Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΛΙΒΑΔΑ!!!!
Στις ομορφιες της η κορασιδα.Κιεβο τώρα με τη διμετρη.Πολυ μουνι εδω.Ξεχυνομαι σε λίγο Carribean να ρίξω κάναν πούτσο.
Να δούμε πώς θα τα κανονίσω όλα.Αλλά και η Πολωνία πολύ δυνατή εντυπωσιάστηκα.
kman μουνάρα είναι αυτή,κράτα την,άσε τις πολωνέζεςΚιεβο τώρα με τη διμετρη.Πολυ μουνι εδω.Ξεχυνομαι σε λίγο Carribean να ρίξω κάναν πούτσο.
Εγω σας ειδοποιηξα αλλα δεν με ακουτε.
Κιεβο τώρα με τη διμετρη.Πολυ μουνι εδω.Ξεχυνομαι σε λίγο Carribean να ρίξω κάναν πούτσο.
Κιεβο τώρα με τη διμετρη.Πολυ μουνι εδω.Ξεχυνομαι σε λίγο Carribean να ρίξω κάναν πούτσο.
Man μην είσαι καχυποπτος
Ξεχυνομαι σε λίγο
Θα βγω ξανά με τη δικιά μου αύριο έχω όμως και άλλες να κανονίσω.Αλλά το βασικό εδώ είναι το live καμάκι.
Αρχηγέ ετσι δυνατά. Παρτους τα στρινκ και καντα κομποσκινια αγιων.Κιεβο τώρα με τη διμετρη.Πολυ μουνι εδω.Ξεχυνομαι σε λίγο Carribean να ρίξω κάναν πούτσο.
Δεν έχω διάθεση να χαλάσω το νήμα για χάρη ενός αποτυχημένου οπως εσυ. Εσυ ξεκίνησες να βρίζεις, και σου απάντησα. Αν δεν το αντέχεις, ασχολήσου με το πλέξιμο.Μα όλοι ξέρουμε τι γίνεται όταν δεν έχεις μυαλό και ποστάρεις βρίζοντας νομίζεις ότι είσαι κάποιος.
Εσυ ρε τυπακο σε φωτογραφιες γκομενων με τις φατσες κρυμενες καταλαβες και σταφιδιασμα. Εδω με τις φατσες φορα παρτίδα μπροστα μας και δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα με το σοβαντισμα που πεφτει. Νταξει κανεις κρα οτι γουσταρεις να φιτιλιαζεις τη κοντρα μιντ αρχηγου. Αλα καντο γατισια μη δινεσε γιατι ετσι δε γινετε χαζιΤα ΝΑΥΑΓΙΑ ποστάρουν σταφιδιασμένες γεροντοκόρες ενώ ο ΑΡΧΩΝ σπονσορέτες του γάλακτος ....
Βγάλτε συμπέρασμα ...
Ειναι ακριβως αυτο που λεει ο ΑρχονταςΚαι νταξ τορα. Αμα βγαλουμε αρχηγο και μιντ ναυαγια που γαμανε αφρο και διακοπαρουν στα 5αστερα τοτε αυτοι που κανουν ερανο διφραγκα για να γαμησουν σε μεταξυ και φυλης τι ειναι ;; Βασιλιαδες ;; Η παπαρια και η τρομπα για πλακα να εχει οριο.
Ειναι ακριβως αυτο που λεει ο Αρχοντας
Οι ψωλαδες δεν μπορουν να χωνεψουν πως καποιος οπως ο kman που πηγε να εργαστει στο εξωτερικο χωρις πλατες απο πισω τωρα γαμαει μουνετα σε πενταστερα που δεν τα βλεπουν ουτε στον υπνο τους
Λεει ο αλλος, εγω επεσα απο πλουσια αρχιδια με εστειλαν να σπουδασω στο μπλοκ τοτε ημουν σπουδαιος με το χαρτζηλικι του μπαμπα μου στις πεινασμενες ντεβουσκες. Και τωρα γαμαω ψοφιμια στο μεταξι πισω απο πακηδες
Ενω ο Αρχοντας με μονο εφοδιο την δουλεια του, γαμαει αλογατα σε πενταστερα
Ο Αρχοντας προκαλει συγχυση και μοιραζει πονο, δεν μπορουν να το δεχθουν ετσι οι ψωλαδες τα βυσματα και οι γονοι
οτι βγαλαμε στα ξενα στις ντιεβουσκες και στη ταβερνα ,χαλαλι ομωςΠροέρχομαι από πολύ δυνατό στοκ.Κανονικά έπρεπε να είμαι σε πολύ υψηλότερο σημείο αν δεν είχα αυτή την αδυναμία στο μουνί.