Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
Η τουρκία έχει πολύ παραοικονομία και γκρίζες ζώνες..
Όταν ένα κράτος κάνει νταραβέρια με το isis και επωφελείται από λαθρεμπόριο καυσίμων,μέχρι ναρκωτικών,
όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα.
Φυσικά ότι έχουν νεανικό λαό,είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.
Από την άλλη,εγώ που ήμουν τον περασμένο Νοέμβρη Κων/πολη,
ο απλός κόσμος παίρνει για μισθό ένα αρχίδι και μισό...
Ένα πρωί που αντί για το Hotel ψάξαμε να χτυπήσουμε πιο παραδοσιακό πρωινό,
πέσαμε σε κόσμο που περίμενε σε ουρές,όχι για ένα δωρεάν καρβέλι ψωμί,
αλλά για ένα καρβέλι ψωμί που μέσω ερντογάν-κράτους προσφερόταν 0,30 δικά μας,
κάτω από την τιμή λιανικής.
Και ο κόσμος έκανε ουρές..
Ο μεσος Eλληνας περναει δυο φορες καλυτερα απο τον μεσο Tουρκο , ενταξει δεν εχουν τα χαλια των δεκαετιων 80-90 που τους βλεπαμε και γελουσαμε αλλα μεχρι εκει ...
Κωνσταντινουπολη - Αδριανουπολη εχω παει πολλες φορες και στην τελευταια ημουνα το Σαββατο. Ασε που οι κοσμικες τουρκαλες τρελενονται για ελληνες , βασικα εκτος των ρωσοειδων δεν γνωριζω αλλες ευρωπαιες γκομενες που να γουσταρουν τα μεμετια (αντε τιποτα βοσνιες και τελειωμενες βουλγαρες μπορει) :confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχει και Ελληνίδες που γουστάρουν Τουρκαλαδες.Επισης μερικές Πολωνεζες.Ουκρανια,Λευκορωσία κάνουν θραύση.
Οι Τσεχες προτιμούν συνήθως Ιταλούς έχουν πιο εκλεπτυσμένα γουστα.Οι Πολωνεζες τραβιουνται και με πακια,αραπαδες,Αραβες και Τουρκους τους αρέσουν οι πιο πρωτογονοι άντρες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
Οι Λευκορωσιδες εχουν τα πρωτεια σιγουρα , ακολουθουν Ουκρανες και Μολδαβες ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Το πλεονέκτημα Γερμανία είναι οτι χτυπάς συγκεκριμένες πόλεις Τσεχία,Πολωνία που είναι κοντά στα σύνορα.Για Κίεβο θες περίπου δυόμισι ωρες με το αεροπλάνο όσο κάνεις και απο Ελλάδα.
Επίσης η Γερμανία έχει πολύ καλή φήμη άμα πεις Γερμανία έρχονται όλες με τα χίλια.Για αυτό συμφέρει Τσεχα σπονσορετ η Πράγα είναι μια ώρα απο Φρανκφούρτη με το αεροπλάνο οπότε μπορείς να τη φέρνεις για ΣΚ ή να πας εσύ εκεί.
Aφού έμενα στο κρατίδιο σου, Πράγα μιάμιση ώρα αεροπλάνο και με FlixBus τα πρώτα ηρωικά χρόνια............... 9 ώρες

Η Γερμανία,έτσι αόριστα σαν έννοια,δεν έχει καμία αξία.
Οι περισσότερες έχουν έρθει και έχουν δει τι παίζει,ενώ έχουν φάει και στη μάπα τους Γερμανούς τουρίστες.
Μόνο συγκεκριμένα μέρη της Γερμανίας μπορούν να λειτουργήσουν σαν δέλεαρ,
περισσότερο βάρος όμως έχει η Μύκονος,η Σαντορίνη,μη σου πω και η Χαλκιδική,
από όλο το γερμανιστάν μαζί...

Ο μεσος Eλληνας περναει δυο φορες καλυτερα απο τον μεσο Tουρκο , ενταξει δεν εχουν τα χαλια των δεκαετιων 80-90 που τους βλεπαμε και γελουσαμε αλλα μεχρι εκει ...
Κωνσταντινουπολη - Αδριανουπολη εχω παει πολλες φορες και στην τελευταια ημουνα το Σαββατο. Ασε που οι κοσμικες τουρκαλες τρελενονται για ελληνες , βασικα εκτος των ρωσοειδων δεν γνωριζω αλλες ευρωπαιες γκομενες που να γουσταρουν τα μεμετια (αντε τιποτα βοσνιες και τελειωμενες βουλγαρες μπορει) :confused:
Οι τουρκάλες τρελαίνονται για Έλληνες και στη Γερμανία,δεν ξέρω άλλες που να μας γουστάρουν τόσο.
Δεν έχω ασχοληθεί μαζί τους ποτέ.

Ευρωπαίες γκόμενες που να γουστάρουν μεμέτια δεν ξέρεις,απλά γιατί δεν υπάρχουν τέτοιες γκόμενες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Tώρα ή εγώ μπερδεύω τα nicknames ή εσύ έχεις πάθει καμιά φρίκη εκεί στις Βερσαλλίες της ανατολικής Μεσογείου.
Πάντα έτσι έγραφες;
Αλλιώς σε θυμάμαι στην αρχή,εκτός αν κάνω κανά τρελό λάθος. :think:
Δεν ξέρω για ποια φρίκη μιλάς τυπε, αλλά μια χαρά περνάω εδώ κάτω, στη Jamaica της Ελλάδος.

Επίσης το στυλ γραφής ξέρεις προσαρμόζεται ανάΛογα το σε ποιον γράφω.
Δεν ήξερα ότι με παρακολουθείς κιόλας και ότι κρατάς ημερολόγιο με τα ποστ μου. :glasses:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.878
Πόντοι
216
Ανάλογα πού τοποθετείς τον μέσο Έλληνα, γιατί αν αυτός ζει Ελλάδα τότε περνάει σαφώς χειρότερα από τον μέσο Τούρκο που για τα δεδομένα του και στη χώρα του θα την βρει την άκρη με το μουνί. Ο Έλληνας όπως έγραψαν παραπάνω αυστηρά μόνο κυριλέ νησιά με τα απαραίτητα πακέτα, ούτε καν Αθήνα. Εδώ βλέπεις και τα κουνάβια οι Τουρκάλες έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ, μας πήραν φαλάγγι και τυλίγουν Ελληνάρες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Aφού έμενα στο κρατίδιο σου, Πράγα μιάμιση ώρα αεροπλάνο και με FlixBus τα πρώτα ηρωικά χρόνια............... 9 ώρες

Η Γερμανία,έτσι αόριστα σαν έννοια,δεν έχει καμία αξία.
Οι περισσότερες έχουν έρθει και έχουν δει τι παίζει,ενώ έχουν φάει και στη μάπα τους Γερμανούς τουρίστες.
Μόνο συγκεκριμένα μέρη της Γερμανίας μπορούν να λειτουργήσουν σαν δέλεαρ,
περισσότερο βάρος όμως έχει η Μύκονος,η Σαντορίνη,μη σου πω και η Χαλκιδική,
από όλο το γερμανιστάν μαζί...

Μη νομίζεις.Βερολίνο,Φρανκφούρτη,Μόναχο έχουν αρκετή αίγλη.
Πιο εύκολα έρχεται μια γκόμενα Βερολίνο παρά Αθήνα.
Ο ανταγωνισμός Ουκρανία δεν είναι ο μέσος Τούρκος αλλά ο καλοστεκούμενος Τούρκος και υπάρχουν πολύ περισσότεροι Τούρκοι με καλή οικονομική κατάσταση από Ελληνες.Δηλαδή αν το 5% των Τούρκων έχουν λεφτά είναι ήδη δεκαπλάσιοι από το 5% των Ελλήνων.
Υστερα υπάρχουν πολεμιστές του Σαββατοκύριακου,Τούρκοι που μαζεύουν λεφτά όλο το χρόνο πουλώντας χαλιά ή Ντονέρ για να τα ξοδέψουν σε ένα ΣΚ στο Κίεβο,στο Μινσκ κτλ.Εχει άπειρες πτήσεις από Ιστανμπούλ αυτή τη στιγμή για να πας από Μόσχα Κίεβο πρέπει να περάσεις από Ιστανμπούλ.

