Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Καλό μουνάκι φαίνεται πάντως η Ουγγαρέζα,κρίμα αν δεν σου κατσε
Δυστυχώς όχι
Βέβαια ανέβηκα για άλλο λόγο κ άλλου απλώς βόλεψε ηεοιστροφη Μέσω Βουδαπέστης
Δυστυχώς φίλε διήμερα πενταήμερη ανατ μπλοκ τέλος

Πλέον σκέφτονται δυτικά κ μου απάντησε ότι δεν υπάρχει νόημα να κάνει σχέση ldr διότι δεν Δουλεύει κ ότι κ Ελλάδα να έρθει θα είναι ευάλωτη λόγω γλώσσας κ εργασίας

Δλδ μού απάντησε ότι θα θέλαμε να ακούσουμε να λέει η αδερφή μας κ η κόρη μας
Λογικά πράγματα
Πάντως είχα 8 χρόνια να πάω κ παράξενη η βουδαπεσρη η πιο ερωτική πόλη με τις πιο εκφυλες γκόμενες

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• unnamed (3).jpg
    unnamed (3).jpg
    73,2 KB · Εμφανίσεις: 36
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δεν ισχύει αυτο που γραφεις , ειναι η πρωτη μου ξαδερφη γιατρος στη Γερμανια. Παιρνουν μεγαλες αυξησεις , πάνω απο 10% . Αν προσθεσεις τις υπερωριες μια χαρα βγαινει αυξηση καθαρα πανω απο 1000ρικο. Επισης τα 2700 που γραφεις ειναι χωρις ειδικοτητα. Οι Ελληνες πανε ολοι με ειδικοτητα και τους αναγνωριζεται , ξεκιναν απο μεγαλυτερο κλιμακιο.

Δεν ξέρω τι λέει η ξαδέρφη σου,σου παραθέτω τον μισθό(μεικτά) και την αύξηση/χρονιά,
που ισχύει πανγερμανικά

Jahr σημαίνει έτος

Δημόσια νοσοκομεία

tv-kliniken-A.jpg

Πανεπιστημιακά νοσοκομεία

tv-unikliniken-A.jpg

Δεν αντιβαίνει την κοινή λογική να έχει κάποιος υπάλληλος,ακόμη και γιατρός αύξηση 1000καθαρά/έτος;
Δηλαδή ο κάθε kman από 5καθαρά,σε δέκα χρόνια θα παίρνει 15 και σε 20χρόνια 25χιλιάδες καθαρά;

Ένας γιατρός που τώρα ξεκινάει στη Γερμανία(δεν αναφέρθηκα στους Έλληνες που έρχονται)
και κάνει ειδικότητα,παίρνει με Steuerklasse I 2700ευρώ καθαρά

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
IMG_20210728_194723.jpg

Τυπε πες του δικού σου όταν πάμε θέλω πάστα συκωτιού χηνας διότι με τέτοια με μεγάλωσε η μάνα μου!!!! :confused:
Θα μα τρελλανουν.οι ουγγερεζες ρε πουστη μου .....με ξεπαραδιασε
Μου έφυγαν 19000 ft= 55 ευρώ για το γεύμα κ μετά γύρισα από 5 district στην 11 distric ποδαρατος

Σαν πολύ άσπρη δεν είναι αυτή για σένα;:think:
Ή σου έχουν χακάρει το account ή μας πουλάς φούμαρα τύπε

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αυτα τα ειχε πει ο μητσος ,δεν υπαρχουν ενδειξεις/αποδειξεις , ασε που ειχαν γραφτει προ δεκαετιας και βαλε.
και για μενα ο δασκαλος "τω καιρω εκεινω" οταν διαπληκτιστηκαμε καποιες φορες με αποκαλουσε ταριφα λογω των αυτοκινητων που ειχα εκμισθωσει σε εταιρεια ταξι ...
Εντάξει,άλλη κλάση να είσαι Υπεύθυνος Πλυντηρίου Αυτοκινήτων-Ζητιάνος Γονεών-Σπονσορέτα της ίδιας σου της κόρης

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.427
Πόντοι
2.306
Δεν ξέρω τι λέει η ξαδέρφη σου,σου παραθέτω τον μισθό(μεικτά) και την αύξηση/χρονιά,
που ισχύει πανγερμανικά

Jahr σημαίνει έτος

Δημόσια νοσοκομεία

tv-kliniken-A.jpg

Πανεπιστημιακά νοσοκομεία

tv-unikliniken-A.jpg

Δεν αντιβαίνει την κοινή λογική να έχει κάποιος υπάλληλος,ακόμη και γιατρός αύξηση 1000καθαρά/έτος;
Δηλαδή ο κάθε kman από 5καθαρά,σε δέκα χρόνια θα παίρνει 15 και σε 20χρόνια 25χιλιάδες καθαρά;

Ένας γιατρός που τώρα ξεκινάει στη Γερμανία(δεν αναφέρθηκα στους Έλληνες που έρχονται)
και κάνει ειδικότητα,παίρνει με Steuerklasse I 2700ευρώ καθαρά

Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι ετησια η αυξηση που εγραψα. Ειναι καθε 1,5-2 χρονια κατι τετοιο. Δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει. Η ξαδερφη μου ειναι σε Πανεπιστημιακο. Ας μας εξηγησει ο ιδος ο kman πως λειτουργει η μισθοδοσια στα γερμανικα νοσοκομεια.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Τώρα παίρνω γύρω στα εξι καθαρά.Σε κανα δυο χρόνια θα πιάσω κανα εφταρι ή οχταρι,δεν είναι τόσο δύσκολο.Ορεξη να έχεις να δουλεύεις.Εχει τόσους ψωλαδες που ξεχωρίζουμε σαν τη μύγα μες στο γάλα.
Πείτε μου κάτι οι υπόλοιποι.
Τι εφορία έχει στη Γερμανία;
Γύρω στο 50% ?

Άρα για να παίρνει κάποιος 6κ καθαρά, τι μικτά έχει;
12.000;;;
Θα μας τρελάνει; ???

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πείτε μου κάτι οι υπόλοιποι.
Τι εφορία έχει στη Γερμανία;
Γύρω στο 50% ?

Άρα για να παίρνει κάποιος 6κ καθαρά, τι μικτά έχει;
12.000;;;
Θα μας τρελάνει; ???
O kman έριξε κλασσικά το τυράκι και ακολούθησαν μηνύματα επί μηνυμάτων...
Κάπως έτσι έχει πάει αυτό το thread 1000+ σελίδες

Σαν άγαμος και άτεκνος, υπάγεται στην φορολογική κατηγορία με τις υψηλότερες κρατήσεις,
την Steuerklasse I.
Δεν θα το αναλύσω περισσότερο,επικαλούμαι απλά την κοινή λογική.
Τώρα όποιος πιστεύει ότι εδώ έχουμε αυξήσεις σε υπαλληλικές θέσεις της τάξης των 1000ευρώ καθαρά/χρόνο,ας το πιστεύει..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
35% ειναι η εφορία αλλά απο ενα εισόδημα και πανω.Βεβαια σε ξεσκιζουνε αμα δεν έχεις παιδιά.Πληρωνεις και ασφάλεια γήρατος για σύνταξη και υγείας ειναι πολλα.Περιπου 10000 μεικτα είναι 6000 καθαρά.
Εχει και πολλούς βλακακους,άχρηστους που τα βγάζουν αυτά.Εγω κανονικά έπρεπε να παίρνω τα τριπλά σε σχέση με καθαρη επιδοση,ογκο εργασίας αλλά στη Γερμανία απαγορεύεται η μέτρηση των επιδόσεων του Leistung που λένε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Συνημμένα

• 20210719_135338.jpg
    20210719_135338.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 44

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.854
Πόντοι
34.478
Η δουλεια δεν ειναι ντροπη. Αλλα δεν μπορει ενας μεταφορεας πτωματων σε επαρχιακο νοσοκομειο της γερμανιας να παιρνει οσο ενας νευροχειρουργος. Πως να το κανουμε τωρα. Να σημειωθει οτι εχω επισκεφθει σχεδον ολοκληρη την γερμανια. Επομενως πανω κατω γνωριζω τι παιζει :sunglasses:
αυτος που περιγραφεις ειναι ο Μιδας και ειναι Ελβετια
δεν μεταφερει βεβαια πτωματα
απορω ρε παιδια πως βγαζετε τετοια συμπερασματα
πχ δουλεια σε νοσοκομειο=μεταφερω πτωματα
Η παραλογια σε ολο το μεγαλειο
αυθαιρετα συμπερασματα παντου

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.854
Πόντοι
34.478
IMG_20210728_194723.jpg

Τυπε πες του δικού σου όταν πάμε θέλω πάστα συκωτιού χηνας διότι με τέτοια με μεγάλωσε η μάνα μου!!!! :confused:
Θα μα τρελλανουν.οι ουγγερεζες ρε πουστη μου .....με ξεπαραδιασε
Μου έφυγαν 19000 ft= 55 ευρώ για το γεύμα κ μετά γύρισα από 5 district στην 11 distric ποδαρατος:cry:
εσυ φιλε εισαι για τραχανα και φαβα
παλιοτυροβρωμικουλα :2funny:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.854
Πόντοι
34.478
Αυτα τα ειχε πει ο μητσος ,δεν υπαρχουν ενδειξεις/αποδειξεις , ασε που ειχαν γραφτει προ δεκαετιας και βαλε.
και για μενα ο δασκαλος "τω καιρω εκεινω" οταν διαπληκτιστηκαμε καποιες φορες με αποκαλουσε ταριφα λογω των αυτοκινητων που ειχα εκμισθωσει σε εταιρεια ταξι ...

Επειδη παντως τις τελευταιες βδομαδες διαβαζουμε το νημα παρεα με τον φιλο εστιατορα της NRW να αναφερω οτι γελαει οταν ανεβαινουν φωτο απο ρεστοραν με αργεντινικα φιλετα και τα αλλα κρεατικα ως ενδειξη χλιδης/καλης ζωης :grin:
τασο ελα τωρα πες την αληθεια τι δουλεια κανεις

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
αυτος που περιγραφεις ειναι ο Μιδας και ειναι Ελβετια
δεν μεταφερει βεβαια πτωματα
απορω ρε παιδια πως βγαζετε τετοια συμπερασματα
Toυ έχω επισημάνει και εγώ αρκετές φορές
πως αναφέρεται σε άλλο μέλος και ότι
ούτε αυτό με τα πτώματα ισχύει,αλλά έχει κολλήσει η βελόνα..

Αρχηγέ,πρέπει σύντομα να ρεφάρεις.
Αυτός ο τεντυμπόις ο Mindereader έχει μονοπωλήσει τελευταία με ωραία γύναια το thread σου.
Ετοίμασε βαλκανικούς πυραύλους.
Όβερ

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Toυ έχω επισημάνει και εγώ αρκετές φορές
πως αναφέρεται σε άλλο μέλος και ότι
ούτε αυτό με τα πτώματα ισχύει,αλλά έχει κολλήσει η βελόνα..

Αρχηγέ,πρέπει σύντομα να ρεφάρεις.
Αυτός ο τεντυμπόις ο Mindereader έχει μονοπωλήσει τελευταία με ωραία γύναια το thread σου.
Ετοίμασε βαλκανικούς πυραύλους.
Όβερ
Η προσβολή μονο με σπονσορετα 1,95 κ ανω ξεπλενεται...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.007
Πόντοι
2.356
τασο ελα τωρα πες την αληθεια τι δουλεια κανεις
Τα τελευταια δεκαεπτα χρονια δεν δουλευω με την εννοια της καθημερινοτητας ,ελευθερος εισοδηματιας/επενδυτης :grin:

Οι περισσοτεροι συμμαθητες μου που ηταν στρατιωτικοι/αστυνομικοι εχουν βγει εδω και πολυ καιρο στην συνταξη,εγω το εκανα απο μονος μου κατα καποιο τροπο χωρις να επιβαρυνω το δημοσιο.
Παραδειγμα προς μιμηση πρεπει να με εχετε ...

ΥΓ. κατεβαινω σε λιγο παραλια να δω κανενα κωλαρακι και να απολαυσω το σουσι μου :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τα τελευταια δεκαεπτα χρονια δεν δουλευω με την εννοια της καθημερινοτητας ,ελευθερος εισοδηματιας/επενδυτης :grin:

Οι περισσοτεροι συμμαθητες μου που ηταν στρατιωτικοι/αστυνομικοι εχουν βγει εδω και πολυ καιρο στην συνταξη,εγω το εκανα απο μονος μου κατα καποιο τροπο χωρις να επιβαρυνω το δημοσιο.
Παραδειγμα προς μιμηση πρεπει να με εχετε ...

ΥΓ. κατεβαινω σε λιγο παραλια να δω κανενα κωλαρακι και να απολαυσω το σουσι μου :rockon:

Σε έχουμε,σε έχουμε..

Και το να επένδυσες σωστά,δεν συγκρίνεται με τη ζωή που έκαναν αυτοί που ανέφερες,
ειδικά στα νιάτα τους,που ήταν μαντρωμένοι σε κάτι αρχιδοκαμπους σχολές.

Κάνε τη βουτιά σου,φάε το σούσι σου και μετά πήγαινε γήπεδο μήπως γίνει κανά θαύμα σήμερα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Η προσβολή μονο με σπονσορετα 1,95 κ ανω ξεπλενεται...
Αυτή τη φορά θα ρεφάρει με όλη τη βασική πεντάδα της Εθνικής Κροατίας

Υ.Γ.Αν είσαι Ελλάδα,πάρε κανά λεξοτανίλ και πήγαινε γήπεδο μπας και..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom