Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Από τα λίγα πράγματα που δεν άλλαξαν είναι τα τρένα και οι σταθμοί.
Συναγωνισμός με ΟΣΕ και παίζει να είναι ο ΟΣΕ καλύτερος:confused:

Και μια πρωινή φωτογραφία από τον σταθμό στο Pilsen για τον George που ρωτούσε.
Ο οποίος μέσα είναι εργοτάξιο από τότε που έμενα εδώ...

Θρυλικός σταθμός.Θυμαμαιτην πρώτη φορά που έσκασα Πιλσεν το 2004 αρτι αφιχθείς από Γερμανία.Μουνακια παντού,εντυπωσιακή πόλη αλλά παρακμή.Boots on the ground Balkan cowboy φάση.Λεω εδώ θα γαμησω σίγουρα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Θρυλικός σταθμός.Θυμαμαιτην πρώτη φορά που έσκασα Πιλσεν το 2004 αρτι αφιχθείς από Γερμανία.Μουνακια παντού,εντυπωσιακή πόλη αλλά παρακμή.Boots on the ground Balkan cowboy φάση.Λεω εδώ θα γαμησω σίγουρα.
Καλά, κάποιοι πήγαν και δεκαετία 90 και πέτυχαν τα νέτα με δανεική κιλότα.
Καλά κάνεις και εσύ και εγώ που το προσπαθούμε, αλλά μέχρι εκεί..
Από Domalzice μέχρι και Pilzen το κάναμε με λεωφορείο,εξού και η φωτογραφία.Περασαμε από κάτι κεφαλοχώρια που πλέον όλα έχουν Lidl,DM, ακόμη και Kik.
Γερμανοπουστροποίηση και φαρδοκωλίαση εν εξελίξει δηλαδή.
Τεσπά,Airbnb check,ας αρχίσουν οι χοροί..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όντως η γερμανοποιηση χτυπησε βαθιά.Το 2013 έβλεπες κωλαρες Πιλσεν που παλιά ήταν αδιανόητο.Ειναι ισχυρή η δύναμη της γερμανοποιησης.Σπανια θα δεις εκσλαβισμο Γερμανών.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Cheb,Plzen,Rokycany θρυλικές πόλεις.Μην πούμε και για το Marianske Lazne το περίφημο Merienbad.Τιγκα στο μουνι ηταν τότε ειδικά το Rokycany άλλη φάση.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.876
Πόντοι
216
Τύπε στον πάγκο με τα τυριά δουλεύω...:confused:
Ορίστε και οι αποδείξεις... :confused:

zisimos2.jpg
Αν πετύχεις τον Kalogero, κόψ' του 1/4 Regato Kerrygold είναι το αγαπημένο του... :confused: :confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Α, ρε Αρχηγέ,που να ξυπνήσουν οι ψωλάδες χαράματα για να κυνηγήσουν το μουνί.
Ένα ολόκληρο τρένο για πάρτη μας!
Ερχόμαστε!:rockon::uzi:?:headbang2:

Τι να κάνουν οι ψωλάδες?Τελούν υπό πλήρη σύγχυση.
Ακολουθείς τα χνάρια μου στην ηλικία σου.Τότε πήγαινα και εγώ Τσεχία εναλλάξ με Πολωνία μετά το έριξα Ουκρανία πιο αποκλειστικά.
Τσεχικά τρένα,polski bus,τεράστια εργαλεία.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Συμφωνω με την τελευταια προταση που είπες και το πιστευω και εγω.
Γενικα οι ελληνες σαν αντρες ειναι ανωτεροι απο τον μεσο ουκρανο και μεσο λευκορωσο και εμφανησιακα αλλα και απο χαρακτηρα.
Οι Ουκρανοί ειναι κατι πλακουτσοκεφαλοι με μεγαλα κεφαλια οσο για τις γκομενες δεν τους δινουν αξια καμια μιαε και πιστευουν οτι τα μουνετα ειναι άφθονα χωρις να ξερουν τι επικρατεί εξω απο τη χωρα τους η μαλλον εκτος μουνολιβαδου.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ουκρανοι δεν μπορουν να ρηξουν ευκολα γυναικα αλλης εθνικοτητας,θα μου πεις θα αφησουν τις μουναρες και θα πανε στις αλλες αλλα αν τολμησουν και πανε π.χ στην μεση ελληνιδα 6αρα τοτε θα εκτιμησουν το μουνι που εχει η πατριδα τους που εκει χωρις να κανουν τιποτα θα εχουν την 9αρα ουκρανη να τον υπηρετει ενω εδω θα του δινει χυλοπιτα και σνομπαρια η μεση 6αρα ελληνιδα χοντροκωλα.

Μη νομίζεις.Οι Ουκρανοί με λεφτά είναι αρκετά περιποιημένοι.Φοράνε μοδάτα ρούχα έχουν καθαρό λουκ κτλ,φαίνονται εξευγενισμένοι.
Επίσης αρκετοί γαμάνε Ρωσίδες,ακόμα και Πολωνέζες.
Ουκρανούς γενειοφόρους,με μούσια,δερβίσηδες,άπλυτους κτλ δε θα δεις πολλούς.Και οι χίπηδες εκεί είναι Jesus Christ style,σεβάσμια πρόσωπα κτλ.
Το κακό Ουκρανία είναι κάτι εξαθλιωμένοι βρωμύλοι με μπυροκοίλι που ζητιανεύουν κτλ.Κυρίως οι παλαιοί δε βλέπονται.Η νέα γενιά είναι εντάξει.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Μη νομίζεις.Οι Ουκρανοί με λεφτά είναι αρκετά περιποιημένοι.Φοράνε μοδάτα ρούχα έχουν καθαρό λουκ κτλ,φαίνονται εξευγενισμένοι.
Επίσης αρκετοί γαμάνε Ρωσίδες,ακόμα και Πολωνέζες.
Ουκρανούς γενειοφόρους,με μούσια,δερβίσηδες,άπλυτους κτλ δε θα δεις πολλούς.Και οι χίπηδες εκεί είναι Jesus Christ style,σεβάσμια πρόσωπα κτλ.
O βιταμ το πιο μακρινό ταξίδι που έχει πάει είναι στο Ζευγολατιό πάνω σε καρότσα ντάτσουν.... :confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι πιο άσχημοι είναι οι Πολωνοί.Εχει Πολωνούς που είναι πραγματικά κακάσχημοι εκ φύσεως.Οι Ουκρανοί είναι μια βαθμίδα πάνω.Εχει όμως και ωραίους Πολωνούς.
Οι Λευκορρώσοι είναι αρκετά εμφανίσιμοι μερικοί μοιάζουν με τον Ιβάν Ντράγκο από το Ρόκυ.Είναι όμως στο πιο κοντό και σφιχτοδεμένο.Εχουν πιο τετράγωνα πρόσωπα από τους Ουκρανούς που έχουν συνήθως στρογγυλά.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Θεωρεις ανώτερους τους ουκρανους απο τους ελληνες η τους τουρκους??
Περα απο το χρηματικο οι ουκρανες θα διαλεγαν ουκρανο η ελληνα?
Από σένα είναι ανώτερος μέχρι και Ινδός που ξεβουλώνει αποχετεύσεις στη Βομβάη... :confused:
sewer-cleaning.jpg

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θεωρεις ανώτερους τους ουκρανους απο τους ελληνες η τους τουρκους??
Περα απο το χρηματικο οι ουκρανες θα διαλεγαν ουκρανο η ελληνα?

Αν ο Ουκρανός είχε τα ίδια λεφτά εννοείται με Ουκρανό θα πήγαιναν.
Απλά συνήθως οι Ουκρανοί δεν έχουν λεφτά αυτό είναι το πρόβλημα οπότε τραβιούνται με ξένους.
Και οι Πολωνοί κάνουν θραύση Ουκρανία,είδα αρκετά πολωνικά καμάκια.Βέβαια τους βολεύει γιατί είναι δίπλα.
Οι Ρώσοι για να γαμήσουν πάνε περισσότερο Λευκορρωσία αν και μερικοί έρχονται Ουκρανία.

Ο μέσος Ελληνας προ κρίσης,1500 ευρώ το μήνα καθαρά,ένα διαμέρισμα,σχετικά καλό αμάξι ήταν ανταγωνιστικός.Ο Ελληνας στην κρίση 800 ευρώ μηνιαίως μη μόνιμος,παλιό διαμέρισμα,χάλια αμάξι δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.Εκτός αν πάει να κάνει κάτι εκεί.Αλλιώς δεν έχεις leverage.
Αν έρχεσαι από Γερμανία έχεις leverage είσαι ελκυστικός γιατί σε βλέπουν σα διέξοδο.Επίσης υποθέτουν οτι θα έχεις καλή ρευστότητα.Το σημαντικό στο σπονσοριλίκι είναι η ρευστότητα δηλαδή πόσα χρήματα μπορείς να σκάσεις άμεσα.Οχι η περιουσία.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά μέχρι τα 35 μπορείς να παίξεις μπαλίτσα Τσεχία,Πολωνία.Αμα μπαρμπαδιάσεις απομένει η Ουκρανία.
Κατά τη γνώμη μου η Πολωνία είναι η καλύτερη χώρα για εισαγωγή στο μπλοκ.Εγώ βέβαια ξεκίνησα από Τσεχία.Αν μάθεις λίγο τις Σλάβες περνάς σε πιο προχωρημένα τερραίν Ουκρανία,Λευκορρωσία και μετά Ρωσία.Η Ρωσία είναι το απόλυτο,μπορείς εκεί να χτυπήσεις κορυφαία γκόμενα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
Οι πιο άσχημοι είναι οι Πολωνοί.Εχει Πολωνούς που είναι πραγματικά κακάσχημοι εκ φύσεως.Οι Ουκρανοί είναι μια βαθμίδα πάνω.Εχει όμως και ωραίους Πολωνούς.
Οι Λευκορρώσοι είναι αρκετά εμφανίσιμοι μερικοί μοιάζουν με τον Ιβάν Ντράγκο από το Ρόκυ.Είναι όμως στο πιο κοντό και σφιχτοδεμένο.Εχουν πιο τετράγωνα πρόσωπα από τους Ουκρανούς που έχουν συνήθως στρογγυλά.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
5 οχτωβριου θα ειμαι οδυσσο 10 μερες.θα εφευγα 15-20 μερες για να παω και κιεβο
αλλα ειχαν τρελες τιμες για τις μερες που ηθελα και σκεφτηκα τα λεφτα να τα
φαω οδυσσο αντι σε αεροπορικα.μπατζετ μαζι μου για 10 μερες θα εχω 9 χιλιαδες
ευρο και 27 χιλιαδες γριβνα.τα 7 χιλιαρικα ειναι για δουλεια και τα 2 συν 27 000
ειναι για 10 μερες το μπατζετ για εξοδα.γιατι ακουω τυπουν να λενε κανουν ζωαρα
με 2000 τον μηνα,αρχιδια.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ο δασκαλος ιωσηφ βρισκετε σε δνιπρο τωρα μετα απο κιεβ,χαρκοβ,πολταβα και σουμι.
καλες εντυπωσεις εχει μονο απο σουμι αλλα λεει παλι αργησαμε 20 χρονια για εκει χαχαχα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ξεκινω με τις εντυπωσεις μου για το κιεβο και τι αλλαξε απο το 2012 που ειχε να παω

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.674
Πόντοι
1.706
5 οχτωβριου θα ειμαι οδυσσο 10 μερες.θα εφευγα 15-20 μερες για να παω και κιεβο
αλλα ειχαν τρελες τιμες για τις μερες που ηθελα και σκεφτηκα τα λεφτα να τα
φαω οδυσσο αντι σε αεροπορικα.μπατζετ μαζι μου για 10 μερες θα εχω 9 χιλιαδες
ευρο και 27 χιλιαδες γριβνα.τα 7 χιλιαρικα ειναι για δουλεια και τα 2 συν 27 000
ειναι για 10 μερες το μπατζετ για εξοδα.γιατι ακουω τυπουν να λενε κανουν ζωαρα
με 2000 τον μηνα,αρχιδια.

Μη μη μη
Μη γραφεις για λεφτά γιατι θα σε ξαναπεριμενουν στην εισοδο της οικιας

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ξεκινω με τις εντυπωσεις μου για το κιεβο και τι αλλαξε απο το 2012 που ειχε να παω

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.674
Πόντοι
1.706
Εγω παντως μια απο κιεβο που γνωρισα μεσω τιντερ, μολις της ειπα xarisoyk αμεσως εβγαλε κυλοτα κ επαιξε με δονητή.
Δεν ξερω ποση ωρα επαιζε γιατι μετα βαρεθηκα κι εφυγα ενω εκεινη συνεχιζε.

Να λετε xaris oyk μαγκες κ ξελασπωνετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom