Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Ρε ave, το τι δουλεια κανω, και αν την κανω καλα, ας με κρινουν τα ατομα που βρισκονται εξω απο εδω, στα οποια δινω καθημερινα λυσεις στο προβλημα τους. Και οχι ο καθε αεργος σαλτιμπαγκος εδω μεσα, που θελει να κανει το σοου του, νομιζοντας οτι ζει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Ρε ave, το τι δουλεια κανω, και αν την κανω καλα, ας με κρινουν τα ατομα που βρισκονται εξω απο εδω, στα οποια δινω καθημερινα λυσεις στο προβλημα τους. Και οχι ο καθε αεργος σαλτιμπαγκος εδω μεσα, που θελει να κανει το σοου του, νομιζοντας οτι ζει
Εσύ τι αρπαχτηκες με τις σπουδές κ τα πειράγματα;;;
Πες τους κ εσύ ότι στην Ελλάδα αντί για Μεταξά αυτοί στο Ελλάδα συμμετείχαν δαπ ΠΣΑΠ ΚΝΕ για να παιρναν τα μαθήματα
Σημασία έχει η επαγγελματική σταδιοδρομία κ όχι σε ποιο πανεπιστήμιο

• Like
Αντιδράσεις: dCorso
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εσύ τι αρπαχτηκες με τις σπουδές κ τα πειράγματα;;;
Πες τους κ εσύ ότι στην Ελλάδα αντί για Μεταξά αυτοί στο Ελλάδα συμμετείχαν δαπ ΠΣΑΠ ΚΝΕ για να παιρναν τα μαθήματα
Σημασία έχει η επαγγελματική σταδιοδρομία κ όχι σε ποιο πανεπιστήμιο
Στις πανελλήνιες εξετάσεις όμως,για τον απλό λόγο ότι καμιά δαπ,κνε,κ.λ.π. δεν μοίραζε τα θέματα κάποιοι τα βρήκαν μπαστούνια και όπου φύγει φύγει..

Κοίτα,ειδικά όσοι είμαστε από Β.Ελλάδα ξέρουμε προσωπικά πάμπολλες περιπτώσεις βουλγαρορουμανο αποφοίτων.
Κάποιοι είναι και φίλοι μας,μια χαρά παιδιά σαν εσένα,που φυσικά ποτέ δεν το έπαιξαν ότι σπούδασαν στο Χάρβαρντ,γιατί σε εμάς που το Σαντάνσκι είναι 2 τσιγάρα δρόμος δε χωράνε μαλακίες..

Άλλωστε η φάση δεν ήταν ότι μαθητές του 18 δεν έγραψαν 19 για να περάσουν Ιατρική στην Ελλάδα και πήγαν Βουλγαρία,αλλά μαθητές που δεν μπορούσαν καλά καλά να βγάλουν το Λύκειο,γυρνούσαν γιατροί..

Ξέρω τούβλο με μπαμπά πασοκο μεγαλο κεφαλι,που από οδοντιατρική Σοφίας πήρε μεταγραφή Αθήνα..
Απατεώνας κωλοβυσμα..

Και μη γαμάτε τόσο,γιατί κάποιο θυμόμαστε τα λεωφορεία τα ΣΚ και τις γιορτές με κάτι τρομπες που είχαν σχέση στην Ελλάδα ή έβρισκαν Ελληνίδες πάνω..

Και επειδή έχω πάει και Σοφία και Βουκουρέστι,τα φοιτητικά μου χρόνια στην Αθήνα δε θα τα αντάλλαζα για να περάσω τα καλύτερα μου χρόνια σε αυτά τα γυφτομπουρδέλα

Εν κατακλείδι,το να μας κουνάει το δάχτυλο όσο αφορά σπουδές κάποιος βουλγαρορουμανοαποφοιτος είναι ανέκδοτο..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Στις πανελλήνιες εξετάσεις όμως,για τον απλό λόγο ότι καμιά δαπ,κνε,κ.λ.π. δεν μοίραζε τα θέματα κάποιοι τα βρήκαν μπαστούνια και όπου φύγει φύγει..

Κοίτα,ειδικά όσοι είμαστε από Β.Ελλάδα ξέρουμε προσωπικά πάμπολλες περιπτώσεις βουλγαρορουμανο αποφοίτων.
Κάποιοι είναι και φίλοι μας,μια χαρά παιδιά σαν εσένα,που φυσικά ποτέ δεν το έπαιξαν ότι σπούδασαν στο Χάρβαρντ,γιατί σε εμάς που το Σαντάνσκι είναι 2 τσιγάρα δρόμος δε χωράνε μαλακίες..

Άλλωστε η φάση δεν ήταν ότι μαθητές του 18 δεν έγραψαν 19 για να περάσουν Ιατρική στην Ελλάδα και πήγαν Βουλγαρία,αλλά μαθητές που δεν μπορούσαν καλά καλά να βγάλουν το Λύκειο,γυρνούσαν γιατροί..

Ξέρω τούβλο με μπαμπά πασοκο μεγαλο κεφαλι,που από οδοντιατρική Σοφίας πήρε μεταγραφή Αθήνα..
Απατεώνας κωλοβυσμα..

Και μη γαμάτε τόσο,γιατί κάποιο θυμόμαστε τα λεωφορεία τα ΣΚ και τις γιορτές με κάτι τρομπες που είχαν σχέση στην Ελλάδα ή έβρισκαν Ελληνίδες πάνω..

Και επειδή έχω πάει και Σοφία και Βουκουρέστι,τα φοιτητικά μου χρόνια στην Αθήνα δε θα τα αντάλλαζα για να περάσω τα καλύτερα μου χρόνια σε αυτά τα γυφτομπουρδέλα

Εν κατακλείδι,το να μας κουνάει το δάχτυλο όσο αφορά σπουδές κάποιος βουλγαρορουμανοαποφοιτος είναι ανέκδοτο..
Σου είπα ότι το σημαντικό είναι η επαγγελματική σταδιοδρομία μετέπειτα.....
Οι δέσμες όντως ήταν δίκαιες αλλά μπορεί κάποιος να βαριοταν στα 18 να διαβάσει αλλά να αποφασίσει στα είκοσι του οπότε με το ελληνικό σύστημα φεύγει ακλαφτος

Τώρα για την ποιότητα ζωής φοιτητή σε Ελλάδα κ ανατ μπλοκ είναι υποκειμενικο κ μόνο

Να υπενθυμίσουμε ότι 80's 90's στο ανατ μπλοκ δεν Είχε σχεδόν ντίσκο κλαμπ σούπερ μάρκετ μεγαλύτερου ενός δωματίου
Γάλα σε σακούλα κωλοχαρτο πολτοποιημένη εφημεριδας,κασερι σαν λάστιχο κ τυρί από σκόνη
Αλλά ....επειδή γράφουμε στο bou com είχε κάτι που δεν το είχε η Ελλάδα σε μεγάλη αφθονία

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Απατεώνας κωλοβυσμα..

Ειναι ομως πολυ εξυπνοτερη επιλογη να σπουδασει καποιος στην βουλγαρια κατι που θα του δωσει αργοτερα ψωμι απο το να ξοδευει τα λεφτα του πατερα του σπουδαζοντας στην μυτιληνη ανθρωπιστικες επιστημες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ειναι ομως πολυ εξυπνοτερη επιλογη να σπουδασει καποιος στην βουλγαρια κατι που θα του δωσει αργοτερα ψωμι απο το να ξοδευει τα λεφτα του πατερα του σπουδαζοντας στην μυτιληνη ανθρωπιστικες επιστημες
Όντως,αλλά αλλη κουβέντα αυτό..
Σου είπα ότι το σημαντικό είναι η επαγγελματική σταδιοδρομία μετέπειτα.....
Οι δέσμες όντως ήταν δίκαιες αλλά μπορεί κάποιος να βαριοταν στα 18 να διαβάσει αλλά να αποφασίσει στα είκοσι του οπότε με το ελληνικό σύστημα φεύγει ακλαφτος

Τώρα για την ποιότητα ζωής φοιτητή σε Ελλάδα κ ανατ μπλοκ είναι υποκειμενικο κ μόνο

Να υπενθυμίσουμε ότι 80's 90's στο ανατ μπλοκ δεν Είχε σχεδόν ντίσκο κλαμπ σούπερ μάρκετ μεγαλύτερου ενός δωματίου
Γάλα σε σακούλα κωλοχαρτο πολτοποιημένη εφημεριδας,κασερι σαν λάστιχο κ τυρί από σκόνη
Αλλά ....επειδή γράφουμε στο bou com είχε κάτι που δεν το είχε η Ελλάδα σε μεγάλη αφθονία
Θα σου πω ότι από τη δική μου εμπειρία και σαν φοιτητής και σαν καθηγητής,μαθητές/φοιτητές που να ήταν κάτω του μετρίου και ξαφνικά να τους ήρθε επιφοίτηση να στρωθούν, δε θυμάμαι καν..
Εννοώ από το δεν περνάω καλά καλά την τρίτη Λυκείου στο να γυρίσω καρδιοχειρούργος..

Όσο για τα υπόλοιπα,το μουνι άφθονο ήταν και στην Αγγλία που πηγαίναμε να δούμε φιλαράκια,αλλά κάτι Ελληνίδες και Κύπριες καυλαντίζανε συνήθως..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Όντως,αλλά αλλη κουβέντα αυτό..

Θα σου πω ότι από τη δική μου εμπειρία και σαν φοιτητής και σαν καθηγητής,μαθητές/φοιτητές που να ήταν κάτω του μετρίου και ξαφνικά να τους ήρθε επιφοίτηση να στρωθούν, δε θυμάμαι καν..
Εννοώ από το δεν περνάω καλά καλά την τρίτη Λυκείου στο να γυρίσω καρδιοχειρούργος..

Όσο για τα υπόλοιπα,το μουνι άφθονο ήταν και στην Αγγλία που πηγαίναμε να δούμε φιλαράκια,αλλά κάτι Ελληνίδες και Κύπριες καυλαντίζανε συνήθως..
Εγώ σεβόμενος την άποψη σου έβαλα στα χρονοντουλαπα της ιστορίας τα πτυχία μου μεταπτυχιακά δικατσα κ εξειδικευσεις!!!
Έτσι έσωσα πολλούς :rockon: :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εγώ σεβόμενος την άποψη σου έβαλα στα χρονοντουλαπα της ιστορίας τα πτυχία μου μεταπτυχιακά δικατσα κ εξειδικευσεις!!!
Έχεις δίκιο για τα περί μετέπειτα σταδιοδρομίας, αλλά να είσαι ανεξάρτητος όπως εσύ.

Εγώ τα παιρνω με άτομα που πηραν παράτυπα μεταγραφή από Βουλγαρία, Ρουμανία,κ.λ.π. στην Ελλάδα,έφαγαν θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών,διορίστηκαν με κωλοχαρτα στο δημόσιο,κ.ο.κ.

Αν δεν είναι παρανοϊκό η ελληνική δευτεροβάθμια εκπαίδευση να σε κατατάσσει για ΤΕΙ Μεσολογγίου και μετά από ένα χρόνο η βουλγαρική τριτοβάθμια για μέλλοντα γιατρό,τότε τι είναι..

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Έχεις δίκιο για τα περί μετέπειτα σταδιοδρομίας, αλλά να είσαι ανεξάρτητος όπως εσύ.

Εγώ τα παιρνω με άτομα που πηραν παράτυπα μεταγραφή από Βουλγαρία, Ρουμανία,κ.λ.π. στην Ελλάδα,έφαγαν θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών,διορίστηκαν με κωλοχαρτα στο δημόσιο,κ.ο.κ.

Αν δεν είναι παρανοϊκό η ελληνική δευτεροβάθμια εκπαίδευση να σε κατατάσσει για ΤΕΙ Μεσολογγίου και μετά από ένα χρόνο η βουλγαρική τριτοβάθμια για μέλλοντα γιατρό,τότε τι είναι..
μεταγγραφες αλλη αμαρτωλη ιστορια
γνωριζω προσωπικα κορη γαλαζιου βουλευτη που απο αλεξανδρουπολη πηρε μεταγγραφη ΑΠΘ.. Φανταζομαι λογω εισοδηματικων κριτηριων…αν δεν υπαρξουν ιδιωτικα πανεπιστημια αυτη η κατασταση θα συνεχιζεται, ειναι πεδιο δρασης γονων βυσματων και ψωλαδων
αντε να βγει η ΝΔ κυβερνηση να τα φτιαξει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Nομιζω οι περισσότερες μεταγραφές 90 τοιις εκατό γινόντουσαν από Ιταλία προς Ελλάδα με εξετάσεις αδιάβλητες στη Θεσσαλονίκη κ αφού ο μόνο είχες περάσει όλα τα μαθήματα των δύο πρώτων ετών
Ο βκ μιλά για μεταγραφές από εξωτερικό
Εσύ ave. Για εσωτερικές μεταγραφές που δεν γνωρίζω το θεμα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Ξέρω
Kαι εγω εμαθα για κατι φροντιστηρια που εδιναν τα θεματα στους εκλεκτους..(κατοπιν εορτης). Με το καταλληλο αντιτιμο φυσικα. Αφου υπηρχαν καθηγητες που ηταν και μεσα στις επιτροπες των πανελληνιων(οι δικοι τους.) Επισης εμαθα για κατι σημαδακια στις κολες..(των δικων μας παιδιων) που τα διορθωναν (οι δικοι τους )παλι μεσα. Και μετα περνουσαν αερα οπου ηθελαν. Και μια που μιλας για ιατρικη, και σε καιει. Καποτε γνωρισα ατομο που ηταν ανακατεμενος στα κομματικα, αθηνα,και οταν πηρε το πτυχιο του,απο την ιατρικη, δεν ηξερε ουτε συνταγη να γραψει.- Αρα το νομισμα εχει δυο οψεις..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ενταξει, μεταγραφή από άλλη χώρα είναι πιο καφρίλα,οι εσωτερικές από αντίστοιχο τμήμα άλλης πόλης,είναι νομοτύπες,άσχετα που κάποιες φορές εμπλεκόταν από το τοπικό βουλευτικό γραφείο μέχρι το νομάρχη

Όποιο κώμα και να εκλεγεί,αυτά θα γίνονται.Ειναι θέμα νοοτροπίας, έλλειψης αυτογνωσίας και λαμογιάς..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Αν δεν υπαρξουν ιδιωτικα πανεπιστημια
Κάτι το οποίο πολεμούν λυσσαλέα οι δημόσιοι υπάλληλοι καθηγητάδες και οι λοιποι λεχρίτες που τρυπώνουν στις γραμματείες κλπ

• Like
Αντιδράσεις: ave.

LarisaiosOraios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
48
Πόντοι
0
Κάτι το οποίο πολεμούν λυσσαλέα οι δημόσιοι υπάλληλοι καθηγητάδες και οι λοιποι λεχρίτες που τρυπώνουν στις γραμματείες κλπ

Ακριβως δεν σηκωνουν ανταγωνισμο ακομα και αν δεν συμφωνω αυτη ειναι η αληθεια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι σχεδον κανεις δεν παινευεται οτι σπουδασε στην Ανατολικη Ευρωπη , οι περισσοτεροι μαλιστα το κρυβουν οσο μπορουν ... Βουλγαρια ειναι ο πατος (οπως και στις γκομενες) , Ρουμανια καλυτερα τα πραγματα σε ολα.

Εγω πιστευω οτι ειναι στον ανθρωπο και επειδη τυχαινει να γνωριζω παρα πολλους ειδικα γιατρους απο αυτες τις χωρες εχω απειρα παραδειγματα. Παντως ειδα με τα ματια μου το απολυτηριο λυκειου με βαθμο 11,5 φιλου που τελειωσε Ιατρικη στο Βουκουρεστι :rockon:

ΥΓ. Περυσι τετοια εποχη μιλουσα με γκομενα παιδιατρο που να επιμενει οτι ο κομμουνισμος επεσε το 1993 ... οταν της ειπα οτι κανει λαθος μου απαντα οτι σπουδασε πανω και ξερει καλυτερα :grin:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Το θέμα είναι πως προσπαθεί ο cane corso να μας πείσει ότι είναι σπουδαγμενος και επιτυ-χυμενος επαγγελματίας...:confused::confused::confused:
Αφού κάνει μπαμ πως είναι αγράμματος και φτωχομπινες που κάνει δύο δουλειές για να μαζέψει 10 ευρώ να πάει στο μπουρδελάκι για 5-6 δάκτυλα...:confused::confused::confused:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Kαι εγω εμαθα για κατι φροντιστηρια που εδιναν τα θεματα στους εκλεκτους..(κατοπιν εορτης). Με το καταλληλο αντιτιμο φυσικα. Αφου υπηρχαν καθηγητες που ηταν και μεσα στις επιτροπες των πανελληνιων(οι δικοι τους.) Επισης εμαθα για κατι σημαδακια στις κολες..(των δικων μας παιδιων) που τα διορθωναν (οι δικοι τους )παλι μεσα. Και μετα περνουσαν αερα οπου ηθελαν. Και μια που μιλας για ιατρικη, και σε καιει. Καποτε γνωρισα ατομο που ηταν ανακατεμενος στα κομματικα, αθηνα,και οταν πηρε το πτυχιο του,απο την ιατρικη, δεν ηξερε ουτε συνταγη να γραψει.- Αρα το νομισμα εχει δυο οψεις..
αν ηταν ετσι θα ειχε και ο κουλης τις αρχικες του σπουδες στην ελλαδα και θα εκανε μετα οσα phd ηθελε στο harvad
αλλα με τις πανελλαδικες δεν θα περνουσε ουτε ιχθυοκαλλιεργειας μεσολογγιου

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ενταξει, μεταγραφή από άλλη χώρα είναι πιο καφρίλα,οι εσωτερικές από αντίστοιχο τμήμα άλλης πόλης,είναι νομοτύπες,άσχετα που κάποιες φορές εμπλεκόταν από το τοπικό βουλευτικό γραφείο μέχρι το νομάρχη

Όποιο κώμα και να εκλεγεί,αυτά θα γίνονται.Ειναι θέμα νοοτροπίας, έλλειψης αυτογνωσίας και λαμογιάς..
αναρωτιεμαι τι γραψανε στο αιτιολογικο για την κορη του γαλαζιου βουλευτη
οικονομικοι η κοινωνικοι λογοι?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τη λύση σε ολα αυτά τα θέματα την έδωσε η πραγματική ζωή διά της πυρπολησεως και της χρεωκοπίας.Οι ψωλαδες,βύσματα κτλ ευρέθησαν ενώπιον καταστασεως που θεωρούσαν αδιανόητη.Δεν υπήρχε καμία συναίνεση για οσα έκαναν,υπήρχε οργη και επιθυμία εκδικησεως,τα οποία απέκρυπταν κατω απο το χαλί μεχρι που ο βοθρος ξεχειλισε και πλημμυρισε με σκατιλα.
Βρέθηκαν ενώπιον τρομερής καταστασης σα να τους τράβηξαν το χαλί κατω απο τα πόδια,εκλασαν οι τυποι κυριολεκτικά με τη μανία που αντιμετωπισαν.Εχασαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απο τυχη απέφυγαν ολοκληρωτική κατάρρευση μαλλον λογω καθυστερημενων αντανακλαστικων και ευρωπαικης βοήθειας που φοβούνταν το χάος.

Τελευταία τροποποίηση:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Κι ομως ετσι ειναι..Αφου οι γονεις τους και οι θειοι τους κελαιδησαν μετα απο χρονια..
Τωρα ο Κου.. δεν θα καθοταν ποτε ελλαδα για λογους πρεστιζ.. -Ασχετα αν ερχονταν πτυχιουχοι πριν απο χρονια, και απο ιατρικες σχολες, τα εβρισκαν μπαστουνια με το δικατσα και γυριζαν παλι πισω στις usa

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom