Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Τύπε στον πάγκο με τα τυριά δουλεύω...:confused:
Ορίστε και οι αποδείξεις... :confused:

zisimos2.jpg
Τυπε στο γαλαξία δουλεύει ο κολλητός μου άκου τώρα.. Όλο κλαίγεται τρώει χυλοπίτες ακόμα και από τις καθαριστριες λέει!! Και ότι οι πωλητροες κοιτάνε μόνο τους πελάτες μου φαίνονται ματσωμενοι, μου τα περιγράφει ως δρματ η κατάσταση.. Δεν ξέρω από σούπερ μάρκετ ίσως στο Σκλαβενίτη να μαμά ε πιο πολύ γιατί έχει περισσότερες κοπελίτσες ενώ ο γαλαξίας μόνο κάτι μεσήλικες στα ταμεία.. Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα δεν είναι χώρα που μπορείς να πεις ότι αλλάζεις εύκολα τις γκόμενές.. Στην ουράνια που είναι και το θέμα μας θα είχαμε τουλάχιστον τις πενταπλασιες ευκαιρίες και με πολύ πιο όμορφες γκόμενές από εδώ..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Τυπε στο γαλαξία δουλεύει ο κολλητός μου άκου τώρα.. Όλο κλαίγεται τρώει χυλοπίτες ακόμα και από τις καθαριστριες λέει!! Και ότι οι πωλητροες κοιτάνε μόνο τους πελάτες μου φαίνονται ματσωμενοι, μου τα περιγράφει ως δρματ η κατάσταση.. Δεν ξέρω από σούπερ μάρκετ ίσως στο Σκλαβενίτη να μαμά ε πιο πολύ γιατί έχει περισσότερες κοπελίτσες ενώ ο γαλαξίας μόνο κάτι μεσήλικες στα ταμεία.. Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα δεν είναι χώρα που μπορείς να πεις ότι αλλάζεις εύκολα τις γκόμενές.. Στην ουράνια που είναι και το θέμα μας θα είχαμε τουλάχιστον τις πενταπλασιες ευκαιρίες και με πολύ πιο όμορφες γκόμενές από εδώ..

Έχεις πάει Ουκρανία;

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Έχεις πάει Ουκρανία;
Τυπε μου εσύ μάλλον είσαι ο κλασικός τύπος Έλληνα που νομίζει ότι άμα γλύφει τις ελεεινιδες θα του κάτσουν.. Ουκρανια δεν έχω πάει αλλά είχα γκομενα από πρώην ΕΣΣΔ.. Και είναι σαν προβατάκι σε σχέση με τις ελεεινιδες.. Τώρα βέβαια δεν εχει νόημα γιατί θα μου πεις ναι αλλά οι Γεωργιανός δεν έχουνε στον ήλιο μοίρα και τις καλές και άγιες που είναι οι ελεεινιδες.. Δεν θα μοως σε αυτό ο τριπακι.. Προτιμώ να ακούω τον κμαν να περιγράφει εμπειρίες από ουκρανια και ελπίζω να είμαι τυχερός να πάω και εγώ μια μέρα..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Τυπε μου εσύ μάλλον είσαι ο κλασικός τύπος Έλληνα που νομίζει ότι άμα γλύφει τις ελεεινιδες θα του κάτσουν.. Ουκρανια δεν έχω πάει αλλά είχα γκομενα από πρώην ΕΣΣΔ.. Και είναι σαν προβατάκι σε σχέση με τις ελεεινιδες.. Τώρα βέβαια δεν εχει νόημα γιατί θα μου πεις ναι αλλά οι Γεωργιανός δεν έχουνε στον ήλιο μοίρα και τις καλές και άγιες που είναι οι ελεεινιδες.. Δεν θα μοως σε αυτό ο τριπακι.. Προτιμώ να ακούω τον κμαν να περιγράφει εμπειρίες από ουκρανια και ελπίζω να είμαι τυχερός να πάω και εγώ μια μέρα..

Τύπε αυτό που κάνεις φανταστικούς διάλογους στο κεφάλι σου για το τι θα σου πω και πως θα απαντήσεις να το κοιτάξεις... :confused: :confused: :confused:

Όσο για το όνειρο σου να πας στην Ουκρανία δεν είναι δα και το ταξίδι στο διάστημα με διαστημόπλοιο του Έλον Μασκ.

