Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.582
Πόντοι
1.706
Ο πατέρας μου έβγαζε τριπλάσια από εμένα.Προέρχομαι από πολύ δυνατό στοκ.Κανονικά έπρεπε να είμαι σε πολύ υψηλότερο σημείο αν δεν είχα αυτή την αδυναμία στο μουνί.
Αλλά άμα βρεθεί κανείς στα μουνολίβαδα τελείωσε.Μετατρέπεται σε ακαταμάχητο μουνοκυνηγό,κολλάς και θες να πας ξανά και ξανά.
Οι ψωλάδες εννοείται δεν μπορούν να πιάσουν επίδοση.Αυτό είναι το πρόβλημα των ατόμων οτι είναι περιορισμένων επιδόσεων.Πρέπει να δουλεύουν άλλοι για αυτούς αλλιώς δε γίνεται.Συνήθως είναι μαλθακοί,αργοί,αργόστροφοι και δε ρισκάρουν.Βασικά είναι πάρα πολύ αργοί,slow motion οι τύποι,δεν έχουν αντίδραση.
Αν είσαι σβέλτος και δυναμικός,γρήγορος,επίμονος τους διαλύεις.
Πληρωνω οσο οσο συνδρομή να δω Αρχηγο live επι τω εργω.

Αλλα δεν με παιρνει μαζι του

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Nομιζω οι περισσότερες μεταγραφές 90 τοιις εκατό γινόντουσαν από Ιταλία προς Ελλάδα με εξετάσεις αδιάβλητες στη Θεσσαλονίκη κ αφού ο μόνο είχες περάσει όλα τα μαθήματα των δύο πρώτων ετών
Ο βκ μιλά για μεταγραφές από εξωτερικό
Εσύ ave. Για εσωτερικές μεταγραφές που δεν γνωρίζω το θεμα
Ισχύει αυτό σε πολυτεχνικές Ελλάδας γνωρίζω κάμποσα άτομα που το έκαναν αυτό.

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Άρχοντα πήρε κανά μπουρίνι στο Κίεβο? Δε βλέπω πολύ υλικό να ανεβάζεις.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Από Ιταλία κυριως
Ναι. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτός ο διαπληκτισμός σχετικά με τις ακαδημαικές γνώσεις.Μεταξύ μας Ελλάδα σπούδασα πανελλήνιες έδωσα και πέρα από το να με κάνει να σκέφτομαι αρκετά σε πολλά ζητήματα μπορώ να πω ότι δεν κέρδισα κάτι περισσότερο ως πως το πως να κινηθώ στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία είτε σε επίπεδο καθημερινής διαχείρισης είτε σε επίπεδο εφαρμογής των πανεπιστημιακών γνώσεων στην πράξη ως προς την εργασία μου.Πιο πολύ διαβάζω τώρα που δουλεύω παρά στο Πανεπιστήμιο για να περάσω τα μαθήματα.Τα μισά μαθήματα είναι απαρχαιωμένα και υπάρχουν για να δικαιολογούν θέσεις καθηγητών.Αν ξανασπούδαζα δεν ξέρω αν θα καθόμουν να μπω στη διαδικασία να δώσω πανελλήνιες.Επιπλέον υπάρχει κόσμος που δεν έχει την ωριμότητα στα 18 για να διαβάσει όσο πρέπει (θες φταίνε οι γονείς,το παιδί το ίδιο σαν χαρακτήρας) για να περάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.Μην κοροιδευόμαστε ποιος ξέρει τι θέλει στα 18 του;Υπάρχει και κόσμος που εκείνη την χρονική στιγμή μπορεί να βιώσει άσχημες καταστάσεις (αρρώστιες,απώλεια κοντινού ανθρώπου) μην είμαστε απόλυτοι και μην παίρνουμε πολλά πράγματα που έχουμε οι ίδοι ως δεδομένα και για τους άλλους.Από την άλλη δεν θεωρώ ότι τα πανεπιστήμια στο εξωτερικό είναι καλύτερα από τα δικά μου προς θεού.Απλά είναι πιο κοντά στην αγορά εργασίας και τουλάχιστον σε βοηθάνε να βρεις δουλειά πιο άμεσα.Τώρα σχετικά με τους βυσματίες και όλα αυτά μην κοροιδεύετε τον εαυτό σας όσοι πάτε στο εξωτερικό.Επειδή Ελλάδα έχετε πολλούς γνωστούς και κυκλοφορούν κουτσομπολιά και ξέρετε τι κάνουν διάφοροι δεν σημαίνει ότι στο εξωτερικό δεν γίνονται.Μην γελάσω με Γερμανία και Αγγλία.Θα καθίσουμε να μιλήσουμε για τους Άγγλους που κάθονται και πληρώνουν φόρους μια οικογένεια για να κάθεται να τα ξύνει και να τους χαιρετάνε;Ή για τους Γερμανούς με τις δικιές τους απατεωνιές και εκμεταλλεύσεις του κόσμου;Απλα γίνονται όλα στα υψηλά κλιμάκια μεταξύ λίγων.Και όπως είπαν και κάποιοι προηγούμενοι τα κρύβουν μεταξύ τους.Μην αυταπατάστε.Συγκεκριμένες οικογένειες απο το Μεσσαίωνα είναι απο εποχές βασιλέων.Αν το ψάξεις πάρα πολύ.Απλά δεν τα λένε.Αφήστε τις κόντρες μεταξύ σας ποιος είναι πιο μάγκας ποιος έχει περισσότερα λεφτά ποιος γαμάει τι και κοιτάξτε να ζήσετε τη ζωή σας ο καθένας με το μέγιστο όφελος που μπορεί με αυτά που έχει την κάθε χρονική στιγμή.
Έχω γνωστούς σε διάφορες ηπείρους. Όλοι μου λένε πόσο γαμάτα περνάνε και ότι Ελλάδα μόνο για διακοπές.Ποτέ δεν μου έχουν πει ακριβώς που δουλεύουν πόσα παίρνουν και πόσα τους μένουν στο τέλος του μήνα.Ο άλλος είναι στο Σαν Φραντζίσκο και μου έλεγε γαμάω σε μια 10ετία θα γυρίσω και θα τα αγοράσω όλα Ελλάδα.Μετά το γύρισε αν έβρισκα δουλειά Ελλάδα με λίγα καλά λεφτά επιστρέφω αύριο.Και με τις εκλογές τις τελευταίες είχε έτοιμες τις βαλίτσες αν έβγαινε ο Τραμπ να γυρίσω πίσω.Κάποιο άλλοι Αγγλία και αυτοί τα ίδια μέχρι που τους πέτυχα Ελλάδα τυχαία και δεν μπόρεσαν να δικαιολογηθούν και μου είπαν κατέβηκαν να πάνε σε γιατρούς (οδοντρίατρο και κάτι άλλους) γιατί είναι πολύ φθηνά Ελλάδα.Πάρε και κατάλαβε.Ο καθένας είναι εκεί που είναι για τους δικούς του λόγους.Δικαίωμα του και δικαίωμα του να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά δεν βλέπω το λόγο που προσπαθούν κάποιοι να εντυπωσιάσουν και κάποιοι άλλο να την πουν.Άσε κου κάψατε το νήμα.Εδώ μιλάμε για σεξοτουρισμό στην Ουκρανία.Οπότε ανεβάστε φωτό από Ουκρανέζες να γουστάρουμε και ιστορίες με εμπειρίες για να μαθαίνουν όσοι θέλουν να μάθουν.Και οι υπόλοιποι ας πάρουν κανένα μάτι.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
λίγο το ντύσιμο πρόσεξε.το παντελόνι θέλει αλλαγή και δεν νοείται χωρίς καλή ζώνη.δε βλέπεις το μουνέτο στην πένα είναι.κατα τ΄άλλα συνέχισε, ωραίος

Όντως, θέλει ζώνη.

Έχει κι άλλο ένα περίεργο σχοινί που κρέμεται. Τί κουβαλάς εκεί αρχηγε; Παγουρίνο;

Τελευταία τροποποίηση:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Ο πατέρας μου έβγαζε τριπλάσια από εμένα.Προέρχομαι από πολύ δυνατό στοκ.Κανονικά έπρεπε να είμαι σε πολύ υψηλότερο σημείο αν δεν είχα αυτή την αδυναμία στο μουνί.
Αλλά άμα βρεθεί κανείς στα μουνολίβαδα τελείωσε.Μετατρέπεται σε ακαταμάχητο μουνοκυνηγό,κολλάς και θες να πας ξανά και ξανά.
Οι ψωλάδες εννοείται δεν μπορούν να πιάσουν επίδοση.Αυτό είναι το πρόβλημα των ατόμων οτι είναι περιορισμένων επιδόσεων.Πρέπει να δουλεύουν άλλοι για αυτούς αλλιώς δε γίνεται.Συνήθως είναι μαλθακοί,αργοί,αργόστροφοι και δε ρισκάρουν.Βασικά είναι πάρα πολύ αργοί,slow motion οι τύποι,δεν έχουν αντίδραση.
Αν είσαι σβέλτος και δυναμικός,γρήγορος,επίμονος τους διαλύεις.
Μεγάλες Αλήθειες από έναν Μεγάλο Άνθρωπο ...

:hi::hi:

:respect::respect:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.613
Πόντοι
506
Κιεβο τώρα με τη διμετρη.Πολυ μουνι εδω.Ξεχυνομαι σε λίγο Carribean να ρίξω κάναν πούτσο.

HAfFjn.jpg

Να δούμε πώς θα τα κανονίσω όλα.Αλλά και η Πολωνία πολύ δυνατή εντυπωσιάστηκα.
Αρχηγε, την κοπελια νομιζω πως την ξαναδα σε φωτο σου, τετοιος τσολιας δε ξεχνιεται! Παιζει μακροχρονιο αισθημα;
Α, αγορασε και ζωνη, μη εισαι τσιγγουνης

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Κιεβο τώρα με τη διμετρη.Πολυ μουνι εδω.Ξεχυνομαι σε λίγο Carribean να ρίξω κάναν πούτσο.

HAfFjn.jpg

Να δούμε πώς θα τα κανονίσω όλα.Αλλά και η Πολωνία πολύ δυνατή εντυπωσιάστηκα.
Τεράστιος Άρχοντας μοίρασε πόνο για άλλη μια φορά!!!:rockon::headbang2::rockon::headbang2:

Αρχιναυάγιο μιντ-κλάιν διαβάζει τώρα τα άπαντα του Μπουκόφσκι για να τον πάρει ο ύπνος και να εμπνευστεί να γράψει 10σέλλιδο ποστ με απύθμενες παπαρολογίες ...:confused::confused::confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Πως παει το ντει γκειμ αρχηγε; Ειχαμε κανα ινσταφακ;;

περιμενουμε σε λιγο φωτο απο μασες μπριζολικα, κρασουμπες κλπ μετα του μοντελου σε εστιατοριον!! :wanker: :wanker:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τεράστιος Άρχοντας μοίρασε πόνο για άλλη μια φορά!!!:rockon::headbang2::rockon::headbang2:

Αρχιναυάγιο μιντ-κλάιν διαβάζει τώρα τα άπαντα του Μπουκόφσκι για να τον πάρει ο ύπνος και να εμπνευστεί να γράψει 10σέλλιδο ποστ με απύθμενες παπαρολογίες ...:confused::confused::confused:
Μη με υποβιβάζεις !! Δεν είμαι αρχιναύαγιο !! Είμαι μεγαναυάγιο. :grin: :grin:

Και μη γράφεις τόσο επιθετικά με τρομάζεις !!
Θα βλεπω εφιάλτες στον ύπνο μου όπως αυτόν της φωτογραφίας που σου μοιάζει.

Συνημμένα

• FB_IMG_1517813476031.jpg
    FB_IMG_1517813476031.jpg
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πως παει το ντει γκειμ αρχηγε; Ειχαμε κανα ινσταφακ;;

περιμενουμε σε λιγο φωτο απο μασες μπριζολικα, κρασουμπες κλπ μετα του μοντελου σε εστιατοριον!! :wanker: :wanker:

Πήγα για daygame αλλά ήταν πολύ αποπνικτικά έξω.Πολλή ζέστη και συννεφόκαμα.Εχει πάντως καλές φάσεις.Την περισσότερη ώρα την τρώω με τη δικιά μου,θέλει να επισκεφτούμε παραλία Κιέβου.
Εχω κανονίσει και με κάτι άλλα ψωλάκια αλλά είναι δύσκολα τα logistics.Για να δούμε.
Στα καπάκια φέρνω Τσέχα μοντελοειδή αυτή την εβδομάδα Αθήνα.
Πρέπει να είσαι συνέχεια σε κίνηση.
Τρυφερές στιγμές χτες με τη δίμετρη.Της αγόρασα ζαρτιέρες,πολύ καυλωτική φάση.

7Sm8Ps.jpg

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Πήγα για daygame αλλά ήταν πολύ αποπνικτικά έξω.Πολλή ζέστη και συννεφόκαμα.Εχει πάντως καλές φάσεις.Την περισσότερη ώρα την τρώω με τη δικιά μου,θέλει να επισκεφτούμε παραλία Κιέβου.
Εχω κανονίσει και με κάτι άλλα ψωλάκια αλλά είναι δύσκολα τα logistics.Για να δούμε.
Στα καπάκια φέρνω Τσέχα μοντελοειδή αυτή την εβδομάδα Αθήνα.
Πρέπει να είσαι συνέχεια σε κίνηση.
Τρυφερές στιγμές χτες με τη δίμετρη.Της αγόρασα ζαρτιέρες,πολύ καυλωτική φάση.

