Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.783
Πόντοι
216
Άρχοντα, άρτι αφιχθείσα η Βικτώρια Σιλβστεντ στο νησί των Ανέμων σε περιμένει να κεράσεις καυλί.

Πόσα λες να θέλει;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι όντως εντυπωσιακή η δίψα για μπάλκαν πέος.Εχω εντυπωσιαστεί.Να δούμε πώς θα οργανώσω τους πούτσους.
Tσέχικη αρχοντιά ή ακατέργαστο βλάχικο πολωνικό μπούκι?Διλήμματα,διλήμματα.

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Είναι όντως εντυπωσιακή η δίψα για μπάλκαν πέος.Εχω εντυπωσιαστεί.Να δούμε πώς θα οργανώσω τους πούτσους.
Tσέχικη αρχοντιά ή ακατέργαστο βλάχικο πολωνικό μπούκι?Διλήμματα,διλήμματα.
Τεραστιο προβλημα αυτο το διλημμα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τελικά η Τσέχα είναι πιο εντυπωσιακή από την Πολωνέζα.Λέω να επιλέξω αυτή.Δεν ξέρω τι να κάνω.Η Τσέχα πιο μοντελοειδής,πιο ευχάριστη,η Πολωνέζα φαίνεται πιο δυνατό μπούκι.
Πάντα το αιώνιο δίλημμα.Τσεχία ή Πολωνία.Πρέπει να μας συμβουλέψει και ο Β.Π.
Έλα Αρχηγέ,φιλοξένησα το ΣΚ τη φοιτήτρια από το Πίλσεν που γνώρισα στο τελευταίο ταξίδι μου στην Πράγα.
Είχε πάει μόνο ανατολική Γερμανία και εδώ έπαθε την πλάκα της.

Λοιπόν, όσο αφορά το δίλημμά σου,επέλεξε ανάλογα με το τι έχεις εσύ όρεξη να κάνεις
και μη δίνεις σημασία σε ότι θέλουν αυτές.
Έτσι κι αλλιώς,υπό τις επικρατούσες συνθήκες,δε θα βρουν πολλούς ήρωες να εκπληρώσουν τα θέλω τους.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως οι σπονσορετς Ουκρανία ρεπουν στον εκπουτανισμο.Διαπιστωσα ακραίες τάσεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πάντως οι σπονσορετς Ουκρανία ρεπουν στον εκπουτανισμο.Διαπιστωσα ακραίες τάσεις.
Η φτώχια,η έλλειψη επιλογών και ο Covid,έχει δημιουργήσει ακραίες τάσεις
ακόμη και σε μέρη που δεν φαντάζεσαι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αρχηγέ,βλέπω είσαι ξύπνιος καθημερινή χαράματα.
Μήπως τελικά τα 5χιλιάρικα τα φτάνεις με τίποτα κουλές βάρδιες βαμπίρ;

Κάνε μου μία χάρη.
Στείλε λίγο το μισθολόγιό μου,είναι το τελευταίο 07/21,στην βυζαρού Λευκορωσίδα και ρώτα την πόσα σπίρτα ανάβουν 3759,46 ευρώ.

Πάντως με τις τωρινές κλίμακες μισθολογίας,θα πιάσω σε 15χρόνια τον μισθό σου,εκτός και αν μας κάνουν τίποτα αυξήσεις.
Καλά που έχω και τα απογευματινά εξτραδάκια,Eλληνίδα λογίστρια τσακάλι και μπορώ να σε ακολουθώ στο cash flow

Συνημμένα

• 4565255.jpg
    4565255.jpg
    193,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Like
Αντιδράσεις: ggthd

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Αρχηγέ,βλέπω είσαι ξύπνιος καθημερινή χαράματα.
Μήπως τελικά τα 5χιλιάρικα τα φτάνεις με τίποτα κουλές βάρδιες βαμπίρ;

Kαλα δεν παιρνουν 5 χηνες ευρω, γιατροι με εφημεριες. Και παιρνουν τα 5.. οι τελευταιοι τροχοι της αμαξης. 0κ". :embarrased:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα παίρνω γύρω στα εξι καθαρά.Σε κανα δυο χρόνια θα πιάσω κανα εφταρι ή οχταρι,δεν είναι τόσο δύσκολο.Ορεξη να έχεις να δουλεύεις.Εχει τόσους ψωλαδες που ξεχωρίζουμε σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τώρα παίρνω γύρω στα εξι καθαρά.Σε κανα δυο χρόνια θα πιάσω κανα εφταρι ή οχταρι,δεν είναι τόσο δύσκολο.Ορεξη να έχεις να δουλεύεις.Εχει τόσους ψωλαδες που ξεχωρίζουμε σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Από μια δουλειά τα παίρνεις ρε αρχηγέ ή κάνεις δυο-τρείς; :huh:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μια δουλειά αλλά πετάγομαι και λίγο εδώ κι εκεί.Εχει πολλούς γελοίους τυπους εδώ που βγάζουν ένα σωρό λεφτά ευθυνοφοβοι,παπαρες,ψοφιμια πάνε να φορτώσουν τη δουλειά σε άλλους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Kαλα δεν παιρνουν 5 χηνες ευρω, γιατροι με εφημεριες. Και παιρνουν τα 5.. οι τελευταιοι τροχοι της αμαξης. 0κ". :embarrased:
Στο έχω ξαναγράψει,ο kman έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση που εδώ αναγνωρίζεται,
προφανώς του αναγνώρισαν και προϋπηρεσία στην Ελλάδα,έχει δουλέψει εδώ 10+χρόνια,
οπότε αν κάνει τίποτα βάρδιες,υπερωρίες,εκτός έδρας,γίνεται.

Νομίζω πως όταν θεωρώ ότι γράφει κάτι υπερβολικό τον κράζω.
Π.χ.τώρα που έγραψε ότι σε κανά δυο χρόνια από 6 καθαρά,θα πάει 7άρι ή 8άρι,
δεν ξέρω καμία δουλειά υπαλλήλου κάτω από 10χιλιάδες ευρώ μεικτά,
που σε δύο χρόνια να αυξάνεται ο μισθός κατά 1000-2000χιλιάδες ευρώ καθαρά.
Μόνο τύποι με ποσοστά για επίτευξη στόχων,κ.λ.π. που φυσικά δεν ξέρουν από πριν τι θα παίρνουν σε 2 χρόνια.

Δηλαδή θεωρώ ότι το τελευταίο post του είναι καθαρά πρόκληση του τύπου "ήρθε για τα ωραία μου μάτια"

Όμως τα 5 καθαρά,για έναν 50άρη με αναγνωρισμένο πτυχίο/προϋπηρεσία είναι εφικτά.

Εννοείται πως γιατροί στην ηλικία του kman,παίρνουν τα 5 χιλιάρικα καθαρά και χωρίς υπερωρίες.
Αυτά που διαβάζεις στο internet,είναι για αυτούς που ξεκινούν τώρα με περίπου 2700 καθαρά,χωρίς υπερωρίες.

Σε αυτόν τον τομέα,υπάρχουν άλλα επαγγέλματα που παραδόξως κακοπληρώνονται.
Π.χ.νοσηλεύτρια,οδηγός ασθενοφόρου και κάποια άλλα,έχουν τραγικές απολαβές,
κάτω από 2χιλιάδες καθαρά.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (6).jpeg
    αρχείο λήψης (6).jpeg
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 56
  • Like
Αντιδράσεις: ethanH
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Για τον kman έχει γίνει η εικασία ότι είναι τεχνικός της ΔΕΗ και εναερίτης,
αυτό με τα πτώματα αφορά άλλο μέλος

Πως τα 5 καθαρά είναι εφικτά...
Αρχικά έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνο επάγγελμα,οπότε άλλη μισθολογική κλίμακα.
Έχουμε να κάνουμε με νυχτερινές βάρδιες,βάρδιες ΣΚ,βάρδιες αργίας,
επίσκευή βλάβης εκτός έδρας και ένα σωρό άλλα πράγματα που σε φέρνουν άνετα στο 5άρι.

Αν είναι αυτό ζωή,ας το κρίνει καθένας μόνος του.
Προσωπικά ούτε με 10καθαρά δεν το έκανα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν έχετε συναντηθεί ποτέ εσείς οι δύο;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δεν έχετε συναντηθεί ποτέ εσείς οι δύο;
Του έχω προτείνει πολλές φορές,αλλά μάλλον είναι επιφυλακτικός εξαιτίας προγενέστερων συναντήσεων με μαλακοκαύληδες επίδοξους παπαράτσι.

Αρχηγέ,όποτε θες έρχομαι με το αμάξι και στο μπουρδελοκεμπάμπ κρατίδιό σου

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.696
Πόντοι
2.606
Για τον kman έχει γίνει η εικασία ότι είναι τεχνικός της ΔΕΗ και εναερίτης,
αυτό με τα πτώματα αφορά άλλο μέλος

Πως τα 5 καθαρά είναι εφικτά...
Αρχικά έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνο επάγγελμα,οπότε άλλη μισθολογική κλίμακα.
Έχουμε να κάνουμε με νυχτερινές βάρδιες,βάρδιες ΣΚ,βάρδιες αργίας,
επίσκευή βλάβης εκτός έδρας και ένα σωρό άλλα πράγματα που σε φέρνουν άνετα στο 5άρι.

Αν είναι αυτό ζωή,ας το κρίνει καθένας μόνος του.
Προσωπικά ούτε με 10καθαρά δεν το έκανα.
αντι να ασχολουνται με την ταμπακιερα ασχολουνται ποσα βγαζει πως τα βγαζει γιατι τα φυτιλιαζει απειρη μαλακια σ αυτο το φορουμ ευτυχως δηλαδη για να περναμε καλα :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Στο έχω ξαναγράψει,ο kman
Η δουλεια δεν ειναι ντροπη. Αλλα δεν μπορει ενας μεταφορεας πτωματων σε επαρχιακο νοσοκομειο της γερμανιας να παιρνει οσο ενας νευροχειρουργος. Πως να το κανουμε τωρα. Να σημειωθει οτι εχω επισκεφθει σχεδον ολοκληρη την γερμανια. Επομενως πανω κατω γνωριζω τι παιζει :sunglasses:

• Like
Αντιδράσεις: ethanH

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
αντι να ασχολουνται με την ταμπακιερα
Ο βαλκανιος με τον κμαν παιζουν πασουλες πιο πανω σχετικα για μισθους στο εξωτερικο. Ισως για προσωπικη ψχ θεραπεια. Δεν ειναι η πρωτη φορα.. Το επαναλαμβανουν συνεχως. Μηπως το πιστεψουν και οι ιδιοι στο τελος. Ασχετα αν μενουν σε κοινοβιο με κοινο wc , και κουζινα για οικονομια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ο βαλκανιος με τον κμαν παιζουν πασουλες πιο πανω σχετικα για μισθους στο εξωτερικο. Ισως για προσωπικη ψχ θεραπεια. Δεν ειναι η πρωτη φορα.. Το επαναλαμβανουν συνεχως. Μηπως το πιστεψουν και οι ιδιοι στο τελος. Ασχετα αν μενουν σε κοινοβιο με κοινο wc , και κουζινα για οικονομια.
Πιο πάνω,ανέβασα το μισθολόγιο μου του Ιουλίου,επαναλαμβάνοντας τη ΜΑΛΑΚΙΑ μου να ανεβάζω πράγματα προκειμένου να αποδείξω τα αυτονόητα σε ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ, που δεν έχουν δείξει ΠΟΤΕ τίποτα και που κατά δήλωσή τους δουλεύουν σε δύο δουλειές και δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.

Σε αυτούς που δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν πως ένας μετανάστης με τα ίδια τυπικά προσόντα με έναν Γερμανό,
παίρνει τα ίδια λεφτά,απλά γιατί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τη δική τους ανυπαρξία.

Αλλά εδώ δεν καταλαβαίνουν ότι η διαφορά στον φωτισμό,κάνει τα μαλλιά του kman να φαίνονται άλλες φορές περισσότερα και άλλες φορές λιγότερα, iq δημητράκη στην καλύτερη.

Μη με παραθέσεις τύπε,έχεις μία εμμονή,τον kman.
Δεν χρειάζεσαι δεύτερη.
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι και μία τρίτη δουλειά,μπας και σου μείνει κανά ψιλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom