dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.352
- Πόντοι
- 4.746
Το θέμα είναι πως
Το θέμα είναι πως
πρεστιζ θα ηταν να τελειωνε την νομικη του καποδιστριακου και να πηγαινε μετα για phd στο HarvadΚι ομως ετσι ειναι..Αφου οι γονεις τους και οι θειοι τους κελαιδησαν μετα απο χρονια..
Τωρα ο Κου.. δεν θα καθοταν ποτε ελλαδα για λογους πρεστιζ.. -Ασχετα αν ερχονταν πτυχιουχοι πριν απο χρονια, και απο ιατρικες σχολες, τα εβρισκαν μπαστουνια με το δικατσα και γυριζαν παλι πισω στις usa
Μελλοντική υποψήφια γαλάζια βουλευτής που μπορεί κάποτε να μας ανταποδώσει το ρουσφέτιαναρωτιεμαι τι γραψανε στο αιτιολογικο για την κορη του γαλαζιου βουλευτη
οικονομικοι η κοινωνικοι λογοι?
γιατι την αντιγραφη την ξεχνάς?Πες τους κ εσύ ότι στην Ελλάδα αντί για Μεταξά αυτοί στο Ελλάδα συμμετείχαν δαπ ΠΣΑΠ ΚΝΕ για να παιρναν τα μαθήματα
εξαρταται ποσο θελει να προχωρησει ο καθενας στην επιστημη του και να γινει πραγματικα καλος,εκτος απο τους γνωστους χασαπηδες απο το μπλοκ αγορασαν πτυχιο και ατομα που μετα μπορεσαν και γιναν γιατροι σε δυτικες χωρες,απο φτωχες ή μεσαίες τάξεις αρπαξαν την ευκαιρια που τους δοθηκε αφου η νικη της Ελλαδας το 49 απέναντι στους αριστερους της εδωσε το πλεονεκτημα απεναντι στις χωρες που λογω της στασης τους στον Β' δοθηκαν τιμωρητικα στον Στάλιν και φαγαν στην μαπα τον κουμμουνισμο χωρις να τον θελουν με αποτελεσμα να βρεθουν σε μειονεκτικη θεση απεναντι μας και εκτος απο τα μουνια τους να μας δινουν δυστυχως και αβερτα πτυχια που εξασφαλιζαν φτηνη και γρηγορη ανελιξη.Εγω πιστευω οτι ειναι στον ανθρωπο και επειδη τυχαινει να γνωριζω παρα πολλους ειδικα γιατρους απο αυτες τις χωρες εχω απειρα παραδειγματα.
αυτη ειναι η αληθεια μωρη καργια, μη κοιτας εσυ που σαν ερπετο που βολευτηκες παντος καιρου και απο εκει που ησουν ορθοδοξος εγινες σημιτικος και δινεις και κωλο σε αραπαδες αμα λαχει και βριζεις και την πατριαρχια και τα παντα ολα για να περνας καλα,τα σκατα σαν και σενα επιπλεουν σε ολες τις καταστασεις κατι που δεν ισχυει για την πλειοψηφιαΘα μας πεις επιτέλους μωρή ψωλοκομμένη κάργια ποιός Πασόκος στον ακούμπησε όταν ήσουν μικρή;
οι συντροφοι αμα σε πετυχουν θα σε κανουν μπλε μαρε μωρη πουλημενηΠες μας μωρή φυματικιά σκρόφα ποιός σύντροφος στον φορμάρισε να του στείλω λουλούδια.
Tωρα εσυ προσπαθεις με το δικο σου μυαλο να εκλογικευσεις προσωπα και καταστασεις.. Ενω εγω ετυχε να γνωριζω απο σποντα σημεια και τερατα εκ των εσω..πρεστιζ θα ηταν
Βυσμα στις πανελλαδικες δεν περναει
και ο γιος του Χατζημε μεταγγραφη
το κρυβουν οχι μονο για θεμα κυρους αλλα και γιατι η υπόνοια μειωμενης επιστημονικης επαρκειας δημιουργει συνειρμους επικινδυνοτητας για επαγγελματα οπως το ιατρικο,η αμορφωτη νεοελληνικη κοινωνια εξελιχτηκε εστω και καθυστερημενα και επαψε να ακουει γιατρος και να μενει με το στομα ανοιχτο και καταλαβε επιτελους οτι ενας τιτλος δεν λέει απο μονος του τιποταΕιχα φιλους ιταν ανεβαινα βουλγαρια που σπουδαζαν εκει.
Γνωρισα ατομα που δεν ξεραν να γραψουν ουτε το ονομα τους σωστα.
Ολοι ξερουμε πως παρολο που αναγνωριστηκαν απο το δικατσα, δεν εχουν το ιδιο κύρος.
Για αυτο πολλοι το κρυβουν.
Μόνο όσοι σπούδασαν εκεί και οι γονείς τους,δεν αποδέχονται τα παραπάνω.Ειχα φιλους οταν ανεβαινα βουλγαρια που σπουδαζαν εκει.
Γνωρισα ατομα που δεν ξεραν να γραψουν ουτε το ονομα τους σωστα.
Με πολλα λαδωματα κ δωρακια περνουσαν τα εξαμηνα . Κυριως ντολαρς.
Ολοι ξερουμε πως παρολο που αναγνωριστηκαν απο το δικατσα, δεν εχουν το ιδιο κύρος.
Για αυτο πολλοι το κρυβουν.
Ολοι ειναι επαγγελματιες τωρα.
Οποιος μπαμπας ειχε φραγκα, γινοταν ο γιος του γιατρος.
Οι εξυπνοι το 5% γαμουσαν μουναρες .
Οι λοιποι ,το 95% ξημερωνονταν στα φρουτακια, στα ποτά κ στο μαυρο.
Κατι σαν το ανοιχτο πανεπιστημιο ενα πραμα.
Αλλος μπαινει με πανελληνιες κ αλλος πλερωνοντας.
Ισοτιμα ναι, ισαξια οχι.
Βεβαια αν ειχα σπουδασει κ εγω εκει, δεν θα με ενοιαζε η γνωμη των αλλων σημερα.
Δεν υπάρχει ρουμανοβουλγαρο γιατρός,που να έχει κορνιζάρει το πτυχίο του στο ιατρείο του.το κρυβουν οχι μονο για θεμα κυρους αλλα και γιατι η υπόνοια μειωμενης επιστημονικης επαρκειας δημιουργει συνειρμους επικινδυνοτητας για επαγγελματα οπως το ιατρικο,η αμορφωτη νεοελληνικη κοινωνια εξελιχτηκε εστω και καθυστερημενα και επαψε να ακουει γιατρος και να μενει με το στομα ανοιχτο και καταλαβε επιτελους οτι ενας τιτλος δεν λέει απο μονος του τιποτα
Κι ομως εχω δει σε 4 οδοντοιατρεια τετοια διπλωματα, και σε δυο παθολογους. Και τα ιατρεια τους απο κοσμο πανε σφαιρα. Τωρα πες εσυ τα δικα σου.. για την ψυχοθεραπεια σου.. ?️Δεν υπάρχει
Για την οδοντιατρική( δεν είμαι οδοντίατρος) δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μουΚι ομως εχω δει σε 4 οδοντοιατρεια τετοια διπλωματα, και σε δυο παθολογους. Και τα ιατρεια τους απο κοσμο πανε σφαιρα. Τωρα πες εσυ τα δικα σου.. για την ψυχοθεραπεια σου.. ?️
Mην κουράζεσαι,τουλάχιστον όσο αφορά τα Πανεπιστήμια της Ευρώπης,Για την οδοντιατρική( δεν είμαι οδοντίατρος) δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου
Πιο ανώτερη από Ελλάδα στην Βουλγαρία κ Σερβία.
Μουσική Ακαδημία ανώτερη στο ανατολικό μπλοκ
Νομική στην ελλαδα καλύτερη
Γυμναστική Ακαδημία ανώτερη ανατ μπλοκ
Παιδαγωγικό καλύτερο στην Ελλάδα αφού είναι κάτι που πρέπει να το μάθεις στο γλώσσα σου
Για Πολυτεχνείο δεν γνωριζω
Φυσιοθεραπεία έτη φωτός μπροστά η ρουμανοβουλγαρια
Εκεί που μπαζει το θέμα κ αφορά το ενενήντα τοις εκατό των φοιτητών είναι η ιατρική
Κ ειδικά στα αγγλόφωνα
Ακόμα κ στα αγγλόφωνα της Ουγγαρίας ήταν τραγικά τότε αλλά χαλάλι τους διότι φάγανε απίστευτα μουνια τοτε
Η φάση είναι ότι οι φοιτητές γιατροί ήταν κ ψηλομυτες εκεί σνομπ με εμάς τους υπόλοιπους από κατώτερες σχολες
Οπότε θαψτε τους τώρα εδώ στο νήμα μσς
Τσακιστε τους
Η εκδίκηση ήρθε 20 χρόνια μετά από τους τιμωρούς του bou com
Man την αδικείς τη μουσική ΑκαδημίαMην κουράζεσαι,τουλάχιστον όσο αφορά τα Πανεπιστήμια της Ευρώπης,
έχει θεσπιστεί προ πολλού αξιολόγηση και είναι ετήσια,
από ανεξάρτητες εποπτικές αρχές.
Σκοπός είναι κυρίως,να μην γίνει καμιά μαλακία και ο Έλληνας απόφοιτος Δομικών Έργων
πάει π.χ.στην Ολλανδία και μπει στο σύστημα σαν Πολιτικός Μηχανικος
Εγώ δεν είμαι κατά των Πανεπιστημίων του εξωτερικού,απλά βουλγαρορουμανοσχολές,
όπως θα ανέμενε κανείς,δεν υπάρχουν ακόμη και σήμερα σε καμία λίστα,
πόσο μάλλον να λαμβάνονται οι απόφοιτοί τους στα σοβαρά.
Και μία που είπες για Μουσική Ακαδημία...
Σολίστες ναι,καταπληκτικοί.
Αλλά το να τρως ξύλο επειδή βρήκαν στον κοιτώνα σου δίσκο Rolling Stones,
να σου στέλνουν κρυφά παρτιτούρες δυτικών συνθετών μέσα σε.....κονσέρβες
και γενικά ότι δεν είναι σοβιέτ δεν το παίζουμε,δεν το ακούμε,δεν το λες ακριβώς Ακαδημία
Μουσικής.
Αλλά μπουρδέλο,στην καλύτερη...
Καλά,εσύ βλέπεις και τον kman μία Τζίμυ Χέντριξ και μία Γιούλ Μπρίνερ,λογικό να έχεις παραισθήσεις.Κι ομως εχω δει σε 4 οδοντοιατρεια τετοια διπλωματα, και σε δυο παθολογους. Και τα ιατρεια τους απο κοσμο πανε σφαιρα. Τωρα πες εσυ τα δικα σου.. για την ψυχοθεραπεια σου.. ?️
Έχει,έχει,τις βλέπαμε στα στριπτητζάδικα να αξιοποιούν τις πτυχιάρες τουςMan την αδικείς τη μουσική Ακαδημία
Πλέον μετά την πτώση δεν είναι έτσι
Παίζουν κ deep.purple
Έχει απίστευτα μουνια μπαλαρίνες κ γενικά καλών τεχνών
Εκεί είναι τα πραγματικά εργοστάσια μουνιου
Θαψτε τους γιατρούς μας που μας σνομπαραν καλυτερα
Όλες του marenskyi kirov ballet ηταν!!!!!!!!Έχει,έχει,τις βλέπαμε στα στριπτητζάδικα να αξιοποιούν τις πτυχιάρες τους