You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισης ο γιατρος εκει πληρωνεται αυτοματα και μεσω εταιρειας ακομα και για τα λεπτα που μιλαει τηλεφωνικα με καποιον οταν τον καλεσει για ερωτησεις/συμβουλες και βρισκεται εκτος του ωραριου εργασιας του.Αμερικη υπαρχει Online λιστα όλων των γιατρων με στοιχεια σπουδών, συνεργασίες με Πανεπιστημια, κλπ
Με 2 κλικ μπορεις να φιλτραρεις και να επιλεξεις να πας σε καποιον που τελειωσε Ιατρικη Αθηνων, αντι να ρισκαρεις να πεσεις σε καποιον που εγινε γιατρος με μια καροτσα απο DAΤSUN, τενεκεδες λαδι
Απο την αλλη ο πελατης οταν πηγαινει στο γραφειο του εστω και για μια εξεταση ρουτινας σημειωνει ακομη και γραπτα οτιδηποτε του λεει ο γιατρος και τον βαζει να υπογραψει στο τελος ... ταδε εφη συγγενης μου που περασε πριν διετια απο το χαρβαρντ για εξειδικευση.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.912
- Πόντοι
- 22.266
Σπούδασα Χάρβαρντ bachelor degree κ πήρα υποτροφία για master degree στο sadanskiβουλγαρια σπουδασες τυπε κι εσυ;
ΟΙ πρωταθλητες Η πρωταθλητριες
με μπερδεψες
αν μιλας για το δευτερο τοτε ναι πρωταθλητριες στο αλμα εις πεοντα στη καλλιτεχνικη τσιμπυκωση κοκ
LarisaiosOraios
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Καλα τα ρουμανικα δεν τα λες και τοσο αχρηστη γλωσσα , σε βοηθανε αν θελεις μετα να μαθεις πανευκολα τα ισπανικα που τα μιλανε πλεον σε ολη την Αμερικανικη Ηπειρο ...
Οι δικοι μου τρεις τεσσερις βουλγαροκτονοι που σπουδασανε αρχες 90 δεν ξαναπατησαν παντως το ποδι τους εκει , ο ενας εχει να παει στην Σοφια 20 χρονια και οι αλλοι σε Σταρα και Φιλλιπουπολη πανω απο δεκαπενταετια , απο οτι μου εχουν πει τους αφησε ψυχολογικα καταλοιπα η ολη καφριλα που εζησαν τοτε
Αντιθετως οι ρουμανοκτονοι ανεβαινουν συχνα πυκνα ... μερα με την νυχτα οι δυο χωρες και ειδικοτερα οι πρωτευουσες τους.
Η Σοφια δεν ειναι ασχημη απλα βλεπεις πολυ νεοπλουτισμο και εκπεμπει βλαχια ειδικα στα εμπορικα κεντρα...
Δεν διαφωνω , σε συγκριση με το Βουκουρεστι ομως ειναι τεραστια η διαφοραΗ Σοφια δεν ειναι ασχημη απλα βλεπεις πολυ νεοπλουτισμο και εκπεμπει βλαχια ειδικα στα εμπορικα κεντρα...
Kman για πρωθυπουργός στην Ελλάδα μπας γίνει κανονική χωρα. Θα μαθει και ο κόσμος Σλαβική ιστορία
Εγώ σε δύο χρόνια θα είχα ανορθώσει την οικονομία.Σιγα το δύσκολο.Θα κυνηγούσα άγρια τους ψωλαδες θα τους έκανα να μαρτυρησουν.Αλλα βάζεις το κεφάλι σου στο ντορβα έτσι έτσι και πέσεις σε γαμησαν.Αυτο είναι που φοβούνται όλοι τα repercussions.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Θα σε τρωγαν με συνοπτικες διαδικασιες. Η μεγαλη πλειοψηφια στη χωρα δε θελει να αλλαξει τιποτα, μην ξεγελιεσαι απο το οτι στο ιντερνετ γραφουν μονο οσοι θελουν το αντιθετο. Εξ αλλου τι να γραψουν; Να μπει ο Δεητζης απο την Πτολεμαιδα η ο Λαρκοτζης, η ο ΕΛΒΙΖτζης, η αγαμη θυγατερα, ο τυφλος της Ζακυνθου, ο συνταξιουχος ετων 50, ο υπαλληλος της αποξηρανσης Κωπαιδας και ο σωματοφυλακας της Μερκουρη κλπ που κανουν παρτυ εδω και δεκαετιες, στα διαφορα φορουμ και να αρχισει να γραφει "μην αλλαζετε τιποτα, αφηστε τα ολα οπως ειναι";Εγώ σε δύο χρόνια θα είχα ανορθώσει την οικονομία.Σιγα το δύσκολο.Θα κυνηγούσα άγρια τους ψωλαδες θα τους έκανα να μαρτυρησουν.Αλλα βάζεις το κεφάλι σου στο ντορβα έτσι έτσι και πέσεις σε γαμησαν.Αυτο είναι που φοβούνται όλοι τα repercussions.
Βεβαια υπαρχει και αυτο, στο capital γραφει ενας "Δεν_εχω_λογο_να_αλλαξει_τιποτα" εδω και καιρο και εχει μαζεψει μοναστερα πιο πολλα και απο τον Γαλαξια της Ανδρομεδας...
LarisaiosOraios
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Εννοειται ακομα και Βελιγραδι πολυ καλυτερο.Δεν διαφωνω , σε συγκριση με το Βουκουρεστι ομως ειναι τεραστια η διαφορα
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.352
- Πόντοι
- 4.746
παραισθήσεις Ψυχοθεραπεία
Συνημμένα
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.783
- Πόντοι
- 216
Θέλει μετωπική σύγκρουση γιατί το λόμπι τους είναι πανίσχυρο. Ακόμα και αν περιοριστεί στα υψηλότερα κλιμάκια εξουσιας, πάλι θα έχουν ουσιαστικά το κουμάντο στους όρους της ανάπτυξης. Πρεπει να φύγουν 2-3 γενιές ώστε να γίνει ένα reset με σωστές βάσεις, αλλά όπως λέει και ο ΒΠ τι πολίτες θα έχεις τότε και τι συνείδηση θα έχουν αυτοί; Χέσε μέσα είναι η φάση. Ο άλλος ο βλάκας ο ΓΑΠ είπε κι ένα σωστό, να γίνουμε Δανία του Νότου αλλά με πορδές και λάθος άτομα σε θέσεις ευθύνης δε βάφεις αυγά.Εγώ σε δύο χρόνια θα είχα ανορθώσει την οικονομία.Σιγα το δύσκολο.Θα κυνηγούσα άγρια τους ψωλαδες θα τους έκανα να μαρτυρησουν.Αλλα βάζεις το κεφάλι σου στο ντορβα έτσι έτσι και πέσεις σε γαμησαν.Αυτο είναι που φοβούνται όλοι τα repercussions.
Θέλει μετωπική σύγκρουση γιατί το λόμπι τους είναι πανίσχυρο. Ακόμα και αν περιοριστεί στα υψηλότερα κλιμάκια εξουσιας, πάλι θα έχουν ουσιαστικά το κουμάντο στους όρους της ανάπτυξης. Πρεπει να φύγουν 2-3 γενιές ώστε να γίνει ένα reset με σωστές βάσεις, αλλά όπως λέει και ο ΒΠ τι πολίτες θα έχεις τότε και τι συνείδηση θα έχουν αυτοί; Χέσε μέσα είναι η φάση. Ο άλλος ο βλάκας ο ΓΑΠ είπε κι ένα σωστό, να γίνουμε Δανία του Νότου αλλά με πορδές και λάθος άτομα σε θέσεις ευθύνης δε βάφεις αυγά.
Μα αυτούς θέλουνε.Τους πετσινους με πτυχία Βουλγαρίας κτλ.Τι θα ψηφίσουν αυτοί?ΓΑΠ,Τσι κτλ,εννοείται.Αυτοι οι τύποι πλανώνται πλάνην οικτράν γιατί είναι το αντίθετο απο αυτό που νομίζουν.Π.χ φεύγεις και ο αλλος τρίβει τα χέρια του,ελεύθερο το πεδίο σου λέει θα κονομησω.Ενω είναι το αντίθετο του εχεις πριονισει τα πόδια φεύγοντας.Γιατι μπλοκάρει η παραγωγή.Αυτος πρέπει να φάει από την εργασία του ψωλα,οπότε υποχρεωτικά υποβαθμίζεται.Αντι να σε απαξιωσει αυτός τον απαξιωνεις εσύ.Ειναι αυτο το ντουμπλεν που τρωνε συνέχεια.Πανε να κάνουν κατι και γίνεται το αντίθετο γιατι είναι ενα βήμα πισω.
Βγαίνει ο ΓΑΠ και λεει οτι θα παμε ΔΝΤ και ανεβαίνουν τα spreads.Του λενε τι μαλακία εκανες,τρεχα να το μαζέψεις βγαίνει και λέει ακριβώς το αντίθετο οτι δε θα παίξει ΔΝΤ και ξαναανεβαινουν τα spreads.Οποτε εκεί ο τύπος τα έχει παίξει έχει χάσει τη μπαλα.Σου λέει ρε φίλε τι γίνεται εδώ περα?Και το ενα να πω και το αντίθετο να πω τα σκατωνω.Οποτε του λενε καλύτερα να μη βγαίνεις καθόλου να μη λες τίποτα απολύτως.Και τα παίζει τελείως ο τύπος σου λέει θα κανω δημοψήφισμα.Και ποιος τραβάει ζορι για την ξεφτίλα ΓΑΠ?Ο ΣΥΡΙΖΑ.Το παίρνει προσωπικά.Για αυτό λέμε οτι είναι συγκοινωνούντα δοχεία.Τι σε νοιάζει εσένα αν γαμανε το ΓΑΠ?Αυτός όμως βλέπει ότι έρχεται η σειρά του και θέλει βάλει φρένο.
Για αυτοωθιγεται μεψτα γαμησια που τρωει ο ΓΑΠ.Και την πολιτική μπουχεσα θα στηρίξει και τους διορισμούς και ολα.
Στηρίζει ουσιαστικά χρεοκοπία.Πηγε ενας εστω φυλακή για τη χρεοκοπία?Οχι βέβαια.Γιατι θα έπρεπε να μπουν χιλιάδες μέσα.
Αρα δικαιώνεται ο Πάγκαλος ολοι μαζί τα φάγαμε ή ομερτά κι ετσι?Θίγεται το θέμα?Δε θίγουν κανένα θέμα σημασίας.Τα θάβουν ολα κάτω απο το χαλί.Τι περιμένεις μετά?
Τελευταία τροποποίηση:
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.827
- Πόντοι
- 456
Μωρή κωλοδαχτυληθρα ακόμα εδώ είσαι ???
Τράβα κρύψου αγράμματη τσιγκολελετα
geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.854
- Πόντοι
- 34.478
και που να δεις την Ανω Τραχανοπλαγια τι να κλασει η κατω μπροστα τηςΔεν διαφωνω , σε συγκριση με το Βουκουρεστι ομως ειναι τεραστια η διαφορα
πιο κατω ακομα κι απο το κακοσαλεσι
στη δε κατω μαγουλιτσα εχει και ωραια τσιμπουκοδεντρα δασος χανετε το ματι σου
απεραντα λιβαδια
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.352
- Πόντοι
- 4.746
Eιμαι ενας ανικανος χοντρομ@λακας πουστλερ κλωνος που δεν ξερω ακομη να διαβαζω, και γραφω ψευτιες για ατομα που δεν γνωριζω γιατι τα ζηλευω. Αφου δεν μου σηκωνεται πια, και δεν εχω κατι να πω.Επισης εχω σκατογερασει και εχω εμμονη με τις καραφλες γιατι εχω και εγω ο ιδιος καραφλα. Θαυμαζω τους αυτιστικους κοπρολαγνους με μικροφαλλια γιατι ειμαι κι εγω μια απο τα ιδια σκατα. Επισης εχω διπλα προφιλ στους απεναντι, και ψαχνω να με τρυπισουνε κροσακια. Ειμαι ενα τρολ. Καταντησα ενα ναυαγιο με τιγκα στα κομπλεξ και δεν τη παλευω, παρα μονο με ψυχοφαρμακα.
Συνημμένα
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.352
- Πόντοι
- 4.746
Οι πουτσες και τα κωλοδαχτυλα σου βασανιζουν την καραφλα και το λειψο μυαλο σου. Μονος σου γελοιοποιησαι με αυτη την παραγραφο. Και απ τα μαλλια να την πιασεις δεν γραφει κατι τετοιο. Επομενως φτιαξε σεναρια φαντασιωσου και χωσε πραμα στο γερικο πρωκτο σου για να αυνανιστεις. Ανικανε ψευτη
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.352
- Πόντοι
- 4.746
Ρε τυπε εχεις πει στο κοινο σου οτι εισαι νοσταλγος του χιτλερ και της ναζιστικης γερμανιας; Την κοπρολαγνια, και τη ζωοφιλια (βλεπε λαμπραντορ) προς το παρον δεν την βαζω μεσα..Τι περιμένεις μετά?
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.827
- Πόντοι
- 456
Άλλα βάζεις μέσα εσύ ...προς το παρον δεν την βαζω μεσα..
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.352
- Πόντοι
- 4.746
και ψέλνεις..
Συνημμένα
Απέχω εδω και μέρες απο όλα τα θρεντς, λόγω του οτι πήρα κίτρινη κάρτα απο τη διοίκηση μιας (xenitemenos1 ξέρει καλά τι έγινε)
Θα προσπαθησω λοιπόν να είμαι σεμνός, και θα πω το εξης
Στο θρεντ κυριαρχεί το μέλος που είναι πλεον το Νο1 τσίρκουλο του σαι. Το οτι είναι και ναζιστής, δείχνει οτι ποτέ δεν έχει κοιτάξει στον καθρέφτη τη φάτσα του.
Θα προσπαθησω λοιπόν να είμαι σεμνός, και θα πω το εξης
Στο θρεντ κυριαρχεί το μέλος που είναι πλεον το Νο1 τσίρκουλο του σαι. Το οτι είναι και ναζιστής, δείχνει οτι ποτέ δεν έχει κοιτάξει στον καθρέφτη τη φάτσα του.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 174K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις