Εσύ τι αρπαχτηκες με τις σπουδές κ τα πειράγματα;;;
Πες τους κ εσύ ότι στην Ελλάδα αντί για Μεταξά αυτοί στο Ελλάδα συμμετείχαν δαπ ΠΣΑΠ ΚΝΕ για να παιρναν τα μαθήματα
Σημασία έχει η επαγγελματική σταδιοδρομία κ όχι σε ποιο πανεπιστήμιο
Στις πανελλήνιες εξετάσεις όμως,για τον απλό λόγο ότι καμιά δαπ,κνε,κ.λ.π. δεν μοίραζε τα θέματα κάποιοι τα βρήκαν μπαστούνια και όπου φύγει φύγει..
Κοίτα,ειδικά όσοι είμαστε από Β.Ελλάδα ξέρουμε προσωπικά πάμπολλες περιπτώσεις βουλγαρορουμανο αποφοίτων.
Κάποιοι είναι και φίλοι μας,μια χαρά παιδιά σαν εσένα,που φυσικά ποτέ δεν το έπαιξαν ότι σπούδασαν στο Χάρβαρντ,γιατί σε εμάς που το Σαντάνσκι είναι 2 τσιγάρα δρόμος δε χωράνε μαλακίες..
Άλλωστε η φάση δεν ήταν ότι μαθητές του 18 δεν έγραψαν 19 για να περάσουν Ιατρική στην Ελλάδα και πήγαν Βουλγαρία,αλλά μαθητές που δεν μπορούσαν καλά καλά να βγάλουν το Λύκειο,γυρνούσαν γιατροί..
Ξέρω τούβλο με μπαμπά πασοκο μεγαλο κεφαλι,που από οδοντιατρική Σοφίας πήρε μεταγραφή Αθήνα..
Απατεώνας κωλοβυσμα..
Και μη γαμάτε τόσο,γιατί κάποιο θυμόμαστε τα λεωφορεία τα ΣΚ και τις γιορτές με κάτι τρομπες που είχαν σχέση στην Ελλάδα ή έβρισκαν Ελληνίδες πάνω..
Και επειδή έχω πάει και Σοφία και Βουκουρέστι,τα φοιτητικά μου χρόνια στην Αθήνα δε θα τα αντάλλαζα για να περάσω τα καλύτερα μου χρόνια σε αυτά τα γυφτομπουρδέλα
Εν κατακλείδι,το να μας κουνάει το δάχτυλο όσο αφορά σπουδές κάποιος βουλγαρορουμανοαποφοιτος είναι ανέκδοτο..