Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Κιεβο τώρα με τη διμετρη.Πολυ μουνι εδω.Ξεχυνομαι σε λίγο Carribean να ρίξω κάναν πούτσο.

HAfFjn.jpg

Να δούμε πώς θα τα κανονίσω όλα.Αλλά και η Πολωνία πολύ δυνατή εντυπωσιάστηκα.
Στις ομορφιες της η κορασιδα.
Καλα να περασεις!

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Κιεβο τώρα με τη διμετρη.Πολυ μουνι εδω.Ξεχυνομαι σε λίγο Carribean να ρίξω κάναν πούτσο.

HAfFjn.jpg

kman μουνάρα είναι αυτή,κράτα την,άσε τις πολωνέζες

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
λίγο το ντύσιμο πρόσεξε.το παντελόνι θέλει αλλαγή και δεν νοείται χωρίς καλή ζώνη.δε βλέπεις το μουνέτο στην πένα είναι.κατα τ΄άλλα συνέχισε, ωραίος

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το Carribean απογοήτευση.Ψιλοχάλια πράγματα.Εξω όμως πολύ μουνί.Ο Σάντμαν θα αυτοκτονούσε αν έβλεπε πώς οι γκόμενες αγκαλιάζουν και χαιδεύουν τους τύπους περιπαθώς.
Θα βγω ξανά με τη δικιά μου αύριο έχω όμως και άλλες να κανονίσω.Αλλά το βασικό εδώ είναι το live καμάκι.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.384
Πόντοι
4.746
Εγω σας ειδοποιηξα αλλα δεν με ακουτε.

Δωσε και εσυ 'κατι παραπανω' σε κοπελες 'της δουλειάς' και βγαλε οσες φωτο θες.. ? Με οποιο χρωμα και οτι υψος θες.. Σιγα τα ωα. Το μεροκαματο τους θελουν α βγαλουν και αυτες.. Για τα λεφτα $$ και με τον Κατμαν θα ποζαραν.. ?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306

HAfFjn.jpg

:walkingpenis::walkingpenis::walkingpenis::walkingpenis::walkingpenis:

Naval_Strike_Missile_launch.png

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Man μην είσαι καχυποπτος :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.384
Πόντοι
4.746
Θα βγω ξανά με τη δικιά μου αύριο έχω όμως και άλλες να κανονίσω.Αλλά το βασικό εδώ είναι το live καμάκι.

Oχι μονο δικια σου, αλλα και καποιων αλλων πελατων..
Live καμακι, αλλα πηγες στα jumbo με το δικο σου ενοικιασμενο παιχνιδι.. :sunglasses:

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1

HAfFjn.jpg

Αρχηγέ ετσι δυνατά. Παρτους τα στρινκ και καντα κομποσκινια αγιων.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Μα όλοι ξέρουμε τι γίνεται όταν δεν έχεις μυαλό και ποστάρεις βρίζοντας νομίζεις ότι είσαι κάποιος.
Δεν έχω διάθεση να χαλάσω το νήμα για χάρη ενός αποτυχημένου οπως εσυ. Εσυ ξεκίνησες να βρίζεις, και σου απάντησα. Αν δεν το αντέχεις, ασχολήσου με το πλέξιμο.

Και μόνο το "ξενιτεμένος" θυμίζει κλάψα και καζαντζίδη. Αντε γεια αποτυχημένε.

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Τα ΝΑΥΑΓΙΑ ποστάρουν σταφιδιασμένες γεροντοκόρες ενώ ο ΑΡΧΩΝ σπονσορέτες του γάλακτος ....

Βγάλτε συμπέρασμα ...
Εσυ ρε τυπακο σε φωτογραφιες γκομενων με τις φατσες κρυμενες καταλαβες και σταφιδιασμα. Εδω με τις φατσες φορα παρτίδα μπροστα μας και δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα με το σοβαντισμα που πεφτει. Νταξει κανεις κρα οτι γουσταρεις να φιτιλιαζεις τη κοντρα μιντ αρχηγου. Αλα καντο γατισια μη δινεσε γιατι ετσι δε γινετε χαζι

