Θυμάμαι Τσεχία το 2002 κυκλοφορούσαν καμιά δεκαριά περιοδικά που έβγαιναν κάθε βδομάδα με γυμνές Τσέχες από όλη τη χώρα.Στυλ Lenka από το Pardubice,Petra από το Liberec,Sarka από το Brno κτλ.Μιλάμε για δεκαοχτώ έως είκοσι ετών γκόμενες που παίρνανε 100 κορώνες(5 ευρώ) για κάθε φωτό και η νικήτρια έπαιρνε 5000.
Υπήρχαν άπειρες μέσα.Σκεφτείτε αντίστοιχα να βγαίναν Ελλάδα περιοδικά να δείχνουν φοιτήτριες Ελένη από Κέρκυρα,Μαρία από Τρίκαλα,Δώρα από Κατερίνη,Δάφνη από Σπάρτη κτλ θεόγυμνες.Κοπέλες δεκαοχτώ έως εικοσιπέντε χρονών σε όλες τις πόζες.Τι θα γινότανε.Τσεχία δεν έτρεχε κάστανο,θεωρούταν φυσιολογικό.Τότε το 20% από τις Τσέχες σου έδειχναν π.χ. βυζιά,μουνί κτλ αν τους έδινες λεφτά.
Επίσης κυκλοφορούσαν πολλές πάμφτωχες στα κλαμπ που το έδιναν αβέρτα αν τις κέρναγες,τους αγόραζες τσιγάρα,ποτά,φαγιά και τις έδινες χαρτζηλίκι.Φόρτωνες κανονικά στα κλαμπ αν ήξερες τσέχικα.Το ίδιο συνέβαινε και Πολωνία,Ουκρανία.Αυτό το σκηνικό Ελλάδα δεν το έχω δει ποτέ να φορτώνεις τόσο εύκολα γκόμενα από κλαμπ κατευθείαν ξενοδοχείο.
Ισως και να παίζει ακόμα βαθιά ουκρανική και λευκορωσική επαρχία αν και δεν πιστεύω.Αν πας δηλαδή σε κανά Κριβόι Ρογκ ίσως να γίνεται.Μπορεί και Ρωσία στην επαρχία αλλά Ρωσία είναι αχανής.Τσεχία στις φτωχές περιοχές με μεγάλη ανεργία Chomutov,Liberec,Vysocina κτλ γινόταν της πουτάνας.
Ελάχιστη σημασία έχει τι γινόταν 20 χρόνια πίσω.
Κάποτε είχες γράψει και μία ιστορία περί μισού κοτόπουλου.
Τσεχία υπάρχει τα τελευταία χρόνια κοινωνική πρόνοια σε επίπεδα Γερμανίας,οπότε κοπέλα που πεινάει πραγματικά δεν υπάρχει.
Και οι μητέρες που μεγαλώνουν παιδί χωρίς πατρική στήριξη προστατεύονται,έχουν αλλάξει πολλά.
Το ότι σήμερα υπάρχουν περισσότερες κοπέλες εκεί που θα πάνε να κάνουν Czech Casting,
παρά Ελληνίδες που θα κάνουν Greek Casting είναι αλήθεια και οφείλεται αποκλειστικά
στο γεγονός ότι σαν κοινωνία έχουν άλλη σχέση με το γυμνό.
Αλλά και πάλι έχοντας επαφή με τους εμπλεκόμενους,ξέρω ότι οι περισσότερες που πηγαίνουν Czech Casting και δεν είναι του χώρου,ποζάρουν,πασαλίβονται με λάδια και τέλος.
Οι περισσότερες που γαμιούνται,είναι αυτές που είναι ήδη του χώρου.
Τώρα αυτά περί θα σου δώσω τόσα για να μου δείξεις το μουνί σου,σε τυχαίες περαστικές,
δηλαδή σε γκόμενες που την εποχή που περιγράφεις ήταν από αγέννητες έως νήπια,
παίζεις από τσάντα στο κεφάλι μέχρι αστυνομία.
Ειδικά όταν τους ρίχνεις κανά 20+ χρόνια στο κεφάλι.