7Sm8Ps.jpg
Αρχηγε βαλτη να φοραει τις ζαρτιερες στο πηδημα για να μπορεις να πιανεσαι. Αμα παισεις απο τετοιο υψος θα χτυπησεις

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είχα καμιά δεκαριά γκόμενες μέχρι τώρα πάνω από 190.Δεν είναι η ψηλότερη.
Πάνω από 185 είχα καμιά τριανταριά.
Ειδικά με τις Τσέχες γίνεται χαμός.Εχει πάρα πολλές σε αυτά τα ύψη.Και Πολωνέζες βέβαια και κάποιες Ρωσίδες.
Η καινούργια γενιά στις Ουκρανέζες σαφώς πιο κοντές.Επαιξε ρόλο και ο υποσιτισμός προφανώς λόγω του πολέμου,η μετανάστευση κτλ.Πάντως η διαφορά σε σχέση με Πολωνία,Τσεχία είναι εμφανής.
Χτες έχυσα στα εσώρουχα και το μουνί της δίμετρης έγιναν όλα χάλια.Εφυγε η γκόμενα ξεβράκωτη από το διαμέρισμα.Μπορεί να της πως να έρθει pantiless τελείως την επόμενη φορά.Είναι πολύ καυλωτικό.
Οι Τσέχες το κάνουν εννοείται,για πλάκα.Είναι φυσικές exhibionists.Και οι Ουκρανέζες βέβαια μερικές φορές,έβλεπα χτες ρώγες,φορέματα ανοιχτά στο πλάι,ξέκωλα σορτς φαρδιά με τα πάντα όλα να φαίνονται,ό,τι μπορείς να φανταστείς.Και όλες πρόσχαρες και σε αναζήτηση ή με γκόμενο.Πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα.
Τώρα έχω τρεις μόνιμες 190,αυτή και δύο Ρωσίδες.Θα ανανεώσω όμως το ρόστερ.

Τελευταία τροποποίηση:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Τα ΝΑΥΑΓΙΑ ποστάρουν σταφιδιασμένες γεροντοκόρες ενώ ο ΑΡΧΩΝ σπονσορέτες του γάλακτος ....

Βγάλτε συμπέρασμα ...
Ναυαγια;
ποιον απο ολους εννοεις φιλε hustler;;; Ειμαστε πολλα τετοια εδω(εμου συμπεριλαμβανομενου)
by the way
Νικολσον για αβαταρ τα σπαει

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Όποιος πάρει τους διαλόγους μας κ τους κάνει σήριαλ θα πάρει όλα τα emmy :rockon: :rockon:
μονο οι δικοι σου μονολογοι πανε για οσκαρ σε ταινια επιστημονικης φαντασιας
αντε ρε χαπι τραβελερ απο εδω

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Σλαβικα μουνολιβαδα και μλκ ...
να οδηγησουμε ανετα δεν μπορουμε πλεον εμεις οι παπουδες , τρελενονται οι ανατολικες με το εξωτικο ελλαδισταν ... χαχα

Συνημμένα

• D1ADEEBB-4E80-480B-A15C-69F905B0F9B8.jpeg
    D1ADEEBB-4E80-480B-A15C-69F905B0F9B8.jpeg
    733 KB · Εμφανίσεις: 81
  • 0BF89B71-23D1-4732-8F7C-CB3072C85812.jpeg
    0BF89B71-23D1-4732-8F7C-CB3072C85812.jpeg
    815,7 KB · Εμφανίσεις: 46
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Όποιος πάρει τους διαλόγους μας κ τους κάνει σήριαλ θα πάρει όλα τα emmy :rockon: :rockon:
Με το συγγραφικό ταλέντο που τον διακατέχει, ο μιντ-κλάιν άνετα θα μπορούσε να συρράψει τους διαλόγους και να δημιουργήσει σενάριο σειράς με τουλάχιστον 15 σεζόν των 11 επεισοδίων με τίτλο "Εγώ ΤΟ ναυάγιο".

HBO και NETFLIX θα πληρώνανε σε ράβδους χρυσού αλλά τζένκα στο ύψος της ψηλής σπονσορέτας του Κμαν ....:confused::confused::confused:
Dzhenga_Gold_Jenga_Gold-600x600.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom