dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.350
- Πόντοι
- 4.746
Εντωμεταξυ οι Ελληνίδες βριζουνε που με βλέπουν με ξενη μια καριολα μου πέταξε βρωμονερα απο το μπαλκόνι
Εντωμεταξυ οι Ελληνίδες βριζουνε που με βλέπουν με ξενη μια καριολα μου πέταξε βρωμονερα απο το μπαλκόνι
Η τύπισσα σφίγγει γροθιά το χέρι της στην φώτο σαν να είναι θυμωμένη με κάτι. Το πρόσωπο της όμως γιατί δεν φαίνεται. Μήπως είναι κάπως έτσιη Τσεχα αλλά δεν πιάνει τις πολωνικες επιδόσεις
Δες λίγο καλύτερα τη φώτο, δε σφίγγει χέρι, όσον αφορά πρόσωπο, προσωπικά θεωρώ ότι καλά κάνει και δεν ανεβάζει, προστατεύει και την κοπέλα έτσι, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Η τύπισσα σφίγγει γροθιά το χέρι της στην φώτο σαν να είναι θυμωμένη με κάτι. Το πρόσωπο της όμως γιατί δεν φαίνεται. Μήπως είναι κάπως έτσι
Ενώ κάτι άλλες που έβγαζε με το σκατό του στο στόμα τους εδώ μέσα, τις προστάτευε..προστατεύει και την κοπέλα έτσι, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Δεν έχω δει αυτές που αναφέρεσαι, αλλά το τι κάνει με το δικό του πρόσωπο δε με απασχολεί, και δε θα έπρεπε να μας απασχολεί, η άλλη όμως από τη στιγμή που δεν είναι εκδιδόμενη, καλώς πράττει και την προστατεύει.Ενώ κάτι άλλες που έβγαζε με το σκατό του στο στόμα τους εδώ μέσα, τις προστάτευε..
Ψάξε κάποιες σελίδες πίσω και θα τις δεις.. Δε μιλάμε για το δικό του πρόσωπο .Αλλα για κάποιες κακομοίρες που τις χέζει. Τόσο απλάΔεν έχω δει αυτές που αναφέρεσαι
Η αληθεια ειναι οτι παντου περναμε καλα και εμεις μαζι με τα αδερφια σας και την υπεροχη κουλτουρα σαςΙτάκα, Ιμπιζα και Αρκάντια κάνουμε πάρτι οι αραβότουρκοι! Παίζουμε μόνοι μας χωρίς ανταγωνισμό και καλούμε τις κορασίδες στα υπέροχα τουρκικά παράλια που χωρίς βίζα, ακρίβεια , βρωμιά και πιρφόρους, περνάνε τέλεια στα σκάφη μας και μυούνται στον υπέροχο ισλαμικό κόσμο μας!
@τασος3 στο διόρθωσα!!!Η αληθεια ειναι οτι παντου περναμε καλα και εμεις μαζι μου τα αδερφια σας και την υπεροχη κουλτουρα σας
Τυπε ο ήλιος δεν σε βλέπει καθόλου; θα έχεις έλλειψη βιταμίνης D και χαμηλή τεστοστερόνη. Πως θα απαφτωσεις την κοπελιά;H Τσέχα αφίχθη.
ΈτσιΚαποιες φορες τους πασαρουμε και μουνετα γιατι μερικοι ηταν καλα παιδια ...
βρε νιαμου τα γαμησια που εχουν πεσει στο μολντοβα απο ελληνες στον υπνο σας δεν τα εχετε δει
Αν ηταν ο Στραταρος πανω θα ξεσκιζοτανε ...Βάλε βίντεο αδερφέ Καραμάναρε! Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
Κόβουν και τη κλειτορίδα τους για εμάς τους ΑραβότουρκουςΑν ηταν ο Στραταρος πανω θα ξεσκιζοτανε ...
οι ντεβουσκες τρελενονται για αραβες - τουρκους - ελληνες , δεν βρισκουν καμια διαφορα
Που να φας και 2-3 καλαμάκια...@τασος3 στο διόρθωσα!!!
Έτσι με το έμαθε ο @geroksouras
Πλέον νιώθω πρωτευουσιανος
Άμα το μάθεις να το λες σωστά τότε θα δεις με άλλη αύρα θα σου κοιτάζουν τα μουνετα
Σκετη προπαγάνδα είστε οι από χαμούΠου να φας και 2-3 καλαμάκια...
Τι ηταν κι αυτο, με το λαμπραντόρ του κμαν, που φαντασιωνοταν ότι πηδάει στη θέση του. Μήπως γιατί δεν μπορεί πια ο ίδιος, και περιμενει απο αυτο..Ήρθε ο σκύλος της αδερφής μου μαλτέζος εδώ στο βορρά
Tυπε παρτη για επιδοτηση. Ολα τα κιλα ολα τα λεφτα. Ξερουν στο καμποΟγκομέτρηση
Πχ ύψος 160
Φάρδος 150cm
Πλάτος 90cm
Άρα κυβιζουμε κ μετά ειδικό βάρος. Χ50κιλος / κυβ μετρο
Το ίδιο και στη χωρα του Δρακουλα . Επεφταν απιστευτα φακ. Μεχρι τελικης πτωσης. Πηγαιναν και πολλες Μολντοβες εκει..Καποιες φορες τους πασαρουμε και μουνετα γιατι μερικοι ηταν καλα παιδια ...
τα γαμησια που εχουν πεσει στο μολντοβα απο ελληνες στον υπνο σας δεν τα εχετε δει