφία.. Τις εποχές που γαμαγες δηλαδή...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Πες μας περισσότερα για Πίτερε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κμαν αυτό θελουμε αντιξοότητες. Πότε χάλασε η Ουκρανία κ η Πολωνία; Όταν όλα γιναν εύκολα για τον τουρίστα. Δηλαδή να μη θέλει βίζα, low cost airlines, πιο δυτικοποιημενο στυλ. Μακάρι να μείνει έτσι, εγώ ήδη έχω αρχίσει να σχεδιάζω πιο long term πλάνα για Ρωσία. Ξέρω λόγω αναμνήσεων θέλεις να πηγαίνεις κ Κίεβο, αλλά νομίζω πλέον μόνο η μητέρα Ρωσία είναι ότι πιο κοντινό στο παλιό μπλοκ.
Ακριβώς.Η Ρωσία είναι ίδια και απαράλλαχτη.Δε βλέπω καμία διαφορά σε σχέση με μια δεκαετία πριν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Δεν έχω πάει ποτέ Ουκρανία.
Ότι έχω δει είναι από το ίντερνετ και το YouTube.

Τώρα όσον αφορά τα ξενοδοχεία...στο Trivago από 15 ευρώ ξεκινάνε για Κίεβο...!!!

Οι Ουκρανεζες είναι ωραίες γυναίκες... έστω και με το 80% να είναι 7αρια σε εμφάνιση... είναι ωραίες...!!!
15 ευρώ βλέπεις και υπάρχουν άλλα είναι η χάλια ψεύτικα της πλάκας έπιπλα κ κτίρια η στου διαόλου την μάνα θες μια ώρα να κατέβεις κέντρο... 30 με 40ε είναι τα μέτρια αν είναι κέντρο ή 50 με 60 αν είναι κ καλά
Ουκρανες δεν είναι σε σποσοστο πιο καλές από πχ ουγγαρεζες, απλά ήταν πριν πιο ιζυ γκοινγκ φάση
Πολωνία πλέον η αναλογία σεξυ με μπάζα είναι δύο φορές καλύτερα, ενώ παλιά ήταν το αντίθετο
Για μένα πιο εύκολα βρίσκει κάποιος που μιλά αγγλικά σε Πολωνία πάρα σε Ουκρανία...
Αν κάποιος ξέρει και κάποια ρώσικα υπάρχει κάποιο εντζ υπέρ της Ουκρανίας, αλλά στην πράξη δεν μεταφράζεται σε γκολ πλέον....
Οτι πιο άκυρο κ κοστοβορο ένα ταξίδι στο Κίεβο
.. Imop

ΥΓ το 80% είναι μετριες κ κάτω, κι ΌΧΙ 7αρια.... εφτάρι είναι το υπόλοιπο 15% και το 5% πολύ καλές 8 κ πάνω. Ψύλλοι στ άχυρα δηλαδή....

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

Τώρα όσον αφορά τα ξενοδοχεία...στο Trivago από 15 ευρώ ξεκινάνε για Κίεβο...!!!

Οι Ουκρανεζες είναι ωραίες γυναίκες... έστω και με το 80% να είναι 7αρια σε εμφάνιση... είναι ωραίες...!!!
Φίλε αν δεν ξέρεις, αν δεν έχεις δει με μάτια σου κάτι, αν δεν έχεις πάει, καλό είναι να μη δίνεις συμβουλές, θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Ακριβώς.Η Ρωσία είναι ίδια και απαράλλαχτη.Δε βλέπω καμία διαφορά σε σχέση με μια δεκαετία πριν.

Τομσκ που πάει χρόνια φίλος είναι κάτι σαν το Κισιναου το 2005... Πολλά μουνια σοβιετικής κοπής και ψωλοκατασταση
δηλ ΓΑΜΗΣΙ με λίγα προαπαοτουμενα...
Αυτά είναι μέρη... Ότι άλλο είναι άκυρο.
Τέτοιο πεδίο Ουκρανία δεν υπάρχει σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΌΛΗ ΠΟΥΘΕΝΆ πλέον..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706

Εχει δικιο ο μιδας. Κι εγω πριν 5 χρονια αυτα ειδα. Δεν ξαναπαταω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Φίλε αν δεν ξέρεις, αν δεν έχεις δει με μάτια σου κάτι, αν δεν έχεις πάει, καλό είναι να μη δίνεις συμβουλές, θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου.
Οποίος ακούει ποστ στο ίντερνετ κ πάει κάπου με μεγάλες προσδοκίες συνήθως πιάνει τα μύδια του....
Εξ ου κι έχω πολλές επιφυλάξεις για διάφορα μέρη του κόσμου που ακούγονται πχ Αργεντινή Δομίνικο κλπ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
15 ευρώ βλέπεις και υπάρχουν άλλα είναι η χάλια ψεύτικα της πλάκας έπιπλα κ κτίρια η στου διαόλου την μάνα θες μια ώρα να κατέβεις κέντρο... 30 με 40ε είναι τα μέτρια αν είναι κέντρο ή 50 με 60 αν είναι κ καλά
Ουκρανες δεν είναι σε σποσοστο πιο καλές από πχ ουγγαρεζες, απλά ήταν πριν πιο ιζυ γκοινγκ φάση
Πολωνία πλέον η αναλογία σεξυ με μπάζα είναι δύο φορές καλύτερα, ενώ παλιά ήταν το αντίθετο
Για μένα πιο εύκολα βρίσκει κάποιος που μιλά αγγλικά σε Πολωνία πάρα σε Ουκρανία...
Αν κάποιος ξέρει και κάποια ρώσικα υπάρχει κάποιο εντζ υπέρ της Ουκρανίας, αλλά στην πράξη δεν μεταφράζεται σε γκολ πλέον....
Οτι πιο άκυρο κ κοστοβορο ένα ταξίδι στο Κίεβο
.. Imop

ΥΓ το 80% είναι μετριες κ κάτω, κι ΌΧΙ 7αρια.... εφτάρι είναι το υπόλοιπο 15% και το 5% πολύ καλές 8 κ πάνω. Ψύλλοι στ άχυρα δηλαδή....

50 ευρώ έχουν τα μέτρια μη ανακαινισμένα διαμερίσματα κέντρο.Τα καλά ανακαινισμένα έχουν 80 ευρώ και πάνω και δεν τα βρίσκεις γιατί είναι συνεχώς πιασμένα.
Ρωσικά δε χρειάζονται πλέον σχεδόν καθόλου μιλάνε σχεδόν όλες αγγλικά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Εχει δικιο ο μιδας. Κι εγω πριν 5 χρονια αυτα ειδα. Δεν ξαναπαταω.
Φαντάσου ότι πριν 5 χρόνια εγώ με κάποια ρώσικα κ ολυ τρέξιμο κάτι έβγαζα στην χάση κ την φέξη
Φέτος καλοκαίρι αφιέρωσα δύο 15θημερα,και μπάτζετ 5000 και έπιασα τα μύδια μου, με εξαίρεση μια φοιτήτρια λβιβ κ μια χερσον...κλαι μαιν δηλαδή για τόσο χρόνο κ τρεξιμο
Είναι 3 χειρότερα απ ότι προ 5ετιας...Ειχα μια ελπίδα ότι λόγω κοβιντ θα χε στρώσει κάπως το πεδίο... Τρίχες.. Κατσαρές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

50 ευρώ έχουν τα μέτρια μη ανακαινισμένα διαμερίσματα κέντρο.Τα καλά ανακαινισμένα έχουν 80 ευρώ και πάνω και δεν τα βρίσκεις γιατί είναι συνεχώς πιασμένα.
Ρωσικά δε χρειάζονται πλέον σχεδόν καθόλου μιλάνε σχεδόν όλες αγγλικά.
Μίλαν όλες αγγλικά άρα ΔΕΝ γαμάς....
Διαμερίσματα καλά υπάρχουν 3,4 στάσεις από χρεσατικ με 50 60ε πολύ καλά, αλλά, ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.... αφού δεν υπάρχει πεδίο...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Τομσκ που πάει χρόνια φίλος είναι κάτι σαν το Κισιναου το 2005... Πολλά μουνια σοβιετικής κοπής και ψωλοκατασταση
δηλ ΓΑΜΗΣΙ με λίγα προαπαοτουμενα...
Αυτά είναι μέρη... Ότι άλλο είναι άκυρο.
Τέτοιο πεδίο Ουκρανία δεν υπάρχει σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΌΛΗ ΠΟΥΘΕΝΆ πλέον..
Τομσκ κ οι αντίστοιχες πόλεις, η συγκεκριμένα εκεί; Επίσης Πητερ θα με ενδιέφερε αν γνωρίζεις.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν αλλάζει η Ρωσία.Και δίκιο έχει ο Πούτιν σου λέει ας στο διάολο μαλάκες δυτικοί πάτε να μας πουστίσετε να μας κάνετε μαλθακούς και αυνάνες και τις γυναίκες μας χοντρές και λεσβίες εμείς δε θέλουμε.Θέλουμε να είμαστε Ρώσοι με τις δικές μας παραδόσεις.Εδώ γαμάμε.
Οι Δυτικοί το βλέπουν σαν αντίσταση στον πολιτισμό σου λέει πάμε να τους κάνουμε ανθρώπους και αυτοί αντιδρούνε.Αλλά η Ρωσία είναι τεράστια και έχει παράδοση αντίστασης δεν αλλάζει εύκολα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φαντάσου ότι πριν 5 χρόνια εγώ με κάποια ρώσικα κ ολυ τρέξιμο κάτι έβγαζα στην χάση κ την φέξη
Φέτος καλοκαίρι αφιέρωσα δύο 15θημερα,και μπάτζετ 5000 και έπιασα τα μύδια μου, με εξαίρεση μια φοιτήτρια λβιβ κ μια χερσον...κλαι μαιν δηλαδή για τόσο χρόνο κ τρεξιμο
Είναι 3 χειρότερα απ ότι προ 5ετιας...Ειχα μια ελπίδα ότι λόγω κοβιντ θα χε στρώσει κάπως το πεδίο... Τρίχες.. Κατσαρές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μίλαν όλες αγγλικά άρα ΔΕΝ γαμάς....
Διαμερίσματα καλά υπάρχουν 3,4 στάσεις από χρεσατικ με 50 60ε πολύ καλά, αλλά, ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.... αφού δεν υπάρχει πεδίο...

Εγώ δε μένω ποτέ πάνω από 200 μέτρα από Κρεσάτικ.Χάνεις πολύ χρόνο έτσι μπλέκεις με ταξιά,πάνε κατά διαβόλου τα logistics.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Προτεινω να βαλουμε ρεφενέ 50€ /μήνα εκαστος, να παει ο Αρχοντας να μεινει μόνιμα Μοσχα, για να εχουμε ανταποκριση καθε μέρα.

Wfm φάση.
Λακαμία εξασφαλισμενη καθε μέρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom