Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
αυτος που περιγραφεις
Mην στεναχωριεσαι τυπε. Εδω μεσα τα λαγωνικα του σαιτ τον εχουν εντοπισει σε μια επαρχιακη πολη της γερμανιας που μενει σε διαμορφωμενο γκαραζ. Και το πρωι μεταφερει σε νοσοκομειο πτωματα.- Οσο για τον αλλον, τον δικηγορο του, τα λαγωνικα ειπαν οτι αλλαζει παπιες σε νοσοκομειο καπου στην ελβετια. Ειπαμε η δουλεια δεν ειναι ντροπη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Toυ έχω επισημάνει και εγώ αρκετές φορές
πως αναφέρεται σε άλλο μέλος και ότι
ούτε αυτό με τα πτώματα ισχύει,αλλά έχει κολλήσει η βελόνα..

Αρχηγέ,πρέπει σύντομα να ρεφάρεις.
Αυτός ο τεντυμπόις ο Mindereader έχει μονοπωλήσει τελευταία με ωραία γύναια το thread σου.
Ετοίμασε βαλκανικούς πυραύλους.
Όβερ

Σιγά,μέτριες είναι.Πάω Κίεβο και στα καπάκια Ελλάδα όπου φέρνω Τσέχα σχετικά μοντελοειδή.Για να δούμε.
Το πρόβλημα είναι με Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες.Μπορούν να έρθουν μόνο Τουρκία.Οπότε υποχρεωτικά παίζουν Πολωνέζες,Τσέχες,Ουκρανές κτλ παραδοσιακές δυνάμεις.
Αν δεν ανοίξει συντόμως Λυκορρωσία,Ρωσία θα κάνω την παληκαριά να πάω Κωνσταντινούπολη μες στην Τουρκιά.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• eksadaktulos1.jpg
    eksadaktulos1.jpg
    463 KB · Εμφανίσεις: 32
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ,βλέπω είσαι ξύπνιος καθημερινή χαράματα.
Μήπως τελικά τα 5χιλιάρικα τα φτάνεις με τίποτα κουλές βάρδιες βαμπίρ;

Κάνε μου μία χάρη.
Στείλε λίγο το μισθολόγιό μου,είναι το τελευταίο 07/21,στην βυζαρού Λευκορωσίδα και ρώτα την πόσα σπίρτα ανάβουν 3759,46 ευρώ.

Πάντως με τις τωρινές κλίμακες μισθολογίας,θα πιάσω σε 15χρόνια τον μισθό σου,εκτός και αν μας κάνουν τίποτα αυξήσεις.
Καλά που έχω και τα απογευματινά εξτραδάκια,Eλληνίδα λογίστρια τσακάλι και μπορώ να σε ακολουθώ στο cash flow

Τότε θα μπορέσεις να γίνεις σπόνσορας.
Γερμανία το πλεονέκτημα είναι οτι δεν έχει τόσους ψωλάδες όπως Ελλάδα και το σημαντικότερο δεν τοποθετούν ψωλάδες στις σημαντικές θέσεις.
Οπότε βγάζεις κάποια χρήματα,δεν είναι οτι σου κλέβουν όλη τη δουλειά.Ελλάδα φαντάσου τα λαμόγια να περιμένουν να δουλεύεις για αυτούς και αυτοί να τα ξύνουν ες αεί.
Τα έχουμε πει,έσπασε το κοινωνικό συμβόλαιο κάθε πλευρά κάνει τα δικά της.Λένε τα κόμματα η κρίση δεν υπάρχει,είναι πλασματική,λες και εσύ το ίδιο.Ενώ θέλουν αυτό το αφήγημα μόνο για τους ΔΥ,συνταξιούχους.Συνεννόηση μπουζούκι.Ο ένας κοροιδεύει τον άλλον.

Τώρα έχει πέσει σύρμα και όλα τα μηχανάκια έχουν πάει εξωτερικό,τα πράγματα Ελλάδα θα βαίνουν από το κακό στο χειρότερο.Δεν υπάρχουν αντιρροπιστικοί παράγοντες,μιλάμε για ακραίες καταστάσεις.Εχει επικρατήσει ο εξτρεμισμός,Ελλάδα θα λαλήσουν οι τύποι εντελώς.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Oδικος μας είναι κ γιατρός κ μπηχτης κ θα ανακαταλάβει την Πολιν

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Toυ έχω επισημάνει και εγώ αρκετές φορές
πως αναφέρεται σε άλλο μέλος και ότι
ούτε αυτό με τα πτώματα ισχύει,αλλά έχει κολλήσει η βελόνα..

Αρχηγέ,πρέπει σύντομα να ρεφάρεις.
Αυτός ο τεντυμπόις ο Mindereader έχει μονοπωλήσει τελευταία με ωραία γύναια το thread σου.
Ετοίμασε βαλκανικούς πυραύλους.
Όβερ
Γεροτεντυμπόις για την ακρίβεια !!???

Σε εμένα δεν θα εφαρμοστεί ο νόμος 4000, αλλά ο νόμος 44000.??

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σιγά,μέτριες είναι.Πάω Κίεβο και στα καπάκια Ελλάδα όπου φέρνω Τσέχα σχετικά μοντελοειδή.Για να δούμε.
Το πρόβλημα είναι με Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες.Μπορούν να έρθουν μόνο Τουρκία.Οπότε υποχρεωτικά παίζουν Πολωνέζες,Τσέχες,Ουκρανές κτλ παραδοσιακές δυνάμεις.
Αν δεν ανοίξει συντόμως Λυκορρωσία,Ρωσία θα κάνω την παληκαριά να πάω Κωνσταντινούπολη μες στην Τουρκιά.
"Αρχηγούλη" τι να τη κάνεις τη γκόμενα αν δεν σου ρίχνει 2,5 κεφάλια. ??

Μιλάμε για μετριότητες ???

Ελα σου βρήκα στις φωτογραφίες τις ιδανικές για σένα σπονσοπουτανέτες.??

Συνημμένα

• 197.jpg
    197.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 41
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Mην στεναχωριεσαι τυπε. Εδω μεσα τα λαγωνικα του σαιτ τον εχουν εντοπισει σε μια επαρχιακη πολη της γερμανιας που μενει σε διαμορφωμενο γκαραζ. Και το πρωι μεταφερει σε νοσοκομειο πτωματα.- Οσο για τον αλλον, τον δικηγορο του, τα λαγωνικα ειπαν οτι αλλαζει παπιες σε νοσοκομειο καπου στην ελβετια. Ειπαμε η δουλεια δεν ειναι ντροπη.
Καλά,είσαι από το 2015 στο forum,κάθε μέρα ακολουθείς τον Αρχηγό στα ανατολικά νήματα και ακόμη δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος;

Nτροπή τύπε,είναι κάποιος στην ηλικία σου να κάνει 2 δουλειές,να μην τα βγάζει πέρα και να μπαίνει στο internet να βγάζει κόμπλα
σε όσους τα βγάζουν.
Εμείς από την Παρασκευή έχουμε διακοπές και ανοίγουμε ξανά.............30 Αυγούστου διοικητικά και 14 Σεπτεμβρίου έναρξη μαθημάτων,που άμα πέσει πάλι καμιά καραντίνα θα καθόμαστε σπίτι όπως πέρυσι.
Πίστεψε αυτά με τις πάπιες να κοιμάσαι καλύτερα..

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τότε θα μπορέσεις να γίνεις σπόνσορας.
Γερμανία το πλεονέκτημα είναι οτι δεν έχει τόσους ψωλάδες όπως Ελλάδα και το σημαντικότερο δεν τοποθετούν ψωλάδες στις σημαντικές θέσεις.
Οπότε βγάζεις κάποια χρήματα,δεν είναι οτι σου κλέβουν όλη τη δουλειά.Ελλάδα φαντάσου τα λαμόγια να περιμένουν να δουλεύεις για αυτούς και αυτοί να τα ξύνουν ες αεί.
Τα έχουμε πει,έσπασε το κοινωνικό συμβόλαιο κάθε πλευρά κάνει τα δικά της.Λένε τα κόμματα η κρίση δεν υπάρχει,είναι πλασματική,λες και εσύ το ίδιο.Ενώ θέλουν αυτό το αφήγημα μόνο για τους ΔΥ,συνταξιούχους.Συνεννόηση μπουζούκι.Ο ένας κοροιδεύει τον άλλον.

Τώρα έχει πέσει σύρμα και όλα τα μηχανάκια έχουν πάει εξωτερικό,τα πράγματα Ελλάδα θα βαίνουν από το κακό στο χειρότερο.Δεν υπάρχουν αντιρροπιστικοί παράγοντες,μιλάμε για ακραίες καταστάσεις.Εχει επικρατήσει ο εξτρεμισμός,Ελλάδα θα λαλήσουν οι τύποι εντελώς.
Αρχηγέ,δεν το έχει η μοίρα μου να γίνω σπόνσορας.
Για αλλού πάει το πράγμα...:confused:

Όσο για την Ελλάδα,χλωμά τα πράγματα και το πιο τρελό είναι ότι ούτε το έχουν καταλάβει,ούτε κάνουν κάτι για να αλλάξουν τη μοίρα τους..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ οδηγός λεωφορείου Γερμανία καθαρίζει 3000 ευρώ καθαρά μηνιαίως με τα επιδόματα χωρίς τις υπερωρίες.Αμα χτυπήσει υπερωρίες και ΣΚ μπορεί να φτάσει και 3500-4000.

Γενικά Γερμανία γαμάει αν θες οικογένεια,παιδιά κτλ.Για σπόνσορες είναι σαφώς χειρότερα.Πιστεύω για σπόνσορες είναι καλύτερα ΗΠΑ.
Κατά κάποιο τρόπο τα επιδόματα που παίρνει αυτός τα πληρώνω εγώ μέσω της άγριας φορολογίας και του ασφαλιστικού συστήματος.
Γενικά άμα είσαι αρχιδάτος και ικανός Γερμανία σε γαμάει το σύστημα,πληρώνεις και δουλεύεις για όλους τους άλλους.Είναι φοβερή η πίεση,έτσι όμως λειτουργεί το δυτικό σύστημα.Αν δηλαδή μπεις στην κατηγορία σκυλί εργασίας έχεις εντελώς μεταχείριση από τον ψωλά και οι απαιτήσεις και οι ευθύνες απογειώνονται,όχι όμως ανάλογα και το καθαρό εισοδηματικό όφελος.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εδώ οδηγός λεωφορείου Γερμανία καθαρίζει 3000 ευρώ καθαρά μηνιαίως με τα επιδόματα χωρίς τις υπερωρίες.Αμα χτυπήσει υπερωρίες μπορεί να φτάσει και 3500-4000.

Γενικά Γερμανία γαμάει αν θες οικογένεια,παιδιά κτλ.Για σπόνσορες είναι σαφώς χειρότερα.Πιστεύω για σπόνσορες είναι καλύτερα ΗΠΑ.
Κατά κάποιο τρόπο τα επιδόματα που παίρνει αυτός τα πληρώνω εγώ μέσω της άγριας φορολογίας και του ασφαλιστικού συστήματος.
Καλά,έχει και διάφορα παράδοξα η Γερμανία...
Π.χ.οι Ελληνίδες νηπιαγωγοί που ήρθαν σωρηδόν και έχουν Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση,
σε αντίθεση με τις Γερμανίδες που έχουν μόνο Ausbildung,
παίρνουν ένα αρχίδι και μισό..
Αρκετά κάτω από 2000καθαρά και έχουν καμιά δεκαριά παιδάκια στην ευθύνη τους και τους γονείς τους
να τις πρήζουν...

Δεν είδα το βίντεο,αλλά οδηγός λεωφορείου 4000καθαρά πρέπει να οδηγάει καμιά 12ώρες τη μέρα και όλα τα ΣΚ του μήνα.
Έχω βοηθήσει σε φορολογική δήλωση Έλληνα οδηγού,2600 έπαιρνε και είχε και παιδιά,60ώρες τη βδομάδα γαλέρα...

Να βλέπεις σε ποιες δουλειές πηγαίνουν οι Γερμανοί,στα λεωφορεία δεν πάει κανείς..
Αυτοί στα τρένα παίρνουν τα πιο πολλά από τους οδηγούς και είναι 80% Γερμανοί σε εμάς εδώ.
Μάλιστα ο οδηγός S-Bahn παίρνει περισσότερα από αυτόν που οδηγάει ΙCE

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το θέμα είναι Γερμανία να δείξεις οτι είσαι σκληρός,κυνικός,αμάσητος,στωικός,σβέλτος,καταφερτζής,καπάτσος,άτομο απεριόριστης αντοχής,go to the guy φάση,αξιόπιστος,άτομο ευθύνης,επιστοσύνης κτλ.Αν τα έχεις αυτά κονομάς καλά.
Αν τώρα έχεις και πρακτικές δεξιότητες και είσαι και κοινωνικά ευέλικτος ή βυσματίας τα κονομάς χοντρά,sky is the limit.Οχι βέβαια όπως ΗΠΑ,εκεί βέβαια ισχύει the winner takes all.Είναι dog eat dog φάση στο rat race αλλά δεν πληρώνεις τόσα επιδόματα στους ψωλάδες.Κάθε σύστημα έχει τα υπέρ και τα κατά.
Αν είσαι ψοφίμι,ανεύθυνος,ψωλοβρώντας,γελοίος,κατεργάρης και κοιτάς να εκμεταλευτείς το σύστημα,μπορεί να τα καταφέρεις πρόσκαιρα αρκετοί το κάνουν με επιτυχία.Πολλοί ξένοι κάνουν αυτό και Γερμανοί βέβαια.Αλλά το σκληρό μέταλο είναι οι δυναμικοί τύποι του excess,της απεριόριστης εργασίας.Εχουν όλα σχέση με την παραγωγή,εκεί πέφτει το βάρος,πόση αξία δίνεις στο προιόν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως και στη Γερμανία παίζουν αξιόλογα μουνάκια,όπως βλέπω εδώ στο Ντυσελντορφ.Αν και η αραπιά και η γυφτίλα χαλάει κάπως το σκηνικό

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Ρε χαζουλη εγω δεν βαζω φωτο γραφειων απο airbnb λεγοντας οτι ειναι το διαμερισμα μου. Ουτε ενα χερι μεσα απο μια κουρτινα λεγοντας οτι ειναι γκομενα μου. Μονος σου γελοιοποιηθηκες και εξαφανιστηκες για 1,5 χρονο απο το σαιτ. Οσο για εμενα εχω κανει το γυρω του κοσμου σε 5αστερα. Και αυτο μπορω να το αποδειξω μεσα απο το κοσμοραμα και τον μανεσση που ταξιδευω αρκετο καιρο τωρα. Στο εξωτερικο εκανα ζωαρα γιατι ειχα παει σαν φοιτητης, για σπουδες. Και οχι σαν εργατης(που δεν εχει στον ηλιο μοιρα. ) Επισης μενω μονος μου σε ιδιοκτητο διαμερισμα. Και το καλοκαιρι πηγαινω στο δικο μου εξοχικο σε νησι για διακοπες. Δεν μενω σε κοινοβιο οπως εσεις. Με κοινο wc, και κουζινα. Επισης διαθετω μηχανη και αυτοκινητο.Φετος σκεφτομαι να αγορασω κι ενα jet ski. Μιλαω τρεις ξενες γλωσσες, με το αντιστοιχο διπλωμα. Εσεις ουτε διπλωμα αυτοκινητου δεν εχετε, και κουνιεστε.. :confused:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ρε χαζουλη εγω δεν βαζω φωτο γραφειων απο airbnb λεγοντας οτι ειναι το διαμερισμα μου. Ουτε ενα χερι μεσα απο μια κουρτινα λεγοντας οτι ειναι γκομενα μου. Μονο σου γελοιποιηθηκες και εξαφανιστηκες για 1,5 χρονο απο το σαιτ. Οσο για εμενα εχω κανει το γυρω του κοσμου σε 5αστερα. Και αυτο μπορω να το αποδειξω μεσα απο το κοσμοραμα και τον μανεσση που ταξιδευω αρκετο καιρο. Στο εξωτερικο εκανα ζωαρα γιατι ειχα παει σαν φοιτητης, για σπουδες. Και οχι σαν εργατης(που δεν εχει στον ηλιο μοιρα. ) Επισης μενω μονος μου σε ιδιοκτητο διαμερισμα. Και το καλοκαιρι πηγαινω στο δικο μου εξοχικο σε νησι για διακοπες. Δεν μενω σε κοινοβιο οπως εσεις. Με κοινο wc, και κουζινα. Επισης διαθετω μηχανη και αυτοκινητο.Φετος σκεφτομαι να αγορασω κι ενα jet ski. Επισης μιλαω τρεις ξενες γλωσσες, με το αντιστοιχο διπλωμα. Εσεις ουτε διπλωμα αυτοκινητου δεν εχετε, και κουνιεστε.. :confused:
Ότι πεις τύπε...
Εχεις γράψει τόσες μαλακίες,μην στο χαλάσω τώρα..
Άλλωστε είσαι τόσο ΣΤΟΚΟΣ που δεν μπορούσες να καταλάβεις ούτε ότι τα μαλλιά του kman φαίνονταν λιγότερα εξαιτίας του φωτισμού.
Αλλά την εξήγηση την έδωσες μόνος σου.
Τούβλο που δεν πέρασε ούτε ΤΕΙ Πτηνοτροφίας και Κηπουρικής και το στείλανε να σπουδάσει στο εξωτερικό...

Μην απορείς γιατί με δύο δουλειές(κατ΄ομολογία σου) δεν βγάζεις άκρη.
Αντί να γίνεις τσομπάνης,γιατί για παραπάνω δεν είσαι,σε στείλανε να σπουδάσεις με το ζόρι..
Και σαν κάτω του μετρίου,τώρα τρέχεις και δεν φτάνεις...

Βγάλε τώρα κόμπλα και τσίμπα ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Μη χανεις την ψυχραιμια σου..Ξυδακι λουζερ! Η αληθεια το ξερω ποναει.. - Εχω δωσει εξετασεις στο δικατσα, με επιτυχια. Και σαν χρειαστει το τριβω στη μουρη σε κατι κομπλεξικους σαν και εσενα. Υποθετω οτι και εσυ νοσταλγος του χιτλερ, και κοπρολαγνος, με μικροφαλλια. Που ονειρευεται λαμπραντορ να γ@μανε στη θεση του.. Γιατι δεν μπορει; - Για να δουμε τωρα που φταιει ο φωτισμος. Αγραμματε δικηγορε.. Καμπριο

Συνημμένα

• IMG-20210505-WA0002 (1).jpg
    IMG-20210505-WA0002 (1).jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 27
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μη χανεις την ψυχραιμια σου..Ξυδακι λουζερ! Η αληθεια το ξερω ποναει.. - Εχω δωσει εξετασεις στο δικατσα, με επιτυχια. Και σαν χρειαστει το τριβω στη μουρη σε κατι κομπλεξικους σαν και εσενα. Υποθετω και εσυ νοσταλγος του χιτλερ, και κοπρολαγνος, με μικροφαλλια. - Για να δουμε τωρα που φταιει ο φωτισμος. Αγραμματε δικηγορε..
Kάτσε,εσύ έχεις γράψει και κάτι αρχαίες ιστορίες από το μπλοκ

Πες μου ότι κάθομαι και απαντάω σε απόφοιτο Βουλγαρορουμανοβοϊδοσχολής:2funny:

Πόσο πήγε το πτυχίο ρε τούβλο;
5 κιλά ελαιόλαδο και τρία κιλά παϊδάκια;

Δικατσα ρε μλκ:2funny:
Μόνο στην Ελλάδα τέτοιες λαμογιές.

A,επιμένεις για τις φωτό του kman..
Εσύ μάλλον διάβασες τον όρκο στη βοϊδοσχολή

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Kάτσε,εσύ έχεις γράψει
Αν ηταν τοσο ευκολα ας πηγαινες κι εσυ, τρομπα! Και το ξαναλεω.. Εχω το αντιστοιχο και ισοτιμο πτυχιο του δικατσα, με πανελληνιες εξετασεις που εγιναν στην Αθηνα. Για να το τριβω στη μουρη σε κατι κομπλεξικους σαν κι εσενα. -Εσυ εκει στο κοινοβιο θα αφησεις τα κοκκαλα σου, στο 2Χ1,50 με κοινο wc και μπανιο, παρεα με πακιστανους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom