Αυτός που δε γαμάει τώρα,είναι γιατί και να πάει(κάτω από 100ευρώ πτήση πήγαινε-έλα)
δεν έχει πλέον τίποτα που να προκαλέσει το ενδιαφέρον έστω για ένα one night stand.
Eπίσης οι άντρες που κυνηγάνε τόσο όσο εμείς το μουνί,είμαστε μία πάρα πολύ μικρή μειοψηφία.
Και αυτό ανεξαρτήτου χώρας.
Απλά βλέποντας π.χ.πολλούς τούρκους και όχι Έλληνες στο Κίεβο,
κάποιοι ξεχνούν ότι μιλάμε για 8πλάσια χώρα,συν τα μιλιούνια τους στο εξωτερικό.
Λίγοι είμαστε οι πυροβολημένοι με το μουνί,
για πολλούς μάλιστα δεν είμαστε καν πρότυπα,να είσαι απολύτως σίγουρος για αυτό.
Ετσι είναι,έχεις δίκιο.Οι πλούσιοι και ευκατάστατοι Τουρκαλάδες είναι πολύ περισσότεροι από τους αντίστοιχους Ελληνες και αυτοί ακριβώς συχνάζουν Κίεβο.Επίσης οι Τούρκοι έχουν εμπορικούς δεσμούς με Ουκρανία,επιχειρήσεις κτλ ενώ οι Ελληνες ελάχιστους.Συν ανοιχτές βίζες για Ουκρανέζες,Ρωσίδες κτλ.
Η δίψα για το μουνί είναι σημαντική.Λες π.χ. η Τσεχία,Πολωνία δεν είναι εύκολη κάθε τρεις και πέντε όμως εκεί είσαι.Και εγώ γύρναγα από πόλη σε πόλη δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα από την άποψη οτι δεν υπήρχε ενημέρωση.Επρεπε να κυνηγάς το μουνί,να έχεις ένστικτο θηρευτή.Πήρα αμπάριζα όλη την Ελλάδα να εντοπίσω τα θέρετρα που σύχναζαν Τσέχες,πώς αλλιώς θα το έκανες?
Οι περισσότεροι θέλουν τα εύκολα,ψωλίστ φάση.Να βρουν κανά εφταράκι,εξαράκι να αράξουν να κάνουν κανά ψευτοδωράκι και ως εκεί.Δεν πάνε ούτε για μοντελέ ούτε για clusterfuck,instafuck,castings,χοντρά σπονσοριλίκια κτλ.Είναι πολύ πιο μετριοπαθείς και για αυτό δεν πατάνε καν.Δεν έχουν αυτές τις φιλοδοξίες,ούτε θεωρούν οτι αξίζει τον κόπο να θυσιάζουν για το μουνί.
Εσύ έφαγες π.χ. 20000 ευρώ συν απώλεια μισθών,εισοδημάτων μόνο για να μείνεις Πράγα εξάμηνο για να γαμάς.Αυτό δε θα το έκανε κανένας.
Εγώ θυμάμαι στο στρατό οι άλλοι είχαν λιώσει από την κούραση και κλαίγονταν και εγώ διάβαζα τσέχικα.Στα αρχίδια μου όλα.Η πλάκα είναι οτι ο κλαψομούνης που του λείπουν οι δικοί του και βάζει μέσο θεωρείται προσαρμοσμένος ενώ ο σταρχιδιστής που ψάχνει να γαμήσει θεωρείται απροσάρμοστος.Πρέπει να υποφέρεις και καλά.
Τα ίδια βλέπω και εδώ μιλάμε για παράνοια.
Τελευταία τροποποίηση: