Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Βαρέθηκα να τρώω χαστούκια ανατολικό μπλοκ κ είπα ας πάω στα ευκολα της Αφρικής :rockon: :rockon:

Προκαλώ εδώ να μου πει κάποιος για τριήμερο τετραετία ανατολικό μπλοκ κ.ζωρις λεφτά αν μπορεί να γεμίσει μουνάκια πλέον;;
Προκαλώ
τσαλεντζ αξεπτεντ

δεν θα τους παρω λεφτα αυτη την φορα:tn36:
θα δωσω το κορμι μου τζαμπα :2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βαρέθηκα να τρώω χαστούκια ανατολικό μπλοκ κ είπα ας πάω στα ευκολα της Αφρικής :rockon: :rockon:

Προκαλώ εδώ να μου πει κάποιος για τριήμερο τετραετία ανατολικό μπλοκ κ.ζωρις λεφτά αν μπορεί να γεμίσει μουνάκια πλέον;;
Προκαλώ

Επαρχιακή Ρωσία γίνεται αλλά πρέπει να μιλάς ρωσικά και είναι μπελάς.Δεν είναι εύκολο.
Εγώ το κάνω λόγω εμπειρίας αν ο άλλος δεν ξέρει δύσκολο.
Είναι αχανής η Ρωσία θα καταμπερδευτεί ο άλλος.Αυτό είναι και το πλεονέκτημα οτι έχει ελάχιστους ξένους γιατί όλοι μπερδεύονται.Δεν ξέρουν σε ποια πόλη να πάνε,πώς να κινηθούν τι να κάνουν είναι αρκετά δύσκολο.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
ξερω γιατι πας Αμερικη
εκει το ονομα σου ειναι ο κρεμασμενος καποτας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
Επαρχιακή Ρωσία γίνεται αλλά πρέπει να μιλάς ρωσικά και είναι μπελάς.Δεν είναι εύκολο.
Είναι αχανής η Ρωσία θα καταμπερδευτεί ο άλλος.Αυτό είναι και το πλεονέκτημα οτι έχει ελάχιστους ξένους γιατί όλοι μπερδεύονται.Δεν ξέρουν σε ποια πόλη να πάνε,πώς να κινηθούν τι να κάνουν είναι αρκετά δύσκολο.

Eτριημερο τετραήμερο πχ ουφα η Σαμαρά το θεωρώ βλακεία να πάει κάποιος για το αν γαμησει ένα μουνι κ αυτό με το ζόρι
Δλδ τέσσερεις μέρες να παρακαλώ ένα μουνι;;; έλεος
Μιλώ πάντα για δίχως χρηματα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Eτριημερο τετραήμερο πχ ουφα η Σαμαρά το θεωρώ βλακεία να πάει κάποιος για το αν γαμησει ένα μουνι κ αυτό με το ζόρι
Δλδ τέσσερεις μέρες να παρακαλώ ένα μουνι;;; έλεος
Μιλώ πάντα για δίχως χρηματα

Ακριβώς έτσι,δεν πάει ο άλλος.Θα πάει τώρα να βγάζει βίζες,να μπλέκει σε άγνωστη χώρα με μεταλλάξεις κτλ και με κίνδυνο να μη γαμήσει καν κι να φύγουν ένα σωρό λεφτά?
Δεν πάει καν.Πας Ρωσία και είσαι ο μόνος ξένος στην πόλη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
Ακριβώς έτσι,δεν πάει ο άλλος.Θα πάει τώρα να βγάζει βίζες,να μπλέκει σε άγνωστη χώρα με μεταλλάξεις κτλ και με κίνδυνο να μη γαμήσει καν κι να φύγουν ένα σωρό λεφτά?
Δεν πάει καν.Πας Ρωσία και είσαι ο μόνος ξένος στην πόλη.
Η ερώτηση μου είναι απλή

Υπάρχει περίπτωση κάποιος ανατολικό μπλοκ να πάει τριήμερο τετραήμερο κ να γαμησει πάνω από δύο κοπέλες του 6-7????????
Χωρίς λεφτά εννοω

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η ερώτηση μου είναι απλή

Υπάρχει περίπτωση κάποιος ανατολικό μπλοκ να πάει τριήμερο τετραήμερο κ να γαμησει πάνω από δύο κοπέλες του 6-7????????
Χωρίς λεφτά εννοω
Αν είναι στον μέσο όρο,άνω των 30 και δεν έχει να παρουσιάσει κάτι πρωτότυπο/εξαιρετικό,
δεν έχει καμία πιθανότητα σε μεγάλες πόλεις που έχουν αλωθεί προ πολλού.

Υ.Γ.Πρωτοτυπο/εξαιρετικό,εννοώ μία ικανότητα σε κάτι που γουστάρουν κάποιες από τις ντόπιες.
Π.χ.να είσαι μάστορας σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής/χορού και να σκάσεις στο αντίστοιχο τοπικό στέκι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η ερώτηση μου είναι απλή

Χωρίς λεφτά εννοω

Ναι μπορεί αν είναι πολύ δυνατός εμφανισιακά.
Το 2008 πήγαινα Κίεβο και έβγαινα με 3-5 διαφορετικές γκόμενες τη μέρα εφτάρια και πάνω.Εβαζα τη μία τρεις με πέντε,την επόμενη πέντε με εφτά,μετά εφτά με εννιά κτλ.Συνήθως στο ίδιο σημείο για ραντεβού και συχνά έτρεχα από τη μία στην άλλη.Τώρα εννοείται δε γίνεται αυτό.
Και τώρα άμα ο άλλος είναι παιχτούρα και σκάσει Mundo ή Grey club στο Βρότσλαβ θα βρει να γαμήσει σίγουρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Η ερώτηση μου είναι απλή
Χωρίς λεφτά εννοω
Ναι, αν εχει παιχτει απο πριν στο μπιρι μπιρι στα μ.κ.δ. και τις ψιλοψησει, μεχρι να παει εκει.. γινεται

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
Ναι μπορεί αν είναι πολύ δυνατός εμφανισιακά.
Το 2008 πήγαινα Κίεβο και έβγαινα με 3-5 διαφορετικές γκόμενες τη μέρα εφτάρια και πάνω.Εβαζα τη μία τρεις με πέντε,την επόμενη πέντε με εφτά,μετά εφτά με εννιά κτλ.Συνήθως στο ίδιο σημείο για ραντεβού και συχνά έτρεχα από τη μία στην άλλη.Τώρα εννοείται δε γίνεται αυτό.
Με λεφτά η χωρίς λεφτά;;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με λεφτά η χωρίς λεφτά;;

Χωρίς λεφτά.Απλά ραντεβού.Ετσι ήταν τότε.Δεν τις προλάβαινες όλες.
Βέβαια το ραντεβού έβγαινε 50 ευρώ αν τις πήγαινες σε ρεστωράν ήταν πιο ακριβά τότε.Δεν μπορούσες να τρως συνέχεια βέβαια οπότε πήγαινα τις δυο σε καφέ και τη μία σε ρεστωράν κάπως έτσι.Μετά χτυπούσα τα κλαμπ.
Αν πήγαινες Λβωφ ξόδευες τα μισά αλλά έβγαινες με τις μισές γκόμενες.Λβωφ να βγεις με τρεις τη μία μετά την άλλη ήταν πολύ δύσκολο το έχω κάνει αλλά δεν ήταν εύκολο όπως Κίεβο.Συνήθως Λβωφ έβγαινα με δύο τη μέρα,γαμούσα τη μία και μετά έβγαινα ραντεβού με την άλλη.
Τώρα αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο θες πολλά προσόντα για να το πετύχεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
Ναι, αν εχει παιχτει απο πριν στο μπιρι μπιρι στα μ.κ.δ. και τις ψιλοψησει, μεχρι να παει εκει.. γινεται
Πολύ δύσκολα πλέον
Κ.δεν ξέρω αν αξίζει πχ κάποιος να πάει Χάρκοβο να σπαταλήσεις τέσσερεις μέρες ,,να μην έχει τίποτα να δει κ με ρίσκο αν θα γαμησει το πολύ μία μέτρια κοπελα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολύ δύσκολα πλέον
Κ.δεν ξέρω αν αξίζει πχ κάποιος να πάει Χάρκοβο να σπαταλήσεις τέσσερεις μέρες ,,να μην έχει τίποτα να δει κ με ρίσκο αν θα γαμησει το πολύ μία μέτρια κοπελα

Όντως έτσι είναι τώρα.Αν όμως έχεις αξία θα μπουκαρεις ντισκο στο Χαρκοβο και θα βγάλεις γκόμενα.Πρεπει όμως να αξίζεις.
Παλιά αρκούσε να είσαι ξένος.Τωρα πρέπει να φέρεις περισσότερα στο τραπέζι.
Εγώ επειδή είχα αξια ετσι κι αλλιώς ανεξάρτητα απο εξελίξεις συνεχιζω να γαμαω παρά την αλλαγή των συνθηκών.
Αλλά εγώ ξέρω και τι να κάνω ακριβώς που να πάω ποσα να εχω σε ποιες να παω πώς να κινούμαι υπό πίεση χρόνου κτλ.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
Εγώ επειδή είχα αξια ετσι κι αλλιώς ανεξάρτητα απο εξελίξεις συνεχιζω να γαμαω παρά την αλλαγή των συνθηκών.
Αλλά εγώ ξέρω και τι να κάνω ακριβώς που να πάω ποσα να εχω σε ποιες να παω πώς να κινούμαι υπό πίεση χρόνου κτλμ
Ρεσπεκτ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
Όντως έτσι είναι τώρα.Αν όμως έχεις αξία θα μπουκαρεις ντισκο στο Χαρκοβο και θα βγάλεις γκόμενα.Πρεπει όμως να αξίζεις.
Παλιά αρκούσε να είσαι ξένος.Τωρα πρέπει να φέρεις περισσότερα στο τραπέζι.
Αλλά εγώ ξέρω και τι να κάνω ακριβώς που να πάω ποσα να εχω σε ποιες να παω πώς να κινούμαι υπό πίεση χρόνου κτλ.
Δε ξέρω αν είσαι νέος ή όχι
Ίσως κ είσαι τύπος άνδρα μοντέλο κ για σένα να είναι πιο εύκολα
Εγώ αναφέρομαι στο μέσω 40αρι 50 στο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή την εμπειρία την αποκτουσες εύκολα παλιά γιατί ήταν φτηνά τώρα για να μάθει ο αλλος τα ίδια πρέπει να ξοδέψει ενα σωρό λεφτά.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δε ξέρω αν είσαι νέος ή όχι
Ίσως κ είσαι τύπος άνδρα μοντέλο κ για σένα να είναι πιο εύκολα
Εγώ αναφέρομαι στο μέσω 40αρι 50 στο

40αρης χωρίς λεφτά δε γινόταν ποτέ.Ουτε και τότε.Μη λέμε ο,τι θέλουμε.
Δε γαμουσες το 2008 σαρανταρης τουρίστας εικοσάχρονη χωρίς λεφτά.Αυτο το έκανες μέχρι τα 35.
Τα τζαμπε σκηνικά με τις μικρές είναι μέχρι τα 35 μετά δε σε παίρνει να γαμπρισεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
Αυτή την εμπειρία την αποκτουσες εύκολα παλιά γιατί ήταν φτηνά τώρα για να μάθει ο αλλος τα ίδια πρέπει να ξοδέψει ενα σωρό λεφτά.
Ναι αλλά έγραψες ότι είχες αξία
Εγώ αναφέρομαι στο μεσηλικο Έλληνα 40-50 που σκέφτεται να πάω για 4 μέρες πχ Χάρκοβο..
Ότι πολύ δύσκολα να φάει τζάμπα καλό μουνι
Πχ αν είσαι 25-30 κ ωραίος γυμνασμενος τότε μπορείς να φας όπως γράφεις για τον εαυτό σου
Εγώ αναφέρομαι για το μέσο Έλληνα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι αλλά έγραψες ότι είχες αξία
Εγώ αναφέρομαι στο μεσηλικο Έλληνα 40-50 που σκέφτεται να πάω για 4 μέρες πχ Χάρκοβο..
Ότι πολύ δύσκολα να φάει τζάμπα καλό μουνι
Πχ αν είσαι 25-30 κ ωραίος γυμνασμενος τότε μπορείς να φας όπως γράφεις για τον εαυτό σου
Εγώ αναφέρομαι για το μέσο Έλληνα

Λέμε ο μέσος Ελληνας 40-50 δεν είναι ανταγωνιστικός.Είναι κοντός,καραφλός,υπέρβαρος με χαμηλό εισόδημα,αγύμναστος,πολύ αργός και εντελώς άπειρος.Επίσης πολύ μαλθακός.Αμα είσαι έτσι εννοείται δεν κάνεις τίποτα.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Σιχαινομαι τις Σλαβες!
Με γκαβλωνουν μονο Ελεεινηδες, Αλβανεζες και Κυπριες… :confused:

Stories

Νέο!