sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.910
- Πόντοι
- 22.266
Man εμάς μάςμαθαίνουν πρώτα σλαβικά στο δημοτικό για να είμαστε ετοιμοπόλεμοι στο μελλον για ουκρανιαH γλωσσα μου πρωτη δημοτικου
Man εμάς μάςμαθαίνουν πρώτα σλαβικά στο δημοτικό για να είμαστε ετοιμοπόλεμοι στο μελλον για ουκρανιαH γλωσσα μου πρωτη δημοτικου
Οποιος ειναι κατω απο 35 γιατι επαρχια ειναι καλυτερα?
Προτιμανε τους νεους?
Μα αφού τα παιδιά αυτά είναι άρχοντες και ζουν εκεί μέσα στην χλιδή, με κοινή τουαλέτα και κουζίνα, σε ένα δωμάτιο 2χ3. Με ωράριο που υπερβαίνει το 10 ωρο, έτσι για χαλάρωση. Και οι μετακινήσεις τους,γίνονται με το λεωφορείο της πολης, γιατί εχουν και οικολογική συνείδηση.Ξεροχύνω αγρίως με τις δουλειές των μελών αυτού του Φόρουμ!
Κουβαλητές περιτωμάτων και ακρωτηριασμένων μελών σε Ελβετικά νοσοκομεία!
Στυλίτες τεχνικοί της ΔΕΗ
Νυχτοφύλακες
Αχθοφόροι βαλιτσών
Ντελιβεράδες
Νεκροθαυτες
Μανάβηδες σε πάγκους στις λαικές
Μουτζούριδες τυπογραφείων
Μούτσοι σε σκάφη
Βοηθοί οδοντιάτρων
ανθρώπινες τουαλέτες ευκατάστατων κυριων
κτλ κτλ
Με Κούλι τρώνε οι Έλληνες πόρτα και τα αδέρφια μου έχουν προταιρεότητα
Καλά κάνεις και ταυτίζεσαι με τους ομοιους σου. Για αυτο έχεις τη μύγα και πετιέσαι σαν την πορδή συνεχώς. Σε καταλάβαμε.. Κοντός, καράφλας γέρος, μικροτσούτσουνος με ανικανότητα, που φυτοζωεί στην υγρή υπόγα μια σταλιά. Πολλά τα κόμπλεξ κατωτερότητας. Γλύψε τωρα την κουράδα του λοβοτομημένου Αρχηγού σου
Θα ταυτιζόμουνα με σένα αλλά θα πρέπει να βγάλω άδεια παραμονής...Καλά κάνεις και ταυτίζεσαι με τους ομοιους σου.
Έλα ομόνοια αδερφέ μου να σου βγάλουμε ότι θέλεις, άδεια παραμονής, αίτηση ασύλου, πράσινη κάρτα και ότι άλλο έγγραφο γουστάρει η ψυχούλα σου! Θα δεις τεράστια αλλαγή στη ζωή σου προς το καλύτερο και θα μπαίνεις με προτεραιότητα στα μπουρδελάκια του ΜεταξιούΘα ταυτιζόμουνα με σένα αλλά θα πρέπει να βγάλω άδεια παραμονής...
adobe editor δεν εχεις;Επειδή πήγα εν μέσω Corona στην Πόλη,για να είμαι σίγουρος ότι θα πετάξω πίσω
με πήγε ο σοφέρ του ξενοδοχείου σε ένα κουμαρτζήδικο/ναργιλέ/πουτάνες
όπου με 20ευρώ καβάντζωσα αρνητικό τεστ,
γιατί αν το άφηνα τελείως στην επιστήμη,το πρόγραμμα προέβλεπε 14 μέρες καραντίνα στην Τουρκία.
Αφού δεν με τσάκωσαν στο ΙST,να γυρίσουμε το σίκουελ του Τρένου του Μεσονυχτίου,
πάλι καλά...
Είπα να μην το κάνω τόσο εξόφθαλμα και αντί για 14 μέρες καραντίνα,κερδίσω τζάκποτ 14 χρόνια σε κανά μπουντρούμι.adobe editor δεν εχεις;
Τωρα δεν μου μιλαειΕίπα να μην το κάνω τόσο εξόφθαλμα και αντί για 14 μέρες καραντίνα,κερδίσω τζάκποτ 14 χρόνια σε κανά μπουντρούμι.
Σίγουρα το ξέρεις το αεροδρόμιο και δεν θυμάμαι αν όταν πήγα είχε παίξει τίποτα με κούρδους ή άλλα θέματα,
αλλά όλοι ήταν οπλισμένοι σαν αστακοί και γενικά πολύ αυστηρά.
Από τα διαβατήρια,μέχρι την πύλη,3 φορές έλεγχο σε όλους.
Υ.Γ.Τύπε τι ΠΟΥΤΣΑ του έριξες του άλλου;
Στην πλειοψηφία των πτήσεων που έκανα,δεν ήλεγχαν σχεδόν τίποτα.Τωρα δεν μου μιλαει
Με τεστ απο adobe ξερω περιπτωσεις που περασαν και απο CDG που γινεται υποτιθεται σοβαρος ελεγχος
Ε και.. Και ενας παππους μπορει να ακουμπαει μπουτακια απο νεαρες κορασιδες και να βγαζει φωτο, με το αναλογο χρηματικο αντιτιμο φυσικα. Αυτο δεν σημαινει οτι τις σπρωχνει κιολας..H Τσέχα αφίχθη.
Σπερνεις την συγχυση ΑρχονταΚαλο μουνι η Τσεχα αλλά δεν πιάνει τος πολωνικες επιδόσεις στο τρομπονι.Εντωμεταξυ οι Ελληνίδες βριζουνε που με βλέπουν με ξενη μια καριολα μου πέταξε βρωμονερα απο το μπαλκόνι.
Ε ρε και να ταν ο Σαβιδαρος εδω τι θα γινοτανAρχηγέ,δώσε σημεία ζωής
Οι ακόλουθοί σου ανησυχούμε εντόνως από τότε που πήρες την παράλογη απόφαση
να πας διακοπές στο ισλαμαμπάντ των βαλκανίων.
Φρόντισε να μην παίρνεις πολλά λεφτά μαζί σου,βάψου με λίγο φούμο να μην τραβάς τα βλέμματα
και όπως έγραψε και ο Άλεξ,να μην πηγαίνεις κέντρο Αθηναμπάντ και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Αν θες οπωσδήποτε να πας κέντρο,μπορείς να πετάξεις από το Ekali Club απευθείας με ελικόπτερο
στο roof garden του King George Hotel,το μέλος Άλεξ,θα σε κατατοπίσει περαιτέρω.