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Και νταξ τορα. Αμα βγαλουμε αρχηγο και μιντ ναυαγια που γαμανε αφρο και διακοπαρουν στα 5αστερα τοτε αυτοι που κανουν ερανο διφραγκα για να γαμησουν σε μεταξυ και φυλης τι ειναι ;; Βασιλιαδες ;; Η παπαρια και η τρομπα για πλακα να εχει οριο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Και νταξ τορα. Αμα βγαλουμε αρχηγο και μιντ ναυαγια που γαμανε αφρο και διακοπαρουν στα 5αστερα τοτε αυτοι που κανουν ερανο διφραγκα για να γαμησουν σε μεταξυ και φυλης τι ειναι ;; Βασιλιαδες ;; Η παπαρια και η τρομπα για πλακα να εχει οριο.
Ειναι ακριβως αυτο που λεει ο Αρχοντας
Οι ψωλαδες δεν μπορουν να χωνεψουν πως καποιος οπως ο kman που πηγε να εργαστει στο εξωτερικο χωρις πλατες απο πισω τωρα γαμαει μουνετα σε πενταστερα που δεν τα βλεπουν ουτε στον υπνο τους
Λεει ο αλλος, εγω επεσα απο πλουσια αρχιδια με εστειλαν να σπουδασω στο μπλοκ τοτε ημουν σπουδαιος με το χαρτζηλικι του μπαμπα μου στις πεινασμενες ντεβουσκες. Και τωρα γαμαω ψοφιμια στο μεταξι πισω απο πακηδες
Ενω ο Αρχοντας με μονο εφοδιο την δουλεια του, γαμαει αλογατα σε πενταστερα
Ο Αρχοντας προκαλει συγχυση και μοιραζει πονο, δεν μπορουν να το δεχθουν ετσι οι ψωλαδες τα βυσματα και οι γονοι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειναι ακριβως αυτο που λεει ο Αρχοντας
Οι ψωλαδες δεν μπορουν να χωνεψουν πως καποιος οπως ο kman που πηγε να εργαστει στο εξωτερικο χωρις πλατες απο πισω τωρα γαμαει μουνετα σε πενταστερα που δεν τα βλεπουν ουτε στον υπνο τους
Λεει ο αλλος, εγω επεσα απο πλουσια αρχιδια με εστειλαν να σπουδασω στο μπλοκ τοτε ημουν σπουδαιος με το χαρτζηλικι του μπαμπα μου στις πεινασμενες ντεβουσκες. Και τωρα γαμαω ψοφιμια στο μεταξι πισω απο πακηδες
Ενω ο Αρχοντας με μονο εφοδιο την δουλεια του, γαμαει αλογατα σε πενταστερα
Ο Αρχοντας προκαλει συγχυση και μοιραζει πονο, δεν μπορουν να το δεχθουν ετσι οι ψωλαδες τα βυσματα και οι γονοι

Ο πατέρας μου έβγαζε τριπλάσια από εμένα.Προέρχομαι από πολύ δυνατό στοκ.Κανονικά έπρεπε να είμαι σε πολύ υψηλότερο σημείο αν δεν είχα αυτή την αδυναμία στο μουνί.
Αλλά άμα βρεθεί κανείς στα μουνολίβαδα τελείωσε.Μετατρέπεται σε ακαταμάχητο μουνοκυνηγό,κολλάς και θες να πας ξανά και ξανά.
Οι ψωλάδες εννοείται δεν μπορούν να πιάσουν επίδοση.Αυτό είναι το πρόβλημα των ατόμων οτι είναι περιορισμένων επιδόσεων.Πρέπει να δουλεύουν άλλοι για αυτούς αλλιώς δε γίνεται.Συνήθως είναι μαλθακοί,αργοί,αργόστροφοι και δε ρισκάρουν.Βασικά είναι πάρα πολύ αργοί,slow motion οι τύποι,δεν έχουν αντίδραση.
Αν είσαι σβέλτος και δυναμικός,γρήγορος,επίμονος τους διαλύεις.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Προέρχομαι από πολύ δυνατό στοκ.Κανονικά έπρεπε να είμαι σε πολύ υψηλότερο σημείο αν δεν είχα αυτή την αδυναμία στο μουνί.
οτι βγαλαμε στα ξενα στις ντιεβουσκες και στη ταβερνα ,χαλαλι ομως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom