Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Έβγαλες κανένα μουγκρητό ή έχυσες μόλις την ακούμπησες?H Τσέχα αφίχθη.
Έβγαλες κανένα μουγκρητό ή έχυσες μόλις την ακούμπησες?H Τσέχα αφίχθη.
Μην είσαι αχάριστος.μια καριολα μου πέταξε βρωμονερα απο το μπαλκόνι.
Ο Λγος ειναι ο ζακλοντ;;;;;;φανταστικό σπόνσορινγκ ρε κμαν....να το παίζεις γαμπρός !!
έλεος
κι ο άλλος (μάλλον ο βιτάμας είναι) κάθεται και σε ακούει κιόλας
Ρωταει πολλες λεπτομερειες για ουκρανια… υποπτο αυτο!έτσι μου είπανε.
έχει χαρακτηριστικά αλλά είναι και μαζεμένος...θα δείξει
Γράψε όμως ότι πλέον για να το παίξει κάποιος γαμπρός,Γιατί ο κάτω των 35 μπορεί να το παίξει γαμπρός στις φοιτήτριες κάτω των 23.Μετά τα 23 επαρχία δεν υπάρχει τίποτα,είναι όλες παντρεμένες ή δεσμευμένες.Ο σαραντάρης τι γαμπρός να το παίξει στις μικρές?
Ξεπερνώ τα κομπλεξικά σχόλια ατόμων που το soundtrack της ζωής τους συνοψίζεται στον στίχο:
"...Κι εμείς, μπανιστηρτζήδες της ζωής(του kman)..."
και θέλω να υποβάλλω τους κάτωθι προβληματισμούς:
-Πως στον πούτσο,κάθονται και γαμιούνται χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό,
βλέποντας τα μωβ αρχίδια;
Έχω δείξει φωτό από τα αρχίδια του Αρχηγού,σε Τσέχες ΠΟΥΤΑΝΕΣ και μου είπαν ότι δεν θα τον δέχονταν για πελάτη.
-Πως στον πούτσο,κάθονται και δέχονται να τους βάζουν βρωμοδάχτυλα στο μουνί τους;
Δεν μπορώ να φανταστώ γκόμενα που να καθόταν να της βάζουν μακρύ βρώμικο νύχι στο μουνί.
-Πως στον πούτσο, "νορμάλ" γκόμενες στέλνουν βίντεο με φάτσα,μουνί,κωλοτρυπίδα,
σε άτομο που δεν έχουν καν συναντήσει;
Στο τελευταίο ερώτημα έχω απάντηση,απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση που ο Αρχηγός πιστεύει
ότι υπάρχουν ΝΟΡΜΑΛ γκόμενες που χωρίς να σε ξέρουν,σου στέλνουν τη μουνάρα μαζί με τη φάτσα τους.
Πιστεύω πως οι περισσότερες που ποστάρει,είναι μαύρη ζώνη που του παριστάνουν τις παρθένες φοιτήτριες νανοτεχνολογίας και δε φοβούνται τα μωβ αρχίδια,γιατί πολύ απλά στο Ντουμπάι την κωλοτρυπίδα τους την ξέρει και η τελευταία αρσενική καμήλα..
Like αλλα να δουμε και την μπροστινη κινηση..Καλό το γκομενάκι checking out.
Πονηρές οι Τσέχες πάντως,πιο high class αλλά έχουν τον τρόπο τους.Σλαβική κατάσταση βασικά,ωραία πράγματα.
Και αυτες κανονικες γκομενες ηταν με δουλειες που ψαχνονταν για πουτανιλικια ...Κανονικές γκόμενες είναι με δουλειές κτλ που ψάχνονται για σπονσοριλίκια.
Nα σε ρωτήσω κάτι άλλο..Κανονικές γκόμενες είναι με δουλειές κτλ που ψάχνονται για σπονσοριλίκια.Αυτή προβληματίστηκε με τα μπλε αρχίδια δεν το πήρε έτσι αψήφιστα όντως.
Καλό μπούκι όχι βέβαια στο υψηλό πολωνικό επίπεδο.
Να δούμε πώς θα κανονίσω τις υπόλοιπες παίζει πολύ σπονσοριλίκι.Πάντως η Αθήνα είναι ντεμί σαν προορισμός δεν εξιτάρονται οι γκόμενες.
Nα σε ρωτήσω κάτι άλλο..
Πως γίνεται μία τύπισσα που στα stories της βγάζει στη σέντρα προφίλ αντρών που της προτείνουν διάφορα,
να στέλνει σε εσένα φάτσα,βυζιά φόρα παρτίδα,ενώ ΔΕΝ σε έχει συναντήσει ποτέ;
Aν σε είχε συνατήσει έστω και μία φορά και είχες κερδίσει την εμπιστοσύνη της,θα το καταλάβαινα..
Είσαι μέλος σε κανά forum από φερέγγυους σπόνσορες;
Κανά κλειστό sugardaddy forum;
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος..Δε στέλνουνε γυμνές φωτό.Απλά βγάζεις μια βρώμα ως σπόνσορας και πολλές κοπέλες υπεράνω υποψίας που λέει ο λόγος προσελκύονται.
Εχει πολλές εκεί έξω που κάνουν αυτή τη δουλειά,είναι λίγο πιο slutty από το κανονικό και βρίσκουν μπαρμπάδες να τις στηρίξουν οικονομικά.Προσφέρουν βέβαια και ένα ανάλογο πακέτο εμφάνισης,ντυσίματος,ψυχαγωγίας,σεξ κτλ.Κάπως έτσι λειτουργεί το σπόνσορινγκ.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος..
Πως σου έστειλε η Λευκορωσίδα την φωτό που ανέβασες εδώ,χωρίς να σε ξέρει;
Ασχολούμαι αρκετά με το instagram,είναι κάποια προφίλ που είναι κάρτα..
Αυτής πέρα ότι ήταν προβλεπέ και είχε και πολύ προσωπική πληροφορία,
δε νομίζω ότι είχε ανάγκει να στείλει γυμνές φωτό σε αγνώστους για να δείξει την πραμάτεια της..
Είχε άπειρες φωτό να δεις τι ψωνίζεις..
1000 ενδείξεις δεν κάνουν μια απόδειξη μπορεί να συμβαίνει αυτό που λες αλλά γιατί αποκλείεις το ενδεχόμενο να ξεδιπλώνει την πείρα του πάνω στο τραπεζομάντηλο του παρά του απλά ;Ξεπερνώ τα κομπλεξικά σχόλια ατόμων που το soundtrack της ζωής τους συνοψίζεται στον στίχο:
"...Κι εμείς, μπανιστηρτζήδες της ζωής(του kman)..."
και θέλω να υποβάλλω τους κάτωθι προβληματισμούς:
-Πως στον πούτσο,κάθονται και γαμιούνται χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό,
βλέποντας τα μωβ αρχίδια;
Έχω δείξει φωτό από τα αρχίδια του Αρχηγού,σε Τσέχες ΠΟΥΤΑΝΕΣ και μου είπαν ότι δεν θα τον δέχονταν για πελάτη.
-Πως στον πούτσο,κάθονται και δέχονται να τους βάζουν βρωμοδάχτυλα στο μουνί τους;
Δεν μπορώ να φανταστώ γκόμενα που να καθόταν να της βάζουν μακρύ βρώμικο νύχι στο μουνί.
-Πως στον πούτσο, "νορμάλ" γκόμενες στέλνουν βίντεο με φάτσα,μουνί,κωλοτρυπίδα,
σε άτομο που δεν έχουν καν συναντήσει;
Στο τελευταίο ερώτημα έχω απάντηση,απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση που ο Αρχηγός πιστεύει
ότι υπάρχουν ΝΟΡΜΑΛ γκόμενες που χωρίς να σε ξέρουν,σου στέλνουν τη μουνάρα μαζί με τη φάτσα τους.
Πιστεύω πως οι περισσότερες που ποστάρει,είναι μαύρη ζώνη που του παριστάνουν τις παρθένες φοιτήτριες νανοτεχνολογίας και δε φοβούνται τα μωβ αρχίδια,γιατί πολύ απλά στο Ντουμπάι την κωλοτρυπίδα τους την ξέρει και η τελευταία αρσενική καμήλα..
Παλι Αirbnb επαιξε τυπε. Τουλαχιστον εδω δεν ειχε μια ντραμς. Οπως το αλλο.. που ειχε μια κιθαρα. Να το παιζεις κιθαριστας ή ντραμερΚαλό το γκομενάκι checking out.
Γιατι, δεν εχει ο Αρχηγος σπιτι στην Αθηνα;;;