Αρχηγος ατελιωτος. Αλλα με βικο ρε τη βγαλατε. Σεχω για λαρτζ αφου.H Τσέχα αφίχθη.
Τελευταία τροποποίηση:
Αρχηγος ατελιωτος. Αλλα με βικο ρε τη βγαλατε. Σεχω για λαρτζ αφου.H Τσέχα αφίχθη.
Οι τσεχες κρατανε καπως καλυτερα,οι πολσκες εχουν παχυνει πολυ,που το εφερες ρε αρχηγε το μουνετο στην Σκατηνα?κατευθειαν νησακι επρεπε,θα ξενερωσε το μωροΚαλο μουνι η Τσεχα αλλά δεν πιάνει τις πολωνικες επιδόσεις στο τρομπονι.
Φίλε όπως και εσύ γράφεις εχει καεί η μισή Ελλάδα τις τελευταίες 3-4 μέρες. Πολλοί άνθρωποι καταστρέφονται ολοσχερώς μαζί με το περιβάλον.Μαβρισε η ψυχη μας με τις ψωλοφοτιες γαμω το ειναι τους. Ο Μιντ που χαθηκε ρε να βαλη κανα διαστημικο μουνι παλι να γουσταρουμε λιγο.
Ωραιος!H Τσέχα αφίχθη.
Αδυνάτισε τώραTυπε παρτη για επιδοτηση. Ολα τα κιλα ολα τα λεφτα. Ξερουν στο καμπο
ΠΑΜΕ@τασος3 στο διόρθωσα!!!
Έτσι με το έμαθε ο @geroksouras
Πλέον νιώθω πρωτευουσιανος
Άμα το μάθεις να το λες σωστά τότε θα δεις με άλλη αύρα θα σου κοιτάζουν τα μουνετα
Βαλκανικό χερι σε εξορμήσεις.
Όπως ορθά είπε ο αρχηγός @Kman2 είμαστε η μόνη χώρα στα Βαλκάνια που δεν απελευθέρωσε την πρωτεύουσα της από τους ΟθωμανούςΠΑΜΕ
ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟ
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ Ο ΒΟΛΚΑΝΟ
ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΛΚΑΝΟ
ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΒΟΛΚΑΝΟ
αρα ειπα ΤΟΥ Βολκανο (γενικη) και οχι ειπα ΤΟΝ βολκανο (αιτιατικη)
μαθε μπαλιτσα αγορι μου
Με την αφαίρεση της δοτικης έπρεπε να την αντικαταστισουμε με μια άλλη υπαρκτή πτώση
Ο παλαιοελλαδιτες χρησιμοποίησαν τη γενική ( μου) αντιθέτως οι Έλληνες βυζαντινοί της Πόλης την αιτιατική(με)
ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗειπαμε η κοιτιδα του Γενους ειναι η Κωνσταντινουπολη ειτε μας αρεσει ειτε οχι , η Αθηνα οταν εγινε πρωτευουσα ηταν ενα λασποχωρι με οκτω χιλιαδες σπιτια που τα μισα δεν ειχαν στεγη ...
ΥΓ. μπουγατσα παντα μονο με κρεμα
Δεν με ανοίγει το λινκΣτο βορειοελλαδίτη με τον πληγωμένο εγωισμό, που κάθισε κι έγραψε τον ψευδο-Μπαμπινιώτη, εγώ θα έλεγα μόνο τα παρακάτω:Με λες ή μου λες; Το ανύπαρκτο άρθρο Μπαμπινιώτη
Δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά ένας νέος αστικός μύθος σαρώνει το ελληνόφωνο διαδίκτυο, με ταχύτητα πυρκαγιάς σε ξερά χόρτα το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα δήθεν άρθρο του καθηγητή Μπαμπινιώ…sarantakos.wordpress.com
Πρώτον, τα καλά παιδιά δεν λένε ψέματα.
Δεύτερον, να μην αισθάνεσαι πληγωμένος και αδικημένος! Οι πραγματικές αδικίες στη ζωή είναι άλλες. Κι αν η επίσημη Ελληνική ήρθε και πάτησε πάνω στα νότια ιδιώματα, μη φαντάζεσαι ότι μόνο εσύ, ο βόρειος, έχεις να αλλάξεις κάτι από τις γλωσσικές σου συνήθειες, σε επίσημες πανελλήνιες περιστάσεις. Βλέπεις, τα επίσημα Ελληνικά βασίστηκαν μεν στα νότια ιδιώματα, τα επίσημα Ελληνικά όμως δεν είναι κανένα από τα νότια ιδιώματα!
στο θεμα <με σε> ολοι οι βορειοελλαδιτες εισαστε ΜΠΑΟΥΓΚ
βρε λακη η Αθηνα ειναι η κοιτιδα του Δυτικου Πολιτισμου , καμια σχεση με αυτο που γραφειςΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ
η κοιταδα του ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι η Αθηνα
Βρε αθηνογκεμπελΣτο βορειοελλαδίτη με τον πληγωμένο εγωισμό, που κάθισε κι έγραψε τον ψευδο-Μπαμπινιώτη, εγώ θα έλεγα μόνο τα παρακάτω:Με λες ή μου λες; Το ανύπαρκτο άρθρο Μπαμπινιώτη
Δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά ένας νέος αστικός μύθος σαρώνει το ελληνόφωνο διαδίκτυο, με ταχύτητα πυρκαγιάς σε ξερά χόρτα το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα δήθεν άρθρο του καθηγητή Μπαμπινιώ…sarantakos.wordpress.com
Πρώτον, τα καλά παιδιά δεν λένε ψέματα.
Δεύτερον, να μην αισθάνεσαι πληγωμένος και αδικημένος! Οι πραγματικές αδικίες στη ζωή είναι άλλες. Κι αν η επίσημη Ελληνική ήρθε και πάτησε πάνω στα νότια ιδιώματα, μη φαντάζεσαι ότι μόνο εσύ, ο βόρειος, έχεις να αλλάξεις κάτι από τις γλωσσικές σου συνήθειες, σε επίσημες πανελλήνιες περιστάσεις. Βλέπεις, τα επίσημα Ελληνικά βασίστηκαν μεν στα νότια ιδιώματα, τα επίσημα Ελληνικά όμως δεν είναι κανένα από τα νότια ιδιώματα!
στο θεμα <με σε> ολοι οι βορειοελλαδιτες εισαστε ΜΠΑΟΥΓΚ