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
Ανάλογα πού τοποθετείς τον μέσο Έλληνα, γιατί αν αυτός ζει Ελλάδα τότε περνάει σαφώς χειρότερα από τον μέσο Τούρκο που για τα δεδομένα του και στη χώρα του θα την βρει την άκρη με το μουνί. Ο Έλληνας όπως έγραψαν παραπάνω αυστηρά μόνο κυριλέ νησιά με τα απαραίτητα πακέτα, ούτε καν Αθήνα. Εδώ βλέπεις και τα κουνάβια οι Τουρκάλες έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ, μας πήραν φαλάγγι και τυλίγουν Ελληνάρες.
Στο θεμα γυναικα τα ιδια σκατα ειμαστε πανω κατω , δεν ειναι καθολου καλυτερα. Για αυτο βλεπεις τις ορδες απο αυτους στο μπλοκ ,γνωρισα αρκετους σεξοτουριστες και αλλους που δουλευανε σε ξενοδοχεια και εταιρειες τουρκικων συμφεροντων. Ειναι πιο αγαμητοι και απο εμας...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Τουρκάλες γενικά είναι εύκολες αλλά όχι για τους Τούρκους.Οπως και οι Ελληνίδες είναι εύκολες για τους Ιταλούς αλλά όχι για τους Ελληνες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Μη νομίζεις.Βερολίνο,Φρανκφούρτη,Μόναχο έχουν αρκετή αίγλη.
Πιο εύκολα έρχεται μια γκόμενα Βερολίνο παρά Αθήνα.
Koίτα,αν μιλάμε για γκόμενες τύπου θα σε πάω σε 5στερο και μετά θα σε πάω στον πιο εμπορικό δρόμο να σου αγοράσω
ότι θες,λίγη σημασία έχει η πόλη.
Άλλωστε δεν έχω γνωρίσει Πολωνέζα ή Τσέχα που να μην έχει πάει Βερολίνο.
Άλλες έχουν πάει εκδρομή ακόμη και με το σχολείο,σιγά την εμπειρία.

Εν έτει 2021 το μόνο που μετράει είναι το ατομικό σου status.
Γιατί μπορεί να μένεις στο Μόναχο σε WG και να τρέμει το φυλλοκάρδι σου μη μπει η γκόμενα σε κανά μαγαζί που πάει το ποτήρι κρασί 40ευρώ και μπορεί να μένεις στην ίδια πόλη και να έχεις ένα αξιοπρεπές status.
Επίσης κανένας Ευρωπαίος δεν έχει πλέον λόγω έθνους κάποιο προβάδισμα εναντίον των ντόπιων.
Νομίζεις ότι τρώνε οι Τσέχες πρόλογο από τους Γερμανούς στην Πράγα;
Το μόνο που μετράει πλέον,είναι ποιος είσαι..
Όλα τα άλλα,έχουν απομυθοποιηθεί...

Στο θεμα γυναικα τα ιδια σκατα ειμαστε πανω κατω , δεν ειναι καθολου καλυτερα. Για αυτο βλεπεις τις ορδες απο αυτους στο μπλοκ ,γνωρισα αρκετους σεξοτουριστες και αλλους που δουλευανε σε ξενοδοχεια και εταιρειες τουρκικων συμφεροντων. Ειναι πιο αγαμητοι και απο εμας...
Ισχύει 100%

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγω πιστεύω πλεονέκτημα είναι να μένεις Βιέννη.
Σλοβακία και Τσεχία σε απόσταση αναπνοής,Πολωνία κοντά και δυτική Ουκρανία επίσης.

Βιέννη είναι τέλεια όντως.Μπρατισλάβα στα 30 λεπτά και Μπρνο στη μία ώρα.Και Πολωνία Κατοβίτσε πιάνεις άνετα.Συν Ζάγκρεμπ,Βουδαπέστη σε απόσταση βολής κτλ.Μακράν το καλύτερο μέρος στη Δύση από πλευράς τοποθεσίας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Βιέννη είναι τέλεια όντως.Μπρατισλάβα στα 30 λεπτά και Μπρνο στη μία ώρα.Και Πολωνία Κατοβίτσε πιάνεις άνετα.Συν Ζάγκρεμπ,Βουδαπέστη σε απόσταση βολής κτλ.Μακράν το καλύτερο μέρος στη Δύση από πλευράς τοποθεσίας.
Και από τα καλύτερα όσον αφορά ποιότητα ζωής.

Και για Ελλάδα πτήσεις με 60 ευρώ και η μόνη δυτική πρωτεύουσα που είναι οδικώς από τα σύνορά μας κάτω από 1000χλμ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κανονικά οι Βιεννέζοι θα είχαν ξεσκιστεί στον πούτσο αλλά συνήθως αρνούνται να εγκαταλείψουν την αγαπημένη τους Βιέννη και πάνε μόνο μικρές εκδρομές στις γείτονες χώρες.
Μπρατισλάβα σιγά μην κάτσουν πάνω από έξι ώρες.Πράγα ή Βουδαπέστη άντε να κάτσουν δυο μέρες.
Η σιγά μην πάει ο αλλος από Βιέννη να αράξει Κατοβίτσε ή Οστράβα για ΣΚ.Πρέπει να είναι πολύ φανατικός μουνάκιας.Και οι Αυστριακές δεν είναι καθόλου κακές εμφανισιακά και τα βίτσια τους τα έχουνε.
Επίσης οι Βαλκάνιοι είναι ιδiαίτερα αποδεκτοί και αγαπητοί στην Αυστρία λόγω Αυστροουγγαρίας ιστορικών δεσμών.
Εντωμεταξύ Βιέννη βλέπεις άπειρες Σλοβάκες,παλιά η Μπρατισλάβα ήταν προάστιο της Βιέννης και συνδεόταν με τραμ.Λεγόταν Pressburg.
Βέβαια και οι Τσέχοι αποκαλούν το Μόναχο Mnichov,τη Δρέσδη Drazden κτλ,εκσλαβίζουν γενικώς τα ονόματα.

Τελευταία τροποποίηση:

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Εγώ πάντως διαφωνώ ότι οι Τούρκοι είναι σε χειρότερη μοίρα από τους Έλληνες. Στις μουσουλμανικες χώρες δουλεύει ακόμα ο θεσμός του προξενιό, κουτσά στραβά μια γυναίκα όλοι οι Τούρκοι την έχουνε.. Ουκρανορωσιδες γουστάρουν γιατί θέλουν το κάτι παραπάνω το πιο όμορφο.. Αντίθετα στην Ελλάδα βλέπεις μιλιουνια Έλληνες σε παραγωγική ηλικία ανυπαντρος και χωρίς κοπέλα.. Ο αραβας. Και ο Τούρκος κουτσά στραβά θα παντρευτεί μια..

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Απλά παραδείγματα όλοι οι αλβανοι, ακόμα και οι άσχημοι, μια αλβανιδα την εχουνε, πολλές μαλιστες είναι αρκετά όμορφο ύλες.. Το ίδιο κια οι γεωγιανοι, δε. Υπάρχει Γεωργιανός χωρίς γυναίκα.. Ουκρανια, Ρωσία το ίδιο, βλέπεις αλκοολικούς χωρίς λεφτα με μουναρες.. Στην Ελλάδα? Έχω την εντύπωση ότι μόνο οι Ελληνίδες έχουνε γκομενο, οι Έλληνες αντίθετα ούτε γκομενα ούτε προξενιό, ούτε κα. Ουκρανορωσιδες έχουμε στην Ελλάδα.. Βέβαια κάποιος θα πεταχτεί να μας προτείνει να πάρουμε το αεροπλάνο να πάμε στη σουαζιλανδη για να βρούμε ουκρανορωσιδες.. Ο κ αν έχει εξηγήσει αναλυτικά ότι το σπονσορονγκ είναι άθλημα που θέλει ταλέντο και δεν είναι Καθόλου απλό..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Απλά παραδείγματα όλοι οι αλβανοι, ακόμα και οι άσχημοι, μια αλβανιδα την εχουνε, πολλές μαλιστες είναι αρκετά όμορφο ύλες.. Το ίδιο κια οι γεωγιανοι, δε. Υπάρχει Γεωργιανός χωρίς γυναίκα.. Ουκρανια, Ρωσία το ίδιο, βλέπεις αλκοολικούς χωρίς λεφτα με μουναρες.. Στην Ελλάδα? Έχω την εντύπωση ότι μόνο οι Ελληνίδες έχουνε γκομενο, οι Έλληνες αντίθετα ούτε γκομενα ούτε προξενιό, ούτε κα. Ουκρανορωσιδες έχουμε στην Ελλάδα.. Βέβαια κάποιος θα πεταχτεί να μας προτείνει να πάρουμε το αεροπλάνο να πάμε στη σουαζιλανδη για να βρούμε ουκρανορωσιδες.. Ο κ αν έχει εξηγήσει αναλυτικά ότι το σπονσορονγκ είναι άθλημα που θέλει ταλέντο και δεν είναι Καθόλου απλό..
Τον σαντμαν τον ξέρεις;:think:

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Τον σαντμαν τον ξέρεις;:think:
Ο σαντμαν γινότανε υπέρβολικος αρκετές φορές,αλλά δεν μπορούμε. Α αγνοούμε τη πραγματικότητα.. Ξανασκέψου τι γράφω βλέπεις όλους τους αλβανους, ακόμα και τους άσχημος,παντρεμένος με αρκετά ωραίες κοπελίτσες, βλέπεις μιλιουνια Έλληνες ψωλαρια.. Το σπονσορινγκ σε Ουκρανία Ρωσία το έχει αναλύσει διεξοδικά ο κμαν ότι είναι άθλημα που θέλει πολύ ταλέντο και καθόλου εύκολο, σίγουρα δεν είναι χομπυ για όλους..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ο σαντμαν γινότανε υπέρβολικος αρκετές φορές,αλλά δεν μπορούμε. Α αγνοούμε τη πραγματικότητα.. Ξανασκέψου τι γράφω βλέπεις όλους τους αλβανους, ακόμα και τους άσχημος,παντρεμένος με αρκετά ωραίες κοπελίτσες, βλέπεις μιλιουνια Έλληνες ψωλαρια.. Το σπονσορινγκ σε Ουκρανία Ρωσία το έχει αναλύσει διεξοδικά ο κμαν ότι είναι άθλημα που θέλει πολύ ταλέντο και καθόλου εύκολο, σίγουρα δεν είναι χομπυ για όλους..
Φίλε μου δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι με τις γυναίκες, εγώ μια χαρά τα καταφέρνω όπως και οι περισσότεροι του κύκλου μου.
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που δυσκολεύονται, όχι λόγω εμφάνισης αλλά λόγω ψυχολογίας και συμπεριφοράς.

Εσύ για να προβληματίζεσαι μάλλον ζορίζεσαι και καλά κάνεις και ψάχνεις την αιτία.

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Φίλε μου δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι με τις γυναίκες, εγώ μια χαρά τα καταφέρνω όπως και οι περισσότεροι του κύκλου μου.
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που δυσκολεύονται, όχι λόγω εμφάνισης αλλά λόγω ψυχολογίας και συμπεριφοράς.

Εσύ για να προβληματίζεσαι μάλλον ζορίζεσαι και καλά κάνεις και ψάχνεις την αιτία.
Αν κρίνω από το νικνειμ σου λογικό είναι να τα καταφέρνεις με τόσα λεφτά και φήμη.. Τώρα βέβαια αν ήσουνα άνεργος η δούλευες σε κανένα σούπερ μάρκετ ε εκεί δεν νομίζω να είχες παρόμοια επιτυχία.. Ο μόνος βέβαια που μιλάει με φώτο κια αποδείξεις είναι ο κμαν με τα λόγια και εγώ έχω γισεο το μισό ντινιεπροπετροπφσκ..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Αν κρίνω από το νικνειμ σου λογικό είναι να τα καταφέρνεις με τόσα λεφτά και φήμη.. Τώρα βέβαια αν ήσουνα άνεργος η δούλευες σε κανένα σούπερ μάρκετ ε εκεί δεν νομίζω να είχες παρόμοια επιτυχία.. Ο μόνος βέβαια που μιλάει με φώτο κια αποδείξεις είναι ο κμαν με τα λόγια και εγώ έχω γισεο το μισό ντινιεπροπετροπφσκ..

Τύπε στον πάγκο με τα τυριά δουλεύω...:confused:
Ορίστε και οι αποδείξεις... :confused:

zisimos2.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom