dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.352
- Πόντοι
- 4.746
O ντε κορσο ακόμα παλεύει να τελειώσει το δημοτικό...Του κουμπαρου μου ο κονιαδος 23 χρονια 1998-2021 κ συνεχιζει
Μαν εγώ ήξερα μια λύση στα δύσκολα των εξετασεωνO ντε κορσο ακόμα παλεύει να τελειώσει το δημοτικό...
Εσενα και τους κλωνους σου κανονισε να σας παρουν πρεφα πανω στη γαδα, για την π@ρνογραφια @νηλικων, που μ@λακιζεσαι.. και θα φας καλα
Με το εφτάστερο και αναπληρωτής καθηγητής...Μαν εγώ ήξερα μια λύση στα δύσκολα των εξετασεων
Εγγύηση για αριστεία
Βέβαια αυτό με βοήθησε ώστε να ξέρω την τεχνική ώστε να χρησιμοποιείται πλέον στις ελληνικές υπηρεσιες
Αυτο δεν ειναι τιποτα ...Επισης τη σημασια του τι εχει τελειωσει καποιος και ποιος την εχει μεγαλυτερη δε καταλαβα.
Εγω ηλεκτρολογος εμπ τελειωσα αλλα πρωτη φορα στη ζωη βλεπω να γινεται bragging με το τι τελειωσε καποιος σε στυλ δεκαετιας 60' που ο θειος στο χωριο καυχιοταν οτι τελειωσε το γυμνασιο.
Αποκλείεται. Πρώτα απ όλα είναι ηλίου φανερό ότι ο χρόνος του προγραμματίζεται βάσει αδειών από την υπηρεσία του. Ένας επιχειρηματίας έχει ευέλικτο ωράριο και πρόγραμμα.O αρχηγος εχει δικια του μπιζνα και τα ταξιδια για σπονσορινγκ τα συνδυαζει με επιχειρηματικες κινησεις
Για υπαλληλίκι που θα αμοίβεσαι δίκαια βάσει επιδόσεων, μόνο ΗΠΑ, πουθενά αλλού.Εδώ οδηγός λεωφορείου Γερμανία καθαρίζει 3000 ευρώ καθαρά μηνιαίως με τα επιδόματα χωρίς τις υπερωρίες.Αμα χτυπήσει υπερωρίες και ΣΚ μπορεί να φτάσει και 3500-4000.
Γενικά Γερμανία γαμάει αν θες οικογένεια,παιδιά κτλ.Για σπόνσορες είναι σαφώς χειρότερα.Πιστεύω για σπόνσορες είναι καλύτερα ΗΠΑ.
Κατά κάποιο τρόπο τα επιδόματα που παίρνει αυτός τα πληρώνω εγώ μέσω της άγριας φορολογίας και του ασφαλιστικού συστήματος.
Γενικά άμα είσαι αρχιδάτος και ικανός Γερμανία σε γαμάει το σύστημα,πληρώνεις και δουλεύεις για όλους τους άλλους.Είναι φοβερή η πίεση,έτσι όμως λειτουργεί το δυτικό σύστημα.Αν δηλαδή μπεις στην κατηγορία σκυλί εργασίας έχεις εντελώς μεταχείριση από τον ψωλά και οι απαιτήσεις και οι ευθύνες απογειώνονται,όχι όμως ανάλογα και το καθαρό εισοδηματικό όφελος.
Τρολαρει βρε George ...Αποκλείεται. Πρώτα απ όλα είναι ηλίου φανερό ότι ο χρόνος του προγραμματίζεται βάσει αδειών από την υπηρεσία του. Ένας επιχειρηματίας έχει ευέλικτο ωράριο και πρόγραμμα.
Κατά δεύτερον, αυτό είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας, αλλά έχει βάση: Το σπίτι του είναι καθαρά σπίτι υπαλλήλου, έτοιμος ανά πάσα στιγμή να την κάνει αν βρει άλλη ευκαιρία, τον απολύσουν, κλπ
Ένας επιχειρηματίας στο εξωτερικό δεν έχει ποτέ το σπίτι του τόσο γυμνό και άδειο, θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο.
Εκδρομές στα Μουδανιά και ψαράκι στην Μαρίνα στην Ποτίδαια...Μια φορά σε ένα μάθημα καθώς ανέβαινα τα σκαλιά του πανεπιστημίου με τις σακούλες Μεταξά σκίστηκε η σακούλα κ έσπασαν όλα τα μπουκάλια στα σκαλιά
Βρωμουσε αλκοχολ όλο το κτήριο κ ο αλκοολικός καθηγητής βγήκε κ έπαιρνε τζούρα μπας κ μεθύσι πρωιμιατικα
Με Μεταξά γαμουσαν στο μουνι της μια ιατρεία Ελληνίδα από αλεξσιτυ κ τις έκαψαν το μουνι
Τα πέταλα χωριάτικα λουκάνικα είχαν τρελή πέραση!!!!!!!
Είχαμε μια λεκτωρα τριανταριά αρχιμουμαρο κ ο βλάχος διπλανός στα ελληνικά επί μία ώρα τις έλεγε βρωμολογα για την κωλαρα της κ τα βυζιά της κ μετά από είκοσι λεπτά γυρνάει αυτή σε άπιαστα ελληνικά κ μας λέει ............μήπως θέλετε να τραβήξετε κ μαλάκια!!
Άπειρες ιστορίες
Στη Μόσχα mgy πήγα ούζο κ έκανε ο καθηγητής ότι είναι περιφανος κομμουνιστής κ δεν παίρνει δώρα,,,,,την άλλη μέρα ξαναμπήκα γραφείο κ ήταν άδειο ενάμιση λίτρο ουζο
Με Μεταξά γαμουσαν στο μουνι της μια ιατρεία Ελληνίδα από αλεξσιτυ κ τις έκαψαν το μουνι
Αφού δεν τελείωσα Ελλάδα πως να ξέρω καλά ελληνικα ;Καλα, εσυ τωρα δεν ξερεις να γραψεις ακομη στα ελληνικα, και θελεις να σε παρουμε στα σοβαρα με τις μυθοπλασιες σου.. Οκ, παω πασο
δεν υπαρχει περιπτωση ανθρωπος να τρωει ολη του την αδεια σε σπονσοριλικι,τα ταξιδια του ειναι επαγγελματικα και μπορει και συνδυαζει το σπονσοριλικι γιατι δεν ειναι ¨σφιχτα¨οπως ενος υπάλληλου αλλα εχει αυτονομια να βγει νυχτα και μερα γιατι ειναι αφεντικο,το σπιτι που παρουσιαζει ειναι αδειο γιατι δεν ειναι η πραγματικη βάση του,απλα πραγματαΑποκλείεται. Πρώτα απ όλα είναι ηλίου φανερό ότι ο χρόνος του προγραμματίζεται βάσει αδειών από την υπηρεσία του. Ένας επιχειρηματίας έχει ευέλικτο ωράριο και πρόγραμμα.
Κατά δεύτερον, αυτό είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας, αλλά έχει βάση: Το σπίτι του είναι καθαρά σπίτι υπαλλήλου, έτοιμος ανά πάσα στιγμή να την κάνει αν βρει άλλη ευκαιρία, τον απολύσουν, κλπ
Ένας επιχειρηματίας στο εξωτερικό δεν έχει ποτέ το σπίτι του τόσο γυμνό και άδειο, θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο.
Ρε λες ο άρχοντας να βγάζει και μεροκάματο στην Ουκρανία;δεν υπαρχει περιπτωση ανθρωπος να τρωει ολη του την αδεια σε σπονσοριλικι,τα ταξιδια του ειναι επαγγελματικα και μπορει και συνδυαζει το σπονσοριλικι γιατι δεν ειναι ¨σφιχτα¨οπως ενος υπάλληλου αλλα εχει αυτονομια να βγει νυχτα και μερα γιατι ειναι αφεντικο,το σπιτι που παρουσιαζει ειναι αδειο γιατι δεν ειναι η πραγματικη βάση του,απλα πραγματα
Μάλλον Ζιγγολικι τυπεΡε λες ο άρχοντας να βγάζει και μεροκάματο στην Ουκρανία;
Ρε ντιν γιατι δεν χτυπησες κανα πτυχιο ιατρικης?Οχι, γαμιστικής περιεργιολογίας. Κανονισε να φωτογραφισω κ' το phD μου απο GR., και να πας να κρυφτεις στο λαγουμι σου, για αλλα 10 χρονια
Άσε που δεν θα χάλαγε λεφτά για γάντια...Ρε ντιν γιατι δεν χτυπησες κανα πτυχιο ιατρικης?
Θα φυτευες μερικους αλλα σιγα σιγα θα μαθαινες
Τωρα θα γαμουσες νοσοκομες και συνοδους ασθενων
Τυπε καπως ετσι την βγαζουμε καμμια δωδεκαετια τωρα.Επισης τη σημασια του τι εχει τελειωσει καποιος και ποιος την εχει μεγαλυτερη δε καταλαβα.
Εγω ηλεκτρολογος εμπ τελειωσα αλλα πρωτη φορα στη ζωη βλεπω να γινεται bragging με το τι τελειωσε καποιος σε στυλ δεκαετιας 60' που ο θειος στο χωριο καυχιοταν οτι τελειωσε το γυμνασιο.