Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
H Τσέχα αφίχθη.

ABoApG.jpg
Αρχηγος ατελιωτος. Αλλα με βικο ρε τη βγαλατε. Σεχω για λαρτζ αφου.

Τελευταία τροποποίηση:

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Μαβρισε η ψυχη μας με τις ψωλοφοτιες γαμω το ειναι τους. Ο Μιντ που χαθηκε ρε να βαλη κανα διαστημικο μουνι παλι να γουσταρουμε λιγο.

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Καλο μουνι η Τσεχα αλλά δεν πιάνει τις πολωνικες επιδόσεις στο τρομπονι.
Οι τσεχες κρατανε καπως καλυτερα,οι πολσκες εχουν παχυνει πολυ,που το εφερες ρε αρχηγε το μουνετο στην Σκατηνα?κατευθειαν νησακι επρεπε,θα ξενερωσε το μωρο

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μαβρισε η ψυχη μας με τις ψωλοφοτιες γαμω το ειναι τους. Ο Μιντ που χαθηκε ρε να βαλη κανα διαστημικο μουνι παλι να γουσταρουμε λιγο.
Φίλε όπως και εσύ γράφεις εχει καεί η μισή Ελλάδα τις τελευταίες 3-4 μέρες. Πολλοί άνθρωποι καταστρέφονται ολοσχερώς μαζί με το περιβάλον.

Οι μέρες δεν προσφέρονται για ποσταρίσματα γκομενών ούτε βέβαια για το συνηθισμένο μας καβλαντισμα.

Σεβασμός και σιωπή επιβάλλονται μπροστά σε μια πραγματική εθνική τραγωδία.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.851
Πόντοι
34.478
@τασος3 στο διόρθωσα!!!
Έτσι με το έμαθε ο @geroksouras

Πλέον νιώθω πρωτευουσιανος :confused:

Άμα το μάθεις να το λες σωστά τότε θα δεις με άλλη αύρα θα σου κοιτάζουν τα μουνετα
ΠΑΜΕ
ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟ
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ Ο ΒΟΛΚΑΝΟ
ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΛΚΑΝΟ
ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΒΟΛΚΑΝΟ
αρα ειπα ΤΟΥ Βολκανο (γενικη) και οχι ειπα ΤΟΝ βολκανο (αιτιατικη)

μαθε μπαλιτσα αγορι μου:cheesy:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.350
Πόντοι
4.746
? Καθως σταματα το πουλι να κελαηδα, τοτε αρχιζει η δακτυλικη εξεταση. Γαντια να παρεις , για να παιζετε πιο ολοκληρωμενα τον γιατρο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.910
Πόντοι
22.266
ΠΑΜΕ
ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟ
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ Ο ΒΟΛΚΑΝΟ
ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΛΚΑΝΟ
ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΒΟΛΚΑΝΟ
αρα ειπα ΤΟΥ Βολκανο (γενικη) και οχι ειπα ΤΟΝ βολκανο (αιτιατικη)

μαθε μπαλιτσα αγορι μου:cheesy:
Όπως ορθά είπε ο αρχηγός @Kman2 είμαστε η μόνη χώρα στα Βαλκάνια που δεν απελευθέρωσε την πρωτεύουσα της από τους Οθωμανούς
Κ ξαναγεννησαμε επαναφεραμε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό ανεξαρτήτως αν έχουμε πλέον λίγα κοινά ως προς τη νοοτροπία
Λοιπόν στην σκλαβωμένη πρωτεύουσα λεν ..........δε με λες τι ώρα θα γαμησουμε:rockon: :rockon:

Το ίδιο λάθος κάνουν κ οι Βούλγαροι
Με την αφαίρεση της δοτικης έπρεπε να την αντικαταστισουμε με μια άλλη υπαρκτή πτώση
Ο παλαιοελλαδιτες χρησιμοποίησαν τη γενική ( μου) αντιθέτως οι Έλληνες βυζαντινοί της Πόλης την αιτιατική(με)
Ακριβώς το ίδιο κάνουν κ οι Βούλγαροι που έχασαν τις πτώσεις
Αντιθέτως στα ανατολικά σλαβικά διότι δεν εχουν διακεκομενες προσωπικές αντωνυμίες κ διατηρούν τις πτώσεις πάντα θα χρησιμοποιούν ορθά την αντωνυμια

Φαντάσου τα ουγγρικά έχουν 17 πτώσεις ,,,,,εκεί να δεις χαμοs:confused::confused:

Καλημέρα
Σου αφήνω να πάω να φάω μπουγάτσα με πρασο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
7.988
Πόντοι
2.356
^ Μην μου παιρνεις την δοξα ρε :grin:

ειπαμε η κοιτιδα του Γενους ειναι η Κωνσταντινουπολη ειτε μας αρεσει ειτε οχι , η Αθηνα οταν εγινε πρωτευουσα ηταν ενα λασποχωρι με οκτω χιλιαδες σπιτια που τα μισα δεν ειχαν στεγη ...

ΥΓ. μπουγατσα παντα μονο με κρεμα :rockon:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.541
Πόντοι
1.706
Αρχοντα το νυχακι οπως ευστοχως σχολιαζουν οι συμφορουμιτες παραπεμπει σε χειρωνακτικες εργασιες.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.851
Πόντοι
34.478
Με την αφαίρεση της δοτικης έπρεπε να την αντικαταστισουμε με μια άλλη υπαρκτή πτώση
Ο παλαιοελλαδιτες χρησιμοποίησαν τη γενική ( μου) αντιθέτως οι Έλληνες βυζαντινοί της Πόλης την αιτιατική(με)
Στο βορειοελλαδίτη με τον πληγωμένο εγωισμό, που κάθισε κι έγραψε τον ψευδο-Μπαμπινιώτη, εγώ θα έλεγα μόνο τα παρακάτω:

Πρώτον, τα καλά παιδιά δεν λένε ψέματα.

Δεύτερον, να μην αισθάνεσαι πληγωμένος και αδικημένος! Οι πραγματικές αδικίες στη ζωή είναι άλλες. Κι αν η επίσημη Ελληνική ήρθε και πάτησε πάνω στα νότια ιδιώματα, μη φαντάζεσαι ότι μόνο εσύ, ο βόρειος, έχεις να αλλάξεις κάτι από τις γλωσσικές σου συνήθειες, σε επίσημες πανελλήνιες περιστάσεις. Βλέπεις, τα επίσημα Ελληνικά βασίστηκαν μεν στα νότια ιδιώματα, τα επίσημα Ελληνικά όμως δεν είναι κανένα από τα νότια ιδιώματα!

στο θεμα <με σε> ολοι οι βορειοελλαδιτες εισαστε ΜΠΑΟΥΓΚ :2funny:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.851
Πόντοι
34.478
ειπαμε η κοιτιδα του Γενους ειναι η Κωνσταντινουπολη ειτε μας αρεσει ειτε οχι , η Αθηνα οταν εγινε πρωτευουσα ηταν ενα λασποχωρι με οκτω χιλιαδες σπιτια που τα μισα δεν ειχαν στεγη ...

ΥΓ. μπουγατσα παντα μονο με κρεμα :rockon:
ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ
η κοιταδα του ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι η Αθηνα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.910
Πόντοι
22.266
Στο βορειοελλαδίτη με τον πληγωμένο εγωισμό, που κάθισε κι έγραψε τον ψευδο-Μπαμπινιώτη, εγώ θα έλεγα μόνο τα παρακάτω:

Δεύτερον, να μην αισθάνεσαι πληγωμένος και αδικημένος! Οι πραγματικές αδικίες στη ζωή είναι άλλες. Κι αν η επίσημη Ελληνική ήρθε και πάτησε πάνω στα νότια ιδιώματα, μη φαντάζεσαι ότι μόνο εσύ, ο βόρειος, έχεις να αλλάξεις κάτι από τις γλωσσικές σου συνήθειες, σε επίσημες πανελλήνιες περιστάσεις. Βλέπεις, τα επίσημα Ελληνικά βασίστηκαν μεν στα νότια ιδιώματα, τα επίσημα Ελληνικά όμως δεν είναι κανένα από τα νότια ιδιώματα!

Δεν με ανοίγει το λινκ :confused:
Δυστυχώς είμαι με μουνετο παραλια κ δεν έχει καλό σημα:cry::cry::cry:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
7.988
Πόντοι
2.356
ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ
η κοιταδα του ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι η Αθηνα
βρε λακη η Αθηνα ειναι η κοιτιδα του Δυτικου Πολιτισμου , καμια σχεση με αυτο που γραφεις

οπως η Αφρικη ειναι η κοιτιδα του Homo sapiens ειτε μας αρεσει ειτε οχι

ΥΓ. μας τα πρηξες ... :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.910
Πόντοι
22.266

Βρε αθηνογκεμπελ
Που λέει το άρθρο ότι δεν ισχύει αυτό που είπα;;;
Το άρθρο λέει ότι δεν ήταν του Μπαμπινιώτη περί δοτικης

Τιμωρία με δέκα χοντρά Ουκραναξια με τρίχα μέχρι τον αφαλο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ξεπερνώ τα κομπλεξικά σχόλια ατόμων που το soundtrack της ζωής τους συνοψίζεται στον στίχο:
"...Κι εμείς, μπανιστηρτζήδες της ζωής(του kman)..."
και θέλω να υποβάλλω τους κάτωθι προβληματισμούς:
-Πως στον πούτσο,κάθονται και γαμιούνται χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό,
βλέποντας τα μωβ αρχίδια;
Έχω δείξει φωτό από τα αρχίδια του Αρχηγού,σε Τσέχες ΠΟΥΤΑΝΕΣ και μου είπαν ότι δεν θα τον δέχονταν για πελάτη.
-Πως στον πούτσο,κάθονται και δέχονται να τους βάζουν βρωμοδάχτυλα στο μουνί τους;
Δεν μπορώ να φανταστώ γκόμενα που να καθόταν να της βάζουν μακρύ βρώμικο νύχι στο μουνί.
-Πως στον πούτσο, "νορμάλ" γκόμενες στέλνουν βίντεο με φάτσα,μουνί,κωλοτρυπίδα,
σε άτομο που δεν έχουν καν συναντήσει;
Στο τελευταίο ερώτημα έχω απάντηση,απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση που ο Αρχηγός πιστεύει
ότι υπάρχουν ΝΟΡΜΑΛ γκόμενες που χωρίς να σε ξέρουν,σου στέλνουν τη μουνάρα μαζί με τη φάτσα τους.

Πιστεύω πως οι περισσότερες που ποστάρει,είναι μαύρη ζώνη που του παριστάνουν τις παρθένες φοιτήτριες νανοτεχνολογίας και δε φοβούνται τα μωβ αρχίδια,γιατί πολύ απλά στο Ντουμπάι την κωλοτρυπίδα τους την ξέρει και η τελευταία αρσενική καμήλα..:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom