Αν ο Ουκρανός είχε τα ίδια λεφτά εννοείται με Ουκρανό θα πήγαιναν.
Απλά συνήθως οι Ουκρανοί δεν έχουν λεφτά αυτό είναι το πρόβλημα οπότε τραβιούνται με ξένους.
Και οι Πολωνοί κάνουν θραύση Ουκρανία,είδα αρκετά πολωνικά καμάκια.Βέβαια τους βολεύει γιατί είναι δίπλα.
Οι Ρώσοι για να γαμήσουν πάνε περισσότερο Λευκορρωσία αν και μερικοί έρχονται Ουκρανία.
Ο μέσος Ελληνας προ κρίσης,1500 ευρώ το μήνα καθαρά,ένα διαμέρισμα,σχετικά καλό αμάξι ήταν ανταγωνιστικός.Ο Ελληνας στην κρίση 800 ευρώ μηνιαίως μη μόνιμος,παλιό διαμέρισμα,χάλια αμάξι δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.Εκτός αν πάει να κάνει κάτι εκεί.Αλλιώς δεν έχεις leverage.
Αν έρχεσαι από Γερμανία έχεις leverage είσαι ελκυστικός γιατί σε βλέπουν σα διέξοδο.Επίσης υποθέτουν οτι θα έχεις καλή ρευστότητα.Το σημαντικό στο σπονσοριλίκι είναι η ρευστότητα δηλαδή πόσα χρήματα μπορείς να σκάσεις άμεσα.Οχι η περιουσία.
εχουμε ουκρανους φιλους που ξοδευουν 500-2000 ευρο την μερα και μπορουν να το κανουν
καθε μερα για ολη την υπολοιπη ζωη τους.δεν μπορουσαμε τοτε πριν 20-25 χρονια στα
νιατα μας να ανταγωνιστουμε τους αφραγγους ουκρανους θα ανταγωνιστουμε τωρα ποιους?
Πολλά μουνια, πολλά φαγια αλλά τελικά πάλι δε γαμησες και γυρνάς στα κατεχόμενα.Πιο πολύ πας για το ξύλο μου φαίνεται.
Εννοείται οι περισσότερες Podil κυκλοφορουν.Τωρα αν μπορείς να καμακωσεις εκεί είναι άλλη υπόθεση.
αρχοντα αυτες που βαζεις δεν γαμαω ουτε τζαμπα.
αν ηθελε ρε κουτε να σπονσαρω δεν θα το εκανα?
εχω μπατζετ την μερα οσα εσυ το δικο σου 5 μερες χαχαχαα.
ποντιλ πηγαινα 2 φωρες την μερα απο κανα μισαωρο το πολυ.
βαριεμε να καθομε σε ενα μερος βπλταρω και περπατω συνεχως.
δεν καθησα σε κανενα μπαρακι αφου ειχε ουρες και εκει στην γεφυρα
που εινι πιο χαλαρα βαριομουν να καθομε μεχρι να ερθει κοσμος.
πες μου εχτος καριμπιαν που πας να βρεις πουτανες?εχεις παει αβαλον?
εκει πανε φιιλοι μου ουκρανοι λεφταδες,εχει βιζιτες.δεν παω ομως εκει.
δεν πηγα σε σαλον?πηγα!υταν αδεια και μπαζα.αλλα ταλαιπωρια.
που ειχε μουνι να αγορασουμε και δεν βρηκα,με?βαιβαια μονο εσυ εισαι επιτυχημενοσ
στο σαιτ.εχεις 3 γαμας τις ιδιες και χαρτζιλικωνεις!ο φιλος που βρεθηκαμε εκει
επιχειρηματειας λεφτας οχι σαν εσενα εχει και αυτος 3 τις ιδιες που σπονσαρει.
αν ειναι να γαμω πουτανες και τις ιδιες τι να παω κιεβ?
δεν παω πραγα που ολες εκει πηγαν σε σαλον?κιεβο μακαρι να γαμησα 5-6 βιζιτες
σε ολη μου την ζωη.ποτε δεν επαιζα με πουτανες εκει τα εγραψα δεκαδες.
που γυρισα κυπρο γαμησα 2 μουνιτσες κινεζουλες με 20 ευρο καλυτερες απο αυτες
που δινεις 500 να τις ταιζεις και να χουφτωνεις.αντι να δινω σε μπαζα 3000
τα χαλουσα πανω μου.με τον δασκαλο μαλωσαμε για αυτο το θεμα εκανε 2 μηνες να μιλησουμε.
πηγα μετα απο τωσα χρονια,εσυ δεν εχεις χρονο πας 3 μερες αποκλειστικα να γαμησεις τις ιδιες
πουτανες.τους στελεις αδικα χαρτζιλικια μπας και γαμηθουν με αλλο(αν και εισαι ενας απο τους 60 την μερα)