ΥΓ.Τι σε ώθησε μετά από τόσο καιρό που ήσουν αναγνώστης του φόρουμ να κάνεις επιτέλους εγγραφή και να μοιραστείς μαζί μας τους προβληματισμούς σου;:tooth::tooth::tooth:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το σπονσορινγκ είναι όντως δυσκολο.Πρεπει να βρίσκεις μόνος σου τις γκόμενες να χρηματοδοτεις μονος σου τα ταξιδια,να οργανωνεις τα πάντα,logistics κτλ συν ελευθερία κινήσεων στο έδαφος για νέες ευκαιρίες.Και όλα υπο πίεση χρόνου πρέπει να είσαι αποτελεσματικός.Κυνηγας το αποτέλεσμα και τις επιδόσεις αλλά είναι σολο γιολο οι ενέργειές σου επιστρέφουν σε εσένα οπότε αν τα κάνεις όλα σωστά το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.Ειναι καμάκι on steroids.
Αμα είσαι τύπος γιολο σταρχιδιστης έχεις πολύ καλό mindset.Αλλιως πρέπει να συνεργαζεσαι με άλλους όπως οι Αραβες.
Επίσης παίζει ρολο η φυσική κατάσταση.Να αντέχεις πολυωρα ταξιδια,αλλεπάλληλα ραντεβού ξενύχτια στο κλαμπ.Εκει παίζει ρολο βέβαια και η ηλικία.Παλια είχα φοβερή κίνηση άφηνα τη μία γκόμενα ξενοδοχείο και έτρεχα στην άλλη που περίμενε ρεστωραν απέναντι.Μια φορά το 2015 έφερα μια γκόμενα πολύ ωραία στο δωμάτιο οπου με περίμενε η άλλη να γυρίσω.Κουφαθηκαν και οι δυο αλλά αντέδρασα αμέσως.Εδωσα στην επαρχιωτοπουλα που περίμενε 500 γκριβνυα να ψωνίσει και να με αφήσει να γαμησω την αλλη.Η επαρχιωτοπουλα έφυγε για ψώνια και με χαιρέτησε με γλωσσοφιλο.
Μια άλλη φορά Λβωφ το 2006 παράτησα μια εικοσαρα 178 που με φιλοξενούσε για να συναντησω μια 185 στην πλατεία ακριβώς διπλα και η μικρή την καταλαβε και αρχισαν να τσακώνονται.
Τότε είχα ξοδέψει 100 ευρώ σε μια βδομάδα η μικρή με κυκλοφορουσε με μαρσουτκα και μαγειρευε σπιτικο φαι οποτε τα έξοδα ήταν μηδενικά.

Τελευταία τροποποίηση:

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Τύπε αυτό που κάνεις φανταστικούς διάλογους στο κεφάλι σου για το τι θα σου πω και πως θα απαντήσεις να το κοιτάξεις... :confused: :confused: :confused:

Όσο για το όνειρο σου να πας στην Ουκρανία δεν είναι δα και το ταξίδι στο διάστημα με διαστημόπλοιο του Έλον Μασκ.

ΥΓ.Τι σε ώθησε μετά από τόσο καιρό που ήσουν αναγνώστης του φόρουμ να κάνεις επιτέλους εγγραφή και να μοιραστείς μαζί μας τους προβληματισμούς σου

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
τυπε απλα πετας τη μπαλα στην εξεδρα οπως εκανες με τον σαντμαν..εγω ειπα απλα την αποψη μου προτιμω ανατολικες απο ελεινιδες και σε ομορφια και σε χαρακτηρα..γουστα ειναι αυτα..ειμαστε στο νημα του κμαν και λογικα οσοι ειμαστε εδω εζουμε παρομοια γουστα για ανατολικοευρωπαιες..τωρα το τι κανει ο καθενας στο ελλαδισταν αν καταφερε να μαμησει τη σουλα απο το κερατσινι 85κιλα προσωπικα δεν με αφορα νοθευει και το ουκρανικο νημα του αρχοντα..φιλικα παντα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
τυπε απλα πετας τη μπαλα στην εξεδρα οπως εκανες με τον σαντμαν..εγω ειπα απλα την αποψη μου προτιμω ανατολικες απο ελεινιδες και σε ομορφια και σε χαρακτηρα..γουστα ειναι αυτα..ειμαστε στο νημα του κμαν και λογικα οσοι ειμαστε εδω εζουμε παρομοια γουστα για ανατολικοευρωπαιες..τωρα το τι κανει ο καθενας στο ελλαδισταν αν καταφερε να μαμησει τη σουλα απο το κερατσινι 85κιλα προσωπικα δεν με αφορα νοθευει και το ουκρανικο νημα του αρχοντα..φιλικα παντα

Επειδή έχεις προδιαγραφές μεγάλου ναυαγίου (για αυτό άλλωστε έφτιαξες κλώνο) θα σε αφήσω στην ησυχία σου να ξεδιπλωθείς.... :tooth: :tooth: :tooth:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.674
Πόντοι
1.706
Βολκανο εσυ?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε μια εβδομάδα Κίεβο.Να δούμε πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
ΥΓ.Τι σε ώθησε μετά από τόσο καιρό που ήσουν αναγνώστης του φόρουμ να κάνεις επιτέλους εγγραφή και να μοιραστείς μαζί μας τους προβληματισμούς σου;:tooth::tooth::tooth:
Τελευταία έχουν πλακώσει πολλοί αναγνώστες που αποφάσισαν να κάνουν προφίλ...

Εν τω μεταξύ γίνεται σύγκριση με τους τούρκους,πολλοί από τους οποίους έχουν λογοδοθεί πριν ενηλικιωθούν,
άλλοι παντρεύονται ξαδέρφες τους...
Και μιλάω για τούρκους της Γερμανίας,όχι ανατολία...
Αν είναι να ζηλεύουμε και αυτούς επειδή απλά έχουν να μπήξουν κάπου το καυλί τους,ας το κλείσουμε το μαγαζί..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Εν τω μεταξύ γίνεται σύγκριση με τους τούρκους,πολλοί από τους οποίους έχουν λογοδοθεί πριν ενηλικιωθούν,
Αν είναι να ζηλεύουμε και αυτούς επειδή απλά έχουν να μπήξουν κάπου το καυλί τους,ας το κλείσουμε το μαγαζί..

Όλοι αυτοί είναι της λογικής "της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες".

Μερικοί μάλιστα κάθονται όλη μέρα σπίτι και περιμένουν να τους χτυπήσει το κουδούνι γκόμενα και να τους πει πήδα με...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
Το θρεντ των κλωνων καταντησε πλεον , καθε βδομαδα εμφανιζεται και ενας καινουργιος :confused:
Αναπολω το μολδαβικο που ξεκατινιαζομασταν μια χαρα με τα αληθινα μας νικ τουλαχιστον

Βαρεθηκα :tired: εις το επανιδειν ...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Α, ρε Αρχηγέ,που να ξυπνήσουν οι ψωλάδες χαράματα για να κυνηγήσουν το μουνί.
Ένα ολόκληρο τρένο για πάρτη μας!
Ερχόμαστε!:rockon::uzi:?:headbang2:

Συνημμένα

• IMG_20210922_044930.jpg
    IMG_20210922_044930.jpg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 78

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1

Ναι φίλε αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι ο Τούρκος ο Αλγερινός ο αιγύπτιος κουτσά στραβά μια γυναίκα, έστω με μαντίλα, έστω με προξενιό, θα βρει για να γαμαει όταν παντρευτεί.. Στην Ουκρανία όλοι αυτοί θα πάνε για να γαμησουμ τις μουναρες που δεν έχουν στη χώρα τους.. Καταλαβαίνεις τη διαφορά? Αντίθετα οι Έλληνες το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα πατρευτουνε ποτέ, Ν και είναι και πιο όμορφοι και πιο καθαροί και με πιο καλούς τρόπους από τον μέσο Αλγερινό 0χ με τα 5 παιδιά.. Οι Έλληνες 25 αέρηδες πχ όχι ρωσοουκρανες να ονειρευτουν, ούτε καμία ελεεινιδα σαν και αυτές που γουστάρει ο δικηγόρος δεν είναι ικανοί να εχουνε.. Καμμένη γενιά τελείως, αν ήταν μουσουλμάνοι μια χοντρουλα κουτσά στραβά από προξενιό θα την είχανε βρει και αυτοί που τώρα τους έχει φάει η αγαμια και δεν έχουν δυνατότητα για νύφες από πρωη ΕΣΣΔ.. Δυστυχώς έχουμε κακής πάστας γυναίκες σε αυτή τη χώρα..

• Like
Αντιδράσεις: Pirat
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Α, ρε Αρχηγέ,που να ξυπνήσουν οι ψωλάδες χαράματα για να κυνηγήσουν το μουνί.
Ένα ολόκληρο τρένο για πάρτη μας!
Ερχόμαστε!:rockon::uzi:?:headbang2:

Θυμάμαι τα παλιά τσεχικά τρένα και τους σταθμούς.Ηταν οι απόλυτοι καμακοτοποι.
Εβλεπες ποιο τρένο έχει μουνια και χωνοσουν μεσα.Η αραζες για ωρες στο nadrazi.Μουνια ανεβαιναν και κατεβαιναν.Ο άνθρωπος που έβλεπε τα τρένα να περνούν φάση.
Το μόνο που συγκρίνεται σε εμπειρία είναι το polski bus.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Θυμάμαι τα παλιά τσεχικά τρένα και τους σταθμούς.Ηταν οι απόλυτοι καμακοτοποι.
Εβλεπες ποιο τρένο έχει μουνια και χωνοσουν μεσα.Η αραζες για ωρες στο nadrazi.Μουνια ανεβαιναν και κατεβαιναν.Ο άνθρωπος που έβλεπε τα τρένα να περνούν φάση.
Το μόνο που συγκρίνεται σε εμπειρία είναι το polski bus.
Από τα λίγα πράγματα που δεν άλλαξαν είναι τα τρένα και οι σταθμοί.
Συναγωνισμός με ΟΣΕ και παίζει να είναι ο ΟΣΕ καλύτερος:confused:

Και μια πρωινή φωτογραφία από τον σταθμό στο Pilsen για τον George που ρωτούσε.
Ο οποίος μέσα είναι εργοτάξιο από τότε που έμενα εδώ...

Συνημμένα

• IMG_20210922_091013.jpg
    IMG_20210922_091013.jpg
    5,1 MB · Εμφανίσεις: 28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom