Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.320
Πόντοι
3.656
Τομσκ κ οι αντίστοιχες πόλεις, η συγκεκριμένα εκεί; Επίσης Πητερ θα με ενδιέφερε αν γνωρίζεις.
Τομσκ. Όχι νοβοσιμπιρσκ.... Τομσκ κ περιξ....
Πετρούπολη είναι σαφώς πιο εύκολα από Μόσχα σαφώς πιο δύσκολα από τομσκ...
Δεν υπάρχει εγγυημένο αποτέλεσμα.
Φίλος κολλητός που πάει χρόνια, κατέληξε στο τομσκ αποκλείοντας ότι άλλο σε πιο κοντινή απόσταση

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.320
Πόντοι
3.656
Εγώ δε μένω ποτέ πάνω από 200 μέτρα από Κρεσάτικ.Χάνεις πολύ χρόνο έτσι μπλέκεις με ταξιά,πάνε κατά διαβόλου τα logistics.
Εγώ αν γάμουσες δεν θα με ενδιέφερε... Αλλα ΔΕΝ γαμάς εύκολα ούτε φτηνά πλέον, οπότε στα μύδια μου η πόλη και η χώρα γενικά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.320
Πόντοι
3.656
Εχω αφήσει τόσες γκόμενες με το μουνί στο χέρι Μόσχα είναι απίστευτο.Μου στέλνουν μηνύματα πώς εξαφανίστηκες έτσι,σε περίμενα κτλ.
Έχω την ίδια αίσθηση κ στο μαμπα
Όχι από σκαμ, από αληθινά προφίλ.
Έχω το φηλιμγκ ότι αν πήγαινα από τα 50 ονλαιν ντειτ θα βγαίναν τα 10, 15 και θα γαμουσα 3,4..
Νούμερα Ουκρανίας το 2010 δηλαδή

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Τομσκ. Όχι νοβοσιμπιρσκ.... Τομσκ κ περιξ....
Πετρούπολη είναι σαφώς πιο εύκολα από Μόσχα σαφώς πιο δύσκολα από τομσκ...
Δεν υπάρχει εγγυημένο αποτέλεσμα.
Φίλος κολλητός που πάει χρόνια, κατέληξε στο τομσκ αποκλείοντας ότι άλλο σε πιο κοντινή απόσταση
Οκ. Νοβοσιμπιρσκ γιατί έριξε άκυρο ;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γαμάς και τώρα Κίεβο αλλά είναι πολύ μεγάλα τα ποσά που απαιτούνται.Χοντρικά εκεί που καθάριζες με 100-200 τώρα απαιτούνται 500 και πάνω για το ίδιο επίπεδο.Εχουν αλλάξει τα μεγέθη.Και το διαθέσιμο θήραμα έχει περιοριστεί σημαντικά.
Αμα είναι να σκας πεντακοσάρες γιατί να μη γαμάς αληθινά μοντέλα Μόσχα που είναι και πιο κλασάτες?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τομσκ πήγε και ο roosh ένα τρίμηνο και έπιασε τα αρχίδια του.Εφυγε πριν την ώρα του.Βέβαια αυτός τον ήπιε και Χάρκοβο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.320
Πόντοι
3.656
Γαμάς και τώρα Κίεβο αλλά είναι πολύ μεγάλα τα ποσά που απαιτούνται.Χοντρικά εκεί που καθάριζες με 100-200 τώρα απαιτούνται 500 και πάνω για το ίδιο επίπεδο.Εχουν αλλάξει τα μεγέθη.Και το διαθέσιμο θήραμα έχει περιοριστεί σημαντικά.
Αμα είναι να σκας πεντακοσάρες γιατί να μη γαμάς αληθινά μοντέλα Μόσχα που είναι και πιο κλασάτες?
Πεντακοσαρα δεν θαδινα ούτε στην χαιντι κλουμ στα νιάτα της, πόσο μάλλον σε κάτι μαλακηστηρια ουκρανες...
Αυτό δεν είναι πεδίο για χαντινγκ..

Είναι πεδίο για ναυάγια....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τομσκ πήγε και ο roosh ένα τρίμηνο και έπιασε τα αρχίδια του.Εφυγε πριν την ώρα του.Βέβαια αυτός τον ήπιε και Χάρκοβο.
Αυτός είναι κακάσχημος και μάλλον άφραγκος
Ο δικός μου είναι ωραίος 45αρης τώρα έπιασε τα 55,μοδστος ευκαταστατος, όχι πλούσιος και μιλάει κι αρκετά ρώσικα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κι όμως τώρα τα ποσά για σοβαρό μουνί Κίεβο από τα 500 ξεκινάνε.Είναι η προκαταβολή.
Εχουν διεθνοποιηθεί οι Ουκρανές παίζουν πια στα διεθνή σαλόνια.Εχουν δει τον ανταγωνισμό και τους επενδυτές.Ξέρουν οτι τις παίρνει να ζητήσουν πολλά αφού οι άλλες είναι ανύπαρκτες.Εκμεταλεύονται το leverage του ονόματος Ουκρανία.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.361
Πόντοι
22.266
Φαντάζεστε να έρθει ξένος τουρίστας στο Βενιζέλος να πάει σε επίσημη εταιρία ταξί και να του παρουσιάσουν επίσημο κατάλογο ταξί για Σύνταγμα στα 300 ευρώ?Μετά να βγει έξω που κάνουν πιάτσα τα ταξί να πάρει άλλο και να του πούνε ξέρεις φίλος εδώ είναι όλα ονλάιν κρατημένα από τη Beat,ήρθες Ελλάδα και δεν έχεις beat στο κινητό?Δεν πιάνει το κινητό σου?Είναι δυνατόν να μην έχεις ακόμα ελληνική Sim και αριθμό?Κάτσε τώρα στους 45 βαθμούς να λιώνεις.
Τι σε παραξενευσε κμάν;;; Παντού πλέον με το που φτάνεις αεροδρόμιο το πρώτο πράγμα είναι λίγα λεφτά συναλλαγμα μια local sim card και yandex ή grab ή uber ή bolt και παραγγέλνεις από την εφαρμογή ταξί για το ξενοδοχείο

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.320
Πόντοι
3.656
Κι όμως τώρα τα ποσά για σοβαρό μουνί Κίεβο από τα 500 ξεκινάνε.Είναι η προκαταβολή.
Εχουν διεθνοποιηθεί οι Ουκρανές παίζουν πια στα διεθνή σαλόνια.Εχουν δει τον ανταγωνισμό και τους επενδυτές.
Στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ τι έχουν κάνει οι ουκρανες.. Ασ πάρουν δεκαπέντε ώρες πτήση να παν νέα Υόρκη... Ευρώπη δεν ασχολείται κανείς μαζί τους για τέτοια χρήματα.
Μόνο κάτι ναυάγια που ακόμα ψάχνουν στα 60 τους να παντρευτούν
Τώρα εσύ λες ότι χαλάς αυτά τα χρήματα
Δεν ξέρω δεν σε κόβω για τόσο μαλακα, πιστεύω ότι τρολαρεις.....
Πάντως τέτοια ναυάγια σπανίζουν πλέον σε όλη την Ευρώπη....

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι δε παραξενευσε κμάν;;; Παντού πλέον με το που φτάνεις αεροδρόμιο το πρώτο πράγμα είναι λίγα λεφτά συναλλαγμα μια local sim card και yandex ή grab ή uber ή bolt και παραγγέλνεις από την εφαρμογή ταξί για το ξενοδοχείο

Στο Κίεβο δεν είναι έτσι.Παίρνεις από εταιρία ταξί σε λογικές τιμές ή παραγγέλνεις από Uber.Και φυσικά μπαίνεις εύκολα στο Wifi του αεροδρομίου.

Στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ τι έχουν κάνει οι ουκρανες.. Ασ πάρουν δεκαπέντε ώρες πτήση να παν νέα Υόρκη... Ευρώπη δεν ασχολείται κανείς μαζί τους για τέτοια χρήματα.
Μόνο κάτι ναυάγια που ακόμα ψάχνουν στα 60 τους να παντρευτούν

Μη νομίζεις.το Κίεβο είναι τίγκα στο σεξοτουρίστα.Τον Αύγουστο που πήγα είχε γεμίσει Σαουδάραβες.Ανοίξανε τις βίζες για Σαουδική Αραβία,Κατάρ και πλάκωσαν όλες οι κελεμπίες.Αντε μετά να γαμήσει ο Τούρκος.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.320
Πόντοι
3.656
Στο Κίεβο δεν είναι έτσι.Παίρνεις από εταιρία ταξί σε λογικές τιμές ή παραγγέλνεις από Uber.Και φυσικά μπαίνεις εύκολα στο Wifi του αεροδρομίου.

Μη νομίζεις.το Κίεβο είναι τίγκα στο σεξοτουρίστα.Τον Αύγουστο που πήγα είχε γεμίσει Σαουδάραβες.Ανοίξανε τις βίζες για Σαουδική Αραβία,Κατάρ και πλάκωσαν όλες οι κελεμπίες.Αντε μετά να γαμήσει ο Τούρκος.
Ευρώπη είπα δεν έχει τέτοιους μλκες
Σίγουρα σκατοαραβες τα χώνουν με άνεση, αλλά κι αυτές γνωρίζουν ότι όταν τις πηδαν αυτοί οι γύφτοι είναι στο επόμενο στάδιο από το να τις χεσουν όπως κάποιες Ελληνίδες που νόμισαν ότι στο Ντουμπάι θα παν να πάρουν χιλιάρικα βιζιτα με το να κάθονται για γλυφομουνι....και φαγαν χεσιμο και κατουρημα από πέντε δέκα άτομα μαζί....
Τα σωστά θύματα είναι μόνο οι Ευρωπαίοι, τζεντελμαν ωραία συμπεριφορά κι από γαμησι τθποτα
Τα αραπια πληρώνουν αλλά είναι βαρέα ανθυγειηνα....
Ευρωπαίοι δεν παν πλέον, ελδεν βγαίνουν με τέτοια μπάτζετ, οπότε άποψη μου θα χουν την κατάληξη της Ρουμανίας, που πλέον εδώ κ καιρό ΔΕΝ πατάει κάνεις ξένος για πουτανοκατασταση.
.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.320
Πόντοι
3.656
Εγώ προσωπικά εκτός το λβιβ που μ αρέσει η πόλη και η φάση της γενικά, έχω κ κάτι 35αρες 40αρες πλέον κάβα από τα παλιά που ήταν 20αρες τότε, δεν μου κάνει κέφι να πάω πουθενά αλλού..
Ίσως λίγο ιβανοφρανιφσκ... Αλλα σύνολο 5,6 μέρες μετά βαριέμαι ακόμα κι εκει
Κίεβο αν μου βάζε κάποιος όλα τα έξοδα πάλι, με την υποχρέωση να μείνω όμως 10μερες, εννοείται, ΔΕΝ θα πήγαινα.. Είναι τελείως ανούσιο το μέρος....

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Εχω αφήσει τόσες γκόμενες με το μουνί στο χέρι Μόσχα είναι απίστευτο.Μου στέλνουν μηνύματα πώς εξαφανίστηκες έτσι,σε περίμενα κτλ.
Τις αφηαες ανικανοποιητες Αρχοντα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.361
Πόντοι
22.266

Ε κ σερεμεμτιεβο που έχω βρεθεί τουλάχιστον 5-6 φορές τα τελευταία 4 χρόνια είχε τέλειο wifi aeroflot terminal αν κ νομίζω πλέον ενοποιησαν τα τέρμιναλ κ πεζός πας από το ένα στο άλλο
Έχει κίνηση η arbat street ?
Για δυνατά μουνια ανέβα στο mgy να ψωνίσεις μουνια κουταβακια

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ποιος roosh ρε Αρχοντα. Μη συγκρινεις τον εαυτο σου με δευτεραντζες. Εσυ εισαι αυθεντικος βαλκανιος τσοπανης, σφαζοντε οι σλαβες για ενα σου βλέμμα. Αυτος τι μας νοιαζει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.320
Πόντοι
3.656
Ε κ σερεμεμτιεβο που έχω βρεθεί τουλάχιστον 5-6 φορές τα τελευταία 4 χρόνια είχε τέλειο wifi aeroflot terminal αν κ νομίζω πλέον ενοποιησαν τα τέρμιναλ κ πεζός πας από το ένα στο άλλο
Έχει κίνηση η arbat street ?
Για δυνατά μουνια ανέβα στο mgy να ψωνίσεις μουνια κουταβακια
Μάλλον ξεχνάς ότι ο κμαν είναι 50ρης και σχετικά βαρύς....Όχι σε κιλα..σε στυλ